תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש באתרים מסוימים פירסומות שמספיק רק להעביר את העכבר עליהם הם מתנגנים אוטומטי זה בעיקר פירסמות של רינגטונים וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןן יש תוכנה לאקספלורר שמישהוא מכיר שמבטלת את הצליל או הפירסומת....תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן, כשהקלקתי על כתובת מייל, GMAIL, שמוגדר אצלי בתור ברירת המחדל לשליחת מייל היה פותח דף חדש כשכתובת המייל המבוקשת כבר הייתה מוכנסת בנמען. לא שיניתי כלום בהגדרות, אך היום לא קורה כלום בעת הקלקה. מישהו נתקל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מחיצה במחשב שהיה מותקן עליה ויסטה. אני רוצה למחוק את כל התיקיות בלי לפרמט את הכונן ואני לא מצליח. ניסיתי במצב בטוח וזה לא מאפשר לי. ניסיתי עם תוכנה בשם dr delet אבל היא מוחקת קובץ קובץ ולא תיקיות... פתרון?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ניסיתי בינתיים VEGA שהיא מעפנה. יש לי עכשיו את ADOBE PREMIRE 6 שהיא די אחלה אבל כבדה בטירוף.... יש תוכנה שתיהיה קלה יחסית ושיהיו בה הרבה אפקטים ??? אני ינסה עכשיו את Pinnacle Studio Plus Titanium Edition v10 6 איך היא??? *בקשר ל ADOBE, יש דרך להוסיף\להוריד כול מיני מעברים ואפקטים נוספים חוץ ממה שיש בתוכנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
-
שלום, איך אני מעביר תיקיות של MAIL מ-OUTLOOK EXPRESS כגון DRAFTS, INBOX, ADDRESS BOOK וכו' מ-OUTLOOK EXPRESS ל-OUTLOOK 2003 עשיתי EXPORT ולא מצאתי את קובץ, היכן הקובץ ואיך אני עושה IMPORT ל-OUTLOOK 2003 כי אני רואה שהוא מחפש איזשהו קובץ אך באיזו ספרייה? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! אינ מוריד את משחק ?והאימיול פשוט זוועתי מוריד לי על 3-4 קילובייט כל הלילה הוא הוריד לי רק 250 מגה. קודם כל אין לי lowid ... פתחתי פורטים ויש לי high id ....אני גם יודע שיש לו מלא מקורות אז זה לא הבעיה... מה שאני כן יכול להגיד שעשיתי זה הכנסתי שרתים חדשים אתמול ומחקתי את האחרים (בהמתחצה של חבר ) וזה דפק אותו יותר ..לפני זה הוא הוריד על 10-15 (עדיין לא משו ) עככשיו הוא לא זז! מקווה שתוכלו לעזור לי ... נ.ב. אם אני מחליף אימיול ..ההורדות נשארות ?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי בעייה מוזרה בסקייפ: כאשר מתקשרים אלי או שאני מתקשר למישהו, בפעם הראשונה שלאחר הההפעלה של סקייפ, אין קול בכלל. כאשר אני מנתק את השיחה ואז מנסה להתקשר או שהמוען מתקשר אלי בשנית, הקול חוזר. מה יכול להיות הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני מחפש אפליקציה לאייפון שדרכה ניתן לצפות דרך סטרימינג בשילוב עם כתוביות. כלומר - להעתיק לאפליקציה קישור מ-YOUTUBE ואז לנגן אותו בשילוב עם קובץ כתוביות נפרד. ניסיתי דרך VLC אבל לא הצלחתי לטעון קובץ כתוביות ולכן זה לא רלוונטי עבורי. **עם אנדרואיד יש אפליקציה בשם BSPLAYER שנותנת לי מענה אך באייפון לא מצאתי אפליקציה מקבילה. מכירים אפליקציה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חבריה, עדין אני נלחם באופיס 97,התקנתי אופיס 97 באנגלית אני רוצה להוסיף את השפה העיברית איך עושים זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוף כבר נמאס לי :-\ כל פעם שאני מפעיל את הווינאמפ הוא נכבה לי. הורדתי את הגרסה האחרונה, הפעלתי את המחשב מחדש ועדיין הבעיה קיימת. מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אקי אחרי שאמרתם לי איך להוסיף תרגום לסרט ,חברים שלי נתנו לי רעיון להוסיף תרגום של DVDRIP לדיסק DVD שלי עעכשיו הכנסתי את הדיסק ובדקתי את הקבצים שיש שהם זה בא בקבצים שלVob שאין לי מושג מה זה אבל אני כן יכול לראות את זה עם Nero ShowTime אז יש למשהו מושג איך אני יכול לעשות שהכותביות יתפזרו על כל ה-Vob או שיש אפשרות לעשות קובץ Vob אחד גדול ולהכנייס את התרגום (יסתכלתי באתרים שנתתם לי ,אולי אפשר עם התוכנה- IfoEdit ?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק דיוידי שאני רוצה להעתיק אותו למחשב. עכשיו כל פעם שאני שאני מתחיל לעשות לו גיבוי הוא מתחיל להעתיק אותו לאחרי דקה הבאפר יורד ל 0 מגה, והעתקה נפסקת, התוכנה נותנת לי הודעה שאי אפשר להעתיק. ניסיתי להעתיק דיסק אחר וזה מצליח להעתיק . מה שהסקתי שהדיסק יכול להיות מוגן ואי אפשר להעתיק אותו ... אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז תודה מראש ... ואם הבעיה בדיסק שהוא מוגן, איך אני יכול לבטל את ההגנה של הדיסק ???!?!? אז תנו לי פתרונות איך אני יכול להעתיק את הדיסק דיוידי למחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני אעשה את זה מהיר. ה ICQ לא מפסיק להתנתק בזמן האחרון, ואחר כך, אני צריך לקוון אותו להתחבר מחדש. זה קורה רק לי אני חושב. אני פשוט לא יכול לנהל ככה שיחות עם אנשים. מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום וצוהורים טובים ... ברשותי קובץ MPG 2 סאונד הוא ב AC3 כשצרבתי אותו ל DVD לא שומעים כלום , שאלתי היא איך אני צורב סרט בפורמט DVD ? תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי פופלארית לתיקון שגיאות ברג'סטרי?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-