תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שתאפשר לראות את "מאחורי הקלעים של ווינדוס" בדוס. אם יש דבר כזה. מה שאני מעוניין זה בעצם לראות את הפקודות שרצות על המחשב בזמן אמת . תודה
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם (אמנם 5 וחצי,אבל זה בוקר ;D). לפני כמה ימים ראיתי תוכנה שעוברת במערכת ההפעלה (כמו כל תוכנה אחרת) שנותנת לך את האפשרות לשנות הגדרות בביוס, ובהפעלה הבאה של המחשב,ההגדרות ייכנסו לתוקף. הייתי רוצה לדעת מי שמע על תוכנה מסוג זה, ואיך קוראים לה. MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני יכול להציג את ה PC BUILDER במוזילה כמו שאני מציג אותו באינטרנט אקפלורר.(הזה בצבע כחול ובצורה אינטראקטבית שכשאני בוחר את המעבד הוא נותן לי גישה לפרטים המתאימים הבאים...) תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן (3 שנים) עם כרטיס מסך Onboard קניתי מסך LCD רחב וב DIsplay Settings אין לי אפשרות לבחור ברזולוציה מתאימה למסך רחב מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! .. התקנתי לא מזמן ווינדוס XP בלאטפטופ [ IBM ThinkPad 300].. כן קצת ישן.. הכל עובד טוב אבל כשרצינו לחבר את הלאפטופ למחשב שלי נתקלנו בבעיה שהכרטיס רשת אינו מותקן במחשב [צריכים דרייבר כנראה].. :-\ חיפשתי וחיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דרייבר מתאים חוץ מאתר אחד שביקש הרשמה ומסיבות טכניות לא יכלתי להוריד את הדרייבר.. כרטיס הרשת הוא: Texas Instruments PCI-1250 CardBus Controller אודה לכם אם תמצאו לי דרייבר מתאים !! זה ממש ממש חשוב לי תודה מראש נב. לא מצאתי דריבר מתאים מת'רד שיש על אתרי הדרייברים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
במסגרת נסיונותי לעבוד עם JAVASCRIPT (שפה ממש חביבה האמת), אמרתי, למה שלא ננסה לעשות משהו עם האתר... מה זה עושה ??? ובכן, הקוד הבא, מאפשר לכם לברור האם להציג את ההודעות החדשות בהודעות הפורום בלבד או כולם (ע"י לחיצה כמובן). למי שלא הבין, נגיד שאתם נמצאים ברשימת ההודעות בפורום מסוים, כשאתה לוחצים על זה, הוא ישר מעיף את ההודעות שכבר קראתם מהרשימה. אתם לוחצים שוב, הוא מחזיר אותם לרשימה. איך משתמשים בזה? פשוט עשו NEW BOOKMARK (עדיף ב BOOKMARK TOOLBAR ולא בתפריט), ב NAME תכתבו משהו (TOGGLE OLD POSTS) או משהו שאתם רוצים, ב LOCATION תעתיקו את הקוד הנ"ל, וזהו, תלחצו OK: javascript:(function(){if (document.URL.indexOf(%22http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=%22) != -1…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל,מחובר ע"י כבל S-VIDEO לטלוויזית LCD LG. התקלה היא שברגע שאני מגיע למדייה-סנטר לשם הגדרה ראשונית אני נתקל בבעיה: "IR HARDWARE CANNOT DETECT YOUR IR RECIVER למרות שהשלט מחובר ואני שולט במערכת דרך השלט.ניסיתי לנתק אותו ולחברו מחדש אך ללא שינוי,הורדתי את הדרייבר החדש ביותר למערכת הנ"ל אך עדיין ללא שינוי. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום , איך אני יוצר icon מתמונה שיש לי , באמצעות פוטושפ או באמצעות acdsee? או תוכנה אחרת , תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי WMP 11 ובטעות לחצתי על הכפתור שמעלים את הרשימת שירים איך אני מחזיר אותו ? (שנה אני מחפש את הכפתור )
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הייתי משחק משחקי רשת ב Gamespy וראיתי שעדיין יש אותה האם היא תוכנה פופלארית או שיש תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה ? אני פשוט מחפש תוכנה עם שרתים נורמליים וכמה שיותר אנשים .. חוץ מזה כרגע התקנתי אותה ו AVIRA (האנטיוירוס שלי) התריע לי על טרויין ב gamespy ..
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בין כל התוכנות שמגיעות עם כרטיסי הקול המתקדמים יש תוכנות noise reduce, והייתי רוצה אחת כזאת גם ללא לרכוש כרטיס קול חדש... אם אפשר שתיפעל על קול סאונד שמוציא המחשב, כולל מדייה פלייר, ווינאמפ וכו'... ואם עוד אפשר אחת שלא תיקח יותר מידי משאבי מערכת ותיהיה יעילה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להתקין גם את KLITE וגם את CCCP אם זה בסדר<?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני ישמח לקבל את הדריבר הנ"ל חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אףאחד.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה האם יש תוכנה כלשהי שעוזרת לכייל את המסך? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2816786,00.html
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני נתקל בה בעת הורדת קובץ גם ב I.E וגם בפיירפוקס. אני מנסה להוריד סתם קובץ שקיבלתי למייל או איזה שהוא קובץ מאתר כלשהו (מאתרים שונים, מיילים שונים וכו'), למשל: אני רואה שהקובץ שאני רוצה להוריד הוא 4 MB, אני רואה שהוא מתקדם בהורדה שלו ופתאום כשהוא מגיע בערך לחצי מהגודל הוא כותב שהוא סיים להוריד. כשאני מסתכל על הקובץ שירד, אני לא מצליח לעבוד איתו כי הוא בעצם לא מלא... כשניסיתי להוריד את אותם הקבצים במחשבים אחרים, הם ירדו בצורה תקינה לגמרי. למה דבר כזה יכול לקרות? תודה,
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה והתקנתי את BSPLAYER גרסא אחרונה העניין הוא שאיני מצליח לפתוח בתוכנה וידאו אני רואה רק חלון שחור עם שמע עם VLC ו MEDIA PLAYER זה עובד יש לי את הקודקים האחרונים של KLITE ואני עובד במצב של מסך אחד הסרתי והתקנתי כמה פעמים עם כמה קבצים וזה עדיין לא עובד מה הבעיה?????
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי Mozilla Firefox ועכשיו אני לא מצליח לראות סרטון בyoutube אז מה עושים??? הינה תמונות 1 2 זהו מקוה שתעזרו לי תודה ויומטוב
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי היתחברות LOWID באימיול.. קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? www.emule-project.net/home/per...mp;topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי ד"א לא מצאתי את ההודעה ה1 שרשתי אז רשמתי שוב
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה שמאפשרת הפיכת ווידיו 90 מעלות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-