עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך לתת לה מיקום של שתי תיקיות ולקבל את שמות הקבצים והגירסאות שלהם (מה שנמצא בתוך Properties => version). מישהו מכיר? בינתיים מגוגל ו download.com עלו לי דברים לא כ"כ שימושיים לצורך העניין... תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by redti,

אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by aviamir,

התוכנה באנגלית שאינה שגורה בפי, אני זקוק לתרגום הוראות הפעלת הגיבוי והשיחזור,בתודה מראש אבי אמיר

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by gabi21,

היי התקנתי שרת2.2 APACHE על סביבת WIN בנוסף לכך התקנתי תוכנה אשר אמורה לעבוד על השרת הזה אך משום מה אין לי מושג מה ה URL של אותה תוכנה (אך אני מתחבר להתוכנה שהתקנתי ממחשב אחר שנמצא ברשת) יש למישהו מושג אך אני יודע איזה URL -לים נמצאים אצלי ב APACHE ?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  5. ICQ: מביא וירוסים/קבצים מזיקים אחרים?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. יש תחליף לתוכנה הזאת? פתרון אחר? ב. האם התוכנה Trojan Hunter 3.8 היא תחליף טוב?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Cooler-Master,

השאלה בכותרת. אני מודע לחוקי הפורום אבל זה קשור לתוכנה עצמה ואני חייב לדעת אם מישו פה יודע. אם זה עדיין לא חוקי אז אני מצטער מראש :s05:

10. Started by ruler,

שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by abirdh,

הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Einav,

שלום רב, במסגרת העבודה שלי נדרשתי לקחת, באישור בעלי זכויות היוצרים על המסמך, קטלוגים בפורמט PDF של חברה שאנחנו מייצגים בארץ - ולהוסיף להם את פרטי הקשר של החברה בה אני עובד (הנציגות הישראלית לצורך העניין). מדובר במספר קטלוגים באורך של 68 עמודים כל אחד בערך ואני צריך להוסיף לכל אחד מהם footer זהה חוץ מכמה עמודים עם מבנה שונה שבהם אעשה שינוי פרטני או לא בכלל. מישהו מכיר דרך/תוכנה לעשות את זה? אודה מאוד על עזרה בנושא!! (אני אחרי הרבה חיפושים בגוגל.... )

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום אין לי מושג אם זו בעיה ממש .. יש לי תהליך System מוזר במנהל המשימות ב - Windows XP .. הוא פשוט לוקח המון משאבי מערכת ומאט את המחשב בצורה רצינית .. המחשב עצמו עובד רגיל, פשוט הזמן תגובה לכל פעולה איטי מאוד .. רק אחרי ריסטרט המחשב חוזר לעצמו ועובד בצורה חלקה .. אין לי שום בעיה של וירוסים / Spyware / Trojan וכד' .. אני משתמש באנטי וירוס Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 בפיירוול Zone Alarm ובפיירוול המובנה של Windows XP TDS-3 נגד טרויאנים ממה הבעיה נובעת ? איך אפשר לסדר את זה ? אין לי מושג אפילו למה קשור התהליך הזה .. אם הוא באמת קשור ל - System או לא .. התהליך שעליו אני מדבר נקרא "vsmon.exe" כמו בתמונה : תודה רבה מראש ..

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by BeNnYBoO,

כמו בכותרת, יש לי שאלה... מה ההבדל בין שלושת המצבים? 1) SMARTPlacing 2) Consilidate Free Space 3) Defrag יש לי שאלה מה צריך לעשות על בסיס יומי, זאת אומרת, עשיתי שזה יעשה כול שלושה ימים את מצב 1 אני חושב כי זה Recommanded אני צריך גם לעשות DEFRAG בכול יום (או שלושה)? ומה בנוגע למצב ה-2?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע, אני רוצה לבדוק אם הבעיה היא בזכרון.. שמעתי על תוכנה MEMCHECK שבודקת אותו.. מישהו מכיר? קישור (חיפוש ב GOOGLE מחזיר הרבה הרבה תוצאות, ואני לא מצאתי משהו שעונה על הדרישה - רובם כלים עבור מתכנתים, ולא עבור הזכרון עצמו..)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. לא מזמן החלפתי מארז ושיניתי את הקונפיגורציה של הצורבים (HD ממוקם רחוק מהם וכבל IDE לא מגיע).מאז החלו הבעיות.הנרו האלכהול120% ושאר התוכנות שמקושרות לדיסקים תקעו את המחשב ברגע הפעלתן.ניסיתי להסיר את הנרו (בעזרת האתר שלהם).ומאז הוינדוס לא מצליח לעלות כמו שצריך.נתקע בשלב של טעינת תוכנות (START UP).רק בSAFE MODE אני מצליח לעלות.ניסיתי לשחק אם הSTART UP (ELECTIVE ,DIAGNOSTIC וכ"ו ללא הועיל).האופציה של SYSTEM RESTORE אינה עובדת אצלי

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. Started by sk8,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  18. היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by 1_Nike_1,

מה שכתוב בכותרת לצורך העניין ניסיתי את Taksi היא בעייתית.. FRAPS אינה חינמית.. ו-IrfanView לא מצלמת כלום במשחק שניסיתי אותה (GRID)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  20. שלום שלום, כל פעם שהמחשב עולה אז יש תוכנה של נרו (משהו שעושה אינדקס ואני חושב שזה ה-nero home) שפשוט עושקת לי כ-25% מהמעבד ואני כל פעם מבטל אותה ושום דבר לא קורה אז... מה היא עושה ואיך אני מנטרל את זה כי לא מצאתי אופצייה בתוכנות של הנרו לבטל את זה. דרך אגב הגרסה שלי היא nero 7 essentials.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

22. Started by Vidati,

אני צריך להריץ ישום דוס אבל הוא כל הזמן נסגר לי!

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  23. אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  24. שלום וערב טוב לכולם, עשיתי Restart למחשב, ואחריו הופיע לי הבלון הזה: "Found new hardware", בתוכו היה כתוב IDE controller. בדקתי ב-My computer, שם אכן לא הופיע כונן D: צורב ה-DVD שכתוב במפרט המחשב. אחר כך בדקתי גם ב-Device manager, גם שם היה מסומן שחסר בקר IDE. ליתר ביטחון בדקתי גם בביוס, שם הצורב מופיע. בדקתי באתר של GB, שם יש רק דרייברים ל-SATA2-RAID. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by TopGhost,

למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2

• 3 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים