עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם. ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה xp עם רישיון בעברית. המחשב שלי קרס, הוא לא עולה יותר . לא נכנס יותר מידי לפרטים מה קרה וזה , זה לא חשוב כרגע. אני עכשיו רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה xp מחדש. עכשיו הבעייה היא שיש לי שם ב- outlook express, פנקס כתובות שיש לי שם כתובות של אנשים בערך כ- 60. זה מאוד חשוב לי. מה שעשיתי זה לקחתי את הארד דיסק של המחשב הזה , וחיברתי למחשב אחר . המחשב עלה וזיהה כמובן את הארד דיסק שחיברתי. עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות הזה בארד דיסק שמחובר. ניסיתי להכנס לאימייל אבל הוא נכנס לאימייל של המחשב הרגיל, אז זה לא עוזר לי כל כך. איפה אני יכול למצוא את הפנקס כתובות האלו? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Yamabushi,

בעת הורדה מתוכנת שיתוף הקבצים UTORRENT אני מוריד רק קבצים חוקיים. התוכנה לא חסומה על ידי אף פיירוול במחשב, ביטלתי את כולם. למרות זאת אני מצליח להוריד במהירות שלא תעלה על 5 קילובייט וניסיתי כמה קבצים שונים. חשוב לומר שבתוכנה אחרת sababaDC אני מנצל את כל רוחב הפס - 650 קילובייט. שם אני יכול להוריד על 620 קילובייט בכיף. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by ohadedwi,

שלום רב! הורדתי את הגירסה הכי עדכנית של Utorrent . וכשאני נכנס לתוכנה שום דבר לא יורד. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Omri643,

שמתי לב שיש כמה גרסאות: NORTON PM 8.0,8.2,8.5 ו POWERQUEST PM8.0 או בכלל התוכנה של אקרוניס? אני מחפש משהו כמה שיותר פשוט לשימוש, ושלא יהווה יותר מדי סיכון לדיסק, וכמובן ייפעל על וויסטה. איזו מהן לבחור? ואם אפשר מדריך קצרצר שיסביר לי איך לפצל מחיצה של 200GB לאחת של 190 ואחת של 10?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

כידוע כבר אי אפשר להוריד אותה M$ ואני מחפש אותה נואשות!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by ariebel,

מה יכולה להיות הסיבה? האם זה אומר שיש לי רכיב פגום במחשב? ???

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. הבנתי שלנורטון יש בעיות עם זה, כלומר לSP2 יש בעיות עם הנורטון ... אולי הגרסא החדשה שיצאה לאחר SP2 עובדת ? ( מה הגרסא ? ) אולי אנטי וירוס אחר ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש מבעלי התוכנה הנ"ל חוות דעת ..... מה השוני בינה ובין גרסאת 2004 ומה השוני בינה ובין הגרסא ה"רגילה". הבנתי שיש בה פיירוול מובנה, האם הוא עדיף על זה של מיקרוסופט. כמו כן אבקש לדעת לגבי באגים, אם יש ושאר המלצות, תלונות והערות. בתודה.

10. מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by slim_shady,

כשאני מתקין את האזוראוס הוא נותן לי פורט -6881 ולא מוריד בכלל, אז כנראה שהפורט חסום..... אז סתם חירבשתי פורט אחר שהוא התחיל לעשוב בדיקה וכשהוא סיים אותה אז ב טרקר הוא אומר לי שיש ארור... למישהוא יש פורט נכון? (הגירסא הכי חדשה...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by new!!!!,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לעביר מי סרט של דיסק DVD למחשב?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  13. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. קובץ בשם vsmon.exe תופס הרבה זיכרון. כרגע הוא תופס כ 120 מגה ולפעמים מגיע לנפח של 200 מגה. עשיתי חיפוש לקובץ ומצאתי את המיקום שלו, שקשור לזון אלרם. למה קובץ זה תופח כלכך הרבה? אפשר להגביל את הגודל שלו?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. שלום, פעם ראשונה שאני בונה אתר אינטרנט (לחברה של אבא שלי). אין לי מושג איך לבנות, מה לעשות, איך מעלים אותו לאינטרנט וכו'.. אני משער שהבניה נעשית באמצעות תוכנה כלשהי, אז אם יש למישהו לינק לתוכנה לבניית אתרים שלדעתו היא ממולצת אני אשמח כרגע אני רק רוצה לבנות את האתר במחשב שלי ולא לעלות אותו לאינטרנט. לכן כרגע לא חושב לי הקטע של העלאת האתר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. האים יש לכם תוכנה היכולה לאחד קבצים כאלה ו/או לערוכם ??? אני צריך תוכנה לזיהוי עיברית לסורק יש לכם??

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. זב norton internet security אם מישהו לא זיהה! בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by N.S,

מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. Started by Culandur,

שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם ישנה דרך להתקין גם אופיס 2007 וגם 2003 בו זמנית אני צריך את ה2007 כי אני אוהב ומעדיף לעבוד עליו, אבל מצד שני אני צריך את ה2003 כי אני לומד עליו קורס אני אשמח אם למישהו יש פיתרון בשבילי

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום אח שלי הקטן משחק בwebkinz הזה עכשיו הבעיה האתר פותח כל פעם במחשבים מסויימים את האתר בדף קטן כך שלא רואים את כל החלון ובמחשבים אחרים פותח בצורה טובה איך אפשר לסדר את זה אני מעלה לכם דוגמא מהמחשב שלי במחשב הנייד שלו יש בעיה דומה רק שזה לרוחב.. תודה רבה לכל העוזרים נסיתי להחליף לאקספלורר החדש שיחקתי עם ההגדלה של הדף וגם עם הרזולוציה של המחשב וזה לא עוזר למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by orel176,

שלום לכולם וחג שמח! קיימת בעיה במחשב של חבר, הוא פשוט לא מצליח לנגן סרטים. הורדתי לו את כל סוגי הקודקים שקיימים אצלי במחשב ללא הועיל. הבעיה קיימת גם שאני מנסה להפעיל סרט עם תוכנות שונות(media player, mvplayer , bsplayer) כשאני מריץ סרט בbsplayer הוא כותב לי את השגיאה הבאה:"directshow is not installed". אם מישהו נתקל בבעיה דומה אשמח לייעוץ. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by tzahi16,

התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by cateye,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי להפעיל XP בויסטה כי יש הרבה דברים שלא עובדים לי טוב בויסטה, מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים