עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SuB,

על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. קניתי מקלדת חשדשה של A4tech עם hotkeys והכל עוד יופי אבל משום מה כשאני בודק בcontrol panel הוא עדיין מזה אותה בתור המקלדת הישנה שהייתה לי של microsoft מישהו יכול להגיד לי למה? הבעיה העיקרית עם זה היא שאין לי דרך לשנות את המקשים המיוחדים כיוון שבקודמת לא היו לי כאלו אז כוויכול אין לי גישה אליהם

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Jenia24,

יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. לא ממזמן קניתי מחשב חדש עם חלקים שאתם המלצתם לי המפרט אמור להיות חחזק ולהחזיק אימיול וגלישה באתרים אבל מסתבר שזה לא ככה... המפרט מופיעה בחתימה מישהו יכול להסביר למה האימיול נסגר סתם ככה הרי זה מחשב חזק...?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by gt2,

יש לוח של חברת TRUST מדגם TB 4200 ואני משתמש בווינדוס 7 גרסת 64 ביט ואין להם דרייברים מתאימים יש להם לגרסת 32 ביט אבל לויסטה יש ל64 ביט איך אני מתקין דרייבר של ויסטה על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין רגיל ולא עובד יש איזשהו משהו שצריך לעשות כדי שזה יעבוד או דרייבר אחר?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. שלום יש לי WMP 11 ובטעות לחצתי על הכפתור שמעלים את הרשימת שירים איך אני מחזיר אותו ? (שנה אני מחפש את הכפתור )

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by saar2,

אני רוצה לשכפל דיסק sata לדיסק sata אחר , כמובן את מערכת ההפעלה ושאר המחיצות הקיימות . ניסתי בעזרת גוסט 2003 וכאשר עלה המסך של הדוס הוא ניתקע ולא הסכים להעתיק . בעזרת איזה גוסט ממולץ לבצע את העתקה ? ויש לכם מושג למה הוא ניתקע ? לפעמים גם כאשר אני מנסה לבצע בעזרתו גיבוי הוא ניתקע . כמובן התוכנה חוקית , אולי להשתמש בגוסט יותר ישן שמתאים לדוס ? עוד שאלה קטנה , האם מותר לשכפל דיסק sata ל ide ? רעיונות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by nim901,

אני כרגע משתמש ב mediainfo שנותנת לי רק קצב העברה ממוצע של הסרט. אני מחפש משהו שגם יתן לי מידע על הpeek שהסרט מגיע אליו, מישהו מכיר תכונה כזו?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. הוינדוס XP PRO "נפל לי" , החזרתי אותו לאויר ע"י החזרת ה DLL שנעלמו, תראו את פירוט ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157323.0 בדקתי וירוסים - אין , התחלתי לחפש תוכנה של אנטיוירוס בסוף לא הורדתי כלום -> ואז אחרי restart נעלמה התקנה של הכרטיס רשת התקנתי מחדש, ואז נעלם התוכן של encoding ב IE ולא יוכלתי לגלוש. adware , spybot ו nav (נורטון אנטי וירוס) לא מצאו כלום. עשיתי התקנת repair לוינדוס ... ואז ה- nis (נורטון סיקויוריטי) עשה קצת בעיות... בנוסף עף לי האופיס 2003, כנראה שאני גם צריך להתקין מחדש את SP2 (זה בטח בגלל ה-repair) (אגב sypbot לא מתעדכן לי אני עובד על זה כרגע) בקיצור אני צריך שתעזרו לי עם הלוג של HijackThis כי זה הדבר האחרון שלא בדקתי (אגב הלוג הוא…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. אני מצטער אם הדיון לא מתאים לפה, אם כך המצב תעבירו... התקנתי משחק מסויים לאחר שפירמטתי את המחשב (win xp) והתקנתי את מערכת הפעלה מחדש התקנתי דרייברים ו-directx9c כמובן. כאשר אני מריץ את המשחק המסויים הוא דורש את הקובץ הבא: MSVCP71.dll ואומר שהוא לא נמצא והמשחק אינו יכול לרוץ. הורדתי את הקובץ מהאתר של ה-dll's ושמתי אותו בתוך windows/system ומתקבלת אותה הודעה. אם זה משנה המשחק המדובר הוא Far Cry והדרייברים הם Catalyst 5.10 החדשים על 9800pro בין שנה. אשמח אם יבוא פתרון שהוא לא פירמוט מכיוון שזה יהיה הפרמוט השלישי בתוך יומיים... בשל וירוס ובעיה נוספת ולכן אשמח לכל ניסיון לעזרה. שוב מתנצל אם התראד לא במקום, ptyahoo.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by RobiNooB,

מאז שהכנסתי את הג'י מייל שלי ל POP3 והכל עובד דרך הOUTLOOK בקבלת הודעות פיקס ...... אבל כל מה שאני שולח ומצרף קובץ ...(כל קובץ גם טקסט אפילו) הוא מחזיר לי את הדואר חזרה ! כאילו לא נשלח ..אתם מכירים את זה נו ... למה ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by bbbbbb,

מחפש תוכנת איחוי שמאחה רק תיקיות או קבצים ראיתי את DISKEEPER אבל שם הוא נותן אופציה רק מה לא לאחות וזה מסבך ת'עסק חוץ מזה שהיא מסורבלת ממשק הכי נוח אם היה תוכנה שבמקש עכבר ימני על תיקיה היא תאחה אותה יש המלצות נוספות לתוכנות כאלו. איכותיות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. Started by maCr0T,

שלום. אני מחפש בשביל אדם העובד בעריכה דיגיטלית, שתי תוכנות, שתיהן לPC, ושתיהם צריכות להיות זולות משהו (לא 10000 דולר). התכנה הראשונה זה תכנה לעריכת וידאו אונליין, עם אפשרויות עריכה OFFLINE טובות, יש כזה דבר? והשני זה תכנה לכתיבת DVD, כמו הIDVD של אפל. (זה מסביר הכל.) שוב, לא כדאי שזה יהיה יותר מדי יקר... תודה רבה מראש, בשמי ובשם שלומי.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. עריכה מצאתי

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by fp581,

יש לי בעיה במיקלדת, אם אני לוחץ שיפט זה עושה כל מה שבראש שלו ואני רציני, זה בין לכתוב מילים מוזרות ללעשות מיוט במחשב ולהפעיל א תWIN MEDIA PLAYER לדוגמה .ס צנז ז

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by realmagic,

יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by bennyye1,

איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by idb1,

שלום לכולם... טוב אז ככה, אני משתמש בתוכנה virtual dj לצורך מיקסוסים וכאלה. החלטתי להתקין עוד כרטיס קול ואת שני הכרטיסים שיש לי חיברתי למיקסר (ל-2 ערוצים נפרדים מן הסתם) אך שאני מנסה לשמוע כל ערוץ על פאנל אחר של התוכנה אני לא מצליח ובעצם יכול לשמוע הכל רק על ערוץ אחד. כיוונתי בתוכנה 2 כרטיסי קול ומיקסר כדי שידע שאני עובד על שני כרטיסי קול שונים העוברים דרך מיקסר אך לא התבצע שום שינוי ועדיין אני לא מצליח להפריד בין הערוצים לפאנל (desk) מסוים ושומעים הכל על אותו ערוץ. אם מישהו השתמש איי פעם בתוכנה (שהיא מעולה למי שחובב מוזיקה) ויודע על מה אני מדבר בבקשה את עזרתכם. אני כבר מזיע מול המחשב (והמיקסר) ולא מוצא סיבה הגיונית למה אחרי ההגדרות הנכונות עדיין זה אינו פועל. תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Bug2000,

אם כן לינק או משהו ...

22. Started by rap_tr,

אהלן, אני גולש מדיי פעם באתרים של קליפים/מוזיקה וכאלה וה-IDM מוריד אוטומטית,אם אני מסרב להוריד הקליפ לא עולה פשוט אני רוצה לחסום את יוטיוב לדוגמא,שה-IDM לא ידע להוריד ממנו איך שאני נכנס אלא אם ביקשתי קיימת אופציה שכזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by UberGitter,

היו לי 3 כוננים (C, D וE), והורדתי את התוכנה כדי לאחד שניים מהם (D וE) הפעלתי את אפשרות הmerge, וכעבור כמה זמן התוכנה מסרה לי שיש תקלה (לא זוכר כרגע מה בדיוק). עשיתי ריסטרט למחשב וגיליתי שכל הכונן השני (E) נמחק ונשאר מקום ריק, שאותו הוספתי לכונן הראשון (D). יצא שלכאורה איחדתי אותם. נכנסתי לדיסק של וינדוס כדי לבדוק שם את הכוננים, וראיתי שבנוסף לשני הכוננים שנשארו (C וD), יש עוד הרבה מקום ריק, מה שלא יכול להיות, כיוון שיוצא שיש יותר מקום סה"כ ממה שיש על הדיסק. ניסיתי למחוק את הכונן שכביכול איחדתי, כדי בכלל לפרמט את הכל, אבל באמצע המחשב פשוט נתקע. אחרי מספר דקות טובות פשוט עשיתי ריסטרט, ועכשיו אני לא יכול להכנס לא לוינדוס (הוא מראה לי את הטעינה, אבל זה לא נטען), וגם לא לדיסק…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שתראה לי את המעלות של כול אחד מהדברים למלא! ולא לא להמליץ לי על Speed Fan. נ.ב:יש לי Radeon 9800 PRO של ATI 128 מגה בייט..

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by swg,

מחפש תוכנה שתקודד מ-avi\mpeg ל-xvid. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.