תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר מקובץ של power point ל Avi כולל הנפשות . בקיצור אני מחפש דרך להמיר מצגת לקובץ ווידאו אבל כולל ההנפשות שיש במצגת . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קובץ אימג להתקנה חדשה שכולה נמצאת על כונן אחד (C:) במקום שאני אצתרך להתקין הכל מהתחלה במקרה של תקלה קריטת עכשיו במסך הראשי אני מופיע לי התפריט ובו אני בוחר LOCAL בתפריט הבא אני צריך לבחור בין DISK לPARTITION ושם אני מאמין שאני צריך לבחור TO IMAGE השאלה שלי במה אני צריך לבחור ב DISK או ב PARTITION ומה ההבדל בין האופציות?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם התוכנות והמשחקים שעובדים בxp x32 יעבדו גם ב xp x64 ? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לאחר התקנה של תוכנה אני מנסה להפעילה ומקבל הודעה "כשל קטסטרופלי" והתכנה לא עובדת, במידה ויש מישהו שיכול להסביר לי איכן אני יכול לראות ב windows ממה נובע הכשל ואיך אני פותר את הבעיה . תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצות לגבי: תכנה לניהול הורדות שניתן להגדיר שעות מסוימות לכל הורדה, לסריקת וירוס ולכיבוי המחשב. תכנה שנייה שאני מחפשת היא תכנה כמו CCLEANER אבל שמוחקת קבצים לא נחוצים במחיצות ,שלא של מערכת ההפעלה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה PLUGIN ל'WINAMP שעושה AUTOSAVE לPLAYLIST שהוא מזהה שיש שיר(ים) חדש(ים) ברשימה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את פאר קריי המלא מ-gamershell הקובץ יורד אבל בדף למטה כתוב Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. Attempting to download this file with your current browser is unlikely to work correctly. http://img337.imageshack.us/img337/8056/fcfh1.jpg אי אפשר להוריד יותר מ-2GB ב-IE ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולכם מישהו אולי מכיר וירוס, או באג בתוכנה של מקאפי? לאחרונה היא התחילה לסרוק וירוסים בלי הפסקה, מגיעה לסוף ואז מתחילה מחדש אפילו אם אני עוצר אותה היא מתחילה לבד... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש (לא יודע אם יש קשר) ומאז שום משחק ISO לא עולה לי ניסיתי דרך אלכוהול120 ודרך VIRTUAL CD/DVD וכל פעם הוא נותן לי את אותה ההודעה (במידה והוא מצליח להתקין בכלל) כי אני צריך להכניס את הדיסק לכונן אני לא חדש בנושא התוכנות האלה אבל זה משהו שעוד לא קרה לי, כמעט מכל המשחקים הוא מקפיץ את ההודעה הזו (מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי פחות או יותר זה משהו שקשור לדיסקים חוקיים או הגנה או משהו. אנא עזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכל משתמשי הפורום היקרים, עבדי כעת במשך המון שעות על מסמך חשוב מאוד. שמרתי אותו כל הזמן באופן רציף, וברגע שסגרתי אותו הכל נעלם. יש דרך להיכנס לתוכנת השחזור של WORD אם היא לא עולה אוטומטית? יש דרך לראות את הגרסאות האחרונות של הקובץ? עריכה: גיליתי ממה נבעה הטעות. שמרתי את הקובץ בגרסת DOC ו-DOCX ועבדתי כל הזמן על גרסאת ה-DOC (חשבתי שעבדתי על ה-DOCX). כשסיימתי יצאתי, ואז נכנסתי ל-DOCX ואמרתי לשמוא אותו על ה-DOC. יש דרך לשחזור קובץ "דרוס"? זה ממש חשוב.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם יש תוכנה לכיבוי של המסך ע"י לחיצה עם העכבר על משהו, זה נהיה מעצבן כשאני במיטה וכדי לכבות את המסך צריך לקום עד אליו. אני ידוע בלפעמים לשאול שאלות מטופשות, אבל זה יקל עלי מאוד אם יש תוכנה כזו תודה!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה הוא מזהה את המירק כווירוס או משהו כזה, וכל פעם שאני נכנס למירק הוא נותן לי את הצליל הזה של החזיר בשחיטה, המירק נפתח ואפשר לעשות דברים אבל כל פעם שאני נוגע במירק או נכנס לערוץ או כל פעולה אני מקבל את החזיר השחוט :\ מישהו יודע אני עושה שהאנטי וירוס יתן לי לפעול בשקט במירק? או לפחות איך אני מבטל את הצליל הזה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה היום פיתום קרה משו ועכשיו כל פעם שאני גורר איזה שיר להעביר את המיקום שלו ברשימה למיקום אחר נפתח לי חלון: "Add file(s) to Playlist" אם יש מישו שנתקל בזה כבר בבקשה שיגיד לי איך לבטל את זה, תודה!!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המעבד שלי מ-P4 3.0 ל E6600 במערכת קיימת, האם נדרש להתקין VISTA מחדש או שמע ההפעלה תתמודד עם עידכון המעבד החדש?? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה זמן ולאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה הכי חדשה (1.96) כשאני מוריד מספר קבצים (RAPIDSHARE) ועושה להם PAUSE או סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש כל ההורדות מתחילות מחדש דבר שלא היה לי בעבר. מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי שני קבצים כאלו ומשום מה התוכנה tempg אינה מוכנה לפתוח אותם בטענה שהיא לא מכירה את הפורמט הזה.יש למישהו אולי הצעה? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-