עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bezangeloo,

קיבלתם ממישהו לינק בסגנון http://*mypicture.info/index***=[your mail] ? לא להוריד את הקובץ! ככלל, לא לפתוח שום לינק לפני שמוודאים שהוא אכן נשלח ע"י איש הקשר ששלח אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346255.msg2993467#msg2993467

2. Started by ccc,

שלום, יש לי ACRONIS TRUE IMAGE HOME 2009 ואני מעוניין לגבות ולדחוס תיקייה מסויימת על המחשב שמכילה מסמכים,סרטים ותוכנות. 1. נאמר והתיקייה שוקלת 20 ג'יגה בייט, ואני בוחר באקרוניס בHIGH COMPRESSION, כמה יצא בערך הIMAGE ? 2. אם אני עושה BACKUP PARTITION להארד דיסק 500 ג'יגה עם 250 ג'יגה תפוסים, כמה מקום הIMAGE יקח ? 3.רק בודק- בשביל לשחזר מערכת שלא עולה, אני צריך לאפשר SECURE ZONE, לאפשר STARTUP MANAGER, ואז לכתוב על הסקיור זון אימג' גיבוי מלא ? 4. האם הגיבוי אימג' של VISTA עדיף להגנה על מערכת מקריסת BOOT ? 5. האם ניתן לקחת אימג' של ACRONIS ולחלק אותו ל5 קבצי RAR עם WINRAR ? יש מניעה ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by oFiR 22,

מה זה הגופן הזה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by leok0,

שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים . הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה …

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by approx,

איפה נימצאים המועדפים בFF למה יש לי הרבה ואני רוצה לפרמט ואני רוצה ליצרוב את המועפים כמו שאפשר הIE

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by TMRider,

יש לי כונן נייד בנפח 250 ג'יגה של HITACHI שעבד מצויין עד שלפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב אחר ומאז הוא לא עובד לי במחשב שעליו אני עובד, ואני חייב לעשות גיבויים(!). המחשב דרך אגב לא מחובר לאינטרנט והכונן עבד עליו עד אותו מקרה. כל פעם שאני מפעיל את הכונן המחשב מראה לי אותו ב'מחשב שלי', אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עולה ההודעה: " cl.bat נתקל בבעיה ולכן עליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות [ההודעה הרגילה]... שלח דו"ח שגיאות/אל תשלח" :s05:. אני מניח שהבעיה קשורה ל- cl.bat הזה, רק שאין לי מושג מה זה. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהגדרות חומרה המחשב מזהה את הכונן כ- HDT722525DLAT80 USB Device. אני ממש חייב לסדר את זה ולגבות את העבודות שלי תודה מראש לכל העוזרים: TMRider

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by AdamS,

היי, חיפשתי כבר כמה פעמיים ואני מוצא דרייבירם של זה בכללי, שום דבר לא אומר בברור שיש את זה גם לוויסטה. מישהו יודע אם אני יוכל להתקין הכרטיס קול הזה על וויסטה והוא יעבוד כראוי?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by roeesnir,

Win 7. אני מחפש דאדגט לשולחן העבודה, שיודע לי כשנכנס מייל. יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. מי שמעוניין להיות חלק מהצוות להיכנס שותף בתור מעצב של הפרוייקט שיצור עימי קשר פרטים על הפרוייקט ניתנות ע"י יצירת קשר בלבד. מסנג'ר: wibes16@gmail.com אימייל: NesheR16@gmail.com מירק: סרבר Qnet חדר NesheR# הנושא דחוף, תודה מראש לפונים. ד"א אני חדש בפורום

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by lir@n,

שלום כולם, יש לי בעיית התחברות קשה באיי סי קיו, אני פשוט לא מצליח להתחבר!@! ניסיתי הכל, מחקתי קוקיס, תוכנות,מחקתי את התוכנה התקנתי מחדש, ניסיתי גירסאות שונות וכלום ! מה שקורה זה שהוא מתחבר לחצי שניה ונעלם (זה קורה במירנדה,באיי סי קיו הרגיל הוא בכלל לא מתחבר יש נותן לי פרח צהוב) אחרי מליון ניסיונות זה לפעמים מצליח אבל זה לא מתחבר כמו שצריך... תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום לכולם! בעבר כבר עשיתי את זה אבל אני חושש שהפעם זה לא יעבוד.. אני רוצה להגיש למורה כמה קבצי וורד.. אבל שיתנו שגיאה כשתנה לפתוח.. כדי שאני אקבל דחיה בהגשה.. בעבר עשיתי זאת ע"י הגשת קובץ מותאם לאופיס חדש יותר ממה שיש בבצפר.. אבל עכשיו זה שונה כי יש שם 2003.. מה לעשות??? ובלי תגובות מיותרות בבקשה.. תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by aviram20,

היי חברים מצאתי שומר מסך די קטן של הלוגו של ROG שאני מאוד אוהב.. כמו שניתן לשים לב הלוגו הוא באמצע , ולמעלה הרקע בהיר וככל שיורדים יותר למטה הוא הולך ומתכהה עשיתי את זה בצייר (רק הוספתי לו עוד רקע שיהיה רזולוציה גבוהה ולא מטושטש) כי אני לא מבין בפוטושופ ואין לי אותה ביכלל במחשב.. בכל מקרה בקשתי היא כך : מישהו יכול לעשות רקע שיהיה כחול פחות או יותר כהה מאחורה משהו עדין אולי , ובאמצע הסמל של ROG או איזה רקע בצבע אחר עם הלוגו הזה.. (כל מה שתחשבו שישתלב יפה) אשמח לעיצובים שלכם מאחר ואני ממש צריך רקע לשלוחן העבודה אני מצרף תמונה של הלוגו והרקע כרגע , כל מי שיכל לעשות אותו יפה יותר מוזמן לעשות רב תודות לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Danovich!,

shalom lekulam (sry only english installed on my win) i wanted to know if its posible that i will be able to play games like F.E.A.R. & BF2 with geforce4 mx 440 by using the program 3danalyzer or somthing els...if its posible plz tell me how to make it work thx in advance

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. איזו תוכנה מאפשרת להמיר קובץ AVI (מקודד div3) בפורמט אאודיו AC3 לפורמט MPG (כלשהו) ללא איבוד הסאונד. מספר נסיונות לא עלו יפה: ניסיתי עם WinMPG Video Convert ועם NERO. המרת הוידאו הייתה ללא בעיות אבל יצא ללא קול.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by gabriel6,

שלום, אני רוצה ליצור טבלאת המרה של NON UNICODE האם יש תוכנה ליצירה של תכונה זו כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by solo53,

GHOST 8.3 האם מישהו יודע אם זה גוסט של סימנטק או של פאורקווסט כי יש לי בעיה איתו בקבצי GHO מיגרסאות קודמות

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by Starsky,

שלום אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז תסלחו לי אם לא. הרבה פעמים שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה וכד', שהם מקוריים אני לא מצליח. עכשיו ממה שהבנתי זה קשור לעובדה שהם מוגנים. אני משתמש בתוכנה clone cd גרסה דיי ישנה. זאת יכולה להיות הסיבה שחלק מהדיסקים אני לא מצליח לצרוב? וחוץ מזה, יש תוכנה אחרת מומלצת לצריבה שהיא חינמית ושאפשר לצרוב בעזרתה כמעט את כל הדיסקים המוגנים? אשמח לשמוע תשובות. תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  22. רכשתי לאחרונה מסך 22, וכאשר אני גולש כעת באינטרנט אקספלורר הוא בד"כ מציג את האתרים בצורה מוגדלת ומרוחה על כל המסך (ככה"נ כדי להתמודד עם בעיית הצג הרחב). הבעיה היא שזה גורם לתצוגה להיראות גרוע, ואני מעדיף בהרבה את המצב הרגיל. האם יש דרך לשנות את האפשרות הזאת? ד"א בדקתי ואני על Zoom של 100% וגודל כתב medium. הערה: אותם אתרים נפתחים בצורה רגילה מדי פעם, וכן בדפדפנים אחרים.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by kikkler,

i have a bunch of slides stored in pdf file, with 4 slides per page (hardcoded). i want to split it so i'll have 1 slide per page - is it possible somehow? example: http://www.eng.tau.ac.il/networks/lectures/lec06-1.pdf

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by hq4ever,

http://www.nu2.nu/pebuilder למה צריכים את זה? או - שימושים מקוריים שתוכלו לחשוב עליהם עם הכלי ? בעיקרון, לא כל כך ברור לי יעודו של הכלי.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by KRS1,

חיברתי מודם חיצוני למחשב שלי, במהלך ההתקנה ה XP התריע שיש בעיות עם הדרייברים הנוכחיים של התוכנה - בכל מקרה לאחר ההתקנה המודם עבד אבל נוסף לי לאייקוני ה STARTUP שלי עוד סמל. הסמל מציין safely remove hardware - ומכוון להסרה של המודם....השאלה היא איך אני מעיף את ההודעה הזו בלי להסיר את המודם.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.