תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוסף ל-WORD או משהו... שיעשה צליל כלשהו כאשר יש את הקו האדום מתחת למילה שאומר שלא כתבתי טוב את המילה? האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היה צריך להיות לי במחשב ביחד עם לוח אם GA GA31M SL2 בחבילת התקנה את ה NORTON INRTRENET SECURTIY אבל הטכנאי שלי לא התקין לי את זה אבל הוא כן התקין לי את אנרטי וירוס NOD32 ויש לי ויש לי עוד מסירי רוגלות במחשב אז אני שואל ה- NORTON INRTRENET SECURTIY הוא אמרו להיות אנטי וירוס או שהוא גם בתוסף למוחק רוגלות וכאלו ואם אני צודק מה יותר חזק ה NOD32 או ה-NORTON INRTRENET SECURTIY מחכה תשובה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד IBM R50e עם Win XP Pro SP2 . שאני נכנס ל-Device Manager הוא פשוט ריק ! לא מופיע לי אף התקן. בדקתי וירוסים ו-spyware הכל נקי. מישהו מכיר ת'תופעה ויודע איך לפתור את הבעיה מבלי לפרמט ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש פלאג לוינאמף שכאשר אני נכנס לתחנות רדיו דרך התוכנה וינאמף אז הוא מעתיק לי את השירים שמשמיעים ברדיו הזה לתיקיה ועושה לי אותם קובץ קובץ לא את כל השירים באותו קובץ.. הוא מחלק אותם לפי השם.. ונותן להם גם את השם.. זה מאוד חשוב לי הפלג הזה מי שיוכל להביא הוא מלךך
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לדפדפן וזה פשוט לא נכנס. יש אפשרות לתקן את זה? איך אני נכנס בסייפמוד אולי בכדי לבטל את התוספים? גרסא 4, המקוללת.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל השמות של התיקיות של התמונות שלי כתובות הפוך..דוגמא: ליאם - םאיל לג בעומר - רמועב גל אני רק אציין שהתפריטים שלי מוגדרים לעבוד בעברית למרות שהם באנגלית...תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
this one is realy chalenging..... a free software for manging hotels... anyone knows? ido
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום שלום.... אני צריך מדריך לתוכנה : adobe audition 1.5 כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מאוד..... רצוי בהחלט שהמדריך יהיה בעברית... תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/Product/office-365-personal-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%90%D7%97%D7%93 תודה עריכה חח לא קראתי טוב, עכשיו אני יודע שזה לשה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת , יש לי קובץ MP3 ( ניתן להפוך אותו בקלות לקובץ WAV או כל קובץ מוזיקה אחר ) ברקע של השיר נאמרים דברים לא ברורים אני מעוניין להגביר את רעשי הרקע הספציפיים האלה ( רק את אלה ולבודד אותם ) ולשמוע את מה שאומרים. יש תוכנה שעושה את זה ? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את winamp כך שיעבוד טוב עם רמקולים 5.1?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צופה בטרילרים מדי פעם והשבוע משום מה מופיע לי האיקון של לא נטען הקובץ. משהו יודע מה קרה ומה לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש באינטרנט סרטים שאם לוחצים עליהם, המדיה פלייר נפתח ומנגן אותם אבל מאז שהתקנתי K-LITE CLASSIC PLAYER אני חייב לעשות שמירה בשם איך מחזירים את זה למצב הקודם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן! האנטיוירוס שלי מראה לי בכל סריקה מחדש שבמחשב שלי ישנם קבצים שנגועים שתכנות ריגול שמאיטים מאוד את קצב המחשב, הואלא מצליח למחוק את אותם קבצים בגלל שהקבצים האלו ממוקמים בתקייה windows, רשמתי את המיקום המדויק של הקבצים בתקווה שאאוכל למחוק אותם כאשר אפעיל את המחשב במצב בטוח, השםשל התיקיה היה מאוד מוזר, וכל מה שעשיתי כדי למצוא את אותה תיקיה בתקיה windows לא עזר (נסיתי את "הצג תקיות וקבצים מוסתרים" מה שהכי מוזר זה שאם כותבים את השם של אותה תקיה בשורת הכתובת (c:/windows/xxx) אז זה נכנס לתקייה ההיא אבל לא רואים שום קבצים בתקיה למרות שלפי החיפוש של הנורטון אמורים להיות שם לפחות 2 קבצים שנגועים.... מה לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי DVD קורא כתוביות בעברית, מה שאומר שאני לא צריך לעשות קידוד של הסרט בייחד עם הכתוביות אלא מספיק לשים אותם כמו שהם בדיסק. השאלה היא האם צריך לשים אותם בתקייה מסויימת או לקרוא להם בשם מסויים או להעביר אותם לפורמט מסויים כדי שה-DVD יוכל לקרוא אותם? הדגם הוא TOSHIBA SD-350E
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן אני הרצתי את המבחן של PCMARK04 עם הפאץ הכי חדש שלהם........ בפעם הראשונה זה הראה לי 2937 סך הכל והפותעתי כי המחשב שלי לא כזה דרטה אחרי הכל פנטיום 4 2.4 לוח אינטל BLUEMOUNTAIN ג'יפה 4 512 RAM אז אמרתי טוב נעשה ריסטרט ונריץ שוב.............. אבל ניסיתי עכשיו שלוש פעמים שחלקים היו אתמול וזה נתקע לי באמצע!! מה דה פאק הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום! אני צריך דרייבר ללוח כתיבה אלקטרוני (לוח גרפי) AIPTEK Slim Tablet 800U Wide ווינדוס 7 64BIT. חפשתי באתר היצרן ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף איכשהו לגשת למידע שעל הדיסק הקשיח שלי (שנדפק, וזה מפורט באשכול אחר שפתחתי מזמן) א-ב-ל אני מנסה להיכנס לקבצים של אחד המשתמשים שמוגן בסיסמה (אני יודע את הסיסמה) וכתוב לי Access Denied אני לא יכול להעלות דרך הדיסק הזה את המחשב יש איזו דרך לגשת לקבצים שם? תודה רבה איל =]
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שאפשר להפעיל שתי מצלמות אינטרנט זהות בו זמנית? סתומרת לצפות במה שהן קולטות באותו מסך עם אותה תוכנה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-