עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lader,

שלום לכולם! מישהוא מכיר תוכנה שמבהירה את המסך אבל שתהיה פעילה גם במשחקים, כי כל התוכנות שמצאתי הם רק להבהרת הדסקטופ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by TimoTy,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by ROTEMan,

אני משתמש כבר זמן מה בפיירפוקס אך יש לי בעיה שמאוד מציקה לי. החיבור שלי בתור משתמש באתרים אינו נשמר ובכל אתר שאני חבר בו אני צריך להתחבר כל פעם מחדש. לא הצלחתי להבין מה ההעקביות שלו כי לפעמים הוא שומר אתר מסוים ולאחר מכן לא. אין לי אנטי-וירוס בכלל ולא שינתי בהגדרות שום דבר שקשור לcookies. מישהו יודע מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

זאת בעיה שיש לי מאז שהתקנתי את התוכנה... היא פשוט נסגרת אחרי כמה זמן שהיא פעילה לפעמים זה עוזר שמשאירים אותה פתוחה כשהחלון שלה הוא האקטיבי... אבל לפעמים זה עדיין נסגר יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע, אני רוצה לבדוק אם הבעיה היא בזכרון.. שמעתי על תוכנה MEMCHECK שבודקת אותו.. מישהו מכיר? קישור (חיפוש ב GOOGLE מחזיר הרבה הרבה תוצאות, ואני לא מצאתי משהו שעונה על הדרישה - רובם כלים עבור מתכנתים, ולא עבור הזכרון עצמו..)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה דחופההההההההה כי קבר 3 חודשים אני מחפש ולא מוצה ועד שאני מוצה (דרייברים) אז הם לא עובדים טוב ככה אני צריך דריברים של מסך ושל קול בבקשה תעזרו לי: דרייברים של מסך:NVIDIA RIVA TNT2 model 64 microsft coporation ודדרייברים של כרטיס קול:mpu-401 compatoble midi device אבל יש בעיה בדריברים של המסך אני מנשה להתקין וזה נותן שגיאה:nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit אבל מישהו נתן לי אתר שיש שם קובץ שמוסיף תמיכה לכל הכרטיסים בכל הדרייברים זה האתר:http://www.guru3d.com תודה רבה לכול מי יכול לעזור ליאו שרק ינשאה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by dyn,

טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון שלום, אני משתמש בתוכנה AVI RECOMP כדי להדביק כתוביות על סרטים, כשאני מדביק את הכתוביות אני רוצה למקם אותה כמה שיותר בחלק התחתון של הסרט, ניסיתי לעשות זאת על ידי המרת קובץ ה SRT ל SSA ואז בתוכנה AVI RECOMP ישנה אפשרות למקם את הכתובית, ניסיתי וזה לא עזר. (אני רוצה שהכתובית תופיע בפס השחור מתחת לסרט). בנוסף, רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבטל את הפסים השחורים בסרטים שנמצאים מלמעלה ומלמטה על מנת שהתמונה תיהיה על כך המסך ולא בחצי ממנו.(ועדיין לשמור על האיכות כרגיל) תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by dids22,

תראו נדפק לי הווינדוס והוא לא עולה (מראה שגיאה באמצע) ואני רוצה להגיע לדוס כדי לפרמט פעם היתה לי תוכנה מווינדוס 98 שהעלתה לי ישר את הדוס ונתנה לי בחירה אם אני רוצה שיהיה תמיכה בדיסקים הקחצר אני צריך אחת כזו אתם מכירים??? ואם אפשר שיהיה אפשר לשים אותה על דיסק כי כונן a שלי נדפק קצת והוא לא תמיד עובד

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by 114508534,

אני רוצה ללמוד את התוכנה והייתי רוצה כמה מדריכים מהפשוטים ביותר עד למתקדמים כאלה , מומלץ ביותר בעיברית אבל אנגלית גם יהיה בסדר

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by dbx22,

אהלן. יש לי את הבעיה הבאה: כשאני עושה שיחת וידאו, בחלון הקטן שאני אמור לראות את עצמי, לא רואים. יש מן תמונה קפואה של מסך מרצד או משהו בסגנון. הצד השני רואה אותי ושומע אותי, אני רואה ושומע אותו. על אותו מחשב לפני פירמוט והחלפת מערכת הפעלה הכול היה בסדר. שמתי מחדש דרייברים של המצלמה, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. יש לי כרטיס טלוויזיה של Leadtek מסוג TV2000. הויסטה מזהה אותו,אבל התוכנה שלו (Winfast PVR) לפחות בגרסא שבאה איתו,לא תומכת בויסטה. יש איזו גרסא עדכנית יותר לתוכנה שתרוץ עם ויסטה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by fffSSS,

יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. שלום לכולם, בגלל וירוס התקנו מחדש את הווינדוס XP SP2. אבל האינטרנט לא עובד. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייבר של הלוח M, שככל הנראה הכרטיס רשת נמצא בתוכו. זה ממש חשוב כי פשוט המחשב מושבט. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מצ"ב תמונות של המפרט. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים אבל פשוט לא הצלחתי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק ישיר להורדה, או לינק ישיר לאתר וישלח תמונת מסך שהוא יסמן לי איזה אפשרויות לבחור בדגם וכו'. המון תודה לעוזרים. הינה הפרטים: http://up38.siz.co.il/up3/gmjtnjzz1ikn.jpg http://up47.siz.co.il/up3/iniwmmjjnjjf.jpg תודה מראש, רותם

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  14. הבקשה בכותרת + תוכנה שהופכת סרט DVD שמורכב ממספר קבצי VIDEO_TS לפורמט AVI של מחשב. תודה רבה לכם על העזרה! הסתכלתי כבר בסטיקי אבל התוכנות שמה לא ממש עזרו לי...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Co[3]LHo,

קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?

16. Started by David_Beckham,

התקנתי קודקים כל מה שצריך מראה לי שחור לבן מה הבעיה אחים שלי ?...! בדרך כלל אני מתקין את הקודק COLE2K והכל עובד טוב עכשיו אני לא יודע מה קרה .. תעזרו לי בבקשה !!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. היי אני גולש עם פיירפוקס ו No squint ובזמן האחרון חלק מהאתרים נראים מאוד מוזר...הטקסט בהם פשוט ענקי אם אני מנסה להקטין את הזום ב No squint אז חלק מהטקסט (בד"כ על לחצנים וכד') נהיה מאוד קטן כמה דוגמאות :

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אהלן חברה! חשבתי שהנושא הזה כבר נטחן פה בעבר, אבל אחרי חיפוש לא נמצא האבדה. אז מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה? מספיק לשנות את האיזור מישראל לארהב, או שיש עוד משהו שצריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by wooper,

אני צופה כל שבוע בהשרדות בנענע 10 האם יש דרך לצפות ללא הפרסומות המעצבנות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. היי הדלקתי בבוקר את המחשב, ופוףף נמחקו לי כל הסימניות וגם את כל האתרים שיש מתחת לשורת חיפוש (והיו לי שם המוון אתרים) יש דרך כלשהי לשחזר את זה? היו לי שם עשרות אתרים חשובים ביותר.. ולמה בכלל זה קרה? מה קרה פתאום שהFireFox החליט שהוא מוחק לי הכל? תודה מראש Install -- עריכה: מצאתי עכשיו גיבוי שהFF עשה לbookmarks שלי, איך אני משתמש בגיבוי הזה? ואיך עכשיו אני משחזר את כל הסימניות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by oceans68,

4 מחשבים שמחוברים ברשת. מחפש המלצה לתוכנת גיבוי שתוכל: 1. לגבות קבצים מכל מיני מקומות ברשת לכונן קשיח. 2. שתדע לא לשכפל סתם קבצים אלא רק כאלה שהשתנו. ומה שנמחק במקור גם יימחק מהגיבוי. 3. שיהיה אפשר לקבוע לה זמנים לגיבוי אוטומטי. כרגע משתמש ב Aisbackup אבל היא קצת מסובכת. אשמח להמלצות וקישורים. תודה! [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 18:52:40 לאחראי הפורום. אם זה שייך יותר לפורום תוכנה אנא העבר לשם?תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא. אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני מריץ שיר ידנית. מה אפשר לעשות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by hwassaf,

פיירוול עם הגנת זהות, אבטחה מצוינת ויעצבן כמה שפחות ? אני מודע לזה שיש דיון, אבל אני שואל כי אני לא רואה שהוא כלכך מתעדכן...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. עידכנתי לגירסה 0.43 ועידכנתי את רשימת השרתים ובכל זאת כל פעם שהיא עולה היא נתקעת יש למישהוא מושג ? מאיפה אפשר להוריד רשימת שרתים ?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.