עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by danielkr,

הורדתי למחשב סרט, לאחר מכן הקובץ של 800 מגה נמצא בכונן cללא שימוש ואני רוצה למחוק אותו. הבעיה היא שהקובץ בפורמט BIN איך אני יכול למחוק אותו?

2. שלום לכולם אני משתמש ב Outlook Express ואני לא מצליח לא לשמור את הקבצים המצורפים ולא לגשת עליהם בכלל. אני מקבל הודעה" OE Removed access to the following unsafe attachments in your mail" WTF?? למישהו יש אולי פיתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by prince8900,

יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה- explorer הוא לא נכנס לאינטרנט והדף נתקע. הבעיה היא רק באינטרנט.

4. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר לקשר בין תוכן של עמודה אחת לתוכן של עמודות אחרות כמו ב- Excel? אני מתכוון לאפשרות ב- Excel שאפשר לכתוב בתוכן של תא דבר כזה: =(b2+b3) ואז זה יבצע את הפעולה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by pak82,

יש לי אלבום שלם בקובץ mp3 אחד, אני מחפש תוכנה לפיצול הקובץ להרבה קבצים קטנים (לכל שיר קובץ משלו) מישהו מכיר תוכנה טובה? (ופשוטה)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. Started by chenrp,

למחוק

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. אופציית סרגל עיצוב באאוטלוק אקספרס -תצוגה-סרגלי כלים- סרגל עיצוב הפך לאפור ולא ניתן לסמן אותו כדי שיוצג בדך המכתב. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by dd7,

איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by רן.ט,

יש לי שתי קבצים mdf ו- mds מישהו יכול להגיד לי איך צורבים אותם??? יכול להיות שזה כמו bin ו- cue??? כי הקובץ mdf הוא איזה 3 ג'יגה וה- mds הוא כולה כמה מגה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  11. לא מצליח לעדכן את ה אנטי וירוס KASPERSKY 6 זה כותב:THE CONNECTION IS TIMED OUT? מה זה? יש לי TRAIL של 30 יום נישארו לי :xyxthumbs:28

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by llnakash,

אנשים שלום, כשאני מנסה לפתוח חלק מקבצי וורד או pdf הם מסרבים להפתח (למרות שהם בוודאות תקינים): שגיאת האקרובט: There Was an error opening this document. The file is damaged and could not pe repaired ניסיתי להסיר את כל התוכנה, ולהתקיןם את הגרסה החדשה, וזה לא עזר שגיאת וורד: קריאה מקובץ זה לא הצליחה. שחזר את חיבור הרשת או החלף את התקליטון ונסה שוב. כמובן שניסיתי לפתוח ע"י "פתח ותקן" וזה לא עזר. עשיתי סריקות לוירוסים עם קספרסקי והרצתי spybot,adaware והכל תקין. ייתכן שזה שאריות של פגיעה ממזמן של איזשהי תולעת?! בבקשה הצילו את המחשב שלי מפירמוט! תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by dddani123,

אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. כאילו למחוק את ה TEMP של האימיול עח מנת שלא ייראו מה חיפשתי

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Gill2,

יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש תוכנה לשידור של וידיאו מכרטיס הטלויזיה שלי ברשת הביתית. פעם הייתה לי איזו תוכנה שרצה במחשב שבו הכרטיס נמצא וכל לקוח יכל לראות את הוידיאו דרך דפדפן האינטרנט. זו הייתה תוכנה בעלת רישיון חופשי כמובן. אינני זוכר את שמה. אשמח אם מישהו יכל לסייע. תודה!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by hichcock,

אני גר עם כמה שותפים שעושים לי בלאגן במחשב וניסיתי ליצור בקשה לסיסמא כשפותחים את האאוטלוק. אנחנו כולנו משתמשים במחשב, אבל בעיקרון הוא שלי. יצרתי גם כמה יוזרים כדי שלא יוכלו להתקין כל מיני שטויות... איך עושים את זה? אני רק רוצה כשפותחים את האאוטלוק הוא יבקש סיסמא שאני אבחר כמובן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by locke,

יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by DXT,

לאחרונה התחלתי להשתמש במירנדה (miranda) והיא נורא מצאה חן בעיניי, הפשטות שלה והתמיכה במספר פרוטוקולים בו זמנית. הבעיה שלי, היא שכל פעם שאני שולח עברית אנשים אומרים שהם מקבלים ג'יבריש. עברית אני יכול לראות, אבל לשלוח לא מסוגל. מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by EITANPP0,

האנטיוירוס kaspersky טוב לשימוש? הוא יעיל ואיכותי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Culandur,

שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. אני משתמש בacronis כבר תקופה ולא נתקלעתי בדבר הזה אני בה לעשות image לאחת המחשבים ואני לא מצליח התוכנה רושמת שהיא לא מוצעת hard disk (עים לתת לחלונות לעלות אז עולה הכול כמו שצריך ועובד כמו שצריך) אני עושה image מפלאש (הפלאש boot עים התוכנה ) מה יכול להיות הסיבה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. לפני חודש בערך הורדתי גירסה חדשה של tweak-xp pro וכדי להתקין אותה הייתי צריך להסיר את הגירסה הקודמת שהייתה מותקנת לי. הסרתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"add\remove programs..." אבל כשבאתי להתקין את הגירסה החדשה קיבלת הודעה שיש עדיין גירסה ישנה יותר וההתקנה החדשה לא יכולה להמשיך בתהליך. ניסיתי להיף כל מה שקשור בתוכנה הזאת מהרג'סטריי ועדיין אני מקבל הודעה שיש תוכנה כזאת, אני ממש רוצה להתקין גירסה חדשה זה ממש שיפר לי את הביצועים. בבקשה ממכם מישהו יכול לתת לי עצה איך להעיף את הגירסה הישנה של התוכנה ??? תודה לכל העוזרים מראש, דודי הסטלן.

25. Started by InFecT[0]r,

מוזר לא? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים