תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זאת בעיה שיש לי מאז שהתקנתי את התוכנה... היא פשוט נסגרת אחרי כמה זמן שהיא פעילה לפעמים זה עוזר שמשאירים אותה פתוחה כשהחלון שלה הוא האקטיבי... אבל לפעמים זה עדיין נסגר יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, יש לי Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעובדת בחיבור USB בלבד. התקנתי לאחרונה ויסטה ב HDD אחר, ובשביל לעבור בינה לבין XP אני צריך להחליף מקלדת שתואמת PS/2. הבנתי שחיבורי USB לא עובדים בביוס\דוס כברירת מחדל או משהו, אז איך גורמים למקלדת לעבוד במסך ה-DUAL BOOT?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם אני קורא פה בפורום לעיתים קרובות אך עוד לא יצא לי לפתוח דיון, אשמח אם אחד מן חברי הפורום יוכל להמליץ לי על תוכנת מייל (אפשרי חינמי או בתשלום כמובן) שתתאים לעסקים קטנים בכך שתוכל לאפשר מסד נתונים נרחב ולבצע איתו פעולות אוטומטיות.. לדוגמא אוכל להגדיר לה לשלוח מייל מזל טוב לכל לקוחות העסק או לעובדי העסק לאחר הגדרת פרטיהם במסד הנתונים וכדומה... תודה רבה והמשך שבוע נעים תודה רבה לכם על התמיכה והעזרה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום שאני מעתיק למשל פסקאות ממהרשת לוורד תמיד וורד מעתיק את הפסקה עם רווח למשל ייייייייייכייחיגכחלי ככככככככככככ ואז אני מסמן את הפסקה ובוחר ללא רווח כי אני לא רוצה רווח בין הפסקאות דבר שני זה שאני מעתיק הפונט בגודל 10 ואני רוצה שאוטומט הפונט יהיה בגודל 16 אז איך מעתיקים ללא רווח? ואיך קובעים גודל פונט ברירת מחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות screen shot באמצע סרט שאני רואה ב-MP אז אני לוחץ על הכפתוק Print scrn וכשאני פותח את הפוטושופ ועושה הדבק הוא נותן לי מסך שחור על הדף..... איך אני מצליח לעשות screen shot ושתישאר כמו שאני רואה בסרט??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דיסק התקנה / קבצי הפעלה של DOS כך שאם אני אגדיר את ה- DOK כראשון ב- boot הוא יפעיל לי את ה- DOS ? בעצם זה לעשות תקליטון אתחול רק עם DOK (כי למי באמת יש תקליטון ???)
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך להריץ ישום דוס אבל הוא כל הזמן נסגר לי!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל וירוס התקנו מחדש את הווינדוס XP SP2. אבל האינטרנט לא עובד. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייבר של הלוח M, שככל הנראה הכרטיס רשת נמצא בתוכו. זה ממש חשוב כי פשוט המחשב מושבט. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מצ"ב תמונות של המפרט. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים אבל פשוט לא הצלחתי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק ישיר להורדה, או לינק ישיר לאתר וישלח תמונת מסך שהוא יסמן לי איזה אפשרויות לבחור בדגם וכו'. המון תודה לעוזרים. הינה הפרטים: http://up38.siz.co.il/up3/gmjtnjzz1ikn.jpg http://up47.siz.co.il/up3/iniwmmjjnjjf.jpg תודה מראש, רותם
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לראות סרט dvd יש סאונד אבל לא רואים כלום תמונה שחורה לחלוטין, מוזר לא? מה זה יכול להיות? תודה, HaimTS
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי קודקים כל מה שצריך מראה לי שחור לבן מה הבעיה אחים שלי ?...! בדרך כלל אני מתקין את הקודק COLE2K והכל עובד טוב עכשיו אני לא יודע מה קרה .. תעזרו לי בבקשה !!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
למה יש דפים מסויימים שאת חלק מהדף אני לא רואה? לדוגמא אני נכנס לפורום מסויים ובעוד שבאקספלורר אני רואה את כל חלקי הדף. כשאני פותח את אותו דף עם פיירפוקס חלק קטן מהדף אני לא רואה? האם אני צריך להתקין איזו שהיא תוספת?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני נכנס לdreamweaver לtemplate שעשיתי.. ואז גורר את העכבר על כל מה שעשיתי.. ובוחר באפשרות לעבור לfireworks (בedit שם) בfireworks אני לוחץ על אחד מהslices שעשיתי.. ואז באפשרות בחלון behaviors אני לוחץ על ה+ ובוחר set pop-up menu שמה אני עושה את כל ההגדרות ומשנה מה שצריך.. ואז בוחר בdone עובר לdreamweaver אוטומטית זה מבקש לעדכן הכל.. אני מעדכן.. לוחץ בנוסף גם save all.. ואז כשאני עושה preview on browser בעמוד הראשון שזה מביא לי זה מסתדר ומראה לי כשאני שם את העכבר על הslice הזה את הpop-up אבל כשאני לוחץ על קישורים אחרים באתר.. (ועדיין נשאר הslice הזה כי הוא מוגן בtemplate) אז במקום שכששמים את העכבר עליו יופיע הpop-up זה לא עובד.. ובמקום מופיע למטה בצד שמאל רשום לי את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, אני צריך לעשות אובייקט לבית הספר בתלת מימד, אז חשבתי על מאיה, איך אני שומר את האובייקטים שבניתי בתור קובץ שכל מחשב יוכל להריץ ולהיות אינטאקטיבי איתו? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא. אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני מריץ שיר ידנית. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב: יש לי בעייה מוזרה בסקייפ: כאשר מתקשרים אלי או שאני מתקשר למישהו, בפעם הראשונה שלאחר הההפעלה של סקייפ, אין קול בכלל. כאשר אני מנתק את השיחה ואז מנסה להתקשר או שהמוען מתקשר אלי בשנית, הקול חוזר. מה יכול להיות הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון אז ככה: אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנת זכוכית מגדלת, בדומה למה שיש בוינדוס 7. הבעיה היא שבוינדוס 7 היא קצת איטית ולא ממש נוחה, האם יש לכם המלצה לתוכנה דומה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו לפטופ IBM T40 אין לי שום דיסק שלו אבל ראיתי שניתן להוריד הכל באתר של IBM הבעיה שיש שם כמויות אדירות של תוכנות איזה מהן באמת רצוי להתקין?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. עריכה : בטעות פתחתי את הדיון בפורום הזה, מצטער, לא שמתי לב. האם אפשר להעביר לפורום המתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כאילו למחוק את ה TEMP של האימיול עח מנת שלא ייראו מה חיפשתי
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל לא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט איזשהו מדריך .. אני מנסה לפתוח איזהשהי תוכנה או משהו כזה במק בוק פרו דרך קובץ tar.gz. ומקבל תקיה מלאה בקבצים שאין אפשרות להתקין אותם .. ניסיתי לחפש ברשת איזשהי תוכנה או מדריך שמראה כיצד ניתן לעבוד עם ה..דברים האלה ולא ממש מצאתי .. עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם אני צריך קודק מיוחד בשביל לראות סרטים בHD??....דרך המדיה פלייר והמדיה סנטר? הסיומת של הסרטים הם MKV וTS..ויש גם אחד שהוא AVI... ומה מבחינת הציוד?..צריך איזה משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המחשב הוא שלי ויכול להיות שהתקינו לי תוכנה שרושמת את כל המקשים במקלדת והיא חבויה ורק צירוף מקשים מסויים מעלה אותה, תוכנות כאלה גם מוסתרות מהPROCCES LIST. האם יש תוכנה שמגלה כאלה תוכנות? תודה רבה! בדחיפות!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-