עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, יש לי שתי בעיות בתוכנות שונות שלא קשורות זה לזה. הבעיה הראשונה היא בנורטון 2005: התקנתי נורטון 2005 עשיתי את כל הרישומים שצריך, כמובן לא קניתי את התוכנה, אבל בכל אופן אני עשיתי עדכונים והכל, ופתאום יום אחד זה הפסיק להגיב, הנורטון פשוט עבד אבל לא הגיב, כלומר לא הצלחתי לעשות סריקות למחשב, ולא עדכונים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?, הסרתי את הנורטון "מהוספה\הסרה" וזה לא עזר, חשבתי אולי להסיר אותו גם מהריג'סטרי, אבל אני לא יודע, מישהו יכול להפנות אותי בריג'סטרי היכן עושים זאת, זה יעזור להסיר אותו משהם וגם שוב "מהוספה\הסרה", ואז להתקין אותו מחדש במחשב? יש דרך אחרת לפתור את זה? בעיה שניה היא מדייה פלייר 10: לפני שלושה ימים התקנתי אצל חבר שלי את המחשב מחדש, כלומר פיר…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  2. אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by aviad222,

שלום, אפשר לקבל המלצה למקודדים ל media player ב WINDOWS 7? מדובר בעיקר על צפייה בתכני HD. (לא מעוניין בחבילה של k-lite ודומיו) תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. הבעיה שלי היא שחיברתי את כרטיס המסך שלי לטלויזיה דרך svideo. כאשר אני צופה בסרטים מסויימים, אין שום בעיה מלבד שלאחר כשעה של צפייה, ישנן קפיאות קצרות של הסרט במהלך דקה, ואז הצפייה ממשיכה כרגיל. בסרטים אחרים, ישנו הפרש הולך וגדל בין האודיו לוידאו בסרט. אני משתמש בתוכנת BSPlayer ונתוני המחשב הם: p3 866 512 RAM FX 5200 יש למישהו רעיון האם הבעיה היא פשוט קידוד לא טוב או אולי בעיות של חומרה חלשה, או drivers?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום, החלפתי היום את הדיסק הקשיח בנייד שלי ועל כן נדרשתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. רציתי לשאול על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים להתקין עכשיו?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום לכולם, אז ככה, יש לי בעיה עם הפעלת סרטונים ביוטיוב וגם כתבות וידאו באתרים השונים, אני בטוח שהבעיה היא בפלאש פלייר, אותה בעיה הייתה לי לפני 4 חודשים, אז הורדתי והתקנתי מחדש סילבר לייט, אדוב פלאש פלאייר והכל חזר לעבוד כרגיל. אותה בעיה בדיוק שבה הוידאו ברשת מקרטע ולא טוען חזרה לפני שבוע, חייב להגיד שזה ממש מדכא לגלוש ככה, ניסיתי את כל הפתרונות האפשרים: התקנה מחדש של הפלאש, סילבר לייט, איפוס הדפדפנים :כרום ואקספלורר, שינוי בהגדרות נגון המדיה (windows media player) אבל אין, שום דבר לא עוזר. אני ממש מיואש מזה, אשמח מאוד לעזרה דחופה בנושא תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.....

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by UberGitter,

היו לי 3 כוננים (C, D וE), והורדתי את התוכנה כדי לאחד שניים מהם (D וE) הפעלתי את אפשרות הmerge, וכעבור כמה זמן התוכנה מסרה לי שיש תקלה (לא זוכר כרגע מה בדיוק). עשיתי ריסטרט למחשב וגיליתי שכל הכונן השני (E) נמחק ונשאר מקום ריק, שאותו הוספתי לכונן הראשון (D). יצא שלכאורה איחדתי אותם. נכנסתי לדיסק של וינדוס כדי לבדוק שם את הכוננים, וראיתי שבנוסף לשני הכוננים שנשארו (C וD), יש עוד הרבה מקום ריק, מה שלא יכול להיות, כיוון שיוצא שיש יותר מקום סה"כ ממה שיש על הדיסק. ניסיתי למחוק את הכונן שכביכול איחדתי, כדי בכלל לפרמט את הכל, אבל באמצע המחשב פשוט נתקע. אחרי מספר דקות טובות פשוט עשיתי ריסטרט, ועכשיו אני לא יכול להכנס לא לוינדוס (הוא מראה לי את הטעינה, אבל זה לא נטען), וגם לא לדיסק…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אחר הצהריים טובים, רציתי לדעת איך אני יכול לנגן ב MEDIA PLAYER קטע וידאו ולהוסיף לו קובץ SUB כך שלסרט יהיה תרגום. הפעולה אמורה להתבצע ללא איחוד של קטע הוידאו עם קטע הטקסט.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by kotel,

אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by yosda-boy,

אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה, לא משהו מקצועי. אשמח לקבל שם, ואני לא בטוח שזה חוקי בפורום, אז גם הורדה ישירה. (אם זה לא חוקי פשוט אל תתנו הורדה ישירה). בתודה מראש yosda boy.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה מ- WAV ל- MP3 מישהו מכיר אחת טובה?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי ביה קטנה בנרו (5.5.10.20): כאשר אני גורר קבצים כדי לצרוב אותם, במקום שיופיע לי השם בעיברית אני רואה ____ איך אני מתקן את הבעיה הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by mistaarvim,

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by mikamar2,

התקנתי לפני כמה שבועות שני גירסאות של הנרו 9 , את שניהם לא אהבתי ומחקתי אותם לאחר כמה ימים והתקנתי במקום את הנרו 6 . את הנרו מחקתי דרך קובץ Uninstall שלהם , כשאני נכנס כיום דרך הקונטרול פאנל להוספה והסרה של תוכניות מופעים לי הרבה סמלים של התוכנות שיש בנרו שהם ללא שימוש , כשאני מנסה למחוק אותם מופיע לי ההודעה שמצורפת בתמונה בקישור , מעלימה אותם ובפעם הבאה שאני נכנס הם מופיעים שוב. איך אני מוחק אותם? http://img35.imageshack.us/i/94684808.jpg/

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by talkfir,

יש לי ICQ 2003a build3800(הכי חדש).. כשאני עושה switch user למשתמש אחר,ואז חוזר חזרה למשתמש שלי-אני רואה פרח אפור..הבנתי שזה ה NetDetect.. שהיה לי את icq 2001b ,בעיה זו לא היתה! עברתי לחוצץ אחר,חזרתי לשלי והאיסיקיו נשאר כפי שהו! ?any ideas

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by shibby15,

אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by ShayKing,

לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by the red dragon,

שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים

19. אני מנסה לצרוב, ולוקח לו איזה שלוש שעות, ואחר כך אני מגלה שהוא לא צרב כלום! מה זה? יש לציין כי נרו צורב מצויין, אז זה לא בעיה בצורב

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by uvuv78,

טוב, זה כבר מתחיל להיות מטריד. זה כבר החשבון השני שאאוטלוק עושה לי את אותן הצרות איתו. הבעיה היא כזו: לאחר שימוש של שנים עם אאוטלוק וג'ימייל (דרך POP) החלה לפתע לקפוץ לי חלונית מהאאוטלוק שמבקשת שם משתמש וסיסמא. את שם המשתמש והסיסמא לא שיניתי מעולם וגם בהגדרות האאוטלוק והג'ימייל לא נגעתי כך שמוזר לי על מה ולמה קופצת החולנית. בכל אופן, למרות שאני מכניס את שם המשתמש והסיסמא הנכונים, החלונית מסרבת להיעלם עד שאני לוחץ על ביטול ובכך כמובן הדואר לא יורד אל האאוטלוק. מישו נוסף זכה להיחשף לתופעה? פיתרונות?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=20 נסו ותהנו מהבדל עצום בעוצמת שמע, במיוחד בבאס (צלילים נמוכים). תודות לקבוצת NGO

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Crash5,

כאשר אני מנגן קבצי WMV בתוכנת Windows Media Player גירסא 9 אני רואה את הדבר הבא (קובץ מצורף): כיצד ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש בספיד פאן אופציה שמראה את מצב ה ''פיטנס'' של ההרדיסק והביצועים,עכשיו רציתי לשאול עד כמה זה אמין? כי רשום לי פיטנס 94 ויש לי הרדיסק חדש. האם לקחת את זה ברצינות או שהתוכנה סתם מזייפת?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by Pc1ko,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.