תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה.. עם מביאים קישור בפורום אז אני לא יכול לפתוח אותו.. הוא רושם בצעד ימין למטה "pop-up window blocked" מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://img179.imageshack.us/img179/2362/83565460gp5.png מכל מה שנמצא ברשימה הזאת, מה אתם חושבים שאני יכול לוותר עליו והוא לא הכרחי או שיותר גרוע, לא טוב למחשב כלל התוכנה..? ועוד דבר, תנו הצצה ברשימה הזאת ותגידו לי מה הוא וירוס או משהו שלא בריא למחשב:
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה אחרונה ואני לא מוצא את HDD TOOLS מישו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אז כך ברשותי לוח אם של היצרן ABIT הדגם הוא AT8 32X ואני לא מוצא לו את כל הדרייברים או IMAGE של דיסק ההתקנה שלו, אני יודע שכולם יפנו אותי ישירות לאתר של ABIT אך חיפשתי באתר ואין את כל הדרייברים חיפשתי גם באתרים אחרים אפילו שיועודם לדרייברים כגול DRIVERGUIDE.COM ולא נמצאה האבדה, אמשח מאד עם תוכלו להפנות אותו למקום שנמצאים בו הדרייברים או הIMAGE של דיסק ההתקנה אפילו לחנות שיש ברשותה דדיסק ההתקנה ומוכנה למכור עותק שלו. בתודה מראש נאור
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מקיש מילה , לוחץ שיפרש אותה והוא לא מפרש , תראו מה הוא עושה: והוא לא מראה את הפירוש =\
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מוצא את הדיסק דרך העיון/BROWSE אבל לא מצליח לפתוח הקובץ כדי להוסיף את השירים איך מוסיפים את השירים בנרו ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חושב שהבעייה היא ברמת תוכנה ולא חומרה לכן פרסמתי את זה פה... יש לי צורב של RICHO מהדגם הישן MP7240A ואני משתמש בNERO גירסת האנטרפרייז הקובץ אותו אני רוצה לצרוב הוא קובץ IMAGE עם הקיצור שלו cue כשאני מנסה לצרוב עם הדיסקים של LG הצריבה נכשלת כבר ב5% לעומתם בSILVER LINE הכול הולך חלק יש לי בבית 100 דיסקים של LG וחבל לי עליהם ככה שאין לי ברירה אחרת אגב ביצעתי עידכון לצורב מאתר החברה אך הוא לא הועיל... יש פתרון למישהו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי אוזניות BT ואני משתמש בהן עם המחשב (לפלאפון שלי אין BT) http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp כמובן שיש להן כפתור TALK שאני לא מצילח להשתמש בו במחשב (הכפתור הגדול הבולט) בעיקרון אם אני משתמש באוזניות עם הפלאפון הוא מאור לענות לשיחה או לחייג למספר הראשון ברשימת שיחות לעבור משיחה אחת לשניה וכו'... אבל שהאוזניות מתקשרות עם המחשב לא גילתי מה הכפתור הזה עושה - מישהו יודע האם ניתן להוריד תוכנה/ לכתוב סקריפט שיעשה איתו משהו? יש את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 האם אחד מאלו אולי הוא הכפתור המדובר? (אין לי בעיה לכתוב סקריפט ש"יתפוס" את הכפתור הזה) האם מישהו מכם מכיר תוכנות שמתקשרות עם כפתור כזה? (נניח בסקייפ או משהו דומה?) תודה רבה, אריה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש איזה אתר עם קבצי wma שחייב לשמוע או לראות אותם ברשת, אם עושים שמירה הוא שומר קיצור דרך ששוקל כמה בתים. אני זוכר שהיית לי פעם תוכנה שמאפשר להוריד את הקבוץ כולו, אני רק לא זוכר את שמה. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שבת שלום וצוהורים טובים ... ברשותי קובץ MPG 2 סאונד הוא ב AC3 כשצרבתי אותו ל DVD לא שומעים כלום , שאלתי היא איך אני צורב סרט בפורמט DVD ? תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפצל לי קובץ mp3 שכולל בתוכו אלבום שלם... קובץ אחד ששוקל 150 MB בערך ויש בו מספר שירים. תמונה להמחשת התיקייה מצורפת.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שמשתנה (למשל, הליכה ברחוב ויש דמות מקדימה - והרקע זז כי אני הולך - ואני רוצה לגזור את הדמות מקדימה שהולכת מקדמת המצלמה) הכוונה בלגזור זה סרטון רק עם הדמות , ועם ערוץ אלפא מקסימלי במקום בו אמור להיות הרקע. וגם, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שרועד? (למשל רעידת אדמה) ולכן הדמות מטושטשת , ביחד עם הרקע, מהרעידות - ואני רוצה גזירה עם ערוץ אלפא כך שהטשטוש יועבר אל ערוץ האלפא (כך שהתוכנה תהיה מסוגלת לזהות שהטשטוש שייך לדמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html תהנו
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי .NET Framework 3.0 אבל ב- IIS זה עדיין רושם לי שגירסת ה- .NET Framework שלי היא 2.0. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בנרות בחיפוש של הפורום ולא מצאתי תוכנה שמנגנת קבצי 1080P רצוי כמה שיותר פורמטים (אילו יש ? ידוע לי רק על MOV ועל MKV) תודה רבה לעוזרים אגב האם מדיה פלייר 11 או קלאסיק יכולה לעבוד עם קודקים כדי להציג 1080P חלק ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-