תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי פלאפון נוקיה 5800 מסך המגע החדש,הפלאפון רק סרטי מפ4 אני מחפש תוכנה מקצועית(מצידי שתעלה כסף) שתנצל את כל 4 הליבות שלי במלואם ולא רק אחד מהם או שתנצל את כרטיס הגרפיקה שלי(8800 512) בשביל להמיר סרטים מ mkv.xvid.divx ל- mp4 ושאני יוכל לשנות את הרזולוציה ל 640*360 אני צריך שהיא תהיה מהירה הכי מהירה בשוק ושתנצל את המרובע ליבות או את הכרטיס גרפיקה עד הסוף תודה מראש...אני כותב את זה מהצבא מהפלא
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הורידו את האפשרות הזאת?אני מתכוון לגירסה 7,ואיך אני מחזיר את זה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך תפריטים ב דיוידי למצגות תמונות ווידאו
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צופה כל שבוע בהשרדות בנענע 10 האם יש דרך לצפות ללא הפרסומות המעצבנות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקי, יכול להיות שזו שאלה קצת טופשת סידרתי את כל האלבומים שלי בספריה של WMP11. עד עכשיו התוכנה כשמיינתי את האלבומים לפי אמן, האלבומים הוצגו אחד ליד השני, בערך כמו בתמונה המצורפת הראשונה. ועכשיו היא משום מה מתעקשת למיין אותם לפי שם הABC... זה ממש מציק, ואני לא מצליח להחזיר את זה לתצורה הקודמת. כמו בתמונה השניה. באמת שניסיתי הכל. אשמח מאוד אם מישהו יפתור לי את הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
4 מחשבים שמחוברים ברשת. מחפש המלצה לתוכנת גיבוי שתוכל: 1. לגבות קבצים מכל מיני מקומות ברשת לכונן קשיח. 2. שתדע לא לשכפל סתם קבצים אלא רק כאלה שהשתנו. ומה שנמחק במקור גם יימחק מהגיבוי. 3. שיהיה אפשר לקבוע לה זמנים לגיבוי אוטומטי. כרגע משתמש ב Aisbackup אבל היא קצת מסובכת. אשמח להמלצות וקישורים. תודה! [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 18:52:40 לאחראי הפורום. אם זה שייך יותר לפורום תוכנה אנא העבר לשם?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
עידכנתי לגירסה 0.43 ועידכנתי את רשימת השרתים ובכל זאת כל פעם שהיא עולה היא נתקעת יש למישהוא מושג ? מאיפה אפשר להוריד רשימת שרתים ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הבנתי שלנורטון יש בעיות עם זה, כלומר לSP2 יש בעיות עם הנורטון ... אולי הגרסא החדשה שיצאה לאחר SP2 עובדת ? ( מה הגרסא ? ) אולי אנטי וירוס אחר ?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
מישהו יודע כיצד להגדיר את התוכנה כך שהיא לא תסרוק לי קבצים ב Real Time ?,היא פשוט מאיטה לי את המחשב בצורה מטורפת כל דבר פשוט שרוצים לבצע כגון: פתיחת חלון ,פתיחת IE לוקח המון המון זמן . אודה להגדרות שיפחיתו על העומס שהתוכנה גורמת במחשב ויחד עם זאת שתשמור בצורה סבירה מפני וירוסים. ככה באמת לא ניתן לעבוד !!!! אני מתחיל להצטער שהסרתי את ה AVAST PRO שהייתה לי.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי באתר בו אני צריך לחפש דף בודד, אך אינני מוצא אותו, אני יודע בערך מה שמו של הדף, בערך, אך בכל זאת אינני מוצא אותו. היש תכנה שבה אני אקליד: www. 123456789.com, ואני אקבל את כל הדפים באתר? בתודה מראש, אמיר.
-
מישהו יכול להסביר מה זאת התוכנה הזאת? הבנתי שזה משהו שקשור לביצועים של כרטיס מסך אבל איך זה עובד בידיוק ומאיפה משיגים את זה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים וירוסים תקפו את המחשב שלי כתוצאה מתוכנה שהורדתי מהאינטרנט שהייתה אמורה להיות תוכנה לצפייה בוידאו...להערכתי הצלחתי למחוק את אותם וירוסים מרגלים וכו'(שהגיעו בכמויות ענקיות אגב) , אבל אני מחפש תוכנה או משהו שיעזור לי להתגונן בפני הדברים האלו למשל בעבר הייתה לי תוכנה שאינני זוכר את שמה שעל כל אתר שהייתי מחפש הייתה עושה לי מבחוץ סימון של אתר בטוח לכניסה, אתר לא בטוח, ואתר לא ידוע..בכול מקרה אני מחפש אפילו משהו יותר חזק שלא ייתן לי בכלל להכנס לאתרים מסוכנים גם אם אני ארצה אז אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות... תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאני במשחק אז לפעמים הקספרסקי פותח חלון של התראה שמישהו פרץ ואז זה ממעזר לי אוטומטית את המשחק... אחרי זה שאני חוזר אליו אני שומע יריות הכל אבל לא רואה תמונה...פעם זה היה עובד סבבה פתאום הפסיק נראה לי שזה קשור לדרייברים מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בקבלת הקבצים מאז התקנת ראוטר אלחוטי של EDIMAX. המחשב שלי הוא זה שמחובר ישר לראוטר. הקטע הוא, שלא כתוב לי כלום כשמנסים לשלוח, פשוט את ההודעה של השליחת קובץ אבל שום דבר לא זז! מה עושים? צריך לפתוח פורט בראוטר? להגדיר משהו אחר בטאבים של ההגדרות איסיקיו? (ד"א עשיתי כבר חיפוש בפורומים ולא מצאתי פתרון ). עכשיו, ההגדרות באיסיקיו מוגדרות כך: http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/Stuff/icq-connections1.png
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אותו דבר כמו שקרה אתמול, רק עם מספר שגיאה שונה. 810000.... משהו כזה. למישהו זה גם קרה?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול revolution 5.1 של m-audio. מאז שעברתי לווינדווס 7 החלון של התוכנה חתוך ודווקא החלק של הווליום לא מוצג. ניסיתי להוריד עדכון, לשחק עם האפשרויות ולא הצלחתי להגדיל את החלון. למישהו יש רעיון? צירפתי תמונה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-