תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר מחשבים מחוברים אלחוטית לראוטר מעפן של tplink. אני מעוניין להגביל את רוב המחשבים ל20K מקסימום. הראוטר לא תומך בqos כך שאני מחפש תוכנה שתעשה זאת מקומית מהמחשב שבו היא מותקנת. אין חשש שהמשתמש יבטל את התוכנה. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ששומרת על הסדר של הסמלים בשולחן עבודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
וזאת התוכנה היחידה שאני לא רואה בה עברית , והכל טוב ב REGIONSL SETTINGS כל הפומנים מותקנים הכל בסדר.רק בתוכנה הזרת זה קורה שזה הופך לגיבריש ,איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, בהמלצת הפורום הזה אני משתמש בתוכנה Ad-Aware 2008 (רכשתי רישיון) וכעת יש לי שתי שאלות: 1.האם יש צורך לשדרג לגרסה 2009, או שהתוכנה ממשיכה לעשות את העבודה ללא צורך בשדרוג? 2.אחת לשבוע אני נוהג לבצע סריקה מלאה. עם סיום התהליך,בכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה (תמונה מצורפת). האם זה נראה תקין, כשכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה, כשבעצם שום "מזיק" לא מתגלה? לשם השוואה, תוכנת "ספייבוט" מגלה בכל סריקה שביעית לפחות 10 בעיות הדורשות תיקון. תודה רבה ושבוע טוב! [br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 19:01:12 משום מה יש בעיה בהצגת התמונה.למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
ברשותי דיסקים של קומפי, שנרכשו טבין ותקילין, אני מעוניין לגבות אותם למקרה (לא תלוש מהמציאות) שהם ישרטו/ינזקו בצורה כזו או אחרת, אך הדיסקים מוגנים מבני העתקה. 1. האם יש מניעה חוקית לבצע גיבוי עצמי, לשימוש עצמי, של המוצר שנרכש כדין? 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה היודעת לבצע את ההעתקה, גיגול פשוט הביא לתוצאות שלא עובדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב, זה כבר מתחיל להיות מטריד. זה כבר החשבון השני שאאוטלוק עושה לי את אותן הצרות איתו. הבעיה היא כזו: לאחר שימוש של שנים עם אאוטלוק וג'ימייל (דרך POP) החלה לפתע לקפוץ לי חלונית מהאאוטלוק שמבקשת שם משתמש וסיסמא. את שם המשתמש והסיסמא לא שיניתי מעולם וגם בהגדרות האאוטלוק והג'ימייל לא נגעתי כך שמוזר לי על מה ולמה קופצת החולנית. בכל אופן, למרות שאני מכניס את שם המשתמש והסיסמא הנכונים, החלונית מסרבת להיעלם עד שאני לוחץ על ביטול ובכך כמובן הדואר לא יורד אל האאוטלוק. מישו נוסף זכה להיחשף לתופעה? פיתרונות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני עושה לאחותי תמסיבת סיום ואני צריך תוכנת DJ לא לעריכת מוסיקה אלה להשמיע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה הדבר הזה, אבל כל פעם אני מקבל הודות שגיאה בקשר לזה, ואז גיליתי דרך ה-task manager שהדבר הזה תופס לי כמות ענקית מהזיכרון וכל דבר במחשב שלי עובד לאט. ועכשיו פתאום גם ה-task manager לא עובד לי.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה: בתיבת הדואר הנכנס באאוטלוק היו לי משהו כמו מאה+ הודעות. חלק נקראו וחלק לא. עכשיו, אני פותח את האאוטלוק יום אחד, ואני מגלה שמשהו כמו שני שליש (ואולי יותר) מההודעות האלו פשוט נעלמו. למישהו יש מושג אם אני יכול לשחזר את ההודעות האלו? תודה מראש..... נ.ב יש מצב אולי שההודעות נשמרות איכשהו על השרת של הספקית? אני יודע שזה קלוש, אבל בכל זאת....... ->הייתי מברר אצל הספקית שלי, אבל אפשר למות פעמיים מזקנה כשמחכים לתמיכה שם.... במיוחד בשעות כאלו... אז אם למישהו יש רעיונות....
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שבת שלום התקנתי היום את SP2 לוויסטה הכל עובד מצויין אבל ברגע שהגדרתי בלוח בקרה של ניוודיה מצב של SLI הוא גורם למסך שלי להיות כחול זה קרה רק לאחר שהתקנתי את הSP2 וכמובן מחקתי והתקנתי כמה פעמים את הדרייברים מהאתר וזה לא עוזר אני משתמש כרגע רק בכרטיס מסך 1 יש לי 9800GT X2 אשמח על כלל עזרה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן. מחקתי רק לפני כמה דקות קובץ קטן (ליד ה 50 קילו...) ולא יכול למצוא אותו... יש איזו תוכנה שמשחזרת את הקבצים שנמחקו?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אומנם הבעיה היא במשחק מסוים אבל חשבתי שאולי זה בגלל שחסר איזה דרייבר או שיש איזו בעיה עם הכרטיס קול. קניתי מחשב חדש, זה המחשב : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5671 וכאשר אני משחק CS אני שומע את כל הצלילים באותה עוצמה (הכוונה, אם יש מישהו שנמצא ממש לידי ומישהו שנמצא רחוק אני שומע את הצעדים שלהם באותה עצמה דבר שגורם לבלבול) למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
בתוך "ביצועים" ב"מנהל המשימות" אפשר לראות את השימוש ב-pagefile איזה תוכנה יכולה להראות בכמה זכרון אני משתמש מהראם?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html עפ"י מוזילה גרסה זו כוללת את רכיב החלפת הערוצים, שיפורי ביצועים ויציבות, ותמיכה בתקן אנימציות CSS החדש המאפשר למפתחים לבנות חווית משתמש מרשימה יותר. התרשמות ראשונית שלי: - נראה שאין הבדלים מהותיים בממשק בהשוואה ל-FF4. - באג: העלמות לא עקבית של הסמן בעת כתיבה בפורומים שונים - חזרה ל-FF4.0 פתרה הבאג. - לא נפתרה בעיית היישור לימין בשורת הכתובת - הפתרון של FF4.0 עדיין עובד. - לא נפתרה בעיית הלשוניות הגולשות מחוץ למסך - TMP לא עוזרת (משפרת במעט). - האפשרות למעבר קל בין ערוצי העדכון מייתר את ההרחבה Update Channel Selector. - בינתיים נתקלתי רק בהרחבה אחת שעבדה ב-FF4 ולא היה ניתן לכפות התאמה שלה ל-FF5. לסיכום: נראה שניתן להשתמש…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי NOD32 גירסה 2.7 שעובדת לי מצויין במחשב הרגיל ומתעדכנת כל הזמן עכשיו יש לי מחשב נייד שמאפריל לא השתמשתי בו וכרגע האנטי וירוס לא מתעדכן לא דרך חיבור לקיר של אינטרנט ולא דרך האויר WIFI ואני יודע שיש מאז עידכונים כי אני רואה במחשב הרגיל.(הוא לא אומר שיש בעיה מסויימת הוא אומר שהעידכונים טובים לתאריך מה שלא נכון..) איך אני יכול לעדכן? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לנייד שלי אין cd. אני רוצה להתקין מקובץ iso. אני אמור לעשות את זה עם זכרון נייד? איך בדיוק? לנייד יש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הסיסמה שלי אני לא זוכר אותה.... איך אני יכול לראות אתהפרטים שלי עכשיו..?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
היי... הינה הלוג שלי... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:11:35, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Progr…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-