עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bluemail,

אני צופה בטרילרים מדי פעם והשבוע משום מה מופיע לי האיקון של לא נטען הקובץ. משהו יודע מה קרה ומה לעשות ???

2. Started by idodi10,

שלום אני חדש בעניין ומעוניין להכיר איזה כלים (תוכנות) למחשב בייתי מאפשרות עריכת אודיו, טיפול והוספת אפקטים ויצירת מיקס. כל מידע או קישור יתקבל בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by benor,

שלום, אני משתמש בקאזה לייט ושאני מחפש Audio זה מוציא לי רק 128 ומתחת מעל זה לא מוצא יותר אתם יודעים עם יש דרך לעשות שיהיו איכויות יותר גבוההות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by eyal,

אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by liranman,

שאני יתקין את הפורומים?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by piro,

אני צריך לכווץ קבצים של 750 מגה כך שיכנסו לדיסק של 700, ניסיתי את כל תוכנות הכיווץ הטובות (winzip,winra,winace) אבל אף אחת לא הצליחה לכווץ את זה לפחות מ 734 מגה. יש עצות? תודה piro

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by pringles,

אני מחפש קובץ בשם: [sv]andrew.reynolds'.wonderful.life.drew.wmv פעם הורדתי את זה ממירק אבל מאז לא מצאתי את זה יותר האם יש דרך לחפש קובץ ברחבי הרשת כאילו לעשות סריקה בהכל ftp mirc http האם יש איזושהי דרך?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  11. אם אני רוצה להשתלט על מחשב אני צריך להתקין בו את התוכנה המלאה או רק קובץ אחד ? איזה עוד תוכנות טובות יש לשליטה מרחוק על מחשב ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by md22,

כשאני לוחץ על קישור שנפתח בדף חדש או כשאני פותח חלון חדש בדפדפן (לחיצה ימנית פתח חלון חדש) הדף החדש לא נטען והדפדפן נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by bakishmo,

בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה שעשיתי uninstall לחלק מההתקנה ולכן אצטרך להתקין מחדש. אני לא עשיתי כלום יותר חשוב מזה, כאשר אני נכנס כאדמיניסטרטור לlocal security policy אני מקבל הודעה הבאה: Windows cannot open the local policy database. Access to database has been denied יש לי win2k עם sp2

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה שמאפשרת המרת קבצים מדיסק ל-MP3 ושתהיה פשוטה ונוחה תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Miyota,

הי. יש לי כמה סרטים בקידוד של Xvid.Divx. ושאני מנסה לראות אותם אין לי Sound. התקנתי את הCodec של Xvid וDivx וגם את הAc3. עכשיו לחלק המוזר: אם אני משתמש בתוכנה כמו BsPlay או בנגן של הDivx יש לי Sound בשני הפורמטים. ושאני מנסה להפעיל את Windows MP הוא רושם למטה שהוא מחפש Codec ולא מוצא אותו. והוא נותן לי להיכנס לאתר הזה. ואם תיראו האתר הזה ממש אבל ממש לא עוזר. ניסתי לרשום את זה בGoogle ולא נתן לי תוצאות שיכולות לעזור לי. ניכנסתי לSub Center והורדתי את כל הCodec שלהם והתקנתי וכלום. ניכנתי לאתר של Windows MP9 והורדתי משם את כל הCodec של תמונה וקול. ועדיין כלום. אני כבר לא יודע מה לעשות.. איך זה שבBsplay וRadLight ובנגן של Divx זה עובד חלק אבל בMp בעיה עם הCodec. הMp9 הוא בגיר…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. לאחר שאני מסיים לצרוב דיסק רשום לי למעלה "Files currently on disk" זה אומר שאני עדיין יכול להוסיף קבצים לדיסק, נכון? אני הסתכלתי בהגדרות של התוכנה ( NERO 6 ) והאופציה של סגירת דיסק מופעלת. למרות זאת זה עדיין רושם לי את המשפט שרשום למעלה. למה זה? ואם יש דרך אחרת לסגור דיסק אני אשמח לשמוע אותה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי תוכנה שיושבת בתוך FLOPPY 1.44MB אני רוצה לצרוב אותה לדיסק ושיהיה BOOTABLE... עשיתי את זה דרך NERO אבל לדעתי יש שיטה טובה יותר לעשות את זה אני רוצה שהוא יצור לי קובץ תמונה מדיסקט, שישמר בכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותו לדיסק. מה שאני עשיתי זה הגדרתי צריבת IMAGE ובחרתי את הקבצים שאני רוצה לצרוב... מה שאני רוצה זה תוכנה שתיקח את כל הקבצים שיש לי בדיסקט, תעשה לי תמונה לכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותה דרך NERO ל CD. תודה יניב

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by infer73,

אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by The-Magician,

איך אני סוגר את התוכנית הזאת שמסומנת? היא כל הזמן מופיעה לי, שזה לא ייפתח לבד כל הזמן

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by gshhar,

אני עורך חלק מהשירים שלי כי הרבה היו לא מסודרים וחלק מהם פשוט נשארים בג'יבריש. כמו שאתם רואים בתמונה בשיר של רמי קליינשטיין בוא הביתה הכל מוצג כמו שאני רוצה בתוכנה אבל בנגן זה בג'יבריש (tagscan וניסיתי גם Mp3tag) http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledbxa.png/ יש לי בעיות עם כמה שירים כאלו אבל הרוב ששיניתי שונה בסדר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום, התקנתי היום את חלונות 7, ויש לי בעיה עם השפה. הגרסה שהתקנתי היא באנגלית. דוגמא לבעיה: אם אני פותח קבצי מוסיקה שהמידע עליהם (שם שיר, זמר) הוא בעברית באמצעות המדיה פלייר, העברית נכתבת כג'יבריש. אם אני משנה את השם, זה כותב בעברית. השמות תקינים כי ב - XP ראיתי אותם טוב. דוגמא נוספת: החייגן של האינטרנט, רובו באנגלית, אבל יש שורה אחת בעברית, היא מופיעה בג'יבריש. לעומת זאת אתרים בעברית עובדים בסדר, וגם לכתוב בוורד בעברית זה בסדר. איך מתקנים את הבעיה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by doker,

להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. Started by sapartil,

אני מוצא את הדיסק דרך העיון/BROWSE אבל לא מצליח לפתוח הקובץ כדי להוסיף את השירים איך מוסיפים את השירים בנרו ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by tzuriely,

אהלן, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתאפשר לי ליצור מעיין נקודת שחזור מלאה. ז"א שברגע שאני ירצה אני יוכל לחזור לנקודה שהגדרתי, ואקבל עמדה נקיה לגמרי ,ז"א כל מה שהותקן אחרי לא יהיה קיים כנ"ל לגבי קבצים שנוצרו. ז"א שמבקרה שאני קובע נקודה מיד אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה, כשארצה לחזור לנקודה זה בדיוק מה שאקבל. אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה לאחר כל ריסט, השאלה שלי היא האם אני יכול להגדיר את זה אחרת שרק כשארצה יתבצע השחזור? ואם כן אמח אם תמליצו על אחת כזאת. תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים