תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי קובץ שהוא corrupted והוא שוקל 2 גיגה בייט ואני לא יכול למחוק אותו...כאילו..כשאני מוחק...ואז מוחק אותו גם מהפח אשפה...הוא נמחק והכל טוב...אבל כשאני אני פותח את הפח אשפה אחרי זה...הוא עדיין שם...עדיין תופס מקום על הדיסק קשיח (((((((((((( מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעית התחברות במסנג'ר הוא מתחבר בלי סוף בלי שום EROR והוא נשאר במצב הקיים . אני רוצה להעיף אותו מכל כיון ולא כל כך מצליח חוץ מ ADD /REMOVE לא הצלחתי יותר מזה וגם שעשיתי התקנה חדשה הוא שמר לי את ההגדרות של המייל העכשיוי העפתי את כל המסנג'ר והמסנג'ר הישן כן התחבר בלי בעיות , כנראה משהו בפרופיל נדפק ... (יש לי גם מסנג'ר פלס וSWEETIM - העפתי את שניהם אבל אני לא רואה קשר בין השניים ) אני רוצה לדעת איך מעיפים אותו לגמריי מהמחשב בלי שום זכר ברגסטרי ! בשביל להתקין פרופיל חדש . תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
אני לא יכול לגלוש ב-FF לדוגנמא אני נכנס לאתר שלכם והוא מעביר אותי ישירות לפה בינתיים אני גולש ב-IE איך אני מסדר את זה? באתר הזה:http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_resolve_error_lander_in_mozilla רשום להסיר את MEGAUPLOAD TOOLBAR הסרתי ועכשיו ,הוא לא נותן לי בכלל גישה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה ממש חרוש, אבל אני פשוט חייב לשאול, כדי למצוא משו באמת טוב. יש לי ראוטר אלחוטי, ו-ADSL של 2 מגה. כל תוכנה שניסיתי לשים עושה לי בעיות. המקסימום שאי פעם הגעתי אליו זה 50 ק"ב לשנייה וזה גם היה לדקה בערך. רציתי לדעת מה התוכנה/תוכנות הכי טובות בשבילי?! הדבר העיקרי שאני מוריד זה מוסיקה, והרבה(בעיקר דיסקוגרפיות) סרטים זה בעדיפות שנייה, אבל גם מאוד חשוב. ותוכנות וכאלה בעדיפות שלישית. אני אודה למי שיכול לתת לי תשובה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי התקן לא מזוהה במנהל התקנים. ואין לי שפץ של מושג מה זה. זה אכן מחשב חדש, עם לוח של ASUS של הצ'יפסט H67. מצורף תמונה.. מה אפשר לעשות? העדכונים לא מזהה אותו.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים רכשתי את התוכנה Acronis True Image 11 Home מאז יש לי כבר מחשב חדש עם חלונות 7 שלא מתאים לתוכנה זו. הגרסה החדשה יותר של True Image כבר כן מותאמת לחלונות 7, אבל שמעתי שיש איתה המון בעיות, ולכן החלטתי לוותר על שדרוג. בכל אופן, כאן בפורום אמרו לי שאם מפעילים את התוכנה מתוך BOOT CD, ניתן לעבוד איתה, בלי שום קשר למערכת ההפעלה. זה מה שאני באמת עושה, אלא שמתברר שהתוכנה "מזייפת". לפעמים הגיבוי מצליח ולפעמים לא. הנה ממש בימים האחרונים, קיבלתי את המחשב חזרה מהמעבדה, עם התקנה נקייה של חלונות. רציתי לעשות גיבוי (אימאג'), עברתי על כל השלבים, ואז כאשר לחצתי על PROCEED, אחרי מספר שניות התקבלה הודעה שהגיבוי הושלם. כמובן שזה קשקוש, כי תהליך כזה אמור להמשך לפחות חצי שע…
-
- 61 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יותר ויותר אתרים (בדגש כבד על ישראלים) החליטו שזה רעיון מעולה להטריד אותי עם פרסומות מזמרות. מתחיל להשבר לי מזה, אני אוהב את המחשב שלי עם המוזיקה שלי ובלי דברים מפריעים. איך אני יכול לבטל את הסאונד מהאקספלורר? (ואם יש דרך להעיף את הפופ אפים של הפלאש שממלאים את המסך, אז בכלל טוב)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בנוסף אני רוצה גם שתהיה אפשרות לא לכלול בגיבוי קבצים מסויימים למשל סרטים שאין צורך לגבות... רק את הוינדוס וכל התכנות שמותקנות... תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה באינטרנט יש אתרים כמו ONE או המייל החדש של וואלה שאני פשוט לא מצליח לראות אותם כמו שצריך.. לדוגמא במייל החדש של וואלה אני לא רואה כלום רק את האפשרות חיפוש. ובONE אני לא יכול ללחוץ על התפריטים בצד. משהו מוזר כי במחשב של אחי אני כן מצליח . אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
התקנתי את VM והכל עובד אבל אני לא מצליח לגלוש ברשת כאשר גם המחיצה המקורית מחוברת.. (רושם לי שהDEVICE תפוס (כלומר המודם) יש דרך לגלוש גם ב VM וגם במערכת המקורית בו זמנית ? הלכתי ל EDIT ושם ל automatic bridging ושם הפעלתי את הauto אבל זה לא עזר לי
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ולעוד רבים שמחפשים את הסריאל של התוכנה Illustrator cs3? serial number... צריך דחוף.. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP, איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עליית מערכת ההפעלה? הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר, הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה, כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית... האם אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של codec שמאפשר הפעלת סרטי mp4 במדיה פלייר? לא הצלחתי למצוא בגוגל משהו מתאים
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספר שאלות בנושא: 1. ב FlaskMPEG מהן ההגדרות בכדי להגיע לאיכות הגבוהה ביותר? (אני מדבר על גודל חלון, Bitrate וכדומה) 2. מישהו יודע איך אפשר להוריד Subtitles בפורמט BMP ולשלב אותם ב MicroDVD Player?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, פירמטתי את המחשב בגלל תקלות כאלו ואחרות.. והכל עובד נפלא, פרט לבעיה אחת קטנה-גדולה: אין לי סאונד. נכנס לקונטרול פאנל -> סאונד.. והכל אפור, ככל הנראה חסר לי דרייבר יש לי לוח אם של אסוס, דגם p4s533mx הצ'יפסט הוא SiS 651 מריץ WIN XP PRO SP3 וכידוע לי אני זקוק לדרייבר של Realtek AC'97 ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייבר מהאתר הרישמי של רילטק, גירסא A406 (או 4.06) ההתקנה מגיעה לכ-50%, ומודיעה על כך שאני עומד להתקין תוכנה שלא נבדקה תאימותה עם WIN XP, "האם להמשיך?" אחרי האישור, הפרוגרס-בר של ההתקנה קופא לכ-20 שניות, ולפתע מתבצע RESTART מיידי! פשוט מסך שחור, והמחשב מופעל מחדש. * לאחר מכן ניסיתי להתקין גירסא ישנה יותר, אך אותו הסיפור.. מה עוד ניסיתי? נכנסתי לאתר של…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהיא בעצם כמו אולפן ביתי להקלטות. מי שיעזור לי ישא ברכה....
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
זכור לי שהיתה איזה תוכנה שאכן מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רק שכחתי את שמה מישהו מכיר???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדה איבסיבלית שכזאת...קיימת כזאת אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום השתמשתי בגרסת בטא ואז הסרתי והתקנתי את הגרסה הקודמת. זהוא אני לא יכול להתחבר לא משנה איזו גירסה אני מתקין התוכנה מקפיצה הודעה על זה שאין חיבור אינטרנט ו/או המחשב נמצא מאחורי פייר וול בדקתי בנורטון וסקייפ מאושר. מישהוא שנתקל בבעיה ו/או יודע מה יכולה להיות הבעיה אשמח לתגובתכם תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-