תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריך לתת לה מיקום של שתי תיקיות ולקבל את שמות הקבצים והגירסאות שלהם (מה שנמצא בתוך Properties => version). מישהו מכיר? בינתיים מגוגל ו download.com עלו לי דברים לא כ"כ שימושיים לצורך העניין... תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה שעשיתי uninstall לחלק מההתקנה ולכן אצטרך להתקין מחדש. אני לא עשיתי כלום יותר חשוב מזה, כאשר אני נכנס כאדמיניסטרטור לlocal security policy אני מקבל הודעה הבאה: Windows cannot open the local policy database. Access to database has been denied יש לי win2k עם sp2
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חיברתי מודם חיצוני למחשב שלי, במהלך ההתקנה ה XP התריע שיש בעיות עם הדרייברים הנוכחיים של התוכנה - בכל מקרה לאחר ההתקנה המודם עבד אבל נוסף לי לאייקוני ה STARTUP שלי עוד סמל. הסמל מציין safely remove hardware - ומכוון להסרה של המודם....השאלה היא איך אני מעיף את ההודעה הזו בלי להסיר את המודם.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הדפדפן מחסיר דברים חיוניים כמו למשל בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865852,00.html באקספלורר רואים את התגובות של אנשים למטה ובמוזילה לא ... או סתם עוד בעיה מעצבנת : לא ניתן לגרור פייבוריט למעלה\למטה רק על ידי כניסה לFAVORITE ORGINIZER איך ניתן לתקן בעיות אילו או איזו תוכנה חלופית יש לגלישה שהכי דומה ל IE6 ? כי כרגע יש לי איתה בעיות (כל הזמן נסגרת בלי שום סיבה גם אחרי התקנה מחדש של הדפדפן)
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי דיסק מחבר והעברתי את השירים למחשב ואני שומע אותם כרגיל. צרבתי את השירים לדיסק גם כ MP3 וגם כ AUDIO ודרך המחשב אפשר לשמוע בלי בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע את הדיסק באוטו (וניסיתי בשני רדיודיסקים בשתי מכוניות) הוא פשוט עושה SKIP על התיקייה הזאת וממשיך להשמיע את שאר השירם שיש בדיסק כלומר רק את השירים הספציפיים האלה הוא לא מנגן אבל שירים אחרים כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה בשם dr.divx ויש לי בעיה איתה, ומשום מה זה לא עובד על קבצים שהורדתי מהמצלמה(קובץ מדיה גולמי)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להקליט שיחת ווידאו בסקייפ. הרשת מלאה בפתרונות, אבל אני מבקש המלצה אישית על תוכנה שמישהו ניסה כבר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון האנטי וירוס נורטון 2005 שלי יורה כל 15 20 דק' הודעה על הקובץ svchost.exe ושואל אותי אם לעשות אישור (Permit) או לדחות (Block) לא משנה מה אעשה תמיד זה יחזור... איך נפטרים מהמצורע ????? בבירור שערכתי במחשב גיליתי כי הקובץ יושב לו בספריה: c:\windows\system32 תודה אנשים !!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה טובה כלשהי להקלטה מכרטיס הטלוויזיה לפורמט AVI\MPEG שם התוכנה יעזור, לינק להורדה, עוד יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ בשם: [sv]andrew.reynolds'.wonderful.life.drew.wmv פעם הורדתי את זה ממירק אבל מאז לא מצאתי את זה יותר האם יש דרך לחפש קובץ ברחבי הרשת כאילו לעשות סריקה בהכל ftp mirc http האם יש איזושהי דרך?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני בא להתקין את האופיס 2007 אבל זה כותב לי שאין לי Service Pack 2 ובגלל זה אני לא יכול להתקין.. אז רציתי לשאול אם אין איזשהי דרך להתקין את האופיס בלי להתקין SP2 ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות קניתי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט, והכל פועל בסדר. עכשיו, נכון יש את הכפתורים ששולטים על המדיה פלייר? אלה שמעבירים שיר קדימה שיר אחורה? כן, אלה. יש איזה שהיא דרך שאני יכול לעשות שהם ישלטו גם על הWinamp? תודה. ועל הדרך עוד שאלה, מאיפה אפשר להוריד את הפלאג אין של הווינאמפ למסנג'ר?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אנשים האם מישהו יודע אם אפשר ליצור תפריט (כמו של סרט DVD) לסרטי DIVX?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן יש לי תוכנה שיושבת בתוך FLOPPY 1.44MB אני רוצה לצרוב אותה לדיסק ושיהיה BOOTABLE... עשיתי את זה דרך NERO אבל לדעתי יש שיטה טובה יותר לעשות את זה אני רוצה שהוא יצור לי קובץ תמונה מדיסקט, שישמר בכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותו לדיסק. מה שאני עשיתי זה הגדרתי צריבת IMAGE ובחרתי את הקבצים שאני רוצה לצרוב... מה שאני רוצה זה תוכנה שתיקח את כל הקבצים שיש לי בדיסקט, תעשה לי תמונה לכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותה דרך NERO ל CD. תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה חינמית שיודעת לשלוח ולקבל פקסים תחת XP . כן, אני יודע שיש תוכנה מובנית בXP אבל אני מחפש תוכנה אחרת יותר נוחה להפעלה. מצפה לתשובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת לצורך העניין ניסיתי את Taksi היא בעייתית.. FRAPS אינה חינמית.. ו-IrfanView לא מצלמת כלום במשחק שניסיתי אותה (GRID)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מנסה לפתוח את תיקיית הסרטים שלי דרך המדיה סנטר ישר התוכנה נתקעת ומפסיקה לעבוד. מהניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של Leadtek מסוג TV2000. הויסטה מזהה אותו,אבל התוכנה שלו (Winfast PVR) לפחות בגרסא שבאה איתו,לא תומכת בויסטה. יש איזו גרסא עדכנית יותר לתוכנה שתרוץ עם ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מה דעתכם על עבודתי החדשה http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/FerrariWallpaper01.jpg
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-