עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

יש לי קובץ TXT שהוא בעצם רשימה של אלפי קבצים(כל אחד בשורה נפרדת), אני מעוניין להוסיף מילה מסוימת (כל פעם אותה מילה)בין כל שתי שורות. יש איזה עורך טקסט עם האופציה הזו?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by kotel,

אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by abirdh,

הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום מחקתי תוכנת PLUGIN שהייתה לי על האוטלוק (UNINSTALL מסודר) ועכשיו כל פעם שאני פותח את האוטלוק הוא נותן לי הודעת שגיאה שנוא לא יכול לפתוח קובץ פלאג-אין (את זה שמחקתי). מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. יש לי בעיה התקנתי אופיס 2003 על VISTA וכל פעם שאני מפעיל WORD או PPT או משהו ההתקנה עולה וזה לוקח שעה עד שעולה.. זה קרה לי גם עם אופי 2007 בגלל זה התקנתי 2003 אבל עדין אותה בעיה :\ מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? מה עושים? תודה

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  6. הרבה פעמים שיש כתבה טובה או משהו מענין באינטרנט אני מגבה את כל הדף אינטרנט עי scrapbook אם אני פשוט יעתיק את הלינק של האתר,האם יכול להווצר מצב שעוד שנתיים שאני ארשום את הלינק התוכן לא יהיה זמין?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by m-o-r,

nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. אוקיי הסיגייט שלי לא עולה בסטרטאפ עם עליית המחשב... ניסיתי להפעיל אותו דרך Administrative Tools in the control panel... תחת "Extended" אני מצליח להפעיל את הסרביס שלו... אך תחת "STANDARD" אני מקבל את ההודעה הבאה [להלן תמונת מסך]. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. קניתי כונן של 250, שאלתי היא איך אתםפ ממליצים לי לחלק את הכוננים. חשבתי על חלוקה לצרכים אלו: C מערכת. D מסמכים וגרפיקה (צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את DOCUMENTS AND SETTING בכונן שונה מהכונן של מערכת ההפעלה) E שיתוף והורדות... אולי כדאי גם לשים את התוכנות והמשחקים בכונן אחר, אם יש לכם המלצות, כולל גם כמה להקצות לכל דבר (אני לא מתכוון לשתף יותר מ20 ג'יגה) אשמח. דבר שני, מכיוון שהמחשב חדש, רציתי לדעת אם כדאי להתקין עליו כבר ויסטה, או להתקין XP ובהמשך לשדרג. (השאלה אם לחסוך את הכאב ראש של אחר כך)

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  10. ז"א שיש תווים ויש למעלה קלידים שזה מראה איך לנגן בשתי ידיים.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by dyn,

טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון שלום, אני משתמש בתוכנה AVI RECOMP כדי להדביק כתוביות על סרטים, כשאני מדביק את הכתוביות אני רוצה למקם אותה כמה שיותר בחלק התחתון של הסרט, ניסיתי לעשות זאת על ידי המרת קובץ ה SRT ל SSA ואז בתוכנה AVI RECOMP ישנה אפשרות למקם את הכתובית, ניסיתי וזה לא עזר. (אני רוצה שהכתובית תופיע בפס השחור מתחת לסרט). בנוסף, רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבטל את הפסים השחורים בסרטים שנמצאים מלמעלה ומלמטה על מנת שהתמונה תיהיה על כך המסך ולא בחצי ממנו.(ועדיין לשמור על האיכות כרגיל) תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. יש לי כרטיס טלוויזיה של Leadtek מסוג TV2000. הויסטה מזהה אותו,אבל התוכנה שלו (Winfast PVR) לפחות בגרסא שבאה איתו,לא תומכת בויסטה. יש איזו גרסא עדכנית יותר לתוכנה שתרוץ עם ויסטה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by galCool,

יש לי בעיה שמסביב לכל אייקון יש כזה מין רקע שחור... משיהו יודע איך להוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by zoloboy,

אהלן הורדתי סרט שהיה רשום שהוא vhs rip כשאני מנסה לראות אותו עם מדיהפלייר הור רושם לי הודעת שגיאה 80040111 אין לי מושג מה זה וניסיתי לברר באינטרנט אבל לא מצאתי מידע למישהו יש מושג איך אני יכול לצפות בסרטים האלה תודה מראש חברה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by nisim_y,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. כל פעם שהמחשב עולה, קופץ החלון הזה של "FOUND NEW HARDWARE" ואז הוא מבקש להתקין דרייברים לUNKNOWN,נשמע מפגר,אבל למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אני לא מבין מה הבעייה.נימאס כבר http://img191.imageshack.us/img191/1325/p1010212ht1.jpg

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. חוץ מ"מאחה דיסק" יש עוד עיניינים לשפר את הביצועים? זה פיסחות לשמה שקונים מחשב חדש הוא טס במהירות האור כמו שהוא צריך להיות, ואחרי כמה עשרות התקנות , נגמר לו הסוס, לא בטירוף, אבל עד שהאייקונים עולים בDESKTOP, או עד שהם מוצגים שפותחים WINDOWS EXPLORER. כמובן שיכול להיות בגלל שזה ויסטא, אבל זה לא נכון כי בהתחלה זה טס וידוע שהארד דיסקים דופקים את הביצועים(המחשב בן חצי שנה-8 חודשים נדמה לי)

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. Started by ofir-m,

מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by N.S,

מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. בגירסה האנגלית של GOOGLE TOOLBAR יש לחצן שממלא טפסים אוטומטית. האם הוא קיים בגרסה העברית? אם כן - איך מוסיפים אותו? (חיפשתי והתייאשתי)

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לאדם המשתמש באתרי סקס לגלוש באתרי סקס כאוות נפשו ולאחר מכן, בלחיצת כפתור, או שדרך שתהיה קלה גם למשתמשים חדשים, להסיר את כל מה שקשור לסקס, למשל את מה שהצטבר ב-AutoComplete, מה שהצטבר בכתובות אחרונות, הסטוריה, מה שנכנס למועדפים וכו'.... אני יודע שקיימות תוכנות כאלו אך לא ידוע לי איזו הכי מומלצת. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by amidav,

שלום לחברי הפורום התחיל לי בעיה חמורה בפוטושופ. כאשר אני מפעיל את התוכנה ולוחץ על פתיחה (open) נעלם לי החלון של הפתיחה והתוכנה ממתינה (כאילו חלון הפתיחה נעלם מאחורי החלון הראשי של משטח העבודה) והכל תקוע. רק דרך סגירה של התוכנה דרך ה task manager התוכנה נסגרת. האם יש דרך לשחרר את זה? ניסיתי לעשות reinstall וזה לא עזר. האם הסרה מלאה והתקנה מחדש יפתרו את זה? אנא עיזרו amidav

• 4 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים