עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by matan007,

איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by assaf83,

שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח חהוריד איתה מאתר צריך להכניס לך כתובת אינטרנט של הסירטון אבל הבעיה איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש כתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by yonatanph,

צריך תוכנה לניהול סריקות עם דגש על ease of use. זה מיועד לאחותי שמחשבים זה לא הצד החזק שלה. עדיף חינמית אם אפשר. היא משתמשת בסורק עם פידר של HP ואין לי יותר מידי דברים טובים להגיד על התוכנה/דרייבר שמגיע מHP. ממש הפתיע אותי שHP הוציאו כזאת תוכנה non-user friendly.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. זה בא בTAR ובתוכו זה קובץ img. איך לצרוב את זה, ואיך אפשר אם רוצים להוסיף לדיסק כתוביות?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  7. המחשב מביא שגיאה בשם SERVUCE.EXE או משו כזה ואז רשום 60 שניות עד שהוא עושה ריסטארט וגם לפני זה האנטי וירוס שלי הפסיק לפעול... מה אני אמור לעשות??? תודה לעוזרים ויום נעים

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by rk666,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940235,00.html הנה עוד סיבה למה לא להשתמש בIE. עוד קישור, הפעם לCERT

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוכנה להחבאת קבצים, אבל רמה מאוד גבוהה, זאת אומרת שהיאל א תוכל להתגלות בהוספה והסרה למשל, או בתוכניות בתפריט "START" וכו'. שיהיה קל להחזיר ולהחביא את הקבצים, למשל מקש מסויים. כמו כן, תוכנה שתוכל לרמות את כמות המידע שמופיע כפנוי בהארד דיסק (אם קיים כזה דבר). אודה לכם מאוד אם מישהו מכיר/נתקל בכזה דבר, תודה רבה על העזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by נדב15,

שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by mosfos50,

שלום! כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה? נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  12. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית (וכמובן שהספק כח לא היה מחובר באותה עת). מאז קרה משהו מוזר: כשאני מנסה להקשיב לסרטים ביוטיוב, או להשתמש בסקייפ אני לא שומע כמעט כלום, פרט לצלילים חלשים מאוד או צלילי בס נמוכים מאוד. הקטע הוא, אם אני מפעיל ווינאמפ ברקע אז אני פתאום שומע בסדר (פחות או יותר) אבל אם אני מנמיך את הווליום בווינאמפ, אז גם מה שאני מנסה לשמוע פתאום נחלש ואני לא שומע כלום. ניסיתי להתחכם והקלטתי קובץ WAV של שקט כדי להפעיל בווינאמפ בזמן שאני מקשיב לדברים אחרים, אבל כניראה שווינדוס לא כזה פראייר וכלום לא מתנגן אם אני מנגן "שקט" ברקע. יש לי גם WINDOWS 7 מותקן ושם אין בעיה כלל. התקנתי דרייברים מחדש לכרטיס קול שלי (מפרט בצד) וזה לא עזר. מה עלי לעשות? עריכה: פנדורה עובד בלי בעיה …

13. טוב אתם צריכים לשים שיר שיפעל חחח

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by (Matan77(Dlixez,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד לערוך סרטוני פארגים של המשחק BFBC2 אז באיזה תכונה כדאי לי להתחיל? מאיפה אני יכול ללמוד? תודה לעוזרים.

15. איפה אני מוצא את התוכנה שמגנה עלי(אתם יודעים מה RIAA הזה) בזמן שאני מוריד בביטורנט? או לפחות את השם שלה... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  16. התוכנה היא למטרת תרגול רשת /DOMAIN, רצוי מאד שתהייה חינמית, שאפשר לייצר בה רשת וירטואלית, שיהיה ניתן להעביר קבצים מהמחשב המארח אליה ושתהייה יציבה ואמינה. ה Microsoft Virtual PC עושה בעיות שלא מזהה מקלדת USB מחוברת בשלב ההתקנה הראשוני של תוכנות. אשמח להמלצה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by Koss,

אהלן. חזרתי מטיול ובמהלך הטיול כרטיס הזכרון שבמצלמה שלי נדפק ונאלצתי לשחזר את התמונות בעזרת CardRecovery PRO רוב התמונות שוחזרו באופן מלא אבל חלק לא מבוטל מהם נהרסו. צירפתי 2 דוגמאות. ניסיתי את Stellar Phoenix Photo Recovery אך הוא לא עזר. תוכנות חינמיות פשוטות נוספות שבדקתי גם לא נחלו הצלחה. יש למישהו פתרון? (ועדיף חינמי?)

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  18. אני עובד עם דיסק חיצוני Seagate ST310005BWD1E2-RK Black armor 1TB USB/eSATA מחובד לנייד של dell בחיבור eSATA. היום כנראה מחקתי בטעות תיקיית סרטים עם מעל ל 800M של סרטים - רובם ב-HD בעלי נפח של מעל 4G (חלקם מגיע ל-15G) רוב הסרטים הם בקובץ MKV או AVI - אין לי סרטים ב-bluray-rip. ניסיתי לשחזר את הקבצים על תוכנות בסיסיות כמו Recuva, אבל היא לא מזהה קבצים גדולים מ 4G, כך שאת רוב הסרטים לא הצלחתי לשחזר. האם יש פתרון??? ???

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  19. הורדתי תוכן כלשהו שבא מחולק להרבה קבצי RAR כמו בתמונה, איך אני הופך אותם לקובץ התקנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  20. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה לי הודעת שגיאה עוד לפניי שהאקספלורר עולה... בדקתי ב msconfig ובדקתי בתיקיית הפעלה ובמשימות מתוזמנות, אין שום דבר בשם הזה שעולה בתחילת המחשב ואני לא יודע איך להפסיק את זה... הנה תמונה של השגיאה: ד"א נראה לי שזה איזה סוג של טרויאני או משו כי גם למחשב הנייד שלי עכשיו יש משו דומה אבל שמות אחרים של קבצים... spybot לא מוצא לי כלום... וגם לא האנטי ווירוס שלי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום. הקלטתי פגישה מאוד חשובה, מכיוון שעמיתי דיבר בקול חלש, והרשם קול היה על גופי. שומעים את הקול שלי חזק וברור, ואת קולו חלש מאוד. בנוסף יש רעש רקע חזק. האם יש תכנה שיכולה לאזן את הווליום של שני הקולות? להוריד רעש רקע? לשפר את איכת ההקלטה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by KoM,

הבעייה היא, שאני גולש כרגיל, ופתאם ללא הודעה מוקדמת לוקח לדף כלשהו שעה לעלות, זאת אומרת בפתאומיות לדף לוקח הרבה יותר זמן לעלות, וזמן רב נראה כאילו המודם לא מעביר שום מידע, מה שהעלה לי את החשד כי הבעייה היא באקספלורר ... יש למישהו רעיון לפתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכם!!! אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל הטמפרטורה של כל רכיבי המחשב , אם אפשר לינק אני יודה לכם ! נ.ב יש לי ארדדיסק 250gb והטמפרטורה שלו היא 41 עד 45. אבל שאני פותח את המארז ומשאיר אותו פתוח, הוא מראה לי טמפרטורה 35 עד 37.. למה זה מראה לי ככה?? שהמארז פתוח? מה הסיבה? וכמה אמור להיות בכללי טמפרטורה של הארד דיסק? בתודה מראה בר לוי!!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by dj_horse,

אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן כדי להאיץ את ההורדות באינטרנט. התוכנה בנוסף, תומכת בהורדות של קליפים למשל ביוטיוב, שפועלים בפורמט FLV, שבעזרתו ניתן להוריד את הקליפים מיוטיוב, לשמור אותם במחשב ולראות אותם מתי שרוצים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנה מחדש, אבל פתאום מעידכון שהתוכנה עשתה, כבר לא הצלחתי לראות יותר את הקליפים האלו. אפשר עזרה בתוכנה כיצד אוכל לצפות שוב בקליפים או תוכנה אחרת שתוכל לעזור לי לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 14:06:48 אם יש תוכנה אחרת גם טוב או איזה מקודד

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.