עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הכנסתי את השם Media passלגוגל -שם מציעים להוריד תכנה בשם HIJACK THIS התכנה עושה SYSTEM SCANומוציעה רשימה אבל רוב הפריטים נחוצים. איך אני יודע מה מהרשימה צריך למחוק?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by dress,

שלום, האם ישנה תוכנה שממירה קובץ של שומר מסך (סיומת SCR ) לקובץ וידאו(AVI/FLV/SWF/MPEG כו')? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, רכשתי מחשב חדש ומותקנת בו ויסטה. תוכנת הדואר במחשב הישן היא windows live mail ואני רוצה להשתמש באותה תוכנה בויסטה. אני רוצה לבצע הגירה של כל החשבונות (3) מ XP למחשב החדש. שני המחשבים הם של IBM, אם זה עוזר במשהו. כמו כן יהיה נחמד אם יש כזה כלי שיבצע הגירה של עוד פריטים כמו my document מוסיקה סרטים, favorites וכדומה. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Athlon_XP,

הי חבר'ה. פעם היה לי WIN98SE. עכשיו, ב-ICQ היה לי פונט שנקרא 'GUTTEM YED BRUSH' או משהו כזה ועכשיו שיש לי XP PRO אין לי את הפונט הזה. יש לי את ICQ PRO 2003A, למה אין לי את הפונט הנ'ל? ואיך אפשר שיהיה לי אותו?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by KKK,

שלום כולם יש לי את התוכנה פלאש גט ואמרו לי שאם אני משהה את ההורדה\המחשב נכבה\האינטרנט מתנתק או משהו דומה, לאחר מכן אפשר להמשיך להוריד מהנקודה בה ההורדה הופסקה...השאלה איך בדיוק אני עושה את זה? אם אני לוחץ על השהה ולאחר מכן על התחל אז ההורדה מתחילה מהתחלה...אין עוד אפשרות חוץ מללחוץ על התחל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. כל עמ' שאני םותח באינטרנט אני רואה אותו שניה ואז הוא כאילו עושה בגלגלת למטה.. אבל זה לא העכבר זה בעיה באקספלורר כי במקומות אחרים אין לי את זה. זה קרה היום הבעיה והייתה לי אותה פעם במחשב לפני הרבה מאוד זמן אני לא זוכר איך אני נפתרה אני חושב בפרמוט. יש פתרון למישהו? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתיסגר...וקבוע סוגרים אותה אני צריך טריק או תוכנה או משהו שיסתיר אותה והיא עדיין תרוץ יש כזה דבר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by shlomom,

שלום. מנסה להתקין את Internet Explorer 9 Beta 64 bit מכאן: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/download/ie-9/worldwide ומקבל שגיעה. מישהו מבין למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by matan5165,

שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yossibra,

מישהו יכול אולי להמליץ לי על אנטי פופאפ טוב שבאמת עובד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by SAOD,

אני לא יודע איך להסביר את זה הכי טוב ודווקא עכשיו אני לא מוצא דוגמא! בכל מקרה לדוגמע אני לקח אגס ושם עליו את ה"בקין" של תות... כאילו גורם לתות להיות בצורה של אגס... תודה,

12. Started by האיש הירוק,

אני תמיד ניכנס לצ'ט של נענע והוא לא ניכנס לצ'ט וביכלל הוא לא קולט את נענע והוא גם ניכנס לי לFIREFOX מתי שאני ניכנס ל אקספלורר ...שמעתי שיש כמו אקספלורר עם TABS תביאו קישור תודה.

13. Started by poltergeits,

אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי

14. שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by J0n1,

אני מחפש פיצ'ר פנימי או תוכנה לXP שתציג את הslide show בviewer הפנימי שלה כמו בויסטה, כלומר שתמתח את התמונה על כל המסך, ואם לדוגמא יש לי תיקיה אחת ובתוכה כמה תיקיות עם תמונות, אז היא תעשה שאפל בין כולן. ושכל זה יקרה בלחיצת כפתור אחת כמו בויסטה... יש משהו כזה לXP? תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by Oranl,

שלום אני צריך בבקשה עזרה למצוא תוכנה שמצלמת את הפעולות שאני מבצע במחשב כדי שאוכל ליצור מעין הדרכה כזו. כמו שאפשר לפעמים לראות הדרכה על אופיס או תוכנה מסוימת.. מקווה שהסברתי את עצמי כהלכה, אבל אני מאמין שתבינו תודה..

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by dror_gh,

1. שלום, אני מפרמט הלילה את המחשב ורציתי לדעת איך אני מגבה את ה History ואת ההגדרות שלי במירנדה. את הפרופיל (קובץ DAT) גיביתי. איך אני מגבה את ההגדרות (פונט, עברית ועוד...) וההיסטוריית שיחות? תודה רבה 2. יש תוכנה אחרת שהיא לא מירנדה ולא ICQ שאתם ממליצים עליה לתקשורת של מספרי ICQ ? כי אני שונא את שניהן.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by IlanF,

הדרייברים האלה עד כדי כך חשובים שאמרו לי בתמיכה ביוביסופט שדרייברים לא מעודכנים יכולים לגרום לביצועים עלובים במשחקים ובכלל למערכת לא יציבה? מה הם בדיוק עושים? ואיך אני מעדכן אותם? הורדתי את Nvidia Chipset Driver Package V9.19 for Windows 2000/XP/XP MCE/2003 ומה אני עושה עם זה? צריך למחוק את הדרייבר הקודם? אם כן איך בדיוק, לא מצאתי אותם תחת הוספה והסרה של תוכנות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by רוני1,

מה דעתכם עדיף מבין התוכנות הנ"ל..??

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. שלום לכולם, אני לא יודע כמה משתמשים עובדים פה עם IRC אבל אני אישית הייתי עובד איתה הרבה עד שפתאום התחלתי להוריד משם במהירות של עד 5 KB . אני לא יודע למה זה ככה כי בד"כ הייתי מוריד שם ב - 180 KB וגם היום אם אני מוריד קובץ רגיל באקספלורר אני מגיע למהירויות כזאת. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי את זה כי זה בטוח לא בעייה בשרת ששולח לי את הקובץ בIRC כי ניסיתי לקבל קבצים בכמה ערוצים מכמה אנשים שונים וזה פשוט לא עובר את 5-6 KB . תודה רבה. נ.ב. אין לי פיירוול על המחשב ( חוץ משל XP) , אני משתמש בתוכנה שקוראים לה NETLIMITER שאיתה אני שולט על ה- UPLOAD RATE של המחשב וזהו . ניסיתי להוריד את הקבצים גם שהתוכנה לא עובדת וזה לא צלח.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by DARK-SPIRIT,

בעבר היה לי את בבילון 5, כשהייתי רושם דברים מסויימים הם היו מורחבים למשל "בית המקדש", "Peng" "מוצרט" ועוד... זאת אומרת שהיה כתוב עליהם יותר בהרחבה. אם אני לא טועה המידע הגיע מויקיפדיה. משום מה היום שהתקנתי את התוכנה בבילון 6 והוספתי לה את ויקיפדיה, מתי שאני רושם דברים מסויימים הם לא מורחבים ולפעמים גם התוכנה לא מוצאת פירוש למה שרשמתי כמו שהיה בעבר. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by Highlandwer,

היי, יש ל 4 קבצעי AVI -XVID , צילמתי במקור במצלמה בפורמנט MOV , המרתי לXVID, עכשיו אני הייתי רוצה : 1 לאחד את הקבצים לקובץ אחד, איזה תוכנה חינמית כדאי ? אשמח לקישור 2 לאיזה אתר אפשר להעלות את קובץ הוידיאו - קרוב ל 2.5 שעות, כך שיהיה אפשר לראות את הוידיאו בסטרימינג? ושישאר להרבה זמן או לתמיד? ליו טיוב יש מגבלה של 10 דק לחלק, אם אשתמש ביוטיוב, איזה תוכנה טובה, יכולה קודם לאחד את 4 הקבצים שיש לי, ואז לחלק אותם באופן מסודר בחלקים של 10 דקות? איזה אתרים אחרים אתם ממליצים למטרה זו ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by bay,

נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by alonpartuk,

שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by wow,

יש לי כתוביות של סרט ב-SRT File,איך אני ממיר אותם ל-SUB FILE?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.