תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המחש הנהל עם ויסטה אבל לא היסתדרתי איתה אז עשיתי פירמוט והתקנתי xp אני מחפש דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי ועוד כמה התקנים שלא שהxp לא זיהתה אותם איפה אני יכול להשיג את הדרייברים הנה"ל בתודה רבה ניסים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום אני עובד על ויסטה עם תוכנות WMP ו BS PLAYER בנוסף עם חבילת קודקים CCCP רוב הקבצים עובדים מצויין אבל חלק פשוט לא מוכן להתנגן איך שאני מפעיל את הקובץ הוא פשוט נשאר בפריים הראשון ולא מתנגן אני יככול להעביר קדימה ולראות תמונה אבל היא עדיין לא זזה אשמח לשמוע אם יש פתרון לזה תודה
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוף אתם אולי לא יודעים אבל אני יספר לכם, אני מקודד סרטים ל-DVD והייתי צריך לצייר איזה לוגו לקבוצה שלי...והנה זה מה שיצא בפוטושופ (: הקבוצה נקראת Tara Production. על שם הכלבה הכי חמודה בעולם של חבר שלי! טרה (: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/y/f/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200508191905309426/200508191938437007/Tara_Production.gif תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. משום מה שמתי לב היום שהאנטי וירוס שלי(קספרסקי) פשוט נעלם ואין לו זכר. בדקתי גם בADD REMOVE והוא לא מותקן! כמובן שהתקנתי אותו ממזמן ועבדתי איתו כל הזמן. פתאום הוא פשוט נעלם. למישהו יש מושג? וירוס אולי?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט ואני שומע שיש לו 2 רצועות אודיו במקביל אחד ביפנית ואחד באנגלית הצלחתי להפריד ביניהם בתוכנת mv2player כשאני רואה את הסרט השאלה אם יש דרך להסיר אחד מערוצי האודיו לתמיד כדי שאוכל לראות את הסרט בצורה נורמלית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קוראים לזה " מודעות גוגל". אני גולש באקפלורר 7 בעבודה ובפיירפוקס בבית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה בתמונה... ניסיתי להדליק במצב תאימות לWIN XP אבל זה לא עובד.. אותה שגיאה... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאחר כל סיום של סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעת error שהנורטון לא סורק איזור בכתובת מסויימת. 1)למה הוא לא מצליח להכנס לשם, האם זה משהוא שאני יכול לשנות או שזה בא מבחוץ (וירוס וכדו') וסגר לי את האיזור בכתובת 2)מה נמצא בטווח הכתובת הזו אני מצרף את ההודעה שאני מקבל כדי להמחיש טוב יותר תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עם עברית באיציק היא שכאשר אני מתכתב עם מישהו שהשם משתמש שלו בעברית אני רואה את הניק שלו כ-"?" יש פיתרון לזה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב ואני רוצה לראות אם הביאו לי את החלקים הנכונים ושמעתי שיש תוכנה שמראה את השמות של כול חלק במחשב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אוזניות BT ואני משתמש בהן עם המחשב (לפלאפון שלי אין BT) http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp כמובן שיש להן כפתור TALK שאני לא מצילח להשתמש בו במחשב (הכפתור הגדול הבולט) בעיקרון אם אני משתמש באוזניות עם הפלאפון הוא מאור לענות לשיחה או לחייג למספר הראשון ברשימת שיחות לעבור משיחה אחת לשניה וכו'... אבל שהאוזניות מתקשרות עם המחשב לא גילתי מה הכפתור הזה עושה - מישהו יודע האם ניתן להוריד תוכנה/ לכתוב סקריפט שיעשה איתו משהו? יש את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 האם אחד מאלו אולי הוא הכפתור המדובר? (אין לי בעיה לכתוב סקריפט ש"יתפוס" את הכפתור הזה) האם מישהו מכם מכיר תוכנות שמתקשרות עם כפתור כזה? (נניח בסקייפ או משהו דומה?) תודה רבה, אריה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שבביוס יש אופציה של Wake up by alarm שבה ניצן להגדיר למחשב להדלק בשעה מסויימת. עכשיו להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר שעה זה לא ממש נוח לכן אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם זה. מישהו מכיר אולי משהו בסגנון? המטרה שלי היא להפוך את המחשב לשעון מעורר, אבל אני לא רוצה להשאיר אותו דלוק כל הלילה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בacronis כבר תקופה ולא נתקלעתי בדבר הזה אני בה לעשות image לאחת המחשבים ואני לא מצליח התוכנה רושמת שהיא לא מוצעת hard disk (עים לתת לחלונות לעלות אז עולה הכול כמו שצריך ועובד כמו שצריך) אני עושה image מפלאש (הפלאש boot עים התוכנה ) מה יכול להיות הסיבה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך להעיף את המסנג'ר זה לא מופיע כתוכנה ב-"הוספה והסרה של תוכניות" רציתי לדעת אם יש דרך להעיף אותו מהמחשב
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כמה זיכרון הוא תופס? יעיל לעומת תוכנות אחרות כמו Ad-Aware, Spyware Doctor ו- Spybot - Search & Destroy?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל החלון דוס מופיע כל כמה זמן מישהו יודע איך אני מעלים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-