עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי אנטי וירוס קספרקסקי גירסה 7 ואני הרבה פעמים מקבל הודעה כזו: c:\...explorer.exe cannot establish connection with the server. please check your internet connection setting. if you have firewall check that the application avp.exe is allowded internet access." או יוטורנט במקום אקספלורר. יש לי פיירוול של SP2 והוא מאשר את שניהם. כל פעם אחרי כזו הודעה, אני צריך להתנתק או לאתחל כי אי אפשר לגלוש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ybe,

התקנתי את התוכנה , אך לאחר המרת קבצי WAV לMP3 אני לא מצליח לשמוע את קובצי הMP3 (ניסיתי במספר נגנים).מבדיקה באתר של CDex הבעיה כנראה ASPI DRIVERS הם גם המליצו על קובץ שפותר כנראה את הבעיה . הורדתי אתהקובץ הבא :aspiwn32.dll . איך אני מתקין אותו? ומה השימוש של aspi driver?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by tamar,

שלום. התקנתי WINRAR ומשום מה הוא החליט להתקין את עצמו בשפה זרה (איטלקית או ספרדית - "פתח כאן" רשום לי כ "EXTRAURE ACI"). יש למישהו מושג איך משנים שפה בלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  4. Started by roeesnir,

דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by jj516,

יש לי בעיה בקאזזה, אני לא יכול גם להוריד איתה וגם לשחק במחשב, עם אני מפעיל משחק כשאני מחובר לאינטרנט ומוריד משהוא אז המחשב עושה אוטומטית reset בתוכנות אין לי בעיה, זה קורה רק במשחקים אבל בכולם!!! מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי יש לי שלוש שאלות בקשר למזוילה פיירפוקס 1)אין אפשר להגן על ה Options בעזרת סיסמה,כי אני מעוניין להשתמש באופצייה 'Saves Passwords' ובעצם כל אחד יכול להכנס ולראות את המשתמש והסימה שלי :-\ 2) איך מגיעים לFavorite 3) איך אפשר לבטל את ההודעות שמבקשות להוריד פלאגינים?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by overload,

אני עורך סרט שבמקור הוא קובץ במסך רחב 20:11 528X960 (יחס קצת מוזר, לא?) . אבל הוא נותן לי אפשריות לשמור את קובץ הווידאו רק כ 4:3. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by url,

למישהו יש מושג איך משתמשים בתוכנה????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ואפשרויות נוספות של הלבשת כתוביות על סרטים. שם התוכנה והמלצות לגביה יעזרו מאוד. ואני צריך גם תוכנה לפתיחת קבצי MDB שמשום מה לא נפתחים עם וורד ונפתחים חלקית עם אקסל (אולי אקסס?) תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by Ronaldinho Siri,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם אפשר למצוא משתמש באיי סי קיו גם אם אין לי את 4 הספרות האחרונות שלו.. ואני יודע חלק מהנתונים.. אולי יש איזו תוכנה או כלי עזר... מי שיכול לעזור לי,תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. ניסיתי לעשות את זה עם virtualdub אבל זה מסורבל ולא יצא לי טוב...יש איזשהיא תוכנה פשוטה שעושה את זה בלי שום קידוד ורק מצמידה את הכתוביות ?!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by avner0075,

איך מוציאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. לא מצאתי שום דבר נורמאלי. אם מישהו מכיר אודה לו מאוד. תודה!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. יש לי את התונכנה EVEREST.. בכל כמה זמן לעכדן את הדרייברים..? וזה הורס את המחשב שמעדכנים? תודה

16. Started by MK007,

יש לי בעיה שכאשר אני מחבר למחשב מכשיר חדש, האשף מזהה אותו, אני נותן לו להתקין את כל התקני הUSB שהוא מבקש להתקין והכל עובד כשורה, הבעיה היא שכל פעם שאני מנתק ומחבר את המכשיר מחדש הוא נותן לי שוב להתקין את אותן התוכנות למרות שכבר התקנתי אותן. מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזו תוכנה שעובדת רק דרך דוס התוכנה עבדה עד כה רק דרך דיסק שמעלה דוס ופונה ישר לתקיה ב -C ה CD הלך לעולמו זהו מחשב ישן עכשיו אני מחפש דרך להעלות את התוכנה דרך דיסקט... הבנתי שדרך דוס עתיק של וינדואס ניתן לעשות זאת... ניסיתי דרך ה MS-DOS יצירת דיסקט של XP לא הלך יש איזה לינק והאם זה אפשרי להוריד בחינם דוס עתיק של WINDOWS...???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by Adun,

שלום, אני מחפש תוכנה שמציגה בצורה מסודרת את כל מפרט החומרה במחשב ברשימה... פעם הייתה לי תוכנה טובה כזאת אבל אני לא זוכר את השם שלה

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  19. אהלן יש לי היום כמה דיסקים של CD שאני רוצה להעביר ל MP3... הרבה זמן לא עשיתי את זה. והיום אני עושה את זה וזה גם מאוד חשוב... אז החלטתי לעשות את ה BEST I CAN DO. התוכנה עצמה והמנוע שלה מאוד ישנים... פעם ראשונה שנתקלתי בה היה לפני כ 4-5 שנים... מאז אני בטוח שהיו שיפורים וכו' והיא בטח הייתה קיימת גם הרבה לפני שהכרתי אותה. רבים בטח גדלו על Easy CD-DA Extractor שהיא גם כן טובה מאוד... אבל בכל זאת יש טובות יותר המנוע עצמו, LAME ניתן להורדה מכאן ttp://mitiok.cjb.net/ והתוכנה עצמה, שמשתמשת במנוע ובנוסף מציאה עוד המון אופציות ניתנת להורדה מכאן http://www.exactaudiocopy.de/ תהנו ותפיקו (תפיצו :) מוזיקה איכותית כמה שיותר... יניב

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by MODY69,

השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ^^^ השאלה בכותרת... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה חופשית שמגנה על המחשב מפני פריצות למחשב ??? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. Started by imac,

אני צריך לצלם כמה קטעים של כמה דקות כל אחד. כמה תעלה לי עריכה פשוטה עם אפקטים מינימליים (מעברים)? והאם יש המלצות היכן אפשר לעשות זאת. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.