תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת ?!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בפתחית קובץ WORD נגיד שלחו לי אימייל עם קובץ WORD כלשהוא אני מוריד אותו למחשב והוא לא נפתח. הוא מראה את ההודעה הזאת: http://img262.imageshack.us/my.php?image=51523319kh0.jpg כנ"ל לגבי POWERPOINT (מצגות וכו') חוץ מלהסיר את התוכנה ולהתקין מחדש יש למישהו עצה מה לעשות?! תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת עשרות/מאות/אלפי קיבצי MP3 ומוחקת כל זכר ל-ID3 מהם בבת-אחת, יש כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בקאזה לייט ושאני מחפש Audio זה מוציא לי רק 128 ומתחת מעל זה לא מוצא יותר אתם יודעים עם יש דרך לעשות שיהיו איכויות יותר גבוההות?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מוצא את הדיסק דרך העיון/BROWSE אבל לא מצליח לפתוח הקובץ כדי להוסיף את השירים איך מוסיפים את השירים בנרו ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה יש לי FireFox בעברית גירסה 1.01... שאני נכנס לדף בית של סקאל הוא מראה...הכל טוב ונחמד...שאני לוחץ על איזשהו לינק...הוא מציג לי את הקוד HTML שלו... זה קורה לעוד מישהו??.. איך אפשר לפתור את זה??..אם אפשר...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שאני במשחק אז לפעמים הקספרסקי פותח חלון של התראה שמישהו פרץ ואז זה ממעזר לי אוטומטית את המשחק... אחרי זה שאני חוזר אליו אני שומע יריות הכל אבל לא רואה תמונה...פעם זה היה עובד סבבה פתאום הפסיק נראה לי שזה קשור לדרייברים מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! מאז שעדכנתי את תוכנת הITUNES לגרסא 7, השירים יורדים באיטיות מוגזמת. יש לציין שגם כשאני עושה PREVIEW הוא עושה BUFFERING הרבה מאוד פעמים כשפעם ההדגמה של השיר עברה חלק... זה קורה אצל עוד אנשים או שזה רק אני (פשוט לא ראיתי את הבעהי הזו מצויינת ברשימת הבאגים בגרסא החדשה)?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-NERO לא הותקן טוב כנראה ולא עובד, וכאשר אני בא לעשות לו Uninstall דרך לוח הבקרה - תוכנות, אני מקבל את השגיאה הבאה: כאשר אני מנסה להתקין NERO חדש.., הוא פשוט לא נותן לי להפעיל אותו וטוען שהוא לא מוצא את ה-Nero.exe מה לעשות? :[
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי מה הווליום שאני משנה מהמקלדת כי עכשיו אני לא רואה כמה נשאר לי להגביר ולהנמיך וזה מרגיז... אז אם למישהו יש תוכנה ורצוי שהיא תהיה חינמית תביאו כאן שמות, לינקים והמלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש תוכנה שמסוגלת לפענח את הדטאבייס? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים מאוד חשובים במועדפים בדפדפן פיירפוקס, הרבה מהם שאני לא זוכר אותם בעל פה. עבדתי על המחשב, סתם גלשתי בתפוז כשהמחשב פתאום נהיה ממש איטי ואתרים פעלו לאט. לחצתי על כפתור הריסטרט מרוב עצבים, וכשעלה ווינדאוס נכנסתי לפיירפוקס והמועדפים לא היו שם!!! איך אני יכול לשחזר אותם? אגב, כל האתרים שנכנסתי אליהם עדיין שמורים וגם כל הקוקיס!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני צופה בטרילרים מדי פעם והשבוע משום מה מופיע לי האיקון של לא נטען הקובץ. משהו יודע מה קרה ומה לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG והמחשב לו מזהה אותו בכלל . במנהל התקנים הוא רושם שגיאה :ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) . ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין שוב וזה לא עוזר . במנהל התקנים > כונני DVD תקליטורים הוא רושם את השגיאה הנ"ל לשלושה דברים : 1) HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N 2) QP6945C JGN694P SCSI CdRom Device 3) WNQF KHIR09Y3 SCSI CdRom Device האם יש פתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום.. יש לי Microsoft Office PowerPoint 2003 (כי יש גירסאות אחרות) בקיצור יש לי כמה שאלות 1)- אני עושה מצגת של תמונות ואני רוצה לשלב מוזיקה ברקע....מוזיקה שאני בוחר שיר שיש לי במחשב ולא מהמוזיקה שהאופיס מביא לי....אז השאלה שלי איך אני יכול לצרוב את המצגת בצורה שהמוזיקה תישמר במצגת ולא מקומית... (כי ניסיתי והוא צרב את המצגת אך לא את המוזיקה.. 2) איך אפשר לצרוב את המצגת שתעבוד גם אם אני יירצה להפעיל אותה בDVD...כלומר יש משהו מיוחד? זהו...הכי חשוב לי זה לדעת איך לסדר שהמוזיקה שאני רוצה תישמר ברקע כשאני צורב ואז במחשב אחר או בDVD היא תופיע ולא תעלם...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי צורד דיוידי... יש לי נרו 7... ויש לי סרטים בנפרד ותרגומים בנפרד, רציתי לךדעת איזה תוכנה הכי פשוטה מדביקה כתוביות לסרטים, ואיך לצרות לדיוידי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זב norton internet security אם מישהו לא זיהה! בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-