עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שהשעון .. בצד אך עושים את זה.?!?!?!... כי נמאס לי לראות את ה winamp מול הפנים שלי אני משתמש עם גריסא 5 אך אני יכל למזאר אותה לאיפה שהשעון של הwindwos ועדין שהמוזיקה תפעל

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. נגיד אני רושם hello הוא רושם לי הרבה פעמים heello הוא סתם מוסיף לי E.... מה אני עושה? אותו דבר עם קוף.. "ק"

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by coran,

שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by asilbob,

אני חדש בתוכנה לפני הדפדפן הזה הייה לי MAXTHON עכשיו בFRIFOX שאני פותח תמועדפים אז זה הייה פותח לי שורה אחת של כול המועדפים ואז שנגמר המקום אני צריך לרדת למטה עם החץ שלמטה עכשיו זה מעצבן לרדת למטה כול פעם בMAXTHON זה הייה יותר מסודר הייתי לוחץ מועדפים אז לא הייה תחץ למטה זה הייה פותח עוד שורה אני מקווה שמובן למה קשה לי להסביר ........ איך אפשר לסדר את זה אולי תוספת משהו ? ועוד שאלה הורדתי morfix 12.6 שזה מתרג מי עברית לאנגלית והפוך ... עכשיו למה אני לא רואה את זה ? התקנתי גם תתוכנה של המזג אוויר שמראה לי מה מצב מזג האוויר וגם לא רואים כלום וגם התקנתי Fast Dial זה תוכנה שפותחת הרבה אתרים ביחד באותו עמוד גם את זה איך אני מפעיל את זה ? יש לי תמנל הורדות של FlashGet עכשי…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by TomB,

הם לא מציינים סיבה מדוייקת. http://www.aida32.hu/aida32.php

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by TeaTime,

תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי WINDOWS XP SP1, כאשר מתקינים אותו הוא בא עם MP8, אז רציתי את 9, והייתה לי בעיה עם ה WINDOWS UPDATE, אז חיפשתי לינק להורדה ישירה, והורדתי והתקנתי, הבעיה היא שהMP עכשיו בעברית (גרסא 9), איך אני הופך אותה לאנגלית ? או אם מישהו יודע איך מסירים את מה שיש לי עכשיו, ויש לו לינק למדיה פלייר 9 באנגלית. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  13. כולל לדעת אם יש לי 64 ביט או 32 ביט... תודה מראש מתן.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום... יש לי בעיה... כשאני רוצה לצרוב משהו לדיסק DVD זה כותב לי את ההודעה הבאה: E80070057: The Parameter is incorrect. אני צורב בתוכנה ROXIO 6... וצרבתי דרכה המון פעמים את אותם הקבצים לאותם הדיסקים... הדיסקים הם TEAC DVD+R 8X... במה הבעיה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  15. כך שאם אני רוצה להקליט מצגת לקובץ וידאו לא תהיה בעיה. האיכות לא חשובה. חשוב שזה יהיה פשוט להפעלה כי אין צורך בהגדרות מתקדמות.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by Oranili,

שאני עושה משהו הוא לא שומר ! שאני פותח אותו מגדיל אותו הוא נשאר קטן כאילו לא עשיתי כלום ! ... הוא פשוט לא שומר כלום הסרתי אותו והתקנתי לא עזר... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by domuzy,

(מקווה שזה הפורום הנכון) יש לי GMAIL, אבל למרות שמאז שדרוג הפיצ'רים באתר, יש צ'ט מובנה עכשיו לכל גולש, לי ספציפית בבית, אין! הכוונה היא שאם אפתח את החשבון שלי בכל מחשב אחר, עם השם והסיסמה שלי- הצ'ט יופיע והכל טוב ויפה. מאידך- במחשב הביתי שלי אין אפילו קולות של צ'ט! איך זה? למה? בנוסף, ראיתי אצל חבר שהרקע של הג'ימייל שלו שונה (יש תמונת רקע), למרות שלדבריו הוא לא שינה בעצמו כלום, אלא פתאום גילה את זה. יש למישהו מושג מה זו ה"אפליה הזו"?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by ניר.,

מישהו יכול להמליץ לי ולהביא לי קישור להורדה לתוכנת צריבת DVD חינמית אשר לאחר הצריבה לא תציג פרסומות וכו' שלא קשרורים לסרט ? נ. ב מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. כי לפעמים שאני בודק את אלה שכבר יורדים לפעמים זה מראה לי 100 % ואחרי שאני עובר לשרת אחר זה פתאום מראה לי 0% איך אני יכול באמת אם יש לי 100 אחוז סיכוי להוריד את הקובץ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  20. מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום לכולם. אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו? בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by avi_lilah,

שלום לכולם וחג שמח אז כך לאחר שעבדתי עם dvd shrink אני לא מצליח לצרוב יש כאן אנשים שעבדו כבר עם dvd shrink

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by udi,

כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם

24. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה בפתחית קובץ WORD נגיד שלחו לי אימייל עם קובץ WORD כלשהוא אני מוריד אותו למחשב והוא לא נפתח. הוא מראה את ההודעה הזאת: http://img262.imageshack.us/my.php?image=51523319kh0.jpg כנ"ל לגבי POWERPOINT (מצגות וכו') חוץ מלהסיר את התוכנה ולהתקין מחדש יש למישהו עצה מה לעשות?! תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by Davidmag1,

אני רוצה לחבר את הLCD שלי שיהיה לי עוד מסך חוץ מהמסך של המחשב, ואני לא יודע איך עושים את זה בויסטה 64BIT. תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים