עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Chura,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1737373&postcount=83 איך קוראים לתוכנה שיש לו למעלה ? שמראה מתחים וכדומה... ?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Proww,

לא אמור לצאת היום? זה לא מעדכן לי

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. האם אפשר לשמור תמונות של פלאש במחשב?? תוכנה אולי? או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by SHOOTER8,

אני מנסה להוריד מהאינטרנט תמונה. הבעייה היא שכשאני מגדיל את התמונה אני לא יכול לשמור את התמונה הגדולה (לחצן ימני לא מגיב). האם יש אפשרות אחרת לשמור את התמונה? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. איזו תוכנה מאפשרת להמיר קובץ AVI (מקודד div3) בפורמט אאודיו AC3 לפורמט MPG (כלשהו) ללא איבוד הסאונד. מספר נסיונות לא עלו יפה: ניסיתי עם WinMPG Video Convert ועם NERO. המרת הוידאו הייתה ללא בעיות אבל יצא ללא קול.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by eladbu,

יש לי איזה בעיה במקסטון שעד כה חסם לי כמעט 100% מהפופ אפים ישנו איזה פופ אפ באתרים ישראלים שנפתח חלון נוסף אמנם הוא נחסם ואני לא רואה את התוכן את בראשו יש את השם של חברת ההפצה ADVERNET איך אני נפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by coil,

שלום אני מחפש codec שהוא יחסית טוב אבל בחינם, אני רוצה לקודד סרטי AVI. רציתי להשתמש ב Divx, 3ivX אבל שניהם בתשלום Xvid הוא codec ללא תשלום אבל כשהורדתי לא היה סיומות לקבצים אז אני לא יכול להשתמש בזה (במחשב שלי מוגדר שיראה סיומות)

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. שלום. עד עתה, הייתי עם XP עברית והאקספלורר היה בהתאם. כרגע, אני עובד על ווינדוס וויסטה-אנגלית, שם מן הסתם הצדדים של סרגלי הכלים הפוכים. האם/איך ניתן, באופן ספציפי, באקספלורר 7, לשנות את כיוון סרגלי הכלים?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד עם אינטרנט סלולארי של אורנג'. אני מנסה להיכנס בפיירפוקס לYnet, ואני מופנה באופן אוטומאטי לאתר Ynet באורנג' שכנראה מותאם לטלפונים סלולאריים. איך אני נכנס בפיירפוקס לאתר Ynet הרגיל?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by pringles,

שלום לכולם הורדתי סרט בקידוד MVCD איפה יש מקודדים שאני יוכל לראות את הסרט

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by MoAv,

היי , אני חושב שיש לי את כל הCODECים האפשריים , אבל למה אני לא מצליח להריץ קובץ MPEG שהוא בעצם SVCD פשוט ?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by the red dragon,

יש לי בעיה אני ניכנס להאתרים ואני לא מצליח לצפות בוידיאו אז מה זה כותב לי זה כותב שאני צריך אתה התוכנה flash player 9 ואני מוריד וכתוב לי שזה סיים להוריד נוו כאילו הורדה הושלמהה ואני עדייןןן לא מצליחח לצפות בויידיאוו זה כותב לי עוד פעם שאני צריך את התוכנהההה ואני מתקין עוד פעם וזה עדייןן לא עובד וככהה אז בבקשה אתם יודעים מה לעשותת? תעזרו לי דוגמא כשאני בא לצפות במהשו זה כותב לי צפייה בוידאו זה מתאפשרת בגרסה עדכנית של פלאש לעדכון גרסת פלאש לחץ כאן אני מעדכן את זה אלףף פעמים זה לא עובדדדד

15. לפני שבוע גלשתי להנאתי פתאום רציתי לסגור מהר את החלונות כנראה קפץ לי איזה YES ולחצתי YES.. ונדבק לי מין סקריפט חרא כזה של איזה אתר שנקרא MYSEARCHNOW . בלתי אפשרי לשנות את הדף הבית אחרי שהצלחתי לעשות את זה....הסקריפט הזה התחיל לקפוץ לי כל פעם על 0 אחוז מסך שאני מפעיל את האקספלורר. ניסיתי AWAWARE. לא עוזר. למי יש עוד הצעות ? אני מיואש כבר לפורמט... :'(

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  16. פעם הייתי משתמש ב-IE, אבל עיצבן אותי שהוא היה תופס כ-80MB מה-PAGE FILE. עברתי ל-FF. היום ה-FF תופס לי למעלה מ-100MB (לרוב 120) מה-PAGE FILE וטוחן לי את המעבד בגלל שלוקח לו יותר זמן להעלות דפים (לרוב הוא נתקע בהעלאת פירסומות). בגלל זה אני מידי פעם מפעיל מחדש את ה-FF. אין לי יותר מידי ADD ONS, מה גם שזה לא מסביר את תופעת טחינת המעבד. אני לא יכול לחזור ל-IE. מה לעשות, התרגלתי... למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. היי, צריך הצעות וקישורים כמובן לאנטי וירוס עם פירוול שאתם הכי ממליצים לי!!! צריך אחד חינמי...

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by lowdez,

התקנתי Vista ועדכנתי אותו לSP1, הדבר הכי מאכזב בכל הסיפור כאן, זה שמייקרוסופט עדיין שמו את ההגבלה על הmax half open connections שלהם ל400. יש למישהו קובץ פרוץ שנותן את האופציה להגדיל את מספר החיבורים לאיזה 50,000 ? אני צריך קובץ שמותאם ספציפית לSP1, כי כל מה שחיפשתי באינטרנט נותן לי מסך כחול בהעלאה של החלונות.

19. שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by gringo,

בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. אני מעוניין להקליט שיחת ווידאו בסקייפ. הרשת מלאה בפתרונות, אבל אני מבקש המלצה אישית על תוכנה שמישהו ניסה כבר. תודה מראש.

22. Started by mat77,

מספר שאלות לאחרונה האינטרנט שלי(אקספלורר7) החל להיתקע בעת הפעלת סירטונים, איך אפשר לתקן את זה? ועוד שאלה אם אני רוצה להחליף את הגירסה של האקספלוררר שלי לעברית אני צריך למחוק את הגרסה הנוכחית ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. חג שמח , כשאני מוחק מיילים מדואר בזקבינלאומי וגם מהוטמייל (מחיקה מלאה,כולל מסל המיחזור) וגם קבצים במחשב , אני חוזר אחרי יום ורואה שהכל נמצא במקום.... כל מה שמחקתי שוחזר . ניסיתי סריקת טרויאנים ורוגלות עם תוכנות מעודכנות (קספרסקי וספייבוט) אבל לא היו ממצאים . החשש שלי זה שמישהו השתלט על המחשב באיזה דרך.. המחשב הוא משפחתי וגם אחים שלי נכנסים אליו (אולי שתלו משהו) . מישהו יודע איך נפתרים מהתופעה . יש לי חומר אישי על המחשב ולא נעים שאחרים רואים.. אגב, מחיפוש כאן בפורום קראתי על ה magiC CARD אבל לא מצאתי משהו כזה מותקן במחשב מה שהכי מוזר זה שמיילים משרת WEB כמו הוטמייל,ממוחזרים ממחיקה בסל המיחזור .

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by aloneg,

שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים