תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז הבקשה שלי היא דיי פשוטה לאחר כל הורדה לעשות ריקונקט....אני כבר כמה שעות מנסה שזה יעשה את זה אוטומט...אבל ללא הצלחה...אם אמפשר שמישהו יעזור לי עם הקינפוג של זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי קישור הורדה שנתנו בנושא בfxp: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13735767 אך כיוון שמותקן אצלי כבר לפני הנגן אז לא הורדתי השאלה שלי איך מאפשרים הזרמה של ערוצים דרך האינטרנט דרך הנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה, איזה תוכנה אני יכול להתקין בבית ובמשרד, שאני יוכל דרך מצלמת אינטרנט לראות מה קורה עכשיו בבית, זאת אומרת אם אני נכנס דרך מחשב העבודה, אני יוכל להתחבר למחשב שלי בבית, ולראות דרך מצלמת האינטרנט שפועלת בבית, האם זה אפשרי, אם כן, אם איזה תוכנה, ואיך תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברשותי תוכנת band in a box 12. תוכנה לנגנים ויצרי מוזיקה. ישי לי בעיה והיא דחופה ביותר פתאום בלי שום התראה הפסיקה התוכנה לעלות. מופיעה לי ההודאה הבאה: 16 bit windows subsystem c:/ windows/system32/ autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications. choose "close" to terminate the application. מה עושים???? תודה תודה תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר של מצלמת אינטרנט GPT אני לא יודע דגם אני לא מוצא שום דרייברים שלהם בכללל עזרה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם נתקלתם בוירוס הזה? Diskrun.exe אפשר לראות אותו בכל כונן (אם קבצי מערכת וקבצים נסתרים גלויים אצלכם) אפשר לראות את זה נכנס גם לAutorun.inf [autorun] shellexecute=Diskrun.exe הוירוס מתרבה בקלות וקיים על כל כונן נייד שמתחבר למחשב מותקן אצלי נורטון סימנטק ENDPOINT 12 אבל הוא לא מזהה את זה כוירוס חיפוש ברשת העלה כמה תוצאות שמתיחסות לזה כאל וירוס אבל באתרי האנטיוירוס הגדולים לא מצאתי כלום שאלתי האם מישהו נתקל בזה והצליח להסיר? ובאיזה תוכנה (מקווה שרשמתי את ההודעה בפורום הנכון)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת(בתמונה) שנקראת Sage 2.0 והיא הייתה יכולה להיות מצויינת מבחינת נוחות, פשטות, וויזואליות רק ש היא לא מוכנה לקבל כרטיס VIVO בתור כרטיס שממנו היא תיקח את הוידאו היא רוצה לקבל רק כרטיס טלויזה(מה שאין לי) כיום אני רואה טלויזיה בעזרת התוכנה intervideo אבל הבעיה איתה שהיא רק תוכנת צפייה והקלטה(וגם בזה היא לא משהו) ואני רוצה תוכנה שתרכז את הכל ותיתן לי גם את האפשרויות של TiVo כמו לעצור טלויזיה חייה ולחזור אחורה. Sage עושה את זה אבל שוב אין לי אפשרות להריץ אותה האם יש תוכנה דומה ל TiVo שעושה את כל הדברים הנ"ל? בעניין אחר שמעתי שTiVo שחררו את קוד המקור שלהם וניתן להוריד מהאתר הזה. חשבתי להתקין את התוכנה TiVo המקורית שזה כמובן יהיה עדיף על כל חיקויי.. מישהו ניסה…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני פירמטתי את כונן אבל גביתי את מיקרוספט אוקלוק. איך אני משחזר את כתובות האיימיילים בתודה אלון
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי עיצב מוכן (TEMPLATE) בשביל איזה אתר. והתפריט בפלאש ואני לא יודע איך לערוך את התפריט (לשנות את הטקסט). יש מישהו שמוכן לעשות בשבילי את זה תמורת תשלום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים [shadow=red,left][/shadow]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
דריבר של ATI 9.11 k-lite 5.51 MEDIA PLAYER CLASSIC בעיה מופיעה דיי מזמן אבל עכשיו החלטתי שדיי!! ניסיתי לעדכן את הכל . ניסיתי לחפש מידע בגוגל , ניסיתי לבטל WMV בתוך דריבר של ATI לא עזר חיפשתי גם בפורום אבל שום דבר לא מתאים ולא עוזר יש למישהו עצה ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים החלה בעיה אצלי במחשב. השמע במחשב פשושט הפסיק לפעול, אי אפשר לשמוע שום דבר, לדוגמא: כשאני מתחיל להריץ משחק עולה לי השגיאה הראשונה (מצורפת בסוף ההודעה). כשאני מתחיל להשמיע שיר בווינאמפ עולה לי השגיאה השנייה (מצ"ב). ניסיתי להתחיל מחדש את הדרייבר של הסאונד והוא לא מצליח לסיים את ההתקנה בהצלחה, הוא רושם שהיא נכשלה. אשמח לעזרה כלשהי, כרגע איני שומע דבר. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש פה.. אני צריך עזרה ממש דחופה.. יש לי בעיה עם ה system works.. ואני רוצה להסיר את התוכנה במלואה לגמרה.. שלא תשאיר שום דבר מאחוריה במקרה ואני ירצה להתקין בעתיד תוכנה זאתי עכשיו כשניסיתי להסיר דרך ההסרה היא עדיין השאירה קבצי register מאחורה מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה ולהגיד לי איך להסיר? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדווס XP ובהתקנה פיצלתי ל 2 מחיצות... ועכשיו יש לי כונן C - מערכת ההפעלה וכו' כונן D - הצורב שלי כונן E - המחיצה השנייה יש איזו תוכנה שמאפשרת דרך להחליף בין אותיות המחיצות או אפילו בלי תוכנה מסויימת לשנות את זה? בשביל ש E יהיה כונן הצורב, ו D יהיה המחיצה השנייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח WD 160GB JB ATA. בנוסף אליו, יש כונן קשיח ישן אותו הדגם רק 80GB נפח, שכן מזוהה ופועל בצורה תקינה. לוח אם ABIT NF7. הכונן הקשיח מופיע לי בתוכנה EVEREST, זוהה על ידה, אבל הוא לא מופיע "במחשב שלי"! איך אני יכול לסדר את העניין? את הכונן הישן יותר, חיברתי כ-MASTER ואת החדש שלא מזוהה חיברתי כ-SLAVE. הם מחוברים בהתאם בכבל ה-IDE. עריכה: פתרתי את הבעיה. פשוט עשיתי פורמט לכונן החדש דרך FDISK, והוא עכשיו פועל ומופיע במחשב שלי באופן תקין [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי מחשב חדש : מפרט : 6600Q , לוח P5KR ASUS , כרטיס מסך 8800 512 זכרון 2G . לאחר התקנה הפעלתי את המחשב ללא מסך והכל עובד בפנים (ליכאורה) . מה השלב הבא איך אני מתחיל האם עם הדיסק של אסוס . ואח"כ מערכת הפעלה ויסטה . לפי מה שראתי בחוברת של הלוח יש תוכנה כזו האם היא תופעל ישר, אני מבין שהיום כבר לא משתמשים בפלופי ככה שאין לי פלופי . אני ישמח לקבל כיוון . תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה קורה לי ב-2 תוכנות שונות... אני מנסה להמיר סרט מסויים לפורמט אחר, או אפילו אותו פורמט במנוע אחר, אבל יש לי הבדל בין הקול לתמונה - אני שומע את הקול - איש מדבר, ורק אחרי שנייה השפתיים שלו זזות בהתאם... למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיייה ? תודה (המפרט מחשב בצד, הפנטיום 4)[br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 18:36:49 -
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלולם לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלק סרטים ל2 או יותר חלקים, אבל בלי לפגוע באיכות של הסרט. יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצ"ב קובץ מה זה אומר האדומים? שנדבקתי בוירוס? שהתוכנה לא הצליכה לבלום כניסת הוירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-