עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by c5123,

hi i have problem with norton i cant seem to run it i am looking for the best next thing in anti virus can same1 giv me a name of a good 1 plez thx

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. שלום רב, רציתי לדעת מהיא הגירסא הכי חדשה של Kali, ואיזה הגדרות צריך לשנות כדי לשחק ברשת עם חברים, את המשחקים שהיא מאפשרת לשחק, אני יודע שאפשר לשחק בה ג'נרלס... תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by rani,

איך אני מגדיל את גודל התרגום בתוכנה MPC? הסיבה היא שאני רואה סרטים ב1080I אז התרגום מאוד קטן ואוכל את העיניים (למרות גודל המסך (61")) תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by Burkey,

שלום, התקנתי היום את חלונות 7, ויש לי בעיה עם השפה. הגרסה שהתקנתי היא באנגלית. דוגמא לבעיה: אם אני פותח קבצי מוסיקה שהמידע עליהם (שם שיר, זמר) הוא בעברית באמצעות המדיה פלייר, העברית נכתבת כג'יבריש. אם אני משנה את השם, זה כותב בעברית. השמות תקינים כי ב - XP ראיתי אותם טוב. דוגמא נוספת: החייגן של האינטרנט, רובו באנגלית, אבל יש שורה אחת בעברית, היא מופיעה בג'יבריש. לעומת זאת אתרים בעברית עובדים בסדר, וגם לכתוב בוורד בעברית זה בסדר. איך מתקנים את הבעיה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by dids22,

תראו נדפק לי הווינדוס והוא לא עולה (מראה שגיאה באמצע) ואני רוצה להגיע לדוס כדי לפרמט פעם היתה לי תוכנה מווינדוס 98 שהעלתה לי ישר את הדוס ונתנה לי בחירה אם אני רוצה שיהיה תמיכה בדיסקים הקחצר אני צריך אחת כזו אתם מכירים??? ואם אפשר שיהיה אפשר לשים אותה על דיסק כי כונן a שלי נדפק קצת והוא לא תמיד עובד

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אז ככה, אני בתיכנונים לפרמט, מתישהו אני פותח את הקופסא של הלוח אם (אני שומר שם את כל המסמכים ודרייברים וכו'), פתאום אני מוצא את הדיסק של הלוח אם (אשר בו דרייברים לצ'יפסט, כרטיס קול, כרטיס רשת) פשוט שבור לחצי :'( ואז אני אומר לעצמי (OMGGGG) והחלטתי לבקש עזרה פה. אז מישהו בבקשה יכול להעלות אימג' של הדיסק שלו?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by ward,

מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by zahi,

שלום יש לוח n4 ultra dfi lanparty האם יש לתוכנה הזו גם יכולת תמיכה בwindows xp 64 bit כי אני ניסיתי וזה לא הלך

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by id3232,

שלום לא יודע למה אבל אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ומופיע לי אייקון של ההתחברות ליד השעון,אני פותח כל דפדפן והוא עולה אבל לא מצליח לטעון שום אתר. ניסיתי בFF בCHROME וגם בIE הרגיל ובכולם אותו דבר. ניסיתי לבדוק פינגים בCMD ויש פינג תקין. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני על XP PRO תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by shaul1412,

שלום לכם!!! -- יורדים לי הרבה סרטים מהאינטרנט בקובץ MOV , בשביל ליפתוח אותם הורדתי מהאינטרנט את QT LITE 4.0.1 , אבל למרות שהןרדתי את התוכנה הזאת 3 פעמים , (הפעם האחרונה מהאתר הרישמי של מייקרוסופט) , היא יורדת לי עם קובץ INSTALL/SETUP , וכשאני מדבל-קליק עליו הוא לא עושה שום-דבר!!!! , שוב , גם כשהיתייאשתי והורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט בכבודו ובעצמו..... מישהו אולי מכיר את העיניין ויכול לעזור לי? ??? , או אולי יש למישהו הצעה אחרת בשביל ליפתוח את הקבצים הסוררים האילו ??? -- שישי - 12 לאוגוסט -- 09:30 -- שאול -- בתודה-מראש!!!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות. הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק. (הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות) התוכנות המותקנות לי כרגע הן: eMule Morph FireFox ThunderBird TightVNC CDBurnerXP Pro 7-Zip Bittorent all-in-1 Codec Pack Gaim OpenOffice PDFCreator VideoLan MediaPlayer Classic כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST. פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי. אני עדיין מתלבט אם להתק…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by fffSSS,

יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. האם יש אזשהי דרך לשליחת בקשת אישור קריאה רק לחלק מרשימת התפוצה? ז"א שאם אני שולח ל-5 נמענים שישלח רק לאחרון "אישור קריאה"

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by The Dom,

יש לי מסנג'ר ופג התוקף של הסיסמא הישנה שלי ושיניתי אותה (עכשיו אני גם לא זוכר את הסיסמה החדשה אבל לא משנה ) ניסיתי אחרי פעם אחת לעשות את המערכת לאיפוס סיסמאות ולשלוח לאימייל וזה לא שלח... ניסיתי שוב אחרי 4 שעות וזה עדיין לא שולח מכתב לאימייל....... חוץ מזה שזה אידיוטי.... מה אני עושה? :s05:

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. היי חבר'ה, כאשר אני משחק במשחקים כמו COD 4 NBA 2K10 באיכות גבוהה(1920*1080 ועוד נתונים ברמה גבוהה) לאחר כמה זמן המשחק נזרק לשולחן העבודה הראשי ללא כל שגיאה או הודעה... אני עובד עם כרטיס המסך GTX 260 של ZOTAC - הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק. להערכתי מדובר או בהתחחממות הכרטיס או בדרייבר לא מעודכן אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת מכאן בפורום, אז..מה דעתכם? ??? **נ.ב: הייתי שמח לקבל שם של תוכנה שבודקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. ;D

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by izunim,

שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. Started by shai11,

הייי חבר מסדר לי כנראה עבודה בלבנות פרסומות פלאש למסך ענק.. הבעייה שאני לא יודע כלוםם בזה בבקשה אני צריך תוכנה מומלצת ומדריכים איך להתחיל כמו לפרסם פיצה או חנות מסוימת

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by miki26,

יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלום וברכה! לאחרונה התקנתי Windows XP ולאחריו דרייבר לכרטיס הקול המובנה על לוח האם (ASUS P5LD2 SE). שמתי לב שבעת השמעת מוזיקה (קובצי MP3) קיימים לעיתים קפיצות קלות בשיר (הנגן הוא Windows Media Player, אותו הורדתי ישירות מאתר Microsoft). את הדרייבר לכרטיס הקול הורדתי מכאן. החשד הראשון שעלה לי הוא כמובן הדרייבר. בקישור הנ"ל יש שני קובצי הורדה ל-Audio, הורדתי רק את הראשון (SoundMax AD1986A Audio Driver V5.10.01.4160), האם השני (ADI Audio Driver V5.10.1.4150) נחוץ? האם יכול להיות שנחיצותו היא הגורם לבעיה? האם יש למישהו מושג מה יכול לגרום לקפיצות אלה ומה ניתן לעשות במצב כזה? מה כדאי לבדוק? תודה רבה לכל מי שמגיב לאשכול זה! כל עזרה תתקבל בברכה. *עריכה. אפשר לפסול לגמרי את רעיון …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. יש לי ספיי מזה חודש, וכל תוכנה שניסיתי (כן כל תוכנה שהייתה בסטיקי גם) לא מורידה אותו פשוט.. הספיי מקפיץ לי חלונות והודעות אזהרה משורת המשימות כל כמה שניות. פתחתי תארד אחד כבר בנושא, אף אחד לא עזר , אז אני נאלץ לפנות אליכם שוב בנוגע לעזרה.. מה עושים ? תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by Haflo,

מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים