תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה זמן עם האודיו בquicktime או שאין קול או שהוא "מגמגם", "קופץ", "חוזר על עצמו", "מכפיל את עצמו", בעצם הבעיה היא זהה רק שאולי התאורים האלה יעזרו להבין מה שקורה אגב זה קורה לי גם בVLC media player גם לפעמים עם קבצים אחרים, אבל בכל מקרה בקבצי MOV הקול תמיד קופץ גם אם אני מפעיל את הקבצים בתוכנות האחרות (BS, Media Player Classic' וכה...) ניסיתי להתקין את הQT החדש ביותר עם הITUNES מה שזה לא יהיה וגם בלי, ניסיתי להחליף CODEC PACK או לשים רק DIVX וXVID וAC3 ולשים QT ALTERNATIV, ושום דבר לא עוזר הרבה דברים היום פועלים רק עם QT כך שאני חייב לתקן את זה או למצוא תוכנה אלטרנטיבית, למרות שקשה לי לאמין שיש תוכנה שמחליפה את כל הפעולות של QT קטע דפוק לאללה שפש…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בחלק מהשירים כתוב רצועה ולא את השם של השיר איך אפשר לשנות את השמות ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אותו דבר כמו שקרה אתמול, רק עם מספר שגיאה שונה. 810000.... משהו כזה. למישהו זה גם קרה?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מקאפי, חדש, רגיל, הוא עובד, סבבה. אבל אני רוצה להיות מסוגל לנתק אותו, אני נכנס לאפשרויות שלו ועושה DISABLE, ואחרי 2 דקות הם חוזרים לבד לENABLE!!!! חפרתי באפשרויות בכל מיני מקומות ולא מצאתי איך אני מנתק אותו?!?!? :s05: :s05: :s07: :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מחזירים אותו להתנהגות של 2? תודה!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בעיצוב לוגו, אם אתם יכולים להפנות אותי לאתר שמתמחה בזה או אם מישהו מכאן מבין בזה ומוכן לעשות זאת תמורת תשלום, אני אשמח בתודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, עשיתי Restart למחשב, ואחריו הופיע לי הבלון הזה: "Found new hardware", בתוכו היה כתוב IDE controller. בדקתי ב-My computer, שם אכן לא הופיע כונן D: צורב ה-DVD שכתוב במפרט המחשב. אחר כך בדקתי גם ב-Device manager, גם שם היה מסומן שחסר בקר IDE. ליתר ביטחון בדקתי גם בביוס, שם הצורב מופיע. בדקתי באתר של GB, שם יש רק דרייברים ל-SATA2-RAID. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בגוגל לא מצאתי הרבה חוץ מהפניות לאתרים בתשלום, או בכלל חרטא! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מקווה שתהנו 100% פוטושופ. http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunset-at-the-Moon-83665114
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אייך אני פותח פורטים שאני רוצה בתוכנת האנטי וירוס נוד 32 ? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הקריסה מתרחשת בעיקר כאשר אני מנסה לראות קבצי וידאו אבהתחל ווינדוס (בצליל הפתיחה) BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 8693A028 BCP3: B2000018 BCP4: 02000E0F OS Version: 6_0_6000 אני בדיוק לאחר פירמוט המחשב והתקנה נקייה של וינדוס, עדיין לא עידכנתי את הוינדוס. הדריברים הקיימים הם לא החדשים ביותר אבל אלו אותם דריברים שהשתמשתי בם לפני האתחול (היו לי בתקיית גיבוי מהפרמוט הקודם ו התקנתי אותם לאחר הפרמוט) ולפני כן לא היו לי בעיות כלו כלל. אני מקווה שהבעיה תיפתר לאחר עידכון הויסטה ו הדריברים אבל אם למישהו יש מידע ספציפי בקשר לבעיה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליוזר של אחי במחשב שהוא לא יוכל להתקין שום דבר ולא ולהוריד איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מותקן לי XP עם SP2 + סרגל ה-Google ב IE ,כאשר אני מנסה לפתןח לינק כלשהו להורדת קובץ פשוט לא קורה כלום . נסיתי להוריד את ה popup של ה IE וכמו כן אשרתי קבלת POPUP ב Google וכלום לא עוזר לי. אנא עזרתכם . נ.ב. לא קשור לשאלתי הראשונה אך אודה לתוכנה שיודעת להסיר קבצים לא בשימוש מהדיסק הקשיח, לא רק קבצי Temp ו log's אלא ממש קבצים שכבר לא בשימוש כמו שאריות של תוכנות לאחר הסרה ,שאריות של דרייברים וכו'. אודה לתוכנה טובה שלא פוגעת במע' ההפעלה, גם תוכנה בתשלום .
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים לאתר Hwzone וגם לאתרים אחרים יש את הבעיה בתמונה המצורפת ניסיתי להגדיר בסוגי קבצים, שPHP יפתח עם הפיירפוקס, חשבתי שה1.0.4 יפתור את זה אבל כנראה זה בעיה בהגדרות או משהו.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך זה שאי אפשר ליראות סיסמא שמותקנת לי במחשב בדרך פשוטה... דוגמא, התקנתי תוכנה פשוטה מאוד שאמורה לנעול חלק מהתיקיות שלי ולכל תיקיה עשיתי קוד משלה, והשאלה שלי היא איפה בדיוק נשמר הקובץ של הסיסמא? הוא פשוט מוחבא איפשהו במחשב או שאני יכול לעבור קובץ קובץ בתוך תיקית ההתקנה של התוכנה הפשוטה הזאת עם Notepad ולמצוא ססמאות? תודה למי שיש לו מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... להרחבה - התקנתי אקס פי היום והתקנתי את ווינאמפ 2.91, בד"כ בגירסא הזאתי (שאני משתמש בה כבר שנים) כשמעבירים שירים בי שיר לשיר אמור להיות כמו מן fade כזה... ז"א, הווליום של השיר מונמך במהירות כשמעבירים אותו... יש מושג למישהו? וופס.. הבנתי מה עשיתי :alcoholic: בהתקנה של הווינאמפ יש אפשרות שנקראת extra audio output support וכניראה שלא סמנתי אותה ******אין צורך בתגובות******
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
-
היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
:s05: הוא נותן איזה הודעה ולא מוכן להתקין אותו,מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשהתמש באפשרות ה-Multisession בנרו כדי לצרוב סרטים, כלומר האם גם כשהדיסק עדיין פתוח אני יוכל לראות אותם ב-DVD בייתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני חושב הורדתי אליה וירוס ובגלל זה היא לא מפתחת... זה אומר לי שexplorer ביצע פעולה לא חוקים ועליו להיסגר ... ואז זהסוגר הכל לשנייה והכל נפתח בחזרה... ככה כל פעם שאני לוחץ אפילו על התקייה.. מה לעשות? סרקתי את התקייה עם אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נתקלתי באיזה קובץ מסתורי ומעצבן הוא משגע אותי מבקש PASSWORD לפני שהWINZIP יפתח אותו למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-