תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שלנורטון יש בעיות עם זה, כלומר לSP2 יש בעיות עם הנורטון ... אולי הגרסא החדשה שיצאה לאחר SP2 עובדת ? ( מה הגרסא ? ) אולי אנטי וירוס אחר ?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי באתר בו אני צריך לחפש דף בודד, אך אינני מוצא אותו, אני יודע בערך מה שמו של הדף, בערך, אך בכל זאת אינני מוצא אותו. היש תכנה שבה אני אקליד: www. 123456789.com, ואני אקבל את כל הדפים באתר? בתודה מראש, אמיר.
-
יש למישהו מושג איך מחזירים אותו להתנהגות של 2? תודה!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן. אני אחד שמוסיף הרבה מועדפים. במקום הדרך הרגילה של הוספת מועדפים הייתי רוצה לדעת אולי יש איזה תוסף שכולה מוסיף כפתור קטן שכשאני ילחץ עליו , הBOOKMARK יישמר מיידית ללא שאלות. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מה המצב רציתי לדעת עם למישהו יש המלצות על CONFIG מסויים בשביל BITCOMET בשביל ניצול יותר יעיל של התוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אתר נחמד למדריכים לphotoshop, 3d studio max, CINEMA 4D PhotoShop, Premiere, Maya, Flash ועוד יש גם מדריכים לבנית מפות במשחקים כמו CSS. www.pixel2life.com
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן לכולם. נתקלתי בבעיה מורכבת למדי ואני מחפש פתרון כבר זמן מה. אני מנסה לעשות דבר פשוט לכאורה אבל בעיה. יש לי עשר קבצי raw שאמורים להיות פנורמה אחת הוריזונטלית. עכשיו, לעשות פוטומרג' או לחבר ידנית אין כל בעיה. הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין להכין קבוצה אחת של קבצי הפנורמה בחשיפה אחת מסויימת (מבהקים בהירים) ואני מדבר על להכין אותם ב ACR, וקבוצה שניה על פי המבהקים הכהים! כלומר גם פוטומרג' וגם HDR! הבעיה נוצרת כאשר אני עושה פוטומרג לשתי הקבוצות בנפרד, ואחרי שינויי חשיפה וצבע ב ACR פוטושופ מחברת את הקבצים באופן שונה בין שתי הפנורמות שנוצרו (על מנת לבצע HDR ידני) ולכן אין התאמה ביניהם ואי אפשר לשחק עם שכבות לא זהות! חשבתי כמובן לעשות זאת ידנית (את הפוטומרג') אבל עדיין אני צרי…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רב שלומות! היום הגעתי למסקנה שאין מנוס מלפרמט. כמה שאני מנקה ומנקז, המחשב עדיין איטי ולאחרונה התחיל לקרוס. עכשיו, אני מעוניין לגבות חומר. אין לי כונן חיצוני ולא את הכוחות הנפשיים לצרוב את כל מה ששאני מעוניין לשמור. מדובר פשוט בקבצים וסרטים, לא תוכנות מותקנות. השאלה שלי היא אם וכיצד אפשר לבודד את הקבצים שאני מעוניין לשמור כן שהפירמוט יפסח עליהם ואוכל לגשת אליהם לאחר מכן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי תוכנת צריבה Nero ואני לא יודע איך לצרוב סרט שהקובץ שלו Avi . אני רוצה לצרוב את הסרט כדי שיעבוד בדי.וי.די, אין לי צורב DVD. איך אני עושה את זה בתוכנת Nero? {לא ידעתי איפה לשבץ את הנושא שלי, זה היה נראה לי בפורום הזה. מצטער אם טעיתי} תודה...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אותו דבר כמו שקרה אתמול, רק עם מספר שגיאה שונה. 810000.... משהו כזה. למישהו זה גם קרה?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש איזה סרטון mpg שאני מעוניין לחתוך ממנו כמה שניות מהסוף... איך אני עושה זאת עם Virtual Dub ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למי שלא ממש הבין, יש לי דיסק עם 20 טראקים נגיד אני רוצה קובץ TXT עם שמות השירים, כאילו במקום לעשות ידנית קופי פייסט אחד אחד, רצוי גם אם יש אופציה של זמן הטרק וכל הדברים האלה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
התקנתי את Bittorrent ואת הexperimental client. חיפשתי שם של קובץ באיזה אתר והעסק עובד מצויין. כמה שאלות - אין בclient שום מקום לסמן בו share directory - אני אמור לפתוח חלון נפרד לכל קובץ שאני רוצה לחלוק עם אחרים? לא ממש הבנתי איך זה עובד... אם יש לי קובץ DAT של הורדה בקזאה ואני רוצה להוריד את אותו הקובץ בBT, אני יכול פשוט לשנות לו את השם (בהנחה שאני בטוח שאותו קובץ ישנו בBT) לפתוח אות עם הclient והוא ירד בBT? בכלל - התוכנה הזו בטוחה או שיש חורי אבטחה שצריך לדעת עליהם?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברשותי 2 מוצרי אבטחה, Bitdefender IS ו Outpost Pro Firewall. בהתקנה הם מבקשים להתקין מעין דרייבר שישב על הכרטיס רשת, לא ברור לי לאיזו מטרה. האם זה עלול להאט לי את החיבור ? האם זה בטוח ? המוצרים מקוריים לחלוטין ככה שאין פה וירוס שמנסה להרוס. אז, להתקין או לא ?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ישנה תוכנה שנקראת "חשיבה מילונית" ללימוד מילים לפסיכומטרי. התוכנה פועלת במחשב הביתי, אך במחשב שבבסיס תחת Windows 2000 היא לא פועלת. הודעת השגיאה היא : Runtime Error 7: Out of memory כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה... אני כבר המון זמן משתמש בחבילה של Norton Internet Security - אבל לאחרונה דיי נמאס לי מה-FIREWALL שלהם שחוסם לי הרבה דברים שהוא לא צריך. לבן - אני מבקש את עזרתכם במציאת חבילה חדשה ואיכותית של הכלים להגנה על המחשב, ז"א: FIREWALL , ANTIVIRUS , ANTISPAM רציתי גם לשאול אם מומלץ להחליף רק את ה-FIREWALL ולהשאיר את ה-ANTIVIRUS של נורטון שלא עושה לי בעיות. אני יודע שמדברים פה דיי הרבה על הנושא של תוכנות אבטחה - אבל רציתי לדעת אם יש חדש בתחום וכאמור השאלה שלי מתיחסת לשילוב בין שלושת המרכיבים שאמרתי. בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתקנתי את פיירפוקס 5 הוא כל הזמן מבצע לי עדכוני תוספים כשאני מפעיל את הדפדפן - מצורף קובץ. אולי זה בגלל איזוהיא תוכנה נוספת שהתקנתי,אני לא יודע...אולי בגלל שהתקנתי את SUPERAntiSpyware או COMODO? בנוסף,לאחר שהפיירפוקס עולה הוא פותח לי לשוניות של "ברוך הבא לפיירפוקס" ועוד לשוניות שכאילו רק התקנתי את התוספים של IE וכו'... אשמח אם מישהו יעזור לי בטיפול הבעיה. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-