עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by PsYshaY,

כול סרט שאני מנסה לחלץ ( סרט שמחולק בערך ל 30 קבצי RAR) הוא אומר שיש בעיה ואין בעיה או פגם בחלקים כי תמיד הוא אומר חלק אחר ניסתי היום לחלץ 10 דקות אני מנסה שוב ושוב עד שזה נתן לי ואז רציתי לחלץ סרט אחר לא הצלחתי אפילו אחרי חצי שעה איך אפשר לפתור תבעיה הזאת? וזה לא שהקבצים פגומים זה הוינראר מפגר(_) יש דרך אחרת להוציא תקובץ מהקובץ RAR?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by the_big,

תוכנה שתהייה קלה לשימוש לא חייב ממש מקצועית

3. Started by ilaysk,

אני צריך להסתיר את החמור למטה שלא יראו

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אני עכשיו כל כך עצבני בא לי לקחת עכשיו פטיש ולפרק לחתיכות את המחשב השני ברשת. אני משחק במשחק רשת, כל היום אני מחכה למשהו, וכשאני משיג את זה פתאום אני מרגיש שהמשחק זז איזה שניה אחת ואז משהו כמו 20 שניות לאג!! ישר חשבתי שזה קשור למחשב של אחותי ברשת. אבל אז שמתי לב שהאינטרנט התנתק. אז חשבתי שזו בעיה באינטרנט. הפעלתי מחדש את המחשב,מודם והתחברתי מחדש. חזרתי למחשב כעבור 5 דקות ואני שם לב שהמחשב עוד פעם לא זז. הבנתי שזה בגלל המחשב השני, גם כשהסתקלתי על חלון החיבור רשום שם שמאז שהתחברתי שלחתי יותר מידע מאשר קיבלתי!! ישר הבנתי שזה בגלל המחשב השני שבטח שולח משהו חשבתי בטח בגלל שאחותי מדברת במצלמת רשת אז זה הרי זה שולח מידע. ומיד אחרי איזה 5 דקות אני שומע צליל מהמחשב של אחותי, את…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Evyatar,

שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by RONEN1N,

ה-ie7 שלי (הדפדפן) כשאני פותח אותו הוא אומר לי "אין אפשרות לפתוח את הדף וכו'" ביום חמישי הייתי על המחשב וחיפשתי משהו בחיפוש של הדפדפן (הוא היה עובד) במנוע החיפוש של גוגל והוא כתב לי הדפדפן נגוע בוירוס.. משהו כזה ונתן לי מקורות להוריד מהם אנטי וירוסים כדי לטפל בבעיה עשיתי סריקה עם אנטי וירוס של nod32 גירסה 3 ולא מצא לי כלום וזהו (הלכתי לאיזה מקום מיהרתי מאד) הדלקתי את המחשב ביום שישי והדפדפן כותב לי "אין אפשרות...." הפעלתי את הסריקות של האנטי וירוסים avg 8 .antivir .Malwarebytes' Anti-Malware .AVG Anti-Spyware .nod32 3v .Trojan Remover 6.6.9 . WindowsDefender . ואיפסתי את ההגדרות של הדפדפן .ניקתי קוקיז . אפילו מחקתי את הדפדפן ונישארתי עם ie6 והבעיה לא נפתרה עכשיו אני גולש…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by rikus,

לא מצליח להפעיל את ה VIRTUAL MACHINE 2007 SP1 על הויסטה-ברגע שאני לוחץ START אני שומע את הFLOPPY עושה קרחצ ואז יש קישקושים על המסך והמחשב תקוע, ניסיתי כל מיני קונפיגים. אני מחפש להריץ CUBASE שיעבוד לי על הויסטה 64BIT והבנתי מחיפושים שזו הדרך היחידה אם אין לך גרסא מותאמת. אולי יש VIRTUAL MACHINE אחר שאתם ממליצים אבל שידוע שעובד טוב יחסית?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Cyron,

אני מחפש מדריך לתוכנה, אני מנסה ליצור תפריט ל-SVCD אבל ללא הצלחה...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by solo53,

למה נינעל הטופיק הנל

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by pringles,

אני מחפש קובץ בשם: [sv]andrew.reynolds'.wonderful.life.drew.wmv פעם הורדתי את זה ממירק אבל מאז לא מצאתי את זה יותר האם יש דרך לחפש קובץ ברחבי הרשת כאילו לעשות סריקה בהכל ftp mirc http האם יש איזושהי דרך?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by aloneg,

שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by eizik26,

שלום אנשים האם מישהו יודע אם אפשר ליצור תפריט (כמו של סרט DVD) לסרטי DIVX?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. לאחר שאני מסיים לצרוב דיסק רשום לי למעלה "Files currently on disk" זה אומר שאני עדיין יכול להוסיף קבצים לדיסק, נכון? אני הסתכלתי בהגדרות של התוכנה ( NERO 6 ) והאופציה של סגירת דיסק מופעלת. למרות זאת זה עדיין רושם לי את המשפט שרשום למעלה. למה זה? ואם יש דרך אחרת לסגור דיסק אני אשמח לשמוע אותה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Einav,

שלום רב, במסגרת העבודה שלי נדרשתי לקחת, באישור בעלי זכויות היוצרים על המסמך, קטלוגים בפורמט PDF של חברה שאנחנו מייצגים בארץ - ולהוסיף להם את פרטי הקשר של החברה בה אני עובד (הנציגות הישראלית לצורך העניין). מדובר במספר קטלוגים באורך של 68 עמודים כל אחד בערך ואני צריך להוסיף לכל אחד מהם footer זהה חוץ מכמה עמודים עם מבנה שונה שבהם אעשה שינוי פרטני או לא בכלל. מישהו מכיר דרך/תוכנה לעשות את זה? אודה מאוד על עזרה בנושא!! (אני אחרי הרבה חיפושים בגוגל.... )

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by taotao,

כול כמה זמן לפעמיים דקות לפעמיים שעות אני מקבל תהודעה הזאת זה רק מזהיר אותי ואומר לי שאני מוגן או שיש דרך לטפל בזה או משהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by mwalker03,

חברה אני מחפש תוכנה כמו HIDE MY IP שתיהיה חינמית .. מצידי אפילו קוד פתוח, העיקר שתיהיה חינמית, מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. External HDD to External HDD ללא ענן, ללא אימג'ינג ממשק חלונות תכנה שתעשה בדיוק כפי שאנחנו מגבים ידנית. גם בתשלום זה טוב. העיקר שתהיה אמינה וברורה. יש חיה כזאת?

19. Started by Jenia24,

P-3 512 SDRAM FX 5200 האם זה אומר שעדיף לי להשתמש ב8.1? או ב9? תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by jackok111,

איפה אני יכול להוריד דיסק התקנה / קבצי הפעלה של DOS כך שאם אני אגדיר את ה- DOK כראשון ב- boot הוא יפעיל לי את ה- DOS ? בעצם זה לעשות תקליטון אתחול רק עם DOK (כי למי באמת יש תקליטון ???)

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by ward,

מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. מי שיכול לתת לי הדרכה קצרה אז סבבה וגם איך עושים שזה יהיה דחוס ולא חלקים ענקיים? תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by tomer_et,

האם מישהו יודע איך כותבים תנאי מסוג IF לחישוב נוסחא ב-EXCEL? מצאתי בעזרה של התוכנה הסבר על פונקציית IF - אך שם מתיחסים לכך שהפוקציה מחזירה ערך של אמת או שקר ולא ממשיכה לפעולה נדרשת. אני מחפש דרך להתנות חישוב של פוקציה עפ"י ערך שנמצא בתא מסויים. למשל אם ערך התא הוא 5 יש לחשב 1+2 ואם ערך התא הוא 10 יש לחשב 8+7. האם מישהו יכול לעזור לי והרשום את הסינטקס המדיוק של הדרך לעשות זאת? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by cateye,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי להפעיל XP בויסטה כי יש הרבה דברים שלא עובדים לי טוב בויסטה, מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.