תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, אני צריך לעשות אובייקט לבית הספר בתלת מימד, אז חשבתי על מאיה, איך אני שומר את האובייקטים שבניתי בתור קובץ שכל מחשב יוכל להריץ ולהיות אינטאקטיבי איתו? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני קניתי זיכרון ואני רוצה לדעת שלא עבדו עליי... כי המקסימום שהם יכולים לעשות זה להדפיס את השם הלא נכון ... אבל לא נראה לי שהם יכולים לשנות את הזיכרון. אז יש איזה תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה סוג זיכרון יש לי?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
2 שאלות איך אני קבוע למה לקבוע יותר מהירות העלאה ב AZUREUS ו2 איך אני לוקח רק קול מקטע AVI
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש תוכנה לכרטיסי ATI שמאפשרת קביעת הגדרות שונות למשחקים שונים, כך שבמשחק A יהיה AFX8 וAAX2, בעוד במשחק אחר יהיה AFX16 וAAX4? אמרו לי שATI TOOL עושה את העבודה, אבל לא מצאתי אפשרות כזאת שם.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח (ע"י GHOST) התקנתי מחדש את נורטון 2004 סיקורטי (פיירוואל). לא מצליח לכתוב בפורמים (כעת זה מנותק זמנית) 8)תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה לבצע בדיקת הגהה למסמך שכתב ב-word. הוחזרה לו שגיאה שהמחשב מחפש את הקבצים mssp3hp.dll או mssp232.dll (אני חושב שאילו שמות הקבצים). לא היה לטענתו מספר שגיאה. חיפשתי בגוגל ולא קיבלתי תשובה עיניינית. האם מישהו מכיר את השגיאה הנ"ל? דרך אגב, נזכרתי שבזמנו התקנו רק דיסק אחד מתוך השתיים שהיו לנו בחבילת האופיס (השני אם אני לא טועה היה חבילת שפות). האם יש לכך קשר לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני בא לפתוח סרט עם המדיה פלייר אני מקבל הודעת שגיאה (יש לי את החבילת מקודדים של K LITE) אבל עם הנגן של ה-DIVX הסרטים נפתחים. יש לי גם את החבילות Gordian.Knot.Rip.Pack ו-Gordian.Knot.Codec.Pack. אני חייב לציין שזוהי בעיה חדשה שקוראת לי גם עם החבילת מקודדים של LH. מה יכולה להיות הבעיה כי נראה לי שיש משהו שמפריע.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שרת חינמי שיריץ מערכת הפעלה וירטואלית שהיא 64 ביט. האם יש משהו כזה? כל מה שאני מצאתי מוכן לארח רק 32 ביט. אם מישהו מכיר משהו אשמח לקישור כמובן.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס קול חדש לגמרי, ולפי מה שהמוכר אומר, הוא של קריאטיב.. וחוץ מעל איזו מדבקה לא מצוין שזה של קריאטיב. כתוב למעלה EPOWER, מישהו מכיר את זה? עכשיו, חוץ מזה שחיברתי אותו לPCI אני צריך לעשות עוד משהו?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הייתי משחק משחקי רשת ב Gamespy וראיתי שעדיין יש אותה האם היא תוכנה פופלארית או שיש תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה ? אני פשוט מחפש תוכנה עם שרתים נורמליים וכמה שיותר אנשים .. חוץ מזה כרגע התקנתי אותה ו AVIRA (האנטיוירוס שלי) התריע לי על טרויין ב gamespy ..
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא תוכנה\אתר המאפשר להירשם לתכני RSS והוא אוטומטית פותח את הקישור. הסבר: רוב כותרות הRSS הן 2 משפטים וקישור לכתבה המלאה, אני מעוניין לקבל כבר את כל תוכן הדף (שמופיע בקישור) בRSS. המטרה היא להוריד את כל התוכן למחשב כף היד שלי כשאני בבית כך שאוכל לקרוא את החומר בזמן שאני בדרך (ללא חיבור אינטרנט). אני יודע שזוהי דרך מאוד בזבזנית, אבל זה יכול לחסוך לי הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אמנם יש לו אחלה פיצ'רים אך הוא זולל זיכרון איטי יותר מ IE6 והכי נורא: מביא את שימוש במעבד ל 100% חבל :-\
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מחשב שלא עשיתי בו פורמט הרבה מאוד זמן והוא עובד מצויין אבל מצד אחד שמעתי כשה מנקים רגיסטרי מוסיף טיפה לביצועים מצד שני התוכנות האלו יכולות בקלות לדפוק את המערכת אז מה אתם אומרים יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש תוכנת איחוי שמאחה רק תיקיות או קבצים ראיתי את DISKEEPER אבל שם הוא נותן אופציה רק מה לא לאחות וזה מסבך ת'עסק חוץ מזה שהיא מסורבלת ממשק הכי נוח אם היה תוכנה שבמקש עכבר ימני על תיקיה היא תאחה אותה יש המלצות נוספות לתוכנות כאלו. איכותיות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום שאני מעתיק למשל פסקאות ממהרשת לוורד תמיד וורד מעתיק את הפסקה עם רווח למשל ייייייייייכייחיגכחלי ככככככככככככ ואז אני מסמן את הפסקה ובוחר ללא רווח כי אני לא רוצה רווח בין הפסקאות דבר שני זה שאני מעתיק הפונט בגודל 10 ואני רוצה שאוטומט הפונט יהיה בגודל 16 אז איך מעתיקים ללא רווח? ואיך קובעים גודל פונט ברירת מחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב תמיד רציתי לדעת מה הדרישות לפקולטות הנ"ל. אני לומד כרגע לפסיכומטרי (אם בכלל זה קשור לזה) וסתם עיניין אותי.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא הכי טוב בעיצוב, והעיצוב הישן שלי על הפנים אפשר להגיד. החלטתי לבנות את האתר שלי מחדש ומ-0 בניתי מערכת שלמה ב-PHP (אני חדש ב-PHP...) האתר ממש ממש בסיסי אבל ניתן לניהול ויש גם פאנל ניהול בכול מקרה הינה הקישור: http://shynet.freetzi.com/ אני מרגיש שהוא משעמם אחרי שהייה קצרה באתר, מה שגורר אותי לשאול מה לדעתכם יש להוסיף , ולשנות באתר, האם יש לשנות את הפונט, את העיצוב בכלל לגוון יותר בצבעים...? לשנות את ה-Layout? בעיקרון אני יודע, האתר לא משהו (אין מידע כי אני צריך עדיין לסיים את המערכת ב-PHP) אבל חוות דעת והצעות לא יזיקו.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להקראת קול (ולא התוכנה של וינדוז). תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני לא יודע אם להגדיר את זה כ "בעיה". כאשר אני גולש בפיירפוקס (בדפדפן אינטרנט) הכל טוב ויפה.. אך כאשר אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב, הוא פותח לי את הלשונית שביקרתי לאחרונה. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שזה יפתח לי את דף הבית ולא את הלשונית האחרונה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום רב יש לי במחשב (ווינדוס ויסטה) אופיס 2007. בשבועיים האחרונים גיליתי להפתעתי הרבה כי האופיס שלי התחיל להתנהג כמו אופיס 2003: אפשרויות ההדבקה שלו למשל ב WORD הן כמו ב 2003 (לא מצליח להעתיק ולהתדביק טבלה כמו שצריך, לא מעתיק את העיצובים הקיימים), או למשל ב EXCEL הוא לא מסוגל להעתיק נוסחאות בין תאים אלא רק מעתיק את הערכים. כ מו כן, באפשרויות ההדבקה המיוחדת נמצאים רק אפשרויות שקיימות באופיס 2003. חשוב לציין כי לאחר הפעלה מחדש של המחשב, האופיס "מתאפס" ומתנהג שוב כמו אופיס 2007 למשך זמן מסויים (לא יודע להגיד האם הוא חוזר להתנהג כמו 2003 לאחר טעינת קובץ מסויים או לאחר ביצוע פעולה מסויימת) כמו כן, לפני כחודש יצרתי קוד באמצעות VB באקסל על מנת שאוכל לבצע איזה שהיא בפעולה בין …
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-