תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1st of all sry for my bad english' im in safe mode... problem: last week, iconnected the computer to a FHD 1080P television. now i connected my computer to my normal monitor, and the res' is still 1080P which my monitor does not suppurt. how can i change the resolution without unplugging the computer and taking it to the TV? plz answer quickly ...
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין שהתוכנה תמדוד את מהירות החיבור של המחשב שלי או של תוכנה מסויימת וכאשר היא רואה שהמהירות הגיע לרמה מסויימת אז התוכנה שאני מחפש תעשה פעולה כלשהי שהגדרתי מראש(כיבוי או ריסטרט לדוג'). משהו כמו NETLIMITER עם אפשרות לעשיית פעולות במצב של מהירות חיבור מסויימת. המצב הוא שאני רוצה שהמחשב יעשה ריסט כשהמהירות של אזוראוס צונחת ל-0 KB\S. תודה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי יש לי בעיה עם NOD32 , הוא רושם לי " NOD32.exe אינו חוקי ביישום win32 " ניסתי להתקין מחדש ועדין זה רושם לי... מה לעשות ??? תודה רבה זאביק
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
טוב התקנתי דימון טולס שמותאם לווינדוס ויסטה . עכשיו לאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה רושם לי please use local administrator account to run daemon tools for the first time לא הבנתי איפה נמצא ניהול מקומי או מה שזה לא יהיה ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רושם שיש עוד אנטי וירוס שמותקן במערכת חיפשתי ולא מצאתי כלום.... אני מכיר את הבעיה הזאת שלפעמים נשארים שרידים ברג'יסטרי הבעיה שאין לי מושג איזה אנטי וירוס היה מותקן לפני המחשב לא שלי...... יש למישהו הצעה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש וגם את החבילת הקודקים שהיתה לי בגרסה הקודמת (K-LITE), ועכשיו כשאני מנסה לראות סרט ב WINDOWS MWDIA PLAYER בהרבה מקרים לא רואים טוב... הנה תמונה: כשאני מנסה לראות את אותם הסרטים בנגנים אחרים אים שום בעיה ורואים מעולה!! מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האים יש לכם תוכנה היכולה לאחד קבצים כאלה ו/או לערוכם ??? אני צריך תוכנה לזיהוי עיברית לסורק יש לכם??
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי, כאשר צורבים בנרו יש שני פסים של Buffer, מה זה מציין ומה ההבדל בין שני הפסים ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה ההבדל בין התוכנות המרה Any Video Converter ל any-dvd-converter ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. החלפתי היום מודם ADSL של בזק לאחר שהקודם התקלקל. התקנתי אותו על המחשב לאחר שעבר פירמוט לפני כמה ימים, ולאחר כל כניסה לאינטרנט הוא מעלה לי לבד את האקספלורר. חיפשתי בהגדרות אפשרות לבטל זאת אך לא מצאתי... איך ניתן לעשות זאת? זה מאוד מעיק מכיוון שאני משמתמש במקסטון. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מתקבלת הודעת שגיאה: "MAXIVISTA COULD NOT INITIALIZE VGA DRIVER..." קראתי קצת באתר שלהם והבנתי שזו בעיה ידועה אבל לא כ"כ הבנתי אם יש פתרון...
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מותקן לי XP עם SP2 + סרגל ה-Google ב IE ,כאשר אני מנסה לפתןח לינק כלשהו להורדת קובץ פשוט לא קורה כלום . נסיתי להוריד את ה popup של ה IE וכמו כן אשרתי קבלת POPUP ב Google וכלום לא עוזר לי. אנא עזרתכם . נ.ב. לא קשור לשאלתי הראשונה אך אודה לתוכנה שיודעת להסיר קבצים לא בשימוש מהדיסק הקשיח, לא רק קבצי Temp ו log's אלא ממש קבצים שכבר לא בשימוש כמו שאריות של תוכנות לאחר הסרה ,שאריות של דרייברים וכו'. אודה לתוכנה טובה שלא פוגעת במע' ההפעלה, גם תוכנה בתשלום .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שאני מנגן קבצי HD, הBS חותך את הכתוביות לפעמים, פתאום רואים רק את האמצע... זה ממש מציק באמצע סרט (בצילום הוא לא קולט את הכתוביות אז לא הצלחתי להביא דוגמא) מישהו נתקל בזה? איך אפשר לסדר? ניסיתי להחליף פונט וזה לא עזר... ושאני מנגן במדיה פלייר הוא פשוט לא מנגן את הקובץ (כאילו לא שמתי קובץ) מישהו מכיר אז נגן אחר נורמלי לניגון HD עם כתוביות? תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ANY SUGGESTIONS?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-