עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dudi4u,

מקווה שכאן המקום. האיקונים ICO הפסיקו להיראות כאייקונים, במקום לראות תמונות -רואים סמלים אחידים לכל האייקונים. אני מבין שהבעיה היא חוסר שיוך של קבצי ICO לאיזו שהיא תוכנה שתציג אותם, ואין לי מושג לאיזו תוכנה אני יכול לשייך אותם.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by matityahoo,

או שעדיף תוכנה חיצונית עם כן איזה ? והאם פעולה זו באמת נחוצה ? והאם כדי לעשות check disk מדי פעם ולמה ? אשמח למידע בנושא

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. כשאני מקבל מייל ב OUTLOOK 2007 מושמע צליל אני מעוניין לשנות אותו חיפשתי בכלים ולא ממש מצאתי מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by avi112211,

מישהו יכול לעזור לי במציאת דריבר לווינדוס ויסטה לכרטיס קול שלי - creative vibra 128?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Lancer,

כשאני נכנס ל network ולוחץ על "רענן" כדיי לקבל רשימת האבים אז התוכנה כותבת לי hub list downloaded אבל הבעיה שאני לא רואה אר רשימת ההאבים. מישהו יודע איך אני פותר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by lazy-bones,

היי בעיה..... אני רוצה לצפות בקליפים הנמצאים באתרי אינטרנט, אבל אני יכול לראות אותם רק בלי סאונד מה הבעיה?!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום מישהו יודע איך אני יכול להגדיל תמרחק בין השורות ב word כשהם מסומנים..?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  9. מחפש תוכנה למילום וידאו של המחשב הרצתי חיפוש מצאתי רק את fraps אבל הבנתי שהיא מצלמת רק משחקים אני מחפש תוכנה שתצלם(וידאו) את המסך הרגיל שלי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני חושש שיש אצלי תוכנות ריגול שמגלות סיסמאות על איזה תוכנו אתם ממליצים כדי לסרוק ולמחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. לאחרונה לאחר שתוכנת utorrent פועלת למשך זמן מה, המהירות של התוכנה יורדת ואני מקבל את ההודעה הבאה ב-tracker status: "an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full" כמות החיבורים שיש לכל הורדה יורד למספרים קטנים אף על פי שיש הרבה מקורות, ואף תוכנה אחרת לא מצליחה להתחבר לרשת. הדפדפנים לא מביאים אף דף וב-SmartFTP אני מקבל גם כן את בדיוק אותה הודעה. האם מישהו יודע מה גורם לזה? utorrent תפקד מעולה עד ללפני כמה שבועות ולא זכור לי שביצעתי דבר שיגרום לזה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. התקנתי היום את sygate firewall ומשום מה כאשר הוא מופעל אני לא יכול לרשום תגובה בפורומים שונים. כאשר אני סוגר אותו, ניתן שוב לרשום תגובות. כיצד ניתן לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. שאני מתקין את הסרגל כלים של alexa מהאתר של alexa... נוד 32 מזהה וירוס..תמונה בלינק הבא : http://www.img-il.com/up/ekuzv2ztyg2y.bmp ההתקנה מכאן http://www.alexa.com/site/download/ האם זאת הודעת שווא של נוד32 ולהתקין את הסרגל כלים בכל זאת או שלא להתקין ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by red-x,

משנה שמות של קבצים לפי תבנית מסויימת בתקיה שלמה, כמו לדוגמה מוסיפה בהתחלת כל קובץ בתקיה את התווים XX ו/או משנה תג של mp3 לפי אותה צורה שהסברתי. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by jackhammer,

אני מסדר את המועדפים בדפדפן הצורה מסוימת שנוחה לי אבל כל כמה ימים שאני פותח את הרשימה של המועדפים אני רואה שהוא סידר לי אותם מחדש בסדר אלפבתי זה ממש מעצבן מי יודע איך אני יכול לבטל את זה? כבר שבוע ומשהו אני מחפש בגוגל ולא מוצא כלום תעזרו לי פליז :'(

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by The Winter King,

אני לא יכול להשתמש באקספלורר (מודיע לי שיש תקלה וסוגר מייד). כמו כן הtaskbar "קפוא" - לא יכול אפילו ללחוץ על start. ואם אני מקטין מסמך או כל דבר אחר, הוא "נעלם" לי ואני צריך לפתוח אותו מחדש (אם זה word למשל, אני צריך להיכנס לmy documents). אני כרגע משתמש בפיירפוקס. עזרה תתקבל בשמחה!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. אחרי שהתקנתי את ICQ6, שכחתי לבטל את הסימון של להפוך את ICQ.COM למנוע החיפוש... עכשיו כשרציתי להיכנס לגוגל, כרגיל כתבתי בשורת הכתובות בFF 'גוגל' וחיכיתי שיכנס לגוגל... אבל במקום גוגל קיבלתי דף מעצבן של ICQ: http://search.icq.com/search/afe_results.php?ch_id=afex&q=%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C עשיתי חיפוש בגוגל איך להחליף את המנוע חיפוש, אבל כל מה שמצאתי היה לIE, יש דרך להחליף את המנוע חיפוש לFF?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by V6RaZR,

אהלן חברה, יש לי ZIP נעול שאני חייב לפתוח שכחתי תסיסמה וזה משהו ממש חשוב, יש איזה תוכנה שעושה את זה או דרך? תודה!!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  20. יש לי בעבודה מצלמת אינטרנט שאין לי מושג איזה דרייבר מתאים לה, הדיסק שלה אבד והדבר היחידי שכתוב עליה זה PLEOMAX. יש למישהו מושג איך ניתן לדעת איזה דגם היא? או מאיפה אפשר להוריד דרייבר?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by shuy,

אני מחפש תוכנה שלוקחת עשרות/מאות/אלפי קיבצי MP3 ומוחקת כל זכר ל-ID3 מהם בבת-אחת, יש כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני נתקלתי בבעיה של התקנת SYSTEM MECHANIC PRO 7. כשהתקנתי אותו, אז רציתי לבדוק אם הקוד מהגרסה 6 יעבוד. לצערי הוא לא עבד, וגם התוכנה לא עובדת. כשאני מנסה להתקין אותה, אז כבר על ההתחלה מופיע לי שהקוד הוא לא נכון ויש לי אפשרות או להכניס חדש (התקף) או לצאת מההתקנה. וזה לא נותן לי אפילו להתקין אותה כגרסה זמנית. אחרי שפרמטתי את ה-C והתקנתי מחדש את ה-WIN XP PRO זה לא עזר. כלומר ברגע שאני נכנס לקובץ התקנה ומנסה להתקין את התוכנה, שוב מופיע לי את אותה ההודעה. איך אני יכול למצוא איפה נמצא הREGESTRY שלה או מה שזה לא יהיה, בשביל להסיר ולהתקין את התוכנה לפחות כגרסה זמנית?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by Green,

שלום לכולם קניתי עכשיו DVD למחשב. רציתי לדעת אם עדיין כמו פעם ה"אזור" של הDVD נתקע אחרי כמה שימושים ואם כן מה עושים בשביל שזה לא יקרה? דבר שני רציתי לדעת מה הנגן הכי טוב לצפיה בDVD או שפשוט עדיף להשתמש בWMP11 או בBSplayer שאני כבר משתמש בו לצפיה בסרטים על המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by trxman,

מישהו ? :s05: :s05: תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הרעיון הוא כזה, המחשב שלי משמש גם כמערכת בידור, רציתי לדעת אם יש אופציה להפעיל סרט שיראה בטלוויזיה ובמקביל להמשיך לעבוד על המחשב מול המסך הסטנדרטי.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.