עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כל פעם שאני מנסה לפתוח את הIE לוקח לו כמה עשרות שניות טובות כדי להפתח... וגם שאני מנסה לפתוח חלונות חדשים בIE לוקח לו מלא זמן ולפעמים הוא גם נתקע! הורדתי ADAWARE והעפתי את כל הSPYWARE שהיו לי ועדיין קיימת הבעייה.. :'( למישהו יש פיתרון אחר?? תודה מראש תומר

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by omri_ro,

עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by amit_flame,

האם יש משהו שיודע איפה אני יכול לימצו הדרכה על התוכנה serious modeler ? חיפסתי אבל לא מאצתי הסבר מאהתחלה. תודה, עמית

5. Started by omri_ro,

מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by rosesr,

יש לי AOPEN 16/48A ואני לא מצליח לעשות DVDRIP לסרטים שלי (חוקי לגמרי!) אני עושה לפי המדריך בDOOM9.ORG לXVID וזה זה לא עובר את השלב של הRIPPING זה אומר שאין לו מקודד לזה! זה בגלל שהDVD לא פתוח? תודה על התגובות! ROSESR

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  7. היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by sgi,

זה פשוט מתסכל, אני פשוט לא מבין המחשב אחרי פורמט. Windows XP מודם ITeX ADSL 0. עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Lioriii,

איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by mistuki,

במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Silver-Man,

תמליצו לי על תוכנה טובה ל TVOUT

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שיחקתי עם המחיצות והזזתי ?PQ-MAGIC) את המחיצות של הלינוקס, כולל את ה-BOOT . מאז הלילו לא עולה לי , מחקתי אותו זמנית שאני אוכל להשתמש ב-WIN-XP . עכשיו....איך אני מחיזר

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם יש לי מספר קבצים מהפצות שונות (נקרא לזה ככה..), עכשיו המשותף לכולם זה הקידוד שלהם, XVID. חלקם אני מסוגל להפעיל בצורה מעולה עם Real One player כי ב divx player 2.0a וב windows media player זה לא מסוגל לפעול, אז בסדר אין לי בעיה עם זה, דווקא להפך זה הנגן המועדף עלי... אבל מספר קבצים אשר באים מהפצה אחרת, לא עובדים כלל, ז"א הנגן נפתח, ואחרי כמה שניות נסגר בכוחות עצמו, עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שכבר עשיתי.. יש לי מקודד XVID מותקן (למרות שלא הבנתי מה אפשר לעשות עם 2 הקבצים בתיקייה שלו) , יש לי nemo pack מותקן, וזה כמעט כל המקודדים שאני מכיר , הנמו מכיל כמות נכבדת של מקודדים (התקנתי את כולם) ועדיין לא עובד לי פה הקבצים המסויימים הללו.. י…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Intelee1,

שלום!!! השבוע הורדתי סרט שהסופית שלו שונה לגמרי ממה שמוכר לי AVI OR MPEG. עם מה אוכלים את הרובץ הזה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by edoson,

יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by edoson,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה, בדגש על פשוטה, להמרת dvd ל- svcd ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי סרט שהוא בשני חלקי AVI. אני צריך תוכנה שתחבר לי אותם לקובץ אחד. תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. אני מתכוון יש לי סרט DIVX ששוקל 700 מגה אני הפכתי אותו לסרט SVCD כלומר MPEG2 וקבעתי BITRATE של 1900 ואודיו על 128 רציתי לשאול אם יש דרך להפוך סרט ששוקל 700 מגה לסרט SVCD עם BITRATE של 2500? ואיזה הגדרות אתם קובעים בתוכנה TMPGENC על מנת לקבל סרט SVCD באיכות טובה שיכנס ב 2 דיסקים של 80 דקות.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by drdan,

בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yoss,

בשעה שגיביתי בעזרת גוסט את מחיצת D לקובץ במחיצת I , הפעולה נתקעה. כשהפעלתי את המחשב קיבלתי את זה: הכלים שבחלונות, כולל זה בשסטארט-אפ, לא מסוגלים לתקן את המחיצה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה אולי להציל מה שנשאר מהמחיצה המאוד חשובה הזו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yoss,

אם מישהו יכול לשלוח אותו לכיווני או לומר לי איזה תוכנה מתקינה אותו.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by גדעון,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לבצע כיבוי למחשב מרוחק הנמצא ברשת?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.