תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן. 1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים) 2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אז אני מעוניין לדעת באם יש לי וירוס של SPYWARE,מה לעשות כדי להמשיך לגלוש בשאר אתרי האינטרנט בצורה הכי נעימה שאפשר? במידה וצריך תוכנת אנטי SPYWARE בכלליות איפה מוכרים את האנטי SPYWARE הכי טוב במדינת ישראל? לא נוח לי כל פעם להגדיר מחדש את הBIOS ולפרמט את מערכת ההפעלה של המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שמראה את כל התוכנות (גם המוסתרות) שרצות על המחשב
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל לא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט איזשהו מדריך .. אני מנסה לפתוח איזהשהי תוכנה או משהו כזה במק בוק פרו דרך קובץ tar.gz. ומקבל תקיה מלאה בקבצים שאין אפשרות להתקין אותם .. ניסיתי לחפש ברשת איזשהי תוכנה או מדריך שמראה כיצד ניתן לעבוד עם ה..דברים האלה ולא ממש מצאתי .. עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אתמול היתה לי בעייה בפרופיל של הFF וכדי לסדר את העיניין עשיתי הסרה מלאה של הFF(כולל מחיקת הפרופיל הישן והגדרות אישיות). כששיחזרתי מגיבוי ישן גיליתי שזה ללא כל הסטיילים שיש לי בSTYLISH , קיצר גם אותם הצלחתי לשחזר מפרופיל מאד ישן שיש לי מגרסה 3.6 שעדיין מותקנת לי במחשב, אבל משום מה מופיע לי הסרגל המכוער(בתמונה) ואין לי מושג איך להעיף אותו(אגב אם אני זוכר נכון היה לי STYLE בSTYLISH שהעיף אותו אבל אני לא מצליח למצוא אותו). עזרתכם נדרשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה, ראיתי ט'ארד על WINAMP ונזכרתי במשהו שמציק לי זה כבר תקופה.. ה WINAMP, לא משנה באיזו גרסה(עכשיו עדכנתי ל 5.13) עושה לי את הבעיה הבאה: נניח יש לי כמה שירים ב PLAYLIST, והוא סיים לנגן את השיר הראשון, אז הוא לא יעבור בצורה אוטומטית לשיר השני, שזה מבאס .. פתרון?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אתר נחמד למדריכים לphotoshop, 3d studio max, CINEMA 4D PhotoShop, Premiere, Maya, Flash ועוד יש גם מדריכים לבנית מפות במשחקים כמו CSS. www.pixel2life.com
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הרדיסק המחלוק ל3 מחיצות , c,e,f אשמח קצת לעזרה בתוכנה Norton Partition Magic בכונן c אין בכלל מקום , ומותקנת עליו מערכת ההפעלה . הייתי שמח להגדיל את השטח בכונן c , לא ממש אכפת לי לבטל את כל הקטע של המחיצות ושכולם יקראו C. אפשרות נוספות אם קיימת זה להעביר שטחים רייקים מf נניח לכונן c. חשוב לציין כי המחשב אינו רייק וחשוב לי לא לאבד את המידע. (גיביתי את המידע הנחוץ לכונן אחר , אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בגיבוי אם אפשר) תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי, לפני הפירמוט היה לי במחשב ESET SMART SECUIRTY כזה שבא עם קובץ שכל פעם שהמחשב עולה ,עולה עם האנטי וירוס אייקון צהוב למטה והוא עושה לו UPDATE ופורץ אותו או משהו כזה ..ואז אף פעם האנטי-וירוס לא היה עושה לי בעיות.. אבל אני לא מוצא את זה אז עם אפשר את זה.. או לפחות משהו כזה.. ותוכנת סריקה עם פריצה Ad-aware pro לא חייב PRO אבל העיקר שלא יעשה בעיות תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזו תוכנה הכי פשוטה להמיר סרט DVD ל DIVX עם כתוביות ,והכי פחות הסתבכויות??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן לכולם. נתקלתי בבעיה מורכבת למדי ואני מחפש פתרון כבר זמן מה. אני מנסה לעשות דבר פשוט לכאורה אבל בעיה. יש לי עשר קבצי raw שאמורים להיות פנורמה אחת הוריזונטלית. עכשיו, לעשות פוטומרג' או לחבר ידנית אין כל בעיה. הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין להכין קבוצה אחת של קבצי הפנורמה בחשיפה אחת מסויימת (מבהקים בהירים) ואני מדבר על להכין אותם ב ACR, וקבוצה שניה על פי המבהקים הכהים! כלומר גם פוטומרג' וגם HDR! הבעיה נוצרת כאשר אני עושה פוטומרג לשתי הקבוצות בנפרד, ואחרי שינויי חשיפה וצבע ב ACR פוטושופ מחברת את הקבצים באופן שונה בין שתי הפנורמות שנוצרו (על מנת לבצע HDR ידני) ולכן אין התאמה ביניהם ואי אפשר לשחק עם שכבות לא זהות! חשבתי כמובן לעשות זאת ידנית (את הפוטומרג') אבל עדיין אני צרי…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי תוכנת צריבה Nero ואני לא יודע איך לצרוב סרט שהקובץ שלו Avi . אני רוצה לצרוב את הסרט כדי שיעבוד בדי.וי.די, אין לי צורב DVD. איך אני עושה את זה בתוכנת Nero? {לא ידעתי איפה לשבץ את הנושא שלי, זה היה נראה לי בפורום הזה. מצטער אם טעיתי} תודה...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שאני במשחק אז לפעמים הקספרסקי פותח חלון של התראה שמישהו פרץ ואז זה ממעזר לי אוטומטית את המשחק... אחרי זה שאני חוזר אליו אני שומע יריות הכל אבל לא רואה תמונה...פעם זה היה עובד סבבה פתאום הפסיק נראה לי שזה קשור לדרייברים מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהתקנתי WIN XP PRO במחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550,לוח P35DS3L -GIGABYTE,כ. מסך INNO3D 8600GT 512M , יש לי שתי בעיות (סימני קריאה) כשנכנסים ל-DEVICE MANAGER : 1.video conroller VGA compatible - לא ניתן לבחור קצב רענון של המסך רושם: "USE HARDWARE DEFUALT SETTING " 2.REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO - אין קול ואייקון (בפינה למטה) - של REALTEK ניסיון לעדכן דרייברים מחדש לא צולח. האם זו בעייה בלוח או שניתן להתגבר עליה דרך פורום זה...רגע לפני שאחזור לחנות וממש לא בא לי. ד"א- אתמול התקנתי מחשב זהה והכל עבד FIX מישהו?? בבקשה?? תודה שון
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי לפני טעינת הווינדווס מסך BOOT כזה שמבקש ממני לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להריץ 1) XP PRO 2) XP HOME על המחשב יש לי רק XP PRO ( היה לי ממזמן HOME וכנראה שהוא שמר אותו בסיסטם ) עכשיו איך אני מבטל את המסך BOOT הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG והמחשב לו מזהה אותו בכלל . במנהל התקנים הוא רושם שגיאה :ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) . ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין שוב וזה לא עוזר . במנהל התקנים > כונני DVD תקליטורים הוא רושם את השגיאה הנ"ל לשלושה דברים : 1) HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N 2) QP6945C JGN694P SCSI CdRom Device 3) WNQF KHIR09Y3 SCSI CdRom Device האם יש פתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
איזה תוכנה הכי טובה בשביל לעביר מי סרט של דיסק DVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בדפדפן CHROME שיש תיבות דו שיח בטפסים שיש למלא פרטים אישיים אז בתיבת המייל אף פעם לא מופיע המייל הקבוע שלי שאותו אני מכניס ואני כל פעם צריך להקליד אותו ידנית. בפיירפוקס למשל מספיק שפעם אחת הקלדתי את המייל שלי באיזה טופס, הוא כל הזמן יקפיץ לי אותו בטפסים חדשים בלי שאני אצטרך להקליד מחדש את המייל. איך גורמים לכרום גם לשמור את המייל שלי? אני משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירה ומילוי סיסמאות בדפדפנים. האם יש התנגשות בין התוכנה ל-CHROME ?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-