תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מצטער מראש אם זה לא המקום, אבל פורום זה נראה לי הכי מתאים.. איזה אתר יכול לאכסן לי תמונה לתקופה ממושכת? תודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקי נתחיל כחה יש לי תוכנות בכלל לא מותקנות על המחשב כמו - limewire שהקובץ על המחשחב הוא exe וזה לא רוצה להסגר אני כמעת בטוח שזה הגורם ללגים אצלי במשחקים. מה אני צריך לעשות כדי לסגור אותם ? ושהם יעבדו רק כשאני לוחץ עליהם ויסגרו שאני סוגר תודה עריכה : וגם אי אפשר למחוק את הקבצים
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני באמצע ההתקנה של windows vista ulimate 64bit עם VIRTUAL PC באמצע ההתקנה מופיע המסך הבא: המערכת הנוכחית שבאמת מותקנת במחשב האמיתי xp 32bit
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? האם זה אומר שיש לי רכיב פגום במחשב? ???
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים שהוא תפס לי את כל האותיות של הכוננים מC ועד F ז"א שהמחיצות שלי של ההארדיסק מתחילים מH.. יש אפשרות לשנות את האותיות של הכונן מH לC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר www.radis.org אני נתקל בשתי בעיות שיתכן שקשורת אחת לשנייה אני רואה את מה שכתוב בשפה לא בסימנים לא ברורים ואמור להיות נגן שמפעיל את השידור של התחנה ( בשעות 5 -6וחצי כל יום) מה הבעיה????
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להתקין גם את KLITE וגם את CCCP אם זה בסדר<?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ומתי *לעזאזל* יוצא KASPERSKY ANTI-VIRUS 6? ואנשים אל תאמרו לי NOD32 הכי טוב כי זה מש לא קשור לנושא....
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
גם עברית יהיה מצויין הכוונה לכמו מה שיש בטקסט טו ספיצ בבילון רק למסמכים שלמים.. מספיק שם תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מקווה שתהנו 100% פוטושופ. http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunset-at-the-Moon-83665114
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קישור שנפתח בדף חדש או כשאני פותח חלון חדש בדפדפן (לחיצה ימנית פתח חלון חדש) הדף החדש לא נטען והדפדפן נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תוכנה (או matlab) יכולה לקחת צילום וידאו בתאורה מינימלית (גיוון צבעים בטווח אפסי קרוב לשחור) ולהגדיל את הניגודיות עד כדי שהתמונה תתפרש על כל טווח הצבעים. כל המטרה שלי הוא לראות עצם ספציפי שקצת יותר בהיר (וכן, הגדלתי את הניגודיות במסך למקסימום בהירות וכו'. זה אפשרי אבל מאוד קשה לראות).
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ישנה דרך להתקין גם אופיס 2007 וגם 2003 בו זמנית אני צריך את ה2007 כי אני אוהב ומעדיף לעבוד עליו, אבל מצד שני אני צריך את ה2003 כי אני לומד עליו קורס אני אשמח אם למישהו יש פיתרון בשבילי
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שולחים אלי מייל עם קובץ מצורף עם סיומת msg.* ואני מקבל את ההודעה בלי הקובץ המדובר. לעומת זאת קבלת קבצים מצורפים אחרים (doc.xls.pdf......) אין לי בעיה עם זה. עשיתי בדיקה אצל חבר אחר ובדקתי אם הוא כן יכול לקבל קצבים כאלו (msg.*) ואכן הוא כן קיבל. הסרתי והתקנתי מחדש אאוטלוק וזה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון להציע לי ? ? ? ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התחילו לצוץ לי כמה בעיות במדיה פלייר, הזזתי כמה תפריטים בטעות, התרגום התחיל פתאום להופיע בצד, וכו' כו'. כדי לא להסתבך יותר מדי, הבנתי שעדיף להתקין את התוכנה מחדש. מחקתי את המדיה פלייר, הפעלתי איזה 10000 תוכנות [מטאפורית P: ] שמנקות את הרג'יסטרי והזבל, אפילו את התיקיה של המדיה פלייר מprogram files מחקתי [לא עשה שום בעיות] וגם הסרתי בadd\remove windows components את מדיה פלייר. במילים אחרות, כאילו המחשב לא ראה מעולם את התוכנה הזאת וליתר ביטחון, גם מחקתי את כל המקודדים של הסרטים. התקנתי את מדיה פלייר 11 מחדש, אבל פתאום אני רואה שאותן הגדרות נשמרו, אותם תפריטים שהעלמתי בטעות עדיין לא חזרו, וכל אותן הבעיות עדיין שם. עכשיו אני כבר באמת לא יודע מה לעשות..למישהו יש רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קידדתי סרט לVCD השלבים היו כאלה.. 1. פתיחת הסרט בוירטואל דאב ואז עשיתי לו Conversion ושמרתי 2. פתחתי את הקובץ ושמתי לו פילטרים 3. קידוד בtmpgenc ... יש לציין שפתחתי את הסרט הוא הראה לי הודעת VBR.. אולי זה קשור? מה אני עושה כדי שבסוף הקידוד הקול יצא טוב.. הרי זה בסדר בקובץ המקורי
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם אינטרנט סלולארי של אורנג'. אני מנסה להיכנס בפיירפוקס לYnet, ואני מופנה באופן אוטומאטי לאתר Ynet באורנג' שכנראה מותאם לטלפונים סלולאריים. איך אני נכנס בפיירפוקס לאתר Ynet הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה קובץ מסתורי ומעצבן הוא משגע אותי מבקש PASSWORD לפני שהWINZIP יפתח אותו למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתעשה כאילו אני לא משתמש בכונן וירטואלי תודה
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה והאם עוד מישהו חווה תופעה דומה?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-