עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gnome,

איך אני יכול להציג את ה PC BUILDER במוזילה כמו שאני מציג אותו באינטרנט אקפלורר.(הזה בצבע כחול ובצורה אינטראקטבית שכשאני בוחר את המעבד הוא נותן לי גישה לפרטים המתאימים הבאים...) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by IG,

אני מחפש הרחבה שתאפשר לי להגביר תדרים מסויימים (איקוואלייזרים) בWMP, או תוכנה אחרת שמאפשרת השמעה של כל סוגי קבצי הסאונד ותהייה נוחה כמו הWMP, ומאפשרת שליטה על תדרים מבלי להרוס את הסאונד (כמו האיקוואלייזרים המובנים של הWMP...) תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. צהרים טובים ושבת שלום חברים, מלב ברירה אחרי שהדיסק קשיח שלי סיים את פעילותו ( ;D ) הייתי צריך להתקין מחדש את הwindows, יש לי בעיה ככל הנראה בדרייבר של הכרטיס מסך, הרזולוציה עצמה תקינה אבל אני נתקל בבעיות רזולוציה בדפדפן, במדיה פלייר בחלונות ועוד.. מצורפת תמונה להמחשה, שימו לב לכרטיסיות למעלה-פרט למה שכן רואים, ישנם עוד שתי כרטיסיות שכאילו יצאו מן הרזולוציה בנוסף שימו לב שהכרטיסיות מסתירות את סמלי השליטה בחלון. לחדי עיין בנינו תוכלו לראות שהטקסט מטושטש וכאילו מתאים לרזולוציה נמוכה יותר. ניסיתי להתקין את אותו הדרייבר פעמים, ניסיתי להתקין גרסא ישנה יותר של הדרייבר. ופה רעיונותיי פסקו, אשמח להצעתכם לציין שמדובר בכרטיס מסך nvidia 9500GT ופועל על מסך ברזולוציה 1920*120…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שמעו אני צריך תונכה מומלצת לצילום המסך אבל לא לצלם תמונה של המסך אלה סירטון שלם של כל תזוזה של העכבר שלי!יש תוכנה כזאתי פעם היה לי אבל עברתי פירמוט ושחכתי את השם שלה אז בבקשה אם אפשר! ואם אפשר אז גם שיהיה אופציה בתוכנה הזאתי לדבר עם רמקול אם יש דבר כזה כאילו כל מה שאני יגיד ברמקול אז ישמעו את זה גם!אבל זה פשוט חשוב! תודה מראש לכל העוזרים! ולא צריך לינק אפשר רק תשם המלא של התוכנה וזהו!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Jenia24,

יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by chenrp,

אני משתמש עם AD AWARE SE. האם כדאי לעבור ל Windows Defender ? האם היא טובה יותר? יש למישהו נסיון איתה? מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה לי הודעת שגיאה עוד לפניי שהאקספלורר עולה... בדקתי ב msconfig ובדקתי בתיקיית הפעלה ובמשימות מתוזמנות, אין שום דבר בשם הזה שעולה בתחילת המחשב ואני לא יודע איך להפסיק את זה... הנה תמונה של השגיאה: ד"א נראה לי שזה איזה סוג של טרויאני או משו כי גם למחשב הנייד שלי עכשיו יש משו דומה אבל שמות אחרים של קבצים... spybot לא מוצא לי כלום... וגם לא האנטי ווירוס שלי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. היי, הבעיה בכותרת. קבצים שהורדו דרך הכרום לא ניתנים לפתיחה (קבצי EXE). דרך האקספלורר, אין בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by POD,

אם מישהו התקין פעם את התוכנה הזאת, יש לי GEFORCE 3 של ASUS, התקנתי את ה- smartdoctor והיא כל הזמן עושה לי בעיות. אחרי שהתקנתי, עשיתי אתחול, ואז התוכנה עולה אוטומטית אבל בלי אופציה לראות טמפ', מהירות מאוורר וכו' (מה שכן ראיתי לפני שביצעתי אתחול. מה הקטע ???). ואז אני עושה עוד פעם אתחול, עכשיו זה מסתדר אבל היא לא מראה את הטמפ' נכון, כלומר טמפ' המעבד היא 5- מעלות ולאחר שניה 55. ניסיתי הרבה גרסאות, ממה שניתן להוריד ברשת. ואף אחת מהן לא יציבה. מה שעוד מוזר זה שאי אפשר להוריד את התוכנה מהאתר של ASUS. מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by shainov,

אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות... התקנתי אמיול במחשב פנטיום 4 3.2 כפול ליבה חדש דנדש שקניתי עם זכרונות של סמסונג 1 גיגה. המחשב עף לחלל...והשקעתי בערך 7K היה לי לפני זה מחשב משופצר פנטיום 3 עם מאווררים ומארז שהכנתי בעצמי והיה מותקן עליו אמיול והוא עבד נקי בערך הוריד 60-90 ק.. על המחשב הזה התקנתי את אותו האמיול של WAREZ-FAW ולאחר שעה או שעה וחצי שאני מוריד ואפילו לא נוגע במחשב או שמשחק משחק זה לא משנה הוא "נופל" ולאחר מכן כותב הודעת שגיאה "ווינדוס שחזר את המערכת לאחר שגיאה חמורה".. מה יכולה להיות הבעיה???? אני משתמש בפלטפורמת WINXP SP2 חדשה ומקורית. ורק באמיול זה נתקע לי,לאחר שעה + של עבודה ונופל.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by b.tiger,

שלום! הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לאשכול שלי ולכן פתחתי אותו פה. קניתי מחשב נייד לא מזמן שיש בו כבר ווינדוס והכל ,ועכשיו יש לי במחשב 2 אפשרויות להיכנס לאקספורר :ההאחד הוא רגיל והשני הוא 64 סיביות. עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף ?ולמה הביאו לי את שניהם?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Liran -,

שלום לכם, אממ .. כשאני מנסה להפעיל סרט, אני מקבל את ההודעה הבאה : כלומר חסר לי Codec כלשהו, כדי למצוא את הקובץ החסר השתמשתי בתוכנה GSpot Codec Information וקיבלתי את הדו"ח הבא : כמו שאתם רואים בצד ימין, הוא מזהה כי חסר Codec של Audio, כשלחצתי על מידע נוסף על ה - Codec החסר קיבלתי את הפירוט הבא : ה - Codec החסר נקרא Ogg Vorbis :-\ אני משתמש כרגע ב - K-Lite Codec Pack Full 2.27, חיפשתי בגוגל את ה - Codec הנ"ל ולא מצאתי ממש. למישהו יש את הקובץ הנ"ל ?! פתרון לבעיה ...? מכיר נגן שיוכל לתמוך בקובץ הזה ? מכיר חבילת מקודדים שתומכת בקובץ הזה ? אגב, ניסיתי להפעיל את הסרט בנגנים שונים כמו; Windows MediaPlayer 9, Mv2Player, Blaze MediaPlayer ... וגם בהם הסר…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. כאשר אני עושה מחיצה חדשה ב תוכנה gparted-live נניח שיש לי כונן D שהוא 200 G והוא מלא רק ב 50 G כשאני מחלק אותו לשניים בתוכנה.. ה50G לא ימחקו נכון? ז"א שהוא יוצר עליו מחיצה חדשה ומחלק ללא פירמוט של הכונן ? WINDOWS יזהה את המחיצה החדשה שנוצרה? כי לפי תגובה של אחד הגולשים הבנתי שהוא יוצר מחיצה שרק לינוקס מזהה ושאלה הבאה. שאני בתוכנה MHDD לאחר שאני בוחר את הכונן שבוא אני רוצה לעשות את הבדיקה של הסקטורים אני צריך להקיש את הפקודה Erase זה לא מוחק את תכולת הכונן שבו מתבצעת הסריקה נכון? פשוט הפקודה הזאות מזכירה לי את הדרך שבה מוחקים דיסק רב פעמי בנרו . תודה על העזרה

15. Started by nim901,

אני כרגע משתמש ב mediainfo שנותנת לי רק קצב העברה ממוצע של הסרט. אני מחפש משהו שגם יתן לי מידע על הpeek שהסרט מגיע אליו, מישהו מכיר תכונה כזו?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Bose,

אוף כבר נמאס לי :-\ כל פעם שאני מפעיל את הווינאמפ הוא נכבה לי. הורדתי את הגרסה האחרונה, הפעלתי את המחשב מחדש ועדיין הבעיה קיימת. מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by wow,

אני רוצה להוריד את האתר הזה אבל אני רוצה ר ק את הפורומים בלי הקישורים לאתרים אחרים,רק את הפורומים פה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה. אני יכול לרשום בכתוכת של האתר http://www.hwzone.co.il/community כדי שיוריד רק את הפורומים או שעושים את זה אחרת? ומה עם הקישורים לאתרים אחרים?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by silky,

אני מעוניין לדעת איך אני מעתיק מטקסט מסויים את העיצוב שלו ומדביק (רק את העיצוב!) אותו על טקסט אחר, כלומר שיהיה עיצוב אחיד בקובץ. מבינים? תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Nurit2005,

אני מנסה להדביק תרגום לסרט אבל TMPGE נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ VAR למה? ואיך פותרים זאת או שיש תוכנה אחרת שיודעת לעשות זאת יותר טוב HELP

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by eins,

שלום קניתי מחשב חדש, בלי כרטיס מסך, הכרטיס מסך של אינטל הוא על הלוח. כאשר אני מכניס דיסק או DOK שיש בו קבצי ויאדיו, לפני שאני מספיק לעלות להפעיל את הקובץ בווינדוס ישר אני מקבל הודעת שגיאה של exploer.exe בפירוט מופיע הקובץ XVID.DLL ו גם לפעמים הודעת שגיאה של הקובץ drwtsn32.exe. עכשיו הורדתי קודק של XVID, התקנתי SP2 הורדתי IE7 דרייבים של הכרטיס מסך.. שום דבר לא עוזר מישהו אולי מכיר את הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by RobiNooB,

מאז שהכנסתי את הג'י מייל שלי ל POP3 והכל עובד דרך הOUTLOOK בקבלת הודעות פיקס ...... אבל כל מה שאני שולח ומצרף קובץ ...(כל קובץ גם טקסט אפילו) הוא מחזיר לי את הדואר חזרה ! כאילו לא נשלח ..אתם מכירים את זה נו ... למה ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by tomer87,

לאחר חיפושים רבים במערכת הפורומים אני נאלץ לשאול.. לאחרונה שידרגתי את חבילת האינטרנט מ-750K ל-2.5 מגה...איך אני יכול להגדיר את ההגדרות האופטימליות של האימיול?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום חברים, בגרסא האחרונה של התוכנה ישנה אפשרות כביכול לחיוג מהסקייפ לכל טלפון בעולם! ניסיתי, לא עבד כיצד מחייגים ??? אני חייגתי כמובן מספר עם קידומת לחו"ל 972-3 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. סרקתי באתר שמומלץ כאן בסטיקי. קיבלתי תוצאות (מצ"ב) עם הנתיב לקבצים הנגועים אך אצלי במחשב אין בכלל את הנתיב הזה או\וגם את הקבצים האלה מה זה? מה עושים? איך מוחקים את הטוריאנים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  25. מערכת הפעלה: windows 7 64bit לוח אם: Gigabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס רשת מובנה: Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (10.0.0.1) windows update מזהה לי שיש עדכון לדרייבר הנוכחי שיש לי. בסיום ההתקנה ולאחר ההתחול הרכיב הופך ללא שמיש. רק לאחר ביצוע "גלגול חוזר" של הדרייבר הקודם הרכיב חוזר להיות שמיש.. מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.