תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב סוני ואיו עם טלפון של הייץ טי סי אני רוצה להעביר דיסק של שירים לטלפון. הכנסתי את הדיסק חיברתי את הטלפון למחשב דרך היו אס בי והוא זיהה את המכשיר עשיתי סינכרון דרך המדיה פלייר אבל האפשרות הזאת לא זמינה ולא פעילה בקיצור אין לי אפשרות להעביר . מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי שאני משחק קאונטר סטרייק hl.exe עדיין רץ ברקע ברשימת תהליכים בctrl+alt+del אני מנסה לעשות לו end proccess אבל זה לא עושה כלום מה יכולה להיות הבעיה והאם יש תוכנה שיכולה לסגור כל דבר ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
NETLIMITER http://www.netlimiter.com תוכנה שנותנת לראות *ולשלוט* ברוחב פס שכל תוכנה במחשב שלכם לוקחת שימושי כדי שאף תוכנה (KAZAA....) לא תיקח את כל רוחב הפס.... או כדאי לחסום UPLOADS בEMULE או סתם לראות איזו תוכנה תופסת לכם את הקו MYHTPC http://myhtpc.net/ אם אתם בונים HTPC ואין לכם את XP MEDIA CENTER EDITION זהו מחליף מצוין וחינם (יושב על WINDOWS) GIRDER http://www.girder.nl/ אם יש לכם שלט למחשב, או אתם קונים או בונים אחד... זאת התוכנה בשבילכם (חינם) עובדת עם כל שלט שניסיתי ושולטת בכל אופציה של WINDOWS - כולל שימוש בשלט בתור עכבר עשרות PLUGINS יחסכו לכם עבודה שאחרים כבר עשו זהו... סתם מספר תוכנות שעוזרות לי להפעיל את המחשב.... מקווה שעזרתי למישהו
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמעבירה את מה שסרקתי לעיברית-סרקתי טקסט בעיברית ואני רוצה להעביר אותו לWORD מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי , אני מחפש תוכנה אשר מראה את מה שנעשה במחשב לפחות ביומיים האחרונים , משהו יותר מקצועי מ"התחל ->מסמכים" אשר מראה רק 10 +- קבצים אחרונים שנפתחו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני אציין שאין לי שום בעיות כלשהן עם המסך או אם התצוגה שלו בשום דבר (תצוגת הווינדוס, משחקים, וכ'ו...) . יש לי מדייה פלייר 11 , חלק מקבצי הוידאו אני רואה רגיל על כל המסך (מדובר במסך WIDE 26 כמפורט במפרט המחשב שלי בכפתור בצד) . המסך מוגדר על הרזולצייה הטבעית שלו,ולא נראה לי שזה יהיה קשור כי שיניתי רזולוציה וזה לא עזר,אני משאר שזה הגדרה במדייה פלייר או משהו בסגנון. כי חלק מקבצי הוידאו אני לא רואה על כל המסך ,רואים עם שוליים שחורים גדולים בימין ושמאל (צירפתי תמונה להמחשה.) כיצד אני "מותח" את קובץ הודיאו במדייה פלייר כך שיתאים לכל מסך הWIDE? אשמח לעזרתכם , תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום רב יש לי 'win xp,כבר מספר פעמיים אני מתקין נורטון אנטי וירוס 2004, אך אני מקבל הודעה שיש בעיה ועלי להתקין מחדש. בהודעה אני מקבל מספר שגיאה וכאשר אני פותח את ההודעה רשום שעלי לגשת ל-msconfig ומשם לסמן בcheck box את symantec cor אך זה לא מופיע לי......בהמשך הודעת השגיאה נאמר שאם זה לא מופיע עלי לעשות התקנה מחדש של הנורטון. למרות שניסיתי מספר פעמים ההודעה חוזרת והנורטון אינו עובד. ניסיתי להתקין גם גרסאות נוספות של נורטון אנטי וירוסת אך האנטי וירוס ממשיך לא לעבוד. אשמח לקבל עזרה בתודה, עמית. נ.ב. מצורף לינק המתאר את הודעת השגיאה http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2003091510292106?OpenDocument&src=_mi&product=NAV&version=10.0&language=engli…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הי, יש לי Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעובדת בחיבור USB בלבד. התקנתי לאחרונה ויסטה ב HDD אחר, ובשביל לעבור בינה לבין XP אני צריך להחליף מקלדת שתואמת PS/2. הבנתי שחיבורי USB לא עובדים בביוס\דוס כברירת מחדל או משהו, אז איך גורמים למקלדת לעבוד במסך ה-DUAL BOOT?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה כמו HIDE MY IP שתיהיה חינמית .. מצידי אפילו קוד פתוח, העיקר שתיהיה חינמית, מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש שרת חינמי שיריץ מערכת הפעלה וירטואלית שהיא 64 ביט. האם יש משהו כזה? כל מה שאני מצאתי מוכן לארח רק 32 ביט. אם מישהו מכיר משהו אשמח לקישור כמובן.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
טוב חברים לפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בבית אני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגילים לא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונות שימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיב יש לי את JRE 1.56 אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנת צריבה שאפשר לצרוב בה קבצי MDF [קבצי IMAGE] חוץ מאלכוהול 120% ו-NERO 6 [כי אי אפשר לצרוב איתה MDF] אם מישהו מכיר תוכנה שיכתוב פה את השם שלה ואם אפשר גם מאיפה אני יכול להוריד גם גרסת ניסיון זה טוב בישבילי תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בקרוב אקבל את המחשב החדש, ואין לי מושג מה לעשות בקשר לאייפוד (האיי טונס יותר נכון) במחשב הזה האיי טונס שלי מכיל את כל הרשימות שבאייפוד והשירים וכל זה. השאלה היא מה יקרה כשאתקין את האייטונס במחשב החדש? האם הוא יזהה את הרשימות ולא תהיה לי בעיה? או שהאופציה היחידה שלי היא לפרמט את האייפוד ולהתחיל מהתחלה? מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
<blockquote> שלום אני התקנתי את התוכנה בלנדר ב 2 מחשבים אחד פעל מצוין ואחד הוא ניפתח אבל לא מראה כתב וברגע שמנסים לעשות משהוא הוא נתקע ויוצא אם למישהו יש פתרון אני ישמח יש לציין שניסיתי 2 גרסאות להתקין אחת הכי חדשה ואחת 2.62 מערכת הפעלה WIN7 32BIT וזה שפועל בו הוא WIN XP בנוסף היה מחשב עם אותה מערכת שפעל בו טוב, חשבתי אולי זה בעיה שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה בשפה שWIN לא קורה (אולי) יש לציין שניסיתי להפעיל בהתאמה לWIN קודמים וכמנהל. תודה ויום טוב </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מצליח לפתור את הבעיה המעפנה הזאת!!! דבר ראשון אני לא קיבלתי את הווירוס לא הורדתי אותו ואני לא מבין מה קרה לאייסיקיו בדקתי ברג'יסטרי וזה הולך ככה עשיתי חיפוש ICQ וכל שורה זה שאני עושה נקסט: icquser application/x-icq D:\Program Files\ICQ\ICQLRun.exe %1 D:\Program Files\ICQLite\LiteUtil.dll Apartment ICQ Event History Dialog D:\Program Files\ICQLite\MISB.dll זה נראה לי חשוד זה נמצא בתקיה בשם INPROCSERVER32 וזה הרג'יסטרי שלו D:\PROGRA~1\ICQLite\ICQDEV~1.OCX יש גם את זה בתיקיית RUNONCE D:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot הורדתי את טרייבוט וזה חוזר למרות שאין שינוי עדיין האייסיקיו נתקע!! בקיצור הפסקתי לבדוק את הרג'סטרי למישהו…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברה אני חייב את הדריור של המקלדת שליטה הזו אני כבר מיואש.. REVEL-mkb02 תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
http://www.mirc.co.uk/get.html במקום גרסה 6.12 המלאה בבאגים , אגב , עם מישהו עדיין עם גרסאות 6.0 - 6.03 ו 6.11 להחליף מייד , כי יש backdoor בגרסאות האלה שדרכו אפשר להריץ סקריפט שסוגר לכם את המירק , ובכלל עדיף לא להשתמש במירק בגלל היוצר שהוא פיני פרו - ערבי אנטי ישראלי ואם אתה לא יכולים להשתשמש בתוכנות אחרות , כי באמת מירק זו סה"כ הממשק הכי נורמלי שהתנסתי בו אז כמובן פשוט אל תרכשו את התוכנה if you know what i mean
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע סיימתי לפרמט את המחשב, ואני רוצה להתקין את העידכון האחרון של directx 9. אני מודע לכך שלא חייב להתקין זאת, אבל אני רוצה להתקין מכיוון שאם אני לא מתקין המשחק COD4 לא עולה ואומר שיש שגיאה בקובץ מ directx 9, פעם התקנתי את העידכון ל directx 9 והבעיה נפתרה. רק רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגירסאות, ומה כדי להתקין? זה - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html או זה מאתר microsoft - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך תפריטים ב דיוידי למצגות תמונות ווידאו
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נאי לא מצליח להתקין זה הבעיה שזה עושה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך אני גורם לFF לזכור את השמות משתמש שלי אבל לא את הסיסמאות? אני ארחיב.. פעם שהייתי לוחץ לחיצה כפולה על השם משתמש נגיד בפייסבוק זה היה נותן לי לבחור מכמה שמות משתמשים ואז הייתי מקליד את הסיסמא.. עכשיו זה לא נותן לי את השמות משתמש..
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-