תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחרי ההתקנה של התוכנה הנ"ל, שאני מנסה להפעיל אותה, נפתח לי חלון ERROR שבו כתוב "a previous install did not completed correctly, finishing install" והבעיה היא שכן סיימתי את ההתקנה... ראו קובץ מצורף. למישהו יש עצות? נתקל בבעיה? הסרתי כבר את הישן והתקנתי כמה פעמים, אני כרגע לא ממש יודע מה לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי 7600GT ועוד אין לו סיילנסר והוא משגע אותי
-
אוקיי הסיגייט שלי לא עולה בסטרטאפ עם עליית המחשב... ניסיתי להפעיל אותו דרך Administrative Tools in the control panel... תחת "Extended" אני מצליח להפעיל את הסרביס שלו... אך תחת "STANDARD" אני מקבל את ההודעה הבאה [להלן תמונת מסך]. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי קיימת ברשותי תוכנת "ליגטורה" המאפשרת שינוי טקסט בקובץ תמונה. העניין הוא כאשר אני סורק מסמך כלשהו הוא מציג את הכתב כולו מבולבל וחסר האם יש קובץ שניתן להתקין ע"מ לסדר זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כן, לכבוד הצורב החדש שלי אני צריך תוכנה חדשה אז, אני מחפש תוכנה שצורבת CD רגיל & DVD ואת כל התוכנות שאני צריך (ז"א אם אני רוצה לעשות העתקה מדיסק DVD לדיסק DVD אז הבנתי שצריך תוכנה מיוחדת) ועדיף את התוכנה לצריבה שהיא תיהיה מבית NERO
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת כבר הרבה מאוד זמן שהתחילה לי שהתקנתי windows 7. אני מכניס דיסק ואז כל המחשב נתקע. אני כבר לא יודע מה לעשות. חיפשתי תשובה לכך בגוגל אך לא מצאתי כלום. חשוב לציין כי המחשב מזהה את הדיסק. (ניקיתי את העינית כבר) היצרנית של הכונן היא lg
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
P-3 512 SDRAM FX 5200 האם זה אומר שעדיף לי להשתמש ב8.1? או ב9? תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להקראת קול (ולא התוכנה של וינדוז). תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה כזאת? אשמח לשם או לינק במידה והיא חינמית
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שולם, ליפני זמן קצר מאד צצה לי ההודעה: *** Chatsession Start : renegat8[[PL]] - 17/10/2004 19:52:54 [19:52:54] renegat8[[PL]]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [19:54:22] *** Disconnected אני לא עשיתי שום דבר, אני פשוט חף מפשע.. מישהו מוכן להסביר לי מה מהות העיניין? האם זה קרה למישהו? מה עושים במצב כזה? נ.ב התוכנה ממשיכה לעבוד כרגיל, אך המהירות היתדרדרה לא מעט~ *בירשותי גירסת האימיול: eMule v0.42g במוד: WF.com 1.6 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב Outlook Express ואני לא מצליח לא לשמור את הקבצים המצורפים ולא לגשת עליהם בכלל. אני מקבל הודעה" OE Removed access to the following unsafe attachments in your mail" WTF?? למישהו יש אולי פיתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... להרחבה - התקנתי אקס פי היום והתקנתי את ווינאמפ 2.91, בד"כ בגירסא הזאתי (שאני משתמש בה כבר שנים) כשמעבירים שירים בי שיר לשיר אמור להיות כמו מן fade כזה... ז"א, הווליום של השיר מונמך במהירות כשמעבירים אותו... יש מושג למישהו? וופס.. הבנתי מה עשיתי :alcoholic: בהתקנה של הווינאמפ יש אפשרות שנקראת extra audio output support וכניראה שלא סמנתי אותה ******אין צורך בתגובות******
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התקנתי את Thunderbird אבל אני לא מצליח להפעיל את החשבון שלי ב hotmail.com ... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הקריסה מתרחשת בעיקר כאשר אני מנסה לראות קבצי וידאו אבהתחל ווינדוס (בצליל הפתיחה) BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 8693A028 BCP3: B2000018 BCP4: 02000E0F OS Version: 6_0_6000 אני בדיוק לאחר פירמוט המחשב והתקנה נקייה של וינדוס, עדיין לא עידכנתי את הוינדוס. הדריברים הקיימים הם לא החדשים ביותר אבל אלו אותם דריברים שהשתמשתי בם לפני האתחול (היו לי בתקיית גיבוי מהפרמוט הקודם ו התקנתי אותם לאחר הפרמוט) ולפני כן לא היו לי בעיות כלו כלל. אני מקווה שהבעיה תיפתר לאחר עידכון הויסטה ו הדריברים אבל אם למישהו יש מידע ספציפי בקשר לבעיה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בדפדפן פיירפוס 3.03, ולאחרונה יש לי בעיה קטנה - לגבי סיסמאות ושמות משתמשים באתרים, הוא זוכר אותם, אבל הוא לא מחובר אוטומוטית. כלומר- כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ונכנס מחדש לאותו אתר, הוא זוכר את הסיסמא אבל לא מחבר אותי ישר כמו שביקשתי בסימון באתר(ככה לגבי כל אתר). ניסיתי לחפש בהגדרות אם יש אפשרות כזאת, לא מצאתי. גם ניסיתי להתקין מחדש על ההתקנה הזאת וכנראה זה שמר הגדרות או משהו אז עדיין זה ממשיך. בבקשה תעזרו לי לאתר את המקור לבעיה, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת אימיול. אני מנסה להתקין אותו על מחשב דיי ישן - פנטיום 3. קודם היה אימיול על המחשב הזה ועבד כמו שצריך. המחשב היה מלא בוירוסים,טרוינים וכו' אז ניקיתי אותו כמו שצריך שמתי אנטיוירוס חדש ) קספרסקי( ובקיצור המחשב עובד כמו שצריך אבל האימיול משום מה מסרב לעבוד. מחקתי את הישן ושמתי חדש אבל הוא לא עולה בכלל - ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותו הוא אפילו לא נכנס לתוכנה ונותן את ההודעה הרגילה של ווידוס שהיה eror והוא סוגר את התוכנה ) ווינדוס 98( עברתי על הרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור אליו אך זה לא עזר. מישהו נתקל בזה פעם או יודע איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מסוג זה כל פעם שאני מחבר דיסק או מקור חיצוני אחר יש לי קריאה שההתקן יכל לביצועים טובים יותר אנא עזרתכם בנוסף התקנתי תוכנת פייר פוקס עקב בעיות עם אקספלורר ולכן יש לי בעיה עם מקודדים כרגע באתרים שנפתחים אין קול תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת של רייזר Blackwidow ultimate וישנם חמישה מקשים בצד השמאלי של המקלדת שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש גם לפקודות כמו לפתוח מייל, העתק הדבק וכ'ו... מישהו מכיר תוכנה כזו? הנושא נפתר, מסתבר שהייתי עצלן מספיק בשביל לא לקרוא את חוברת ההוראות ולדעת שיש תוכנה שאפשר להוריד מהאתר של רייזר שעושה את זה...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
ברצוני להקליט משחקים שאני וחבריי עושים בCombat Arms אך FRAPS תופס יותר מדי מקום. האם יש תוכנה אחרת שמסוגלת להקליט במשקל סביר ובאיכות לא רעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד אם מפעיל סרט בWMP אני עוצר ואני רוצה לצלם את התמונה הזאתי. איזה תוכנה עושה את זה ? תתודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-