תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכל התחיל בזה שניסיתי להוריד אנטיווירוס ומאז המחשב התחיל להשתגע (בעיקר האינטרנט)... פעם עובד ופעם לא, וכשעובד הוא יחסית איטי... הוספתי לוג של hijackthis אם מישהו יכול להצביע על הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה אני אשמח =] תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות קבצים לאתר www.fileflyer.com אני בוחר את הקובץ מאשר את ההסכם בא ללחוץ על SEND וזה פשוט לא מגיב.. לא נותן לי ללחוץ עליו ניסיתי גם להתקין את הדפדפן מחדש וגם פקד ACTIVEX למישו יש שמץ של מושג בזה ??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין NET Framework v.2. ואחרי ההודעה שאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה ויוצא. הנה ההודעה: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, ב-FF בלבד (ב-IE זה כן עובד) הוא חוסם לחלוטין popups כאלה של JavaScript שאמורים לפתוח חלון חדש, כמו למשל ה"מפרט מחשב" שמופיע כאן בפורום מתחת לשם משתמש. ה-JavasScript עצמו מאופשר, ולא מצאתי משהו שחוסם את האתר הזה ספציפית (וזה קורה לי גם באתרים אחרים) ניסיתי גם לבטל את ה-AdBlock Plus וזה עדיין לא עזר. חיפוש קצר בגוגל העלה אנשים עם אותה בעיה, אך לא מצאתי פתרון שיעזור לי שם, בעיקר מצאתי אנשים שאצלם זה לא עובד גם ב-IE, בעוד שאצלי זה כן עובד ב-IE אז זה לא אותה בעיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
עושה גיבוי לכול כונן סי עכשיו נניח שהרגע סיימתי לפרמט ועשיתי התקנות וכו והכול מצויין עכשיו שניה ליפני שעשיתי גוסט לכונן נגיד שהתקנתי תוכנה ל-30 יום ואז אחרי חודש ויום שניגמר לי הניסיון אני עושה שיחזור... האם התוכנה חוזרת להתחלה או שביגלל תאריך האיקטוב זה לא יעזור? וכן אני יודע שאני יכול לעשות גוסט ואז להתקין את התוכנה ואז אחרי חודש לעשות שיחזור ושוב להתקין את התוכנה.. אבל סתם מסקרן אותי לדעת תשובה ספציפית למה שאני שאלתי.. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמזהה פרצות אבטחה ויכולה לסגור תפרצות . אם מישהו יכול להביא לי אני אודה לו מאוד....
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הבעיה היא בסריקה הוא לא סורק לי בכלל לא מראה כלום למה? חיכיתי הרבה זמן אפילו לא מראים תזה שסורק הוא עולה לי למעלה עד הסוף (הירוק הזה) ולא עושה כלום אז מה הבעיה? http://img95.echo.cx/my.php?image=150015001488151315014ks.jpg זה כבר חצי שנה עושה לי ככה ואני מתקין את התוכנה כל פעם מחדש ועדיין יש תבעיה מה לעשות יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום היום, ברוב טפשותי, פירמטתי את כרטיס הזכרון של ה PSP שלי לפני שהוצאתי משם את השמירות של המשחקים, ומכיוון שממש לא בא לי להתחיל הכל מחדש, רציתי לדעת- האם יש תוכנה שמשחזרת מידע מכונני פלאש? אם יש, בבקשה ציינו את שמה, תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי סרט (XVID,AC3) שהבעיה העיקרית שלי איתו היא שהקול בו הוא מאוד חלש. העלתי במאפיני השמע שלי את הכל למקס' אבל עדיין הקול נשאר חלש (טוב מבהתחלה אבל עדיין אני רוצה שיהיה חזק). מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא (או דרך) שבה אני יכול להעלות את הקול בסרט?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט - מבלי לשנות את הפורמט שלו - ואני משתמש ב-VIRTUALDUB. הכל הולך סבבה - וגם התוצאה לא רעה. הבעיה היחידה היא שאני מקבל מעיין שולים שחורים בצידי התמונה - זה ממש נראה כאילו התמונה יצאה קצת יותר קטנה. הבעיה הזאת חוזרת בכל המקודדים שניסיתי (בשלב ה-COMPRESSION ) האם יש דרך להמנע מזה - או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איך ממירים קובץ PDF לקובץ WORD
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בידי שני קבצי הגדרות לתוכנה בפורמט TXT. אני מחפש תוכנה שתשווה ותמצא מה שונה בכל אחד מהם ומה שווה בכל אחד הם ומה אין בכלל. תודה מראש לעוזרים. סתו.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב בדרך כלל סגור שאני יושן...יש תוכנת שעון מעורר שמדליקה אותו אוטומתית בשעה שאני קובע ומדליקה מוזיקה בווליום גבוהה או משו? אם יש תוכנות שלא עונות על כל הדרישות בכל זאת אשמח לראותן
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הקיימת כבר כמה זמן. מדובר באופיס 2007 המותקן על ויסטה ביזנס בדומיין עם שרת SBS 2003 . לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לשמור מסמכי אקסל על השרת מתקבלת שגיאה "unable to save" , אם אני שומר לוקאלית זה נשמר, הבעיה היא רנדומלית ובעבר זה היה קורה עם מסמכי word 2007. היום זה קורה עם excell 2007 . רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשותי אסוס 901 חדש עם חלונות XP (חוקי מהמפעל). כל התוכנות על המחשב קנויות או חופשיות, אולם לעיתים המחשב נחשף לקבצים שמגיעים ממחשבים שעשויים להיות נגועים. הייתי רוצה להתקין תוכנת הגנה ולהריץ אותה מדי פעם כאמצעי מניעה. הבעיה - המעבד חלש יחסית (אטום 1.6 גה"ץ) ואני לא מעוניין בתוכנה שרצה כל הזמן ברקע אלא במשהו שאני מפעיל נקודתית מדי פעם. דיסק קשיח זערורי (4+8 ג"ב) אז צריך משהו רזה. רצוי תוכנה חופשית (או מסחרית בגרסה החינמית שלה). השוק מלא בתוכנות "חינמיות" שהן רוגלות בעצמן וחלק מאתרי ההמלצות נראים לי מפוקפקים בעליל אף הם, האם מישהו מכיר תוכנות מומלצות ובטוחות?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם אני יכול להחזיר קובץ JPG למצב המקורי כלומר ללא עריכה כלשהי איך שזה יצא מהמצלמה? אני אסביר, אני מצלם הרבה תמונות עם הפלאפון ואת כולן ערכתי בפוטושופ ואח"כ העברתי לפלאפון את התמונות הערוכות, עכשיו, אני רוצה שיהיו לי התמונות ללא עריכה (לא גיביתי, חבל) ושמתי לב שלפעמים כשאני מדפדף בתמונות בפלאפון אז בשניה הראשונה שאני רואה תמונה, אני רואה אותה ללא עריכה ואז עם. קורה לי מצב דומה גם כשאני מעיין בתמונות במחשב - לפעמים ה-Thumbnail מראה את התמונה ללא עריכה ואז כשאני פותח את התמונה רואים אותה לשניה ללא עריכה ואז מיד מתווספת העריכה. אז, יש מצב שאני יכול להחזיר את התמונה למצב הראשוני ללא כל עריכה? כי אני רואה שזה איכשהו "זוכר" את המצב המקורי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר קבצים מהפצות שונות (נקרא לזה ככה..), עכשיו המשותף לכולם זה הקידוד שלהם, XVID. חלקם אני מסוגל להפעיל בצורה מעולה עם Real One player כי ב divx player 2.0a וב windows media player זה לא מסוגל לפעול, אז בסדר אין לי בעיה עם זה, דווקא להפך זה הנגן המועדף עלי... אבל מספר קבצים אשר באים מהפצה אחרת, לא עובדים כלל, ז"א הנגן נפתח, ואחרי כמה שניות נסגר בכוחות עצמו, עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שכבר עשיתי.. יש לי מקודד XVID מותקן (למרות שלא הבנתי מה אפשר לעשות עם 2 הקבצים בתיקייה שלו) , יש לי nemo pack מותקן, וזה כמעט כל המקודדים שאני מכיר , הנמו מכיל כמות נכבדת של מקודדים (התקנתי את כולם) ועדיין לא עובד לי פה הקבצים המסויימים הללו.. י…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עידכנתי לאחרונה אנטי ווירוס מEset Smart Security 4 ל-5, חשוב גם לציין שהאינטרנט נורא איתי בתקופה הזאת. קופצות לי מלא הודעות על מתקפת סריקת פינגים על האייפי הפנימי שלי (192.168.1.100), זה קופץ לי לפחות פעמיים בשעה והאינטרנט איטי ברמות מטורפות.. ניסיתי למחוק ת'אנטי ווירוס, חשבתי אולי בגלל זה האינטרנט איטי, אבל זה לא עזר, הוא היה איטי גם בלי האנטי ווירוס, ניסיתי לנתק ת'ראוטר ולחבר רק ת'מודם, הזמנתי טכנאי של הספק והתשתית, החלפתי ראוטר, כלום פשוט לא עוזר.. יכול להיות שהבעיה היא העניין עם הפינגים? ואם כן, איך אני אמור לעצור את זה? עשיתי ניקוי וסריקה עם Ccleaner, הוא ניקה איזה 18 ג'יגה אבל זה לא נראלי שינה משהו :\ תודה לעוזרים, לידור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנייד הנל ותוכנת ה SYSTEM CONTROL MANAGER לא עובדת לי כלל. בגללה אני לא יכול לראות אינדיקציה כשאני מנמיך סאונד או בהירות וכו'.. בנוסף, לא עובד לי כפתור ה ECO. כשאני לוחץ עליו זה אומר לי שהתכונה לא עובדת במחשב זה ב WINXP. באתר כתוב במפורש כי התוכנה אמורה לעבוד במחשב זה על WINXP. ממש מוזר... לדעתי זה בגלל תוכנת ה ECO... יש למישהו פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני קבצי IMAGE (קבצי MDF) ואני מעוניין לצרוב אותם בNERO 6 אין אפשרות של צריבת קבצי MDF אז הורדתי אלכוהול 120% צרבתי את הקובץ IMAGE הראשון והכל הלך כמו שצריך אח"כ רציתי לצרוב את הקובץ השני והוא לא נותן לי לצרוב שום דבר וכותב שיש בעיה במהירות למרות שזה על הכי נמוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף פתרון תרגיל מספרי לתוך קובץ וורד. אני חושב שהכי נוח להכניס תמונה של הפתרון שנכתב בכתב יד. האם JPG הכי קל או שיש משהו אחר עדיף יותר? אני רוצה להכין קובץ PDF אבל שבהתחלה יהיה תוכן עניינים לחיץ. הקובץ (וורד) מוכן וגם אין בעיה להפוך אותו ל-PDF. אבל אני רוצה שיהיו קישורים לחיצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מדבר על המסכי LCD של מודינג, אלא על מסך לדים של פרסום. כן, כן ! אלה הגדולים שיש על הבניינים. חבר שלי קנה מסך 5X3 מטר שהולך להיתלות בתלפיות, ירושלים. הוא שולט על המסך דרך תודנה שנקראת LEDStudio. בקיצור, התוכנה מעלה קבצי LSD אבל הביאו לו כמה פרסומות בתור קבצי AVI. השאלה שלי היא כזאת - האם יש תוכנה שממירה קבצי AVI לקבצי LSD. אחרי חיפוש בגוגל לא מצאתי מש'ו שקרוב לזה אפילו. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, יש לו מושג למה אני מתכוון שיעזור לי בבקשה. אני מאוד מודה לעוזרים, יום טוב, מתן
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג שמגיע עם תוכנה בשם MULTISCREEN, התוכנה הזו גורמת למסך להתפצל לכמה קוביות שבכל קוביה אני יכול לשים תוכנה אחת שתתפרס אוטומטית על הקוביה הספציפית, זה גורם לשולחן העבודה להיות הרבה יותר נוח, עוד אפשרות היא החיפוש מידע בין כל הקוביות כמו מילה אחת ב4 קבצי וורד במקביל. תוכנה זאת עובדה אך ורק על מסכי סמסונג, כאשר אני מנסה להתקינה על מחשב עם מסך אחר היא נותנת לי שגיאה שהמסך אינו תואם. אני מחפש תוכנה חיצונית, חינמית או לא שתאפשר לי לפצל את המסך כמו בסמסונג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
קיבלתי מסמך חשב באימיל, פתחתי אותו וגיליתי שהוא משום מה נפתח לי בצורה של 4 דפים, איך אני מחזיר את זה לצורה המקורית? נפתר, הייתי צזריך לעשות זום [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-