תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום..... מישהו יכול לארגן לי מדריך להאצת האימול בבקשה......................
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים כאן. אני מנסה להעביר קובץ word אבל עם כמה עמודים ל InDesign בתוך הקובץ וורד, יש טבלה שמתפרסת על יותר מעמוד 1 וזה גורם ל InDesign להתחרפן ולהציג את זה לא טוב. יש דרך קלה להעביר קובץ וורד גדול, עם הרבה עמודים, וכמה טבלאות ל InDesign בצורה נורמלית ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יצרתי קובץ AVI שערכתי בתוכנת MOVIE MAKER.כאשר רציתי לפתוח קובץ זה בתוכנת VIRTUALDUB לצורך קידודו, התוכנה (VDUB) נתנה לי הודעת שגיאה, שאינה פותחת קבצים כאלו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, כשאני מוריד בעזרת ה-Internet Explorer, אני יכול להוריד רק 2 הורדות בו-זמנית (מאותו שרת), פעם הצלחתי לעשות שזה יוריד לי כמה הורדות שאני רוצה מאותו שרת ואני לא זוכר איך עושים זאת... אשמח אם תוכלו לכוון אותי. דבר נוסף, ברצוני להריץ על המחשב 2 ICQ בו-זמנית, אך מבלי לדפוק כלום, זאת אני אומר כיוון שכבר ניסיתי בעבר תוכנה בשם Multi ICQ שלאחר התקנתה כתבה לי שגיאה בכל הפעלה של ה-ICQ... לכן אני מחפש משהו שונה... תודה רבה לכם.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון (אולי זה התחיל אחרי התקנת ה NORTON SYSTEMWORKS 2003PRO, אבל אני לא בטוח) כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אז ה WINDOWS MESSENGER מתחבר, למרות שאני בכלל אמרתי לא לעלות כשהווינדוס עולה! חוץ מזה אני בכלל משתמש ב MSN MESSENGER 6. כשאני לוחץ שיסגור אותו ויצא מהתוכנה, אז הוא אומר שלי שהוא נמצא בשימוש ע"י תוכנות אחרות. אז אני נאלץ לסגור אותו מה TASK MENAGER. למישהו יש רעיון איך לעשות שהוא לא יתחבר כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן אם מישהו יכול לתת לי לינק למדריכים טובים לאפטר בתשלום/חינם(חו טיוב) וכ'ו יהיה ממש נחמד . תודה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה ידידותית ככול שניתן להגבלת משתמשים. הצורך: הגבלת משתמש A ומשתמש B לגישה למחיצת מערכת (כולל התקנה תוכנת באותו מחיצה) הגבלת משתמש A מגישה למחיצה X הגבלת משמש B למחיצה Y או שיותר פשוט: לאפשר למשתמש A להכנס רק למחיצה X (אם אפשרות התקנה וכו'...) וללא גישה והרשאה לשום מחיצה אחרת. לאפשר למשתמש B להכנס רק למחיצה Y (אם אפשרות התקנה וכו'...) וללא גישה והרשאה לשום מחיצה אחרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! האם יש לי סיבה להתקין על הנוטבוק שלי את ה K-Lite Codec? מה הוא בדיוק עושה? אני משתמש בVLC אם זה חשוב ... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשב לחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השני תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני עורך וידאו חובבן, ואני מעוניין בפלגים שונים לסרטים, למשל קולות של יריה או חריקת בלמים וכל מיני מנגינות קצרות או אפקטים. האם למישהו יש אתר שיש בו כל מיני קבצים כאלה של קולות קצרים?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה PC MARK קורס לי במבחן לפני אחרון.. נראה לי זה המבחן שאמור להציג את הקוביות התלת מיימדיות ואני מקבל קריסת WINDOWS כזו עם DEBUG וEND או שמהו כזה.. מישהו יודע כיצד לסדר זאת ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום פורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת, אני רוצה להתחיל ללמוד על פוטושופ ורציתי לשאול כמה שאלות 1) רציתי לדעת על איזה מהגירסאות שווה להשתמש כדי ללמוד את התוכנה? 2) עם איזה מהגירסאות הכי קל לעבוד ונחשבות למוצלחות ביותר? 3) מה הגירסא הכי עדכנית? 4) אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים להתחלה זה יהיה מצוין.... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, ואני חייב את כל ההודעות שיש לי ב outlook express כמו שהם ,שיהיה אחרי התקנה מחדש. (דואר נכנס, דואר יוצא, דואר נכנס לתיקייה מסויימת של שרת שלי וכו). ניסיתי - קובץ- יצא- הודעות- אך אני מקבל שגיאה : "ביצוע הייצוא לא הצליח. אירעה דגיאה בעת אתחול MAPI" . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אזוראס, עכשיו הוא רוצה ג'אוה, אז הורדתי ובתהליך ההתקנה הוא רושם חסר קובץ , ויש לי רק את האפשרות retry לא עוזר, ויציאה. מה עושים?? אגב אני משתמש ב FF ו IE ו DEER
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שאפשר לראות בהם כל מיני סרטונים וטריילרים בתוך האתר עצמו! יענו לא במדייה פלייר ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת איך אפשר? אם אפשר.. להוריד אותם למחשב?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבימים האחרונים יש לי בעיה קטנה עם יוטיוב: כשאני לוחץ למשל על סרגל ה-Details כדי להרחיב אותו, הוא לא מתרחב. זה קורה לא רק ב-Details אלא בכל הסרגלים שאפשר לפתוח. זה קורה רק ב-FF, ב-IE הכל עובד כרגיל. בנוסף, פתחתי את FF בסייף מוד וזה עדיין קורה, כך שזה כנראה לא בעיה באחד התוספים. אני חושב שזה התחיל לקרות אחרי העדכון האחרון - 3.6.12. מה עושים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מהמסך. חשוב לי שהיא תהיה פשוטה,חינמית,שהוידאו יהיה איכותי ושהקובץ שיווצר יוכל לפעול למשל באייפון שלי. אני רוצה לשלוח את זה לעצמי למייל ולפתוח את זה באייפון למשל(קובץ MOV). אם אין חיה כזו שמוציאה MOV אז אני כבר אמיר את הסרטון לבד.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחשב מפורמט אם התקנה נקיה של וינדוס 7 professional. לאחר הוינדוס הותקנו firefox, MSE ועכשו התקנת אופיס 2016. המחשב : Pentium Dual Core, 3GB ram. החומרה תקינה התקנת האופיס מגיעה - בהתחלה מהר ואז לאט למשהוא כמו 2/3 .. 3/4, ונראה שנתקעת. באותו חלון לבן בו נאמר "אנו נסיים תוך כמה רגעים" הפסקתי את ההתקנה וניסיתי להפעיל מחדש - לא ניתן, שגיאה 0-1018 Another installation is in progress הרצתי את התיקון : https://support.office.com/en-us/article/-Another-installation-is-in-progress-or-error-code-0-1018-when-installing-Office-73502d75-517c-4e46-ab87-848e144328cc ולאחר הפעלה מחדש, את התקנת האופיס מחדש. האופיס מגיע כאמור ל 2/3 במהיר…
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הkaspersky אנטי וירוס שלי מזהה מתקפות כל 5 דקות בערך מכתובת 213.8.8.98 וזה לא מפסיק להציק לי מה אני יעשה???
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נעוניין לדעת נהו המושג המדוייק של POSTSCRIPT אני מחפש מדפסת A3 לתוכנת AUTOCAD
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-