עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pC gUy,

what is "WINDOWS INSTALLER"? (WINDOWS INSTALLER 3.0)

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by eladbu,

רצית לדעת האם ניתן להתקין על ווידואס MAC OS בתוכנות דוגמת OS ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by xtract1,

עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי באמת איך בודקים איזה גרסא יש לי התחל,הפעלה,dxdiag) יש לי גירסא 9C..זו הגרסא החדשה ביותר? והשאלה הכי חשובה..ראיתי שיש דיירקטX כזה גם למוזיקה וגם לוידאו..מזה בדיוק..מזה עושה בכלל למה זה חשוב?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by AC/DC,

האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by ophir555,

פרסתי תוכנת סימולטור טיסה שהורדתי מהרשת.(2 גיגה) לאחר מכן התוכנה בקשה ממני להכין 4 דיסקים ולמספרם וכך אומנם עשיתי. בשלב הבא התבקשתי להכניס דיסק אחר דיסק ושוב כך עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להריץ את המשחק הוא אומר לי הכנס דיסק 4והתחל. אני עושה כך אבל כלום לא קורה. חשבתי אולי כי ההעלאה מהרשת נדפקה ,מחקתי הכל ושוב העלתי ממקור אחר ושוב אותה בעיה. י מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by Wheel,

שכחתי איך קוראים לה זה תוכנה קטנה שאומרת מה החום של המעבד והסל"ד של המאוורר שלו תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by tomushko,

יש לי תאורה מחשב כל מה שדרוש כדאי להרים תאורה אבל מה אין לי תוכנת תאורה שאני שולט בה דרך המחשב!! בבקשה תעזרו לי באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?? ואיזה תוכנה אפשר להשים את התאורה שתיהיה אוטומטית???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OHANA,

וואלה: תגובות

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. צריך המלצה תוכנה פשוטה חינמית לטיפול בתמונות. צריך אותה בעיקר כדי לשנות את גודל התמונות ולחתוך אותם לפורמט 2:3 ולא 3:4 כפי שמגיעות מהמצלמה ראיתי שיש את XnView איך היא בסדר?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by naoriko,

יש לחבר שלי פאלפון נוקיה ויש לו שפות בפאלפון ספרדית צרפתית אנגלית ועוד... ואין לו עברית...אז הוא שם אנגלית כמובן... עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזו תוכנה קוד משהו שאני יכול להשים את השפה העברית בפאלפון???? בבקשה תעזור זה דחוףףףףףףףףףףףףף כל המגיב תודהההה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה ששולטת על כל מה שעולה בהתחלת המחשב שאני יוכל לבטל מה שאני לא רוצה בהתחלה של המחשב היה לי פעם משהו ושכחתי איך קוראים לזה.. תודה מראש לכל מגיב

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. שלום! אני מחפש את התוכנה JAVA VIRTUAL MACHINE כי בילעדיו אני לא יכול להתקין את התוכנה ZBRUSH. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. כשאני מנסה לטעון סרט מופיע לי דו"ח שגיאות (זה קורה לי רק בסרטים שהורדתי לאחרונה ואני חושב שרק קבצי avi ) זה קורה בכל התוכנות שאני מנסה לטעון את הסרט: מדייה פלייר, BSplayer , ווינאמפ...הכל... יש דו"ח שגיאות ואז זה יוצא מהתוכנה מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by slimshady21,

שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .

16. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by matan5165,

שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, הורדתי סרט בן 2 חלקים, וכאשר אני מעוניין להפעילו דרך התוכנה, קופצת לי הודעת שגיאה על המסך שאומרת לי שבוצעה פעולה לא חוקית או משהו כזה. אתם בטח מכירים את המסך הזה. החלון הזה קופץ לעיתים כאשר המחשב נתקע או תוכנה נתקעת. חשוב לציין כי בדקתי שסרטים אחרים כן עובדים לי כמו שצריך והם אכן עבדו כמו שצריך. תופעה מוזרה נוספת, כאשר אני רק מסמן את הקובץ של הסרט בתיקייה מבלי להפעילו, קופצת לי חלונית עם הודעת שגיאה. היתכן שמדובר בקובץ פגום ולכן אינו פותח אותו כפי שצריך? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  19. השגיאה מתרחשת שאני פותח את התוכנה, אני מקבל ישר הודעה של ICQLite נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות אתר באגים, שלח דוח שגיאות ואל תשלח התקנתי והסרתי 3 פעמים את התוכנה כולל מחיקת התיקייה, כאשר אני לוחץ על "אך תשלח, מתקבל השגיאה הבאה: FBServiceTimer: ICQLite שגיאת מערכת ההוראה "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון "0x02482300", לזכון לא היתה אפשרות להיות "read" לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לאחר שאני לוחץ על אישור מתקבלת אותה הודעה שגיאה רק עם שמות שונים בתוך המרחאות. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by ShahafH,

תשמעו הad-aware שלי עושה לי בעיות חמורות במחשב אז אני מחפש תוכנה שדומה לה בביצועים.. אני יכול בבקשה לקבל שמות? תודה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by DarkX,

אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by Cyron,

יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by naoriko,

יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by kokoloko80,

היי התקנתי את האימיול על המחשב החדש שלי, כאשר אני עובד עדיין עם המחשב והאימיול ברקע הכל פועל כשורה, הבעיה מתחילה כאשר אני משאיר את המיול להוריד במשך הליליה ובבוקר בודק מה מצבו, אני מוצא שהמחשב פשוט קפא (בסקרין סייבר),ושום מקש כולל עכבר לא מחזירו לחיים ניסיתי להגדיר בקונטרול פאנל מבחינת אפשרויות כוח, לא לכבות הרד-דיסקים כי חשבתי שזו הבעיה אבל עדיין זה קורה אחרי חוסר עבודה ממושכת. חשוב להגיד שכאשר האימיול לא פועל והמחשב סתם נשאר דולק במשך הלילה הוא מתעורר לחיים בבוקר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by Saragani,

הוינדוס קרס...זה קורה לי לפחות כמה פעם בשבוע!! הלכתי לטכנאי ש--קניתי ממנו את המחשב--...לפני חודש כדי לבדוק את המחשב הוא ביצע בדיקה ואמר שהוא הריץ דברים כבדים במחשב...ובדק אותו כל היום ולא זיהה שום בעיה! אמרתי לו שבפעם הבאה אני אצלם את הבעיה...(וכן רק עכשיו יש לי מצלמה כדי לתעד את הרגע..) אני אלך אליו בימים הקרובים...אך רציתי לשאול גם פה מה אתם אומרים. להלן הבעיה:: http://www.planetnana.co.il/elicomp88/66.jpg -- http://img49.imageshack.us/img49/6555/problemmmmjp2.jpg ואם אתם שואלים.. על איזה מחשב מדובר מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) לוח אם : Asus p5ld2 se כרטיס מסך: ati radeon x1600 pro 256MB DDR2 pci-x מארז: Foxcon midi atx for p4 ספק כוח: Hec (לא…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.