עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ciauai,

מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by בזיק,

לנייד שלי אין cd. אני רוצה להתקין מקובץ iso. אני אמור לעשות את זה עם זכרון נייד? איך בדיוק? לנייד יש ויסטה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by DS,

אז ככה קניתי סרט בארה"ב(יותר נכון הביאו לי) DVD אחרי שקנו לי רציתי לשים כתוביות. אז ככה הכנסתי אותו לכונן DVD שלי וניסיתי לפתוח ואז הצלחתי הופיעו לי כל מיני קבצים. נכנסתי ל MPEG ויש שם קובץ ששוקל 800MB. נכנסתי פתחתי אותו בעזרת ה BSPLAYER ורציתי להוסיף כתוביות. אז חיפשתי בגוגל ומצאתי. הורדתי את הכתוביות וכשהוספתי את הכתוביות הם לא סונכרנו(הם לא התאימו לזמן של הסרט) איך אני מסנכרן לסרט כזה? יש לי את Subtitle Workshop

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by demostans,

שלום לכולם... יש לי מצלמת ווידאו שהעברתי ממחשב ישן שלי למחשב אחר (חדש יותר). המצלמה די פשוטה (של חברה בשם קונטקט אם מישהו שמע....) המצלמה עובדת בצ'טים (כמו בזה של תפוז) אבל בכל תוכנה אחרת (מסנג'ר ותוכנות ייעודיות) אני רואה מסך קבוע של התמונה (המצורפת). אין לי מושג למה זה לא עובד (הרי המצלמה תקינה ומתאימה לווינדוס - עובדת במחשב הקודם). יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Dr. David,

ביומיים האחרונים התעוררה בעייה מוזרה - כאשר אני מנסה להוסיף איש קשר חדש - אני מקבל הודעה האומרת: "לא היה באפשרותנו להוסיף את XXX מאחר שרשימת אנשי הקשר שלך מלאה. נא הסר מישהו מרשימת אנשי הקשר שלך תחילה". העניין הוא שמספר אנשי הקשר שלי נמוך בהרבה מהמקסימום המותר (1500) ובכל מקרה, הסרתי אנשי קשר והתופעה ממשיכה. אודה על עיצה טובה מה לעשות ! בתודה מראש לעוזרים

6. קראתי פה מודע על EMUL כול שהיא לא זוכר.. בכול מקרה התקנתי את ה פרד שהמליצו שם... EMULE NEO 2.5 בהתחלה הוא היה ממש טוב אבל אחרי יום בערך ... התחילו בעיות החיבור לרשת כול הזמן היה מתנתק... הנורה האדומה (ALARM) בראוטר כול הזמן נדלקה.. והמחשב נתקע... וכ'. לפני זה השתמשתי ב פרד של ליונהרט אבל היה שם בעיה אם ה קרדיט( במקורות של הקבצים הוא לא היה מראה בקמה הוא מקדם אותי או לא מה שמראה בפרד אחר ב ירוק כמו- 123(-132) מה שבסוגרים היה בירוק לדוגמה) לא משנה .. אחרי זה חזרתי לפרד של ליונהרט אבל הסיפור חזר הראוטר נדלק נורה ALARM באדום ולא היה גישה לרשת... עם אני מוריד בביטרנט אז זה היה בסדר ואין בעיה...בכלל... הבעיה קוראת רק עם אני מפעיל את הפרד מה יכול להיות הגורם?? (החלפתי את הראוט…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום , לאחר שנים מרובות בצריבת דיסקים בתוכנה הפנימית של הXP , כשעברתי לצורב DVD זה כבר לא תופס... אז עכשיו יש לי את הנרו 7 , ולאחר הפעלה זריזה ראיתי שהיא מסובכת משהו... כולה אני מנסה לצרוב דיסק DVD על DATA , ולהכניס משהו ששוקל 3.9 GB , ופתאום הוא אומר לי שאין אפשרות להכניס קובץ של מעל 2 GB ( אז למה קניתי צורב DVD...). בכ"א למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by modgod,

התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by coorva,

אני נתקל בקושי לעבוד עם התוכנה באתר מסויים עקב חוסר אפשרות להגדיר לתוכנה לחלק את החומר לקבצים נפרדים במקום קובץ אחד גדול. אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע למה אני מתכוון, אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום לכולם, יש לי רישיון מקורי ל-windows 2003 אבל אני לא מצליח למצוא עידכון(שעובד)ברוסית מישהו יודע על זה משהו? תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

לא משנה מה ניסיתי התוכנה פשוט לא מתחברת בשום גירסא.... ואם אני מתחבר בפלאפון, אני מצליח להתחבר....

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by solidus,

אחד שאני יכול לגרום לו להיות שקוף (למחצה) ושאני אוכל גם לשנות הגדרות צבע רקע וכ'ו. לדוגמא - NOTEPAD++ מצויין רק שאין לו את היכולת הזו להיות שקוף למחצה (או שיש לו?).

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. לאחר מחיקת קבצים הם עדיין נמצאים על הHDD ובXP נם נשמרים ב C: SYSTEM VOLUME INFORMATION יש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים שכבר נמחקו ?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. קיצור עברתי להרדיסק חדש יש לי 3 חשבונות מייל שאין לי כוח להגדיר ובנוסף יש לי משהו כמו 50 message rules ב-outlook express יש איזה דרך להעביר את הדברים? זה שמור באיזה קובץ או ספריה ספציפית?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  17. הורדתי את התוכנה החינמית, ואכן התוצאות בלחיצת כפתור "I Feel Lucky" נהדרות. אבל הבעיה היא שפעולת Export לא שומרת את האפקט ולכן התמונות שאני שולח נראות חסרות חיים ולא זוהרות כמו שתוכנה יודעת לעשות. האם אני עושה משהו לא נכון? עזרו לי... בתודה מראש, אסף.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by free fraek,

הורדתי והתקנתי ובדקתי שהוא תומך במשחקים שיש לי... אבל איך אני מפעיל אותו?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by asmy999,

התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by miki_michal,

שלום , איך אני יוצר icon מתמונה שיש לי , באמצעות פוטושפ או באמצעות acdsee? או תוכנה אחרת , תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Started by udist,

בין כל התוכנות שמגיעות עם כרטיסי הקול המתקדמים יש תוכנות noise reduce, והייתי רוצה אחת כזאת גם ללא לרכוש כרטיס קול חדש... אם אפשר שתיפעל על קול סאונד שמוציא המחשב, כולל מדייה פלייר, ווינאמפ וכו'... ואם עוד אפשר אחת שלא תיקח יותר מידי משאבי מערכת ותיהיה יעילה... תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by tustos,

אני ישמח לקבל את הדריבר הנ"ל חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אףאחד.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by HeroesCut,

שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by jacobgan,

שלום רב. אני משתמש בדפדפן CHROME שיש תיבות דו שיח בטפסים שיש למלא פרטים אישיים אז בתיבת המייל אף פעם לא מופיע המייל הקבוע שלי שאותו אני מכניס ואני כל פעם צריך להקליד אותו ידנית. בפיירפוקס למשל מספיק שפעם אחת הקלדתי את המייל שלי באיזה טופס, הוא כל הזמן יקפיץ לי אותו בטפסים חדשים בלי שאני אצטרך להקליד מחדש את המייל. איך גורמים לכרום גם לשמור את המייל שלי? אני משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירה ומילוי סיסמאות בדפדפנים. האם יש התנגשות בין התוכנה ל-CHROME ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.