תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להגדיר ככה שזה יוריד קובץ קובץ ולא חלקים מכל הקבצים? נגיד בתמונה קודם יוריד תראשון אחר כך תשני וזה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי את Thunderbird אבל אני לא מצליח להפעיל את החשבון שלי ב hotmail.com ... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איך קובעים את קבצי השיתוף? יש תור או מה? יש למישהו ניסיון עם FLASHGET להורדה של קבצי EMULE?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בתוכנה כאשר אני שומר סרט בלי לערוך הכל טוב ויפה כאשר אני עורך סרט ומנסה לשמור אז ב 99% מופיעה לי שגיאה unable to load library אנא עזרתכם כל הקבצים במחשב ואני לא מבין מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך תפריטים ב דיוידי למצגות תמונות ווידאו
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה או דרך לראות ערוץ עשר או חמש דרך אתרים,תוכנה או איטרנט?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אז כך לאחר שעבדתי עם dvd shrink אני לא מצליח לצרוב יש כאן אנשים שעבדו כבר עם dvd shrink
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להסיר לחלוטין את windows media player ?
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי סרט מהמצלמת וידאו והוא ירד לי בפורמט wmv והגודל שלו זה 218MB ניסיתי להמיר אותו לavi וגם לשפר את האיכות ע"י הגדלת הביטרייט, אני מעוניין שהקובץ שלי יהיה באזור 650MB והביטרייט שמתאים לזה יוצא 1450 (החישוב בסוף ההודעה) הבעיה היא שכשאני שם בתוכנה קידוד וידאו של divx 6 וביטרייט של 1450 יוצא לי קובץ שגודלו יותר מ10GB , גם אם אני מקדד אותו לפי divx6 ובמקום הביטרייט אני שם "home theater profile " אז יוצא לי אותו גודל מה אני עושה לא בסדר? חישוב ביטרייט (אורך הסרט 61 דקות) לדוגמה ויש לכם סרט ואתם רוצים לדעת כמה מגה יצא לפי הביטרייט ששמתם, אז הנה חישוב קטן: לדוגמא הביטרייט הוא 1021 והסרט הוא 42 דקות, אז את הדקות, הופכים לשניות בכך שמבצעים את התרגיל 60*42 כלומר, כשמכפילים מס…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת איך אני יכול בעזרת תוכנת everst, לדעת איזה סוג זיכרון יש לי. לדוגמא: DDR-1, DDR-2, וכו'. כל זה מבלי לפתוח את המחשב. (ובכלל איך אני יכול לדעת מבלי לפתוח את המחשב). יש שיטות אחרות??? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כרגע הוא שומר לי כ-10 כתובות אחרונות ומתחת להן יש היסטורי ומועדפים, איך ניתן לעשות שהוא יציג רק שורות כתובת אחרונות אבל יותר מהן, משהו כמו 20...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטון במדייה פלייר לפעמים קורה מצב בו הסרטון פתאום עובר ל "slow motion" ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי כונן נייד בנפח 250 ג'יגה של HITACHI שעבד מצויין עד שלפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב אחר ומאז הוא לא עובד לי במחשב שעליו אני עובד, ואני חייב לעשות גיבויים(!). המחשב דרך אגב לא מחובר לאינטרנט והכונן עבד עליו עד אותו מקרה. כל פעם שאני מפעיל את הכונן המחשב מראה לי אותו ב'מחשב שלי', אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עולה ההודעה: " cl.bat נתקל בבעיה ולכן עליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות [ההודעה הרגילה]... שלח דו"ח שגיאות/אל תשלח" :s05:. אני מניח שהבעיה קשורה ל- cl.bat הזה, רק שאין לי מושג מה זה. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהגדרות חומרה המחשב מזהה את הכונן כ- HDT722525DLAT80 USB Device. אני ממש חייב לסדר את זה ולגבות את העבודות שלי תודה מראש לכל העוזרים: TMRider
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתחבר לאיטרנט חינם שאני קולט מהסביבה קניתי במיוחד לזה אנטנה ב 100 שקל שקולטת חזק ואני שם אותה על אדן החלון וממנה אני מריץ כבל אינטרנט שנכנס לי למחשב הבעיה היא שבכל הבית קולטים חלש מאוד רק בחלון טוב זה אומר שאם אני רוצה אינטרנט בספארטפון שלי אני צריך ללכת לחלון עכשיו הורדתי תוכנה אחת שמקפיצה את האות שנקלט ומשדרת אותו מחדש דרך הכרטיס רשת שלך עכשיו אותה אנטנה על החלון לא רק שקולטת את האינטרנט אלא גם משדרת אותו בכל הבית ויש לי איכות קליטה 100% אם קודם היה 30% והמהירות אותה מהירות עכשיו אני יכול להסתובב בבית חופשי עם אינטרנט בטלפון אפשר לראות בתמונה המצורפת שהאדום זה הרשת שבניתי המוקפצת והיא מקפיצה את הרשת בצבע לבן TP-LINK תוכנה בשם connectify http://www.connectify.m…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני יודע שיש כלי של ווינדוס שעושה את זה. אני מחפש תוכנה חיצונית ויותר פשוטה. אם ישנה תוכנה שעולה כסף באופן חד פעמי גם אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב. שאלה קצרה אני לא מצליח לשלב תרגום ב T.V. כשאני רואה סרט, כלומר התרגום מופיע על מסך המחשב אך אינו מופיע בטלויזיה. הבעיה כאמור היא שאני נמצא במצב של Overlay control->full screen device->secondary display. האם יש דרך לפתור בעיה זאת ? תודה מראש. אריק.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי יש לי סרט DIVX שקודד בDD5.1 איזו תוכנה ואיזה CODEC אני צריך בשביל לשמוע בדולבי דיגיטל דרך יציאת SPDIF שמוברת למערכת סרואנד עם DECODER 5.1? (כלומר, המחשב רק צריך להוציא STREAM דיגיטלי לא מקודד לערוצים) אני מצליח לשמוע רק בסטריאו כרגע (דרך ה SPDIF) תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-