תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט אקפלורר, אני משתמש בפיירפוקס וכל פעם שאני מכניס כתובת באינטרנט אקספלורר הוא מחליף לי דפדפן לפיירפוקס... ניסיתי להתקין ולהסיר את האינטרנט אקספלורר וזה לא עבד... הגירסא של הווינדוס היא XP 64X והפיירפוקס זה פיירפוקס שלוש האינטרנט אקספלורר זה נראה לי 6 או 7... אחד לפני שהם עשו תמיכה של הטאבים... זה לא בשבילי אלא בשביל אח שלי והוא לא מוכן להשתמש בפיירפוקס... בבקשה תעזרו לי :-\...
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר ממש ממש קשה לגלוש, כל הזמן הדפים נתקעים ולוקח להם הרבה זמן להיטען, בד"כ אני פותח הרבה טאבים ובזמן שאני קורא טאב אחד אז השאר נטענים בינתיים וככה הלאה, אבל עכשיו טאבים אחרים בקושי נטענים בלי שאני בפוקוס עליהם, שלא לדבר על תמונות שלוקח כמה דקות לפתוח. זה לא בעייה באינטרנט כי בזמן שאני מוריד קובץ אז אני מוריד על מקס' מהירות. אין וירוסים \ רוגלות, ניקיתי קוקיס וקבצים זמניים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אחי הוא מעצב גרפי ובונה אתרים והוא רוצה ליקנות את התוכנות האלה אבל הוא לא יודע איפה מוכרים אותם בארץ וכמה זה עולה אשמח אם תגידו לי איפה אפשר ליקנות אותם בארץ תודה!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לפיירוואל למחשב ולרשת אלחוטית ביתית. המטרה היא חסימת כניסה של זרים מהנט ובכלל, חסימת תוכנות להוציא מידע, להתחבר לשרתים אלה אם אישרתי אותם. עד היום אני משתמש בתוכנה Kerio Personal Firewall 2.1.5 הישנה והטובה משנת 2003. הגעתי למסקנה שהיא כבר לא מה שהיה פעם, עם כל מה שהתחדש. איך ה- KERIO החדש? ואולי יש לכם המלצה אחרת? ותוכנה לא מסובכת שלא תחסום לי דברים ואת הרשת האלחוטית וכו'.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
טוב הנה האתרים: 1. d-designs.co.il2. d-designs.co.il/BG 3. d-designs.co.il/DD יפה?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בכל דפדפן יש רשימת אתרים למעלה, דווקא בהכי מהיר אין וזה מחרפן אותי כשאני גולש בו. איך אני עושה שתהיה רשימת אתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שדרגתי אתמול לגרסא החדשה של ZA, ומאז הוא לא מצליח להוריד לי את המיילים לתוך ה-OE6 בחלק מהחשבונות... הוא מצליח לתקשר רק עם השרת של ג'ימייל בלי בעיה, אבל עם השאר (השרת של הטכניון לדוגמא) הוא יוצר שגיאה... אם אני מוריד את רמת האבטחה של אזור האינטרנט ל-MID ולא ל-MAX הוא מאפשר את התקשורת... אחרת הוא נותן לי את השגיאה: חשוב להבהיר שלפני ששדרגתי לגרסא 6, זה אבל סבבה לגמרי....
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות שום דבר גם לא יו-טיוב, megavideo או דבר דומה הסיבה שהדפדפן מחכה שכל הקטע יירד אם זה סרטון של מס' דקות ביו-טיוב,אז אני צריך לחכות מס' דקות עד שהוא יירד (הדבר הטוב,שאין תקיעות בכלל) אבל אם זה סרט ,אז זה בעייה ניסתי עם IE ועם FF הבעייה חוזרת בעבר אם הייתי משתמש ב-ccleaner ,אז זה היה מסתדר וכשזה הפסיק לעזור ,הייתי עושה restart וזה היה מסדר אבל עכשיו שום דבר לא עוזר איך אני מסדר את זה?[br]פורסם בתאריך: 28.07.2009 בשעה 21:45:32 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כלומר לשדר למישהו את מה שאני רואה במחשב הבנתי שאפשר לעשות את זה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לניטור חום של המארז ושל הרכיבים?כדי לוודא שהכל תקין
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
xp, i :nixweiss:e7 , imp11 הסרת הפלש הקודם עם תכנת הסרה יעודית לא עזרה,
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח ערוץ במירק ואני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שצריך לקבל L ואני לא יודע איך לקבל? ואיך אני עושה שמתי שאני מתחבר לערוץ שלי אני מקבל @ לבד?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתי שאני פותח את המחשב הוא רושם לי שאין אפשרות לאתר אתהקובץ WMSNCS.EXE איך אני מסדר זאת אגב את הקובץ הזה מחק לי האנטי ווירוס
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... בברכת תודה דודי
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
-
אני משתמש בפיירפוקס אבל אני רוצה למחוק\לבטל את הsearch history באקספלורר 6. תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי תמונה ברזולוציה של 3264X2448 ואני רוצה להמיר אותה לפורמט של המסך שלי שהוא 1680X1050. האם זה אפשרי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן דרך כלשהי למנוע מ Windows Media Player 12 להוריד את תמונות האלבומים של השירים שלי. התמונות בדר"כ נשמרות תחת התיקיות של השירים עצמם בקבצים מוסתרים בשמות שונים. בדר"כ AlbumArt***, AlbumArtSmall*** AlbumArtLarge*** כאשר ה *** מייצג ערך ספרתי ארוך. והכי חשוב Folder.jpg שהוא למעשה הקובץ שלפיו יקבע סמל התיקייה. ההגדרות הבאות לא משפיעות על הגבלת ההורדה: Player -> Connect to the Internet (overrides other commands) - UNCHECKED Privacy -> Display media information from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Update music files by retrieving media info from the Internet - UNCHECKED Privacy -> Download usage rights automaticlly when I play or …
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
זה כל כך מטופש. זה ממש גורם לי לשנוא אותם בגלל זה. למה זה טוב בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-