תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
1. כל הכבוד לגולש rafid1, המלצתו לתוכנה Gmail Backup הינה מצויינת, התוכנה גיבתה כמעט 3 ג'יגה של מיילים מחשבון Gmail מסויים, לשחזרה את הנ"ל לחשבון Gmail אחר, כאשר החלק החשוב ביותר הוא שמירה על ה Lables כחלק מהשחזור. הבעיה היחידה הינה ששחזור ה Lables לא שמר על ההררכיה המקורית המלאה, אלא הפך את רק ההררכיות לבעלות שתי רמות בלבד בתצורה, תוך שרשור הרמות הנמוכות יותר, אז זהו בהחלט חסרון לא קריטי ששווה את התועלת שבתוכנה שעבדה ללא דופי. 2. שאלה נוסף בתחום Gmail, כיצד אני מריץ חיפוש בתוך התיבה, כך שהתוצאות יציגו לי את כל המיילים שאין להם Label? גיגלתי וראיתי שאין פתרון מובנה לנושא, אלא רק נסיונות התחכמות ותוספים כלשהם, שלא באמת עובדים. הבעיה היא שיש מאות Lables מקונ…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
זוכרים את הוירוס המציק הזה שהמחשב נסגר אחרי דקה מה אני עושה איתו אז בבקשה תנו פיתרון
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כאשר הדגש על תוכנה חינמית לא משהו ש"חינם" לתקופה מסוימת כאשר בתאכלס נותן לי לעשות MERGE רק על חצי מה מההרצאות או שממלא את העמודים ב WATERMARKS כל הזמן. תוכנה פשוטה שרק עושה MERGE, כמו כן עדיף גם משהו שניתמך ב WIN7.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לילה טוב כולם דבר ראשון דבר שני אני מנסה ללא הצלחה למצוא תוכנה טובה ששומרת על איכות התמונה והוידאו של הסרט וממירה אותו לאייפוד ... ניסיתי את videora ועוד איזה 5 תוכנות ...אני לא ינקוט בשמם רק עם יהיה צורך בכך... בכל אופן הקובץ המקורי ( avi הסרט שאני מנסה להמיר ) , באיכות גובהה ושאני ממיר אותו האיכות שלו יורדת אני מחבר את האייפוד לטלויזיה וזה בלתי נסבל ...וגם עם בתוכנות שממירות אני שם הכל על הכי גבוה ... רק התוכנה videora שמרה על איכות הסרט אבל עושה באגים בסרט עצמו פתאום הוא בהיר מהרגיל באמצע הסרט כל מיני שטיות כאלה ...למישהו יש המלצה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב! כתבתי כותביות לאתר מסויים, ואחרי כמה זמן ראיתי את הכתוביות שלי באתר אחר ושמי בכלל לא מופיע שם. ואני יודע בוודאות שזה הכתוביות שאני יצרתי כי לפני זה הם פשוט לא היו. מה אוכל לעשות? והאם יש דרך להגן על מה שאני יוצר? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר בווינדוס ויסטה למסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה: ניסיתי להפעיל גם מסנג'ר LIVE וגם MSN ובשניהם אותו הדבר. כיביתי גם את הפיירוול של הווינדוס אבל גם זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352§ion=597&version=365
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד win10pese הכי עדכני שיש?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חג שמח , כשאני מוחק מיילים מדואר בזקבינלאומי וגם מהוטמייל (מחיקה מלאה,כולל מסל המיחזור) וגם קבצים במחשב , אני חוזר אחרי יום ורואה שהכל נמצא במקום.... כל מה שמחקתי שוחזר . ניסיתי סריקת טרויאנים ורוגלות עם תוכנות מעודכנות (קספרסקי וספייבוט) אבל לא היו ממצאים . החשש שלי זה שמישהו השתלט על המחשב באיזה דרך.. המחשב הוא משפחתי וגם אחים שלי נכנסים אליו (אולי שתלו משהו) . מישהו יודע איך נפתרים מהתופעה . יש לי חומר אישי על המחשב ולא נעים שאחרים רואים.. אגב, מחיפוש כאן בפורום קראתי על ה magiC CARD אבל לא מצאתי משהו כזה מותקן במחשב מה שהכי מוזר זה שמיילים משרת WEB כמו הוטמייל,ממוחזרים ממחיקה בסל המיחזור .
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני יודע שזה בעייה בקודאק אבל ממה שאני מבין צריך לרכוש אותו ומאיפה יש לי כסף לרכוש אותו אז מי שיכול לארגן איזה משהו שיתקן את זה שלא צריך לרכוש או משהו כזה זה ממש יעזור וזה מה שזה רושם לי this footage shown in black and white for screener purposes only finel product will not be altered in this manner בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב nec 3550, ואני מחפש לו תוכנות... אני מתכוון להשתמש בנרו, אבל שמעתי שיש גם תוכנות טובות כמו למשל dvd shrink. עם מה אתם עובדים ועל מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רואה ומתכוון לראות הרבה סרטי לימוד ארוכים, השיטה שלי היא לעשות "Increase Frame Rate" כך שזה ניהיה מהיר יותר ויותר קל להתמודד עם הסרט היו לי הרבה בעיות עם המקודדים אז הסרתי את כולם חוץ מכמה של הוינדוס, ועכשיו כשאני עושה את זה אז הוידאו רץ מהר אבל הקול מאחר (יש בעיה רק במהירות יותר גבוהה מברירת המחדל), ומתישהו הוידאו עוצר ומחכה לקול שיגיע עד אליו וזה לוקח כמה זמן האם מישהו מכיר מקודד שפותר את זה, או בדרך אחרת? אגב עד לפני שבוע זה עבד, רק שהייתי חייב לעשות סדר במקודדים מכיוון שהתחילו בעיות שגרמו לכך שלא ניתן היה לראות בכלל את הסרט ואני מעדיף להתקין כמה שפחות מקודדים נוספים כי יותר מדי מקודדים יוצרים בעיות אז אם מישהו מכיר מקודד ספיציפי זה עדיף מחבילה אבל אם יש חבילה שפות…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה מוזרה בICQ : יש לי WIN XP SP 2 אני מתקין את ה ICQ ומקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאות להתקין את התוכנה בגלל שאני לא הADMINISTRATOR (למרות שאני כן). חשבתי וחשבתי מה לעשות וניסיתי להתקין את התוכנה כאשר ה WIN במצב "בטוח" ושם הוא כן נותן לי להתקין אבל כשאני מעלה את ה WIN במצב רגיל ואני מנסה להפעיל את התוכנה (כבר לאחר שהתקנתי אותה במצב "בטוח") הוא מנסה לחפש את הקובץ הרצה של ה ICQ. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם זה נכון שכל הקודקים שמתקינים עלמנת לצפות בסרטים משתלטים על המחשב ומאיטים אותו?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי. אני חייב עזרה, הסאונד במחשב שלי התחיל להשתגע . פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (כרטיס של אינטל7.1) וכשאני שם מוזיקה הסאונד עולה ויורד לבד בלי שאני נוגע במשהו. וזה ככה בכל דבר שדורש סאונד במחשב לא רק במוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה שלו? איך אפשר לפתור את זה? אששמח לכל עזרה שיש תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
הבעיה די פשוטה, אנשים מורידים ממני בקצב סביר ביחס לשיתוף שלי ואילו אני לא מצליח להוריד מעבר ל- 4K!!! לעומת זאת האקספלורר בכבודו ובעצמו מוריד בקצבים של למעלה מ- 10K במקרה הגרוע !!! קצת מוזר לא! אולי הבעיה אצלי, במערכת ההפעלה? לא שיניתי כלום בהגדרות (XP PRO) שמגיעות כ- ב.מחדל. אם יש גולשים שנתקלו בבעיה אשמח לחוות דעתם. או דרכים לשיפור המצב (המחפיר) נ.ב 1. לעיתים נדירות החמור מגיע לאזור ה- 10K 2. אני מחובר ברשת כבלים (משהו פרטי ולא של החברות הגדולות) הייתי מגדיר אותו כ 20-40K ~ (האקספלורר מגיע לעיתים ל- 25K). תודה,
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במשחשב אחר בבית שלי Nod32 ותראו איזה חלון עולה לי : הוא פשוט מציג לי חלון עם הספרה אחת ושום דבר לא קורה. זה קורה שוב ושוב ואחרי ריסטרטים חוזרים ונשנים. חשבתי שאולי זה נגרם כי הוא מזהה גרסאות קודמות/אחרות של תוכנות AV (התקנתי נורטון וכו' אבל הסרתי כמו שצריך ב-Your Uninstaller ) ולכן אין שום שארית אפילו ברג'יסטרי. ראוי לציין שהגרסא הזו עובדת נהדרת (ובאופן ספציפי קובץ ההתקנה הזה) שמותקן אצלי על המחשב בלי שום בעיות למרות שגם לי היתה קודם גרסא של Norton AV ועוד גרסאות רבות במהלך הזמן
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-