תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מעוניין לתוכנה שבודקת לי דיסקים צרובים ... מתי הדיסקים נצרבו והכי חשוב באיזה מהירות נצרבה המדיה ? תודה רבה לכם צריך את זה ממש ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
או קי אז ככה אני מדליק תמחשב.. הוא עולה מגיע לשולחן עבודה ואז אחרי שניה ישר יש מסך שחור ואז כזה מסך לבן מרצדד ממש מלא .. עשיתי סירקת וירוסים דרך ה מצב בטוח לא עזר.. מה אפשר לעשות ? אני לא ב OC ולא כלום כיאלו יום אחד החליט להידפק המחשב.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, ראשית עליי לציין כי אני מיואש. ניסיתי כבר הכל כבר 8 שמונה. תחילת הסיפור לפני כחצי שנה. קניתי כרטיס טלוויזיה מסוג LEADTEK WINFAST TV2000 XP RM. בדקתי שהכל עובד דרך תוכנת WINFAST PVR והכל עבד. אני זוכר שהצלחתי להגיע איכשהו לערוץ AV וכך ללכוד את הווידאו מהממיר של יס. ניסיתי לעשות אותו דבר היום. הממיר: כסוף קטן עם לוגו כחול של החברה בצד. החיבורים לממיר: צהוב-בננה ,הצד השני בכרטיס טלוויזיה. שחור-חשמל. לבן-לשקע של יס בקיר. התוצאה המתקבל לפניכם: לא הצלחתי לזכור איך אני מגיע לערוץ ה-AV בתוכנה. אני מיואש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי. עד לא מזמן תמיד השתמשתי בתוכנה הזו בלי בעיות. פתאום אני לא מצליח להוריד בעזרתה שום דבר. בדקתי וירוסים וכל דבר אפשרי שיכול לדפוק את המערכת. בדקתי שהיא מאושרת בפיירוול של ווינדוס. מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת שאין לי מושג איך לפטור... כשאני רושם בשפה העברית באתרי אינטרנט אזי הכתב שיוצא הוא גי'בריש כזה.. ריבועים ואותיות לא מובנות.. (עכשיו זה בסדר כי אני רושם ממחשב אחר..אני לא יכול לכתוב בעברית..) בווינדוס עצמו אני יכול לרשום בעברית ואפילו בדפדפן (רק ב שורת ה Address) אבל נגיד בפורמים וחיפושים באינטרנט אין עברית... את האתרים אני רואה בשפה העברית ואין בעיה... כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לא מאוד
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי היכן אפשר למצוא כזה דבר. כמובן שאני צריך את OCR לזיהוי בעברית בתודה מראש ארז בר-זיו
-
שלום חבר'ה ... אני צריך win xp sp2 אם אפשר בתוספת עיברית ושיהיה להורדה ישירה בחלק אחד אני חייב את זה דחוף כמה שיותר מהר.... מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש... :xyxthumbs: תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
בשביל אחי, יש לנו כרטיס טלויזיה PVR-150 אבל כרטיס מסך פשוט ביותר שלא מאפשר לו לעבוד בצורה מהירה וטובה עם ה - Premier. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לו בממשק AGPx8 ולמסך רחב 22" (Samsung 226bw) לגבי התקציב, אומנם כתבתי 1000 ש"ח כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם יש כרטיס שעושה את העבודה והוא זול הרבה יותר אז אשמח להמלצה גם כן. תודה,
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא מערכות אני רוצה לדעת איך אני פורץ למערכות ואיך אני מגלה פירצות אבטחה באתרים שונים וגם לשרתים למש כמו אתר ios שיש להם שם פריצות אבטחה באתר אז בבקשה לכל מי שמוכן לעזור אז אני מבקש תשלחו לי או האימייל שהוא:****** או באיסיקיו ******* אז בבקשה תעזרו ??? [move][/move][color=Navy]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מסתבר שבפונטים בגודל רגיל, דפדפנים לא מבצעים החלקת פונטים. הבעיה הזו משפיעה על אקספלורר, על פיירפוקס ובעצם על כל דפדפן אחר שמרנדר את הפונטים באמצעות מערכת ההפעלה. ב-ClearType הבעיה נפתרה וכל הפונטים עוברים החלקת קווים (Anti-Aliasing). כדי להפעיל את הפיצ'ר המעולה הזה: 1. פתחו את ה-Display Properties 2. תחת הכרטיסיה Appearance, לחצו על Effects 3. בחלון שנפתח, סמנו האופציה השניה ובחרו ב-ClearType במקום ב-Standard תהנו, Prog.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אתמול קניתי דיסק קשיח של 250GB ואני בא להשתמש בו אוקיי הכל סבבה אני מוריד משו בUTORRENT דבר חוקי לדוגמא ומכבה את הUTORRENT לאחר שעה באתי והפעלתי את הUTORRENT מחדש , הטורנט עושה לי data eror cyclic redundancy check אוקיי אני חושב אולי זה טעות חד פעמית אני מנסה עוד פעם עם טורנט חוקי אחר וקורה אותו דבר אז ככה חשבתי אולי זה בעיה בUTORRENT או בטורנט עצמו אני בא להעביר קובץ מהדיסק קשיח החדש לדיסק קשיח הישן ופום מה קורה ? אני מקבל את אותה שגיאה באמצע ההעתקה שנכשלת data eror(cyclic redundancy check) מה זה אומר? מה אני יכול לעשות?? בחיים זה לא קרה לי בעבר עם הדיסק קשיל הישן שלי דרך אגב אני קצת קראתי בנושא וכותבים שזה שגיאה שהדיסק קשיח נותן כשהוא עומד למות האם זה נ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המנוי השנתי שלי אצל פנדה אמור להסתיים בקרוב, וMS כבר חסכה לי כסף עם הGaint Anti Spyware כך שאולי מחכה לי הפתעה נעימה עם האנטיווירוס שלה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת Dynamode NC-100TX-R 10/100Mbps Ethernet Card פיזית הוא מחובר למחשב ואני לא מוצא דרייבר שלו בשום מקום כולל באתר החברה, את הדיסק אין לי. איפה אני יכול למצוא דרייבר שלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב לכולם באוטלוק 2007 ויש אימיילים שאני לא מצליח לפתוח משום שברגע שאני מקליק על האימייל נפתח חלון שמודי ע אני משבתמש ערלימשהו עמ ה URL . מישהו יכול להסביר לי מה זה ה URL הזה ותודה מראשץ
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנת ANTI SPYWARE שעובדת ב Win XP64 כי רוב התוכנות או לפחות אלו שנחשבות לא עובדות עליו. בנוסף אני מחפש גם תוכנת registry cleaner ל xp64 תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעשות שיהיה אפשר להשתמש בוורד אך ורק במשתמש אחד מתוך שתיים שיש לי במחשב. איך אני יכול לעשות את זה? (אני מדבר על ווינדוס XP). תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה ומאוד מטרידה. כאשר אני נתקל במסך כחול (יותר מידי פעמים :-\) המחשב מאתחל את עצמו, וכשהוא עולה, ההגדרות של תוספי הפיירפוקס (Adds On) מתאפסות. ואז אני מוצא את עצמי מגדיר את הכל מחדש. יש פתרון זה? אגב, הFF התחיל לעבוד בצורה גרועה, וקורס לעיתים קרובות (בנוסף להיותו זולל משאבים מטורף). יכול להיות שהFF שלי פשוט דפוק?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח קובץ של סרט ב Windows Media Palyer ושאוטומטית ה Player יפתח במצב של Full Screen מבלי ללחוץ על Alt+Enter. מצאתי דרך לעשות את זה רק דרך שורת קוד: start wmplayer.exe /play /fullscreen "c:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\budweiser-wave.wmv" אם אני משתמש בשורת הקוד הזו אני צריך כל פעם לשנות את השם של הקובץ. זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה שברירת המחדל תהיה זו שהנגן יפתח אוטומטית במצב של Full Screen
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-