תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבריה שלום התקנתי את תוכנת OFFICE2007 מדיסק מקורי ההתקנה עברה באופן חלק אבל כאשר אני ניגש להתחל --->תוכניות----> OFFIC--> אני רואה את כל התוכנות למעט את תוכנת WORD מה קרה כאן ולמה היא לא נראת במידע למרות שהיא קיימת באיתור אשמח לקבל הדרכה איך לתקן זאת בברכה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה וידאו באינטרנט ומנסה להגדיל אותו למצב של Full Screen, אז האינטרנט אקספלורר מתרסק בלי שום התראה מה יכול לגרום לזה?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לא יודע למה אבל אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ומופיע לי אייקון של ההתחברות ליד השעון,אני פותח כל דפדפן והוא עולה אבל לא מצליח לטעון שום אתר. ניסיתי בFF בCHROME וגם בIE הרגיל ובכולם אותו דבר. ניסיתי לבדוק פינגים בCMD ויש פינג תקין. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני על XP PRO תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמסביב לכל אייקון יש כזה מין רקע שחור... משיהו יודע איך להוריד את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי היום כבל S-VIDEO וכבל אודיו .. אני מצליח לראות בטלויזיה הכל חוץ מסרטים (וגם בחלק מהפעמים לשמוע) אבל כתוביות רואים.. ורואים גם די מטושטש (אני ברזולוציה של 1 MPixel)
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אז ככה: בתיבת הדואר הנכנס באאוטלוק היו לי משהו כמו מאה+ הודעות. חלק נקראו וחלק לא. עכשיו, אני פותח את האאוטלוק יום אחד, ואני מגלה שמשהו כמו שני שליש (ואולי יותר) מההודעות האלו פשוט נעלמו. למישהו יש מושג אם אני יכול לשחזר את ההודעות האלו? תודה מראש..... נ.ב יש מצב אולי שההודעות נשמרות איכשהו על השרת של הספקית? אני יודע שזה קלוש, אבל בכל זאת....... ->הייתי מברר אצל הספקית שלי, אבל אפשר למות פעמיים מזקנה כשמחכים לתמיכה שם.... במיוחד בשעות כאלו... אז אם למישהו יש רעיונות....
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי לשים תמונה מונפשת במסנג'ר במקם תמונה רגילה ואיך? נ''ב אני חושב שכבר ראיתי תמונה מונפשת במסנג'ר ככה שזה אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי Avatar יפה לסטים? אם אפשר שיהיה תמונה של Soldier מTF2 תודה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין אצלי את מנהל ההורדות FLASHGET השאלה איזה מבין שתי הגרסאות הבאות הנמצאות באתר היצרן, כדאי להעדיף: Latest- 1.9.6 Classic- 1.73 מצד אחד תמיד ממליצים על הגרסה העדכנית ביותר. מצד שני, אולי הגרסה החדשה, כוללת כל מיני באגים שעוד לא התגלו, ולכן עדיף גרסה קודמת, בטוחה יותר. זו ההתלבטות, אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים. בעבר צרבתי כל מיני קבצים חשובים על תקליטור CD. שמות הקבצים היו בעברית ומכיוון שהנרו לא תמך לי בפונט הוא צרב את שמם ב ג'יבריש וחלקם בכל מיני סימנים לא ברורים. המצב כרגע הוא שכאשר אני מנסה לפתוח בוורד או להעתיק את הקבצים לכונן הקשיח, היני מקבל הודעה אשר אומרת שהקבצים פגומים. הצריבה הסתיימה בהצלחה אך מכיוון ששמם של הקבצים פגום, איני יכול לפתוח או להעתיק אותם. עזרה בבקשה. מיותר לציין שהחומר אינו קיים עוד על המחשב!!! תודה על תשומת הלב!!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אתמול נתקע לי המחשב ונתתי לו הארד ריסט ומאז התחילו הצרות. המחשב לא הסכים לעלות בצורה רגילה, ז"א בכל פעם שהווינדוס טוען את העצמו וחושב, המחשב מבצע לעצמו ריסט. זה דבר אחד. היום החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי מחשבים שיבדוק לי את הבעיה כי זה חזר על עצמו מספר פעמים לפני כמה חודשים טובים. מסתבר שיש לי כמה בד סקטורים על הארד דיסק (שאגב מדובר בסאטא 80 ג'יגה) וככל הנראה הייתה קריסה של הארד דיסק ומערכת ההפעלה לא הצליחה לעלות. או קיי, קיבלתי את זה בהבנה והבנתי שזה קורה ואין מה לעשות ונקנה חדש. קניתי היום הארד דיסק חדש 160 ג'יגה של סאטא גם כן (אני חושב שזה אפילו סאטא 2 אבל לא משנה) ואמרתי אני אחבר במקביל את הארד דיסק הבעייתי על מנת להעתיק משם את כל החומר שנצבר לי מזה זמן ר…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה, כשאני מכניס לWMM שיר ומספר תמונות הכל עובד מצויין עד שאני שם את התמונה ה-22, בדקתי את זה עם מספר שירים ותמונות כולם בגודל שונה והתוצאה היתה נפילת התוכנה אחריי התמונה ה-21, עשיתי לו reinstall וזה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? אגב יש לי ווינדוס מקורי XP וSP2... ועשיתי את כל העידכונים הזמינים...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מצלמת ווידאו שהעברתי ממחשב ישן שלי למחשב אחר (חדש יותר). המצלמה די פשוטה (של חברה בשם קונטקט אם מישהו שמע....) המצלמה עובדת בצ'טים (כמו בזה של תפוז) אבל בכל תוכנה אחרת (מסנג'ר ותוכנות ייעודיות) אני רואה מסך קבוע של התמונה (המצורפת). אין לי מושג למה זה לא עובד (הרי המצלמה תקינה ומתאימה לווינדוס - עובדת במחשב הקודם). יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התעוררה בעייה מוזרה - כאשר אני מנסה להוסיף איש קשר חדש - אני מקבל הודעה האומרת: "לא היה באפשרותנו להוסיף את XXX מאחר שרשימת אנשי הקשר שלך מלאה. נא הסר מישהו מרשימת אנשי הקשר שלך תחילה". העניין הוא שמספר אנשי הקשר שלי נמוך בהרבה מהמקסימום המותר (1500) ובכל מקרה, הסרתי אנשי קשר והתופעה ממשיכה. אודה על עיצה טובה מה לעשות ! בתודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קראתי פה מודע על EMUL כול שהיא לא זוכר.. בכול מקרה התקנתי את ה פרד שהמליצו שם... EMULE NEO 2.5 בהתחלה הוא היה ממש טוב אבל אחרי יום בערך ... התחילו בעיות החיבור לרשת כול הזמן היה מתנתק... הנורה האדומה (ALARM) בראוטר כול הזמן נדלקה.. והמחשב נתקע... וכ'. לפני זה השתמשתי ב פרד של ליונהרט אבל היה שם בעיה אם ה קרדיט( במקורות של הקבצים הוא לא היה מראה בקמה הוא מקדם אותי או לא מה שמראה בפרד אחר ב ירוק כמו- 123(-132) מה שבסוגרים היה בירוק לדוגמה) לא משנה .. אחרי זה חזרתי לפרד של ליונהרט אבל הסיפור חזר הראוטר נדלק נורה ALARM באדום ולא היה גישה לרשת... עם אני מוריד בביטרנט אז זה היה בסדר ואין בעיה...בכלל... הבעיה קוראת רק עם אני מפעיל את הפרד מה יכול להיות הגורם?? (החלפתי את הראוט…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה שטותית אך חיונית מאוד בשבילי אני עשיתי שטורנטים ירדו אוט'.. ומי שמכיר ויודע בTL צריך את הטורנטים האלו עלמנת לזייף, איך אני מבטל את זה שהם ירדו ויפתחו בביטקומט באופן אוט'? תודה =]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנטי וירוס חינמי תותח עם אפשרות לפתיחת פורטים ,לא ממש חייב אבל דיי חשוב לי... אממ וזהו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם (אמנם 5 וחצי,אבל זה בוקר ;D). לפני כמה ימים ראיתי תוכנה שעוברת במערכת ההפעלה (כמו כל תוכנה אחרת) שנותנת לך את האפשרות לשנות הגדרות בביוס, ובהפעלה הבאה של המחשב,ההגדרות ייכנסו לתוקף. הייתי רוצה לדעת מי שמע על תוכנה מסוג זה, ואיך קוראים לה. MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, ה MSIE שלי מהבהב בכל אות שאני מקליד ובכל "נקודה" שאני מגלגל בגלגלת העכבר שלי (בהנחה שיש לאן לרדת). האם למישהו יש פתרון? הדרייברים של כ.המסך שלי מעודכנים. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עם SOCKET A,הגעתי ללינק הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket%20A אבל אין שם את כל הדרייוורים כמו למשל כרטיס קול. אשמח לעזרה תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי לכולם ברצוני לסנכרון את חשבון ה- Gmail שלי לקליינט, אבל להמנע מסנכרון תיקיות spam & trash לחלוטין (וזאת ללא צורך במחיקה חוזרת של המיילים המגיעים אליהן). 1. ניסיתי לעשות זאת ע"י ה- outlook 2010 beta, לא מצאתי אופציה כזו, שאלתי חברים לגבי ה- outlook 2007 - לא הכירו את האופציה (אם יש אמורה להיות גם ב- 2010). נאמר לי שלפחות בעבר ניתן היה להגדיר את העניין ב GMAIL - לא מצאתי אופציה כזו. אם אתם מכירים אופציה כזו בתוכנה אודה לכם אם תדריכו אותי בנושא. 2. כמו כן, אם הדבר אפשרי ב- Thunderbird (עדיף portable) שמהמעט שקראתי היא קטנה ומהירה יותר אשמח גם לשמוע. ואם כבר מדובר עליה, אשמח לדעת אם היא כוללת את כל הפיצ'רים שב- outlook, האם עובדת טוב עם עברית והאם צפויה לעשות לי בעיו…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-