תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכותרת מסכמת הכל מה לעזזל ?! איך נפטרים מכל הג'אנק הסיני הזה ? מצאתי איזה מדריך ברשת אבל הוא כנראה כבר לא עוזר.. אני רוצה את 3.3 הישן והטוב
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למה יש דפים מסויימים שאת חלק מהדף אני לא רואה? לדוגמא אני נכנס לפורום מסויים ובעוד שבאקספלורר אני רואה את כל חלקי הדף. כשאני פותח את אותו דף עם פיירפוקס חלק קטן מהדף אני לא רואה? האם אני צריך להתקין איזו שהיא תוספת?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הקריסה מתרחשת בעיקר כאשר אני מנסה לראות קבצי וידאו אבהתחל ווינדוס (בצליל הפתיחה) BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 8693A028 BCP3: B2000018 BCP4: 02000E0F OS Version: 6_0_6000 אני בדיוק לאחר פירמוט המחשב והתקנה נקייה של וינדוס, עדיין לא עידכנתי את הוינדוס. הדריברים הקיימים הם לא החדשים ביותר אבל אלו אותם דריברים שהשתמשתי בם לפני האתחול (היו לי בתקיית גיבוי מהפרמוט הקודם ו התקנתי אותם לאחר הפרמוט) ולפני כן לא היו לי בעיות כלו כלל. אני מקווה שהבעיה תיפתר לאחר עידכון הויסטה ו הדריברים אבל אם למישהו יש מידע ספציפי בקשר לבעיה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד TABLET וGPS ואני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט בעברית ועם מפות של ישראל שאני אוכל לנווט איתו, כל התוכנות תומכות רק בPOCKET PC ואין אחת שעובדת על נייד, לא IGO ולא DESTINATOR. מישהו יכול לעזור לי? ואם באמת אין כזאת תוכנה, איך אני יוצר EMULATOR של POCKET PC על המחשב הנייד שלי כדי שאוכל להריץ את התוכנות???
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כפי שרשמתי בכותרת אני משתמש בתוכנה בשם Photoshop CS2. הבעיה שלי היא כזאת: בכול פעם שאני מפעיל את המחשב, ומנסה להיכנס \ למחוק \ להתקין מחדש \ לשנות שם וכדומה זה רושם לי: Error: File Is Corrupted (קובץ פגוע), ניסיתי אפילו להשתמש בתוכנה בשם "Unlocker" למי שמכיר וזה עדיין לא עוזר. בבקשה תעזרו אם אתם יכולים זה די דחוף לי.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אמרו שחומת האש של WIN XP היא לא טובה לביטורנט אז אני החלתתי להחליף אך אני לא יודע למה פעם היה לי NORTON אבל הוא עשה לי קצת בעיות ואני לא ממש אוהב אותו עכשיו, משהו יכול בבקשה להמליץ לי על חומת אש טובה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עידכנתי לגירסה 0.43 ועידכנתי את רשימת השרתים ובכל זאת כל פעם שהיא עולה היא נתקעת יש למישהוא מושג ? מאיפה אפשר להוריד רשימת שרתים ?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פתרון דחוף, איך אפשר להמיר נתונים מתוך קובץ xml לקובץ word? כל מי שיודע יעזור לי מאד!!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איך אני גורם לנגן הזה להפעיל לי סרטונים מהאתר מגה וידאו,למה כאשר אני מנסה להפעיל דרך האתר זה עושה לי כל שנייה buffering וזה די מעצבן שיש לך 16mb אינטרנט ויש לך עדיין תקיעות אז חשבתי להפעיל דרך הנגן הספציפי הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי באתר בו אני צריך לחפש דף בודד, אך אינני מוצא אותו, אני יודע בערך מה שמו של הדף, בערך, אך בכל זאת אינני מוצא אותו. היש תכנה שבה אני אקליד: www. 123456789.com, ואני אקבל את כל הדפים באתר? בתודה מראש, אמיר.
-
כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש פלאג לוינאמף שכאשר אני נכנס לתחנות רדיו דרך התוכנה וינאמף אז הוא מעתיק לי את השירים שמשמיעים ברדיו הזה לתיקיה ועושה לי אותם קובץ קובץ לא את כל השירים באותו קובץ.. הוא מחלק אותם לפי השם.. ונותן להם גם את השם.. זה מאוד חשוב לי הפלג הזה מי שיוכל להביא הוא מלךך
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קיבלתם ממישהו לינק בסגנון http://*mypicture.info/index***=[your mail] ? לא להוריד את הקובץ! ככלל, לא לפתוח שום לינק לפני שמוודאים שהוא אכן נשלח ע"י איש הקשר ששלח אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346255.msg2993467#msg2993467
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי לכולם ברצוני לסנכרון את חשבון ה- Gmail שלי לקליינט, אבל להמנע מסנכרון תיקיות spam & trash לחלוטין (וזאת ללא צורך במחיקה חוזרת של המיילים המגיעים אליהן). 1. ניסיתי לעשות זאת ע"י ה- outlook 2010 beta, לא מצאתי אופציה כזו, שאלתי חברים לגבי ה- outlook 2007 - לא הכירו את האופציה (אם יש אמורה להיות גם ב- 2010). נאמר לי שלפחות בעבר ניתן היה להגדיר את העניין ב GMAIL - לא מצאתי אופציה כזו. אם אתם מכירים אופציה כזו בתוכנה אודה לכם אם תדריכו אותי בנושא. 2. כמו כן, אם הדבר אפשרי ב- Thunderbird (עדיף portable) שמהמעט שקראתי היא קטנה ומהירה יותר אשמח גם לשמוע. ואם כבר מדובר עליה, אשמח לדעת אם היא כוללת את כל הפיצ'רים שב- outlook, האם עובדת טוב עם עברית והאם צפויה לעשות לי בעיו…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקבלת הקבצים מאז התקנת ראוטר אלחוטי של EDIMAX. המחשב שלי הוא זה שמחובר ישר לראוטר. הקטע הוא, שלא כתוב לי כלום כשמנסים לשלוח, פשוט את ההודעה של השליחת קובץ אבל שום דבר לא זז! מה עושים? צריך לפתוח פורט בראוטר? להגדיר משהו אחר בטאבים של ההגדרות איסיקיו? (ד"א עשיתי כבר חיפוש בפורומים ולא מצאתי פתרון ). עכשיו, ההגדרות באיסיקיו מוגדרות כך: http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/Stuff/icq-connections1.png
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אותו דבר כמו שקרה אתמול, רק עם מספר שגיאה שונה. 810000.... משהו כזה. למישהו זה גם קרה?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי מה הווליום שאני משנה מהמקלדת כי עכשיו אני לא רואה כמה נשאר לי להגביר ולהנמיך וזה מרגיז... אז אם למישהו יש תוכנה ורצוי שהיא תהיה חינמית תביאו כאן שמות, לינקים והמלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת לי שה-windoes שלי אינו מקורי ! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות מקוריות וזה מבאס! למישהו יש איזה אתר או משהו שיכול לסדר את זה? צתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת סרטים מפורמט DIVX לפורמט DVD כך שיהיה ניתן לצרוב את הקובץ המומר לדיסק דיוידי ולצפות בו במכשיר DVD....
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום.. יש לי Microsoft Office PowerPoint 2003 (כי יש גירסאות אחרות) בקיצור יש לי כמה שאלות 1)- אני עושה מצגת של תמונות ואני רוצה לשלב מוזיקה ברקע....מוזיקה שאני בוחר שיר שיש לי במחשב ולא מהמוזיקה שהאופיס מביא לי....אז השאלה שלי איך אני יכול לצרוב את המצגת בצורה שהמוזיקה תישמר במצגת ולא מקומית... (כי ניסיתי והוא צרב את המצגת אך לא את המוזיקה.. 2) איך אפשר לצרוב את המצגת שתעבוד גם אם אני יירצה להפעיל אותה בDVD...כלומר יש משהו מיוחד? זהו...הכי חשוב לי זה לדעת איך לסדר שהמוזיקה שאני רוצה תישמר ברקע כשאני צורב ואז במחשב אחר או בDVD היא תופיע ולא תעלם...
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-