תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר מה זאת התוכנה הזאת? הבנתי שזה משהו שקשור לביצועים של כרטיס מסך אבל איך זה עובד בידיוק ומאיפה משיגים את זה?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה המצב רציתי לדעת עם למישהו יש המלצות על CONFIG מסויים בשביל BITCOMET בשביל ניצול יותר יעיל של התוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה אני עושה לפי המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm וכל סרט שאני מנסה להמיר לSVCD אני נתקל בהודעת שגיאה בTMPGEnc... כל התוכנות הם מהלינקים להורדה דרך המדריך...ואני לא מוצא תרופה לבעיה הזאת... מצורפת תמונה של השגיאה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-NERO לא הותקן טוב כנראה ולא עובד, וכאשר אני בא לעשות לו Uninstall דרך לוח הבקרה - תוכנות, אני מקבל את השגיאה הבאה: כאשר אני מנסה להתקין NERO חדש.., הוא פשוט לא נותן לי להפעיל אותו וטוען שהוא לא מוצא את ה-Nero.exe מה לעשות? :[
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מצטער מראש אם זה לא המקום, אבל פורום זה נראה לי הכי מתאים.. איזה אתר יכול לאכסן לי תמונה לתקופה ממושכת? תודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה חלונות 7. עם מערכת ההפעלה מגיעה גם גרסת 12 של מדיה פלייר. בגרסאות הקודמות, כאשר הייתי לוחץ קליק ימני על שיר כלשהו, הייתה קיימת אפשרות לערוך את פרטי השיר (שם אמן, יוצר, שנה, אפשרות להוספת עטיפת האלבום וכו'). בגרסת 12 של מדייה פלייר, אני פשוט לא מוצא את האפשרות. האם האפשרות קיימת בגרסה זו? אם כן, אשמח לקבל הכוונה כיצד להגיע אליה. הייתי משתמש רבות באפשרות זו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רצוי תוכנה אמינה לעבודה יום יומית מול שרת . כמו כן אם ישנם כמה סוגים שונים . תודה לעוזרים .0
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ששולחים לי הודעות זה כותב לי שההודעה היתה גדולה מדי ולינק ללחוץ אליו שמוח לי את ההודעה מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני כבר יותר משבוע מחפש את הגרסה הזאת בכל מקום אפשרי גוגל ,קאזה,פורומים , מיול עצמו ועוד עוד ולא מצאתי את הגרסה הזאת שמעתי שהיא הכי מהירה ולכן אני כל כך רוצה אותה אז אם מישהו יכול להביא לי לינק ישיר או לשלוח לי את זה ב icq cceav תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו בקצת. לפני כמה שנים למדתי ``עיצוב גרפי`` במכללה קטנה ומפגרת, לאחר מכן הבנתי שלמדתי גרפיקה ממוחשבת. הזנחתי את התחום לתקופה של 3 שנים בערך,אך החלטתי לנסות את מזלי שוב. אז ככה,למדתי פריהנד ופוטושופ ואפילו לימדתי כמה חודשים את התוכנות. יש לי תיק עבודה חלקי(2 עבודות,היתה עוד אחת מושקעת מאוד שהלכה לעולמה)הבנוי מ: 1.יצירת לוגו לחברה ונייר מכתבים 2.פרסומת A4 לאגודה כלשהיא כמובן שהחברות דימיוניות לחלוטין. מניסיונכם, מהי הדרך המהירה ביותר לחזור לתלם,להזכר בתוכנות ולהצית את חוש העיצוב החבוי? איזה תוכנות עוד רצוי שאלמד(האם פלאש חשוב? עיצוב אתרים-באיזה תוכנה?)? האם יש אתרים שמלמדים את התוכנות או נותנים תרגילים? מה עליי לכלול בתיק העבודות(עי…
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למי שלא ממש הבין, יש לי דיסק עם 20 טראקים נגיד אני רוצה קובץ TXT עם שמות השירים, כאילו במקום לעשות ידנית קופי פייסט אחד אחד, רצוי גם אם יש אופציה של זמן הטרק וכל הדברים האלה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלא רשום פה. הוא יצר מחיצה קטנה במחיצה קיימת של ההארד דיסק בעזרת דיסק ההתקנה של Windows XP ומחק אותה מיד אח"כ. עכשיו הווינדוס לא נותן לו לגשת לדיסק בגלל שהוא לא מפורמט. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור טבלאת המרה של NON UNICODE האם יש תוכנה ליצירה של תכונה זו כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני סובל מאיזשהו סוג של Mass Emailer Virus שמתחבר להמון שרתי SMTP, איך אני יודע? אני רואה את כל אותם החיבורים דרך Process Explorer, יש לציין שהחיבורים מתבצעים בקובץ winlogon.exe, וזה כמובן לוקח המון משאבים. הקובץ winlogon עצמו הוא מקורי, של וינדוס, מקושר לכתובת הנכונה, ואינה "מתחזה". ניסיתי אפילו להחליף אותו באחד חדש מדיסק ההתקנה של וינדוס (הדיסק נקי), ולעשות אפילו Repair לוינדוס, אך זה לא עזר. כשהבעיה התחילה הייתי עם NOD32 מעודכן יום-יום, והוא לא איתר את הבעיה. עכשיו אני עם קספירסקי, שוב, שמעודכן יום-יום, והוא אינו מאתר את הוירוס. כמובן שניתן לפתור את זה באופן חלקי ע"י פירוול שיחסום פשוט את winlogon, אבל זה לא פתרון. מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? …
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש את NERO שהוא הכי מפורסם.. אבל הוא גם הכי טוב? יש תוכנות אחרות שמוגדרות כטובות מנרו..? או משו כזה.. ??? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אילו פורטים צריך לפתוח באימיול v.0.45b ואיך אני בדיוק פותח? יש לי ראוטר של Dynamode, לא יודע איזה מודל. יש לי גם מודם של alcatel. עשיתי חיפוש כללי ולא עזר תודה מיוחדת מאוד מאוד לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז תסלחו לי אם לא. הרבה פעמים שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה וכד', שהם מקוריים אני לא מצליח. עכשיו ממה שהבנתי זה קשור לעובדה שהם מוגנים. אני משתמש בתוכנה clone cd גרסה דיי ישנה. זאת יכולה להיות הסיבה שחלק מהדיסקים אני לא מצליח לצרוב? וחוץ מזה, יש תוכנה אחרת מומלצת לצריבה שהיא חינמית ושאפשר לצרוב בעזרתה כמעט את כל הדיסקים המוגנים? אשמח לשמוע תשובות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מסך 22, וכאשר אני גולש כעת באינטרנט אקספלורר הוא בד"כ מציג את האתרים בצורה מוגדלת ומרוחה על כל המסך (ככה"נ כדי להתמודד עם בעיית הצג הרחב). הבעיה היא שזה גורם לתצוגה להיראות גרוע, ואני מעדיף בהרבה את המצב הרגיל. האם יש דרך לשנות את האפשרות הזאת? ד"א בדקתי ואני על Zoom של 100% וגודל כתב medium. הערה: אותם אתרים נפתחים בצורה רגילה מדי פעם, וכן בדפדפנים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בעייה מוזרה.. לא שמתי לב לזה ועכשיו התחלתי לשים לב לבעייה הזאת.. המחשב שלי לא מראה אנימציות.. הוא מראה תתמונה אבל בלי אנימציה... מישהו יודע מה הבעייה?? ואיך מסדרים אותה???
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-