תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברה אני חייב את הדרויור הזה בבקשה תביאו לי.. WiNMM WDM Audio driver
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שמסוגלת להסתיר את כתובת ה ip שלי? או שישנה אפשרות לקספרסקי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפורט של המסינגר אני רוצה לפתוח אותו מישהו יודע?. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אותו דבר כמו שקרה אתמול, רק עם מספר שגיאה שונה. 810000.... משהו כזה. למישהו זה גם קרה?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי שהנתונים של החשבון אוטומטי יעברו מאווטלוק לThunderbird, עם הכל הנתונים והשמות - יש אפשרות כזאת? זה פשוט תמיד הגדיר את הנתונים לבד בOutlook דרך האתר של נטויז'ן, אז זה יהיה יותר נוח אם כל הנתונים שיש לי שם יעברו לתוכנה.. תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד לזה: http://www.deviantart.com/deviation/10844171/ הם באים בחבילות של 200+ איקונים, אני צריך איזשהי תוכנה לזה? :-\
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת על מייל חדש באוטלוק 2003 כשהתוכנה לא פתוחה?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT בגלל שיש לו אופציה לתכנת כתובות של אתרים לקיצורים למשל תיכנתתי את HWZONE.CO.IL לHW כך שכל פעם שאני אקליד HW זה יכנס אוטומאטית. האם יש דבר דומה בפירפוקס שיהיה נוח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למקודד MP3 (ובפרט מקודד שהופך קבצי WAV ל-MP3), משהו פשוט ועדיף חינמי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כל מי שיש לו בעיה בהתחברות במסנג'ר שיעשה ככה: תכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc בתוך התיקיה יהיה קובץ ששמו HOSTS תפתח את הקובץ עם Notepad ותרשום בשורה הכי תחתונה את השורות האלה:t 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net זה אמור לעזור לך להתחבר...
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם NORTON מופעל תמידי ובמקביל מוריד מיד פעם ומתקין במקביל גירסת ניסיון של NOD32. 1. כיום רציתי לעבור ל Kaspersky אבל הוא מכריח אותי להסיר את ה NOD32, למה? 2. האם לא ניתן להחזיק אנטיוירוס שני במקביל (גירסות דמו למיניהן לשימוש מידי פעם)? איך אפשר לעשות זאת? 3. האם אפשר להתקין את אנטיוירוס השני (למשל דמו של NOD32) לאחר התקנה של Kaspersky? והאם הוא יעשה בעיות או התנגש איתו בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך אני עושה שבמדייה פלייר 11 שאני ממזער אותו יהיה בצד של המחשב את הנגן יענו שורה כזאתי קטנה של המדיה פלייר.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני בתיכנונים לפרמט, מתישהו אני פותח את הקופסא של הלוח אם (אני שומר שם את כל המסמכים ודרייברים וכו'), פתאום אני מוצא את הדיסק של הלוח אם (אשר בו דרייברים לצ'יפסט, כרטיס קול, כרטיס רשת) פשוט שבור לחצי :'( ואז אני אומר לעצמי (OMGGGG) והחלטתי לבקש עזרה פה. אז מישהו בבקשה יכול להעלות אימג' של הדיסק שלו?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה לעשות סדר בכל הבלאגן של השירים במחשב. נגיד יש שירים ששמות שלהם רשומים מגעיל כזה ועם מסםרים לא קשורים וכל מיני דברים לא אסטטים בקיצור. אז חשבתי אולי יש תוכנה שיכולה לסדר את השמות של השירים...???? ואולי מישהו יכול גם להפנות אותי לעוד פורומים בנושא של מוזיקה...? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-