תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אתמול בלילה פרמטתי את המחשב והכל היה סבבה סוף סוף בקיצור התחילה לי בעיה ראשונה עכשיו איך שאני מפעיל את המחשב האקספלורר תקוע ואני צריך לסגור אותו ואז לעשות לו פתיחה מחדש דרך הtask manager למה לעזאזל זה קורה? יש נגישות או משהו?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני שמתי אווטר בטריליאן, אבל כל משתמשי msn שאני מדבר איתם אומרים שלא רואים את התמונה, אלא רק את הלוגו של מסנג'ר.... יש דרך לתקן את זה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי גרסה 7.5 וזה מסרב לחבר אותי לרשימת הקשר שלי..! הוא כותב לי שיש איזה בעיה ב"קובץ מחשבים מארחים.." http://img329.imageshack.us/my.php?image=65764tf.jpg
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש למישהו אולי מושג איך אני מגדיל את התרגום לפני ההפיכה והצריבה של הסרט ככה שאני לא יצטרך להתאמץ לקרוא את הכתוביות הקטנות זה פשוט מוציא את העיניים :silly:
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי להוריד את האמיול + וראיתי שאפשר גם להוריד שם קובץ שניקרא Source מה עושה הקובץ הזה? מוסיף לי יותר סורסים?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תראו נדפק לי הווינדוס והוא לא עולה (מראה שגיאה באמצע) ואני רוצה להגיע לדוס כדי לפרמט פעם היתה לי תוכנה מווינדוס 98 שהעלתה לי ישר את הדוס ונתנה לי בחירה אם אני רוצה שיהיה תמיכה בדיסקים הקחצר אני צריך אחת כזו אתם מכירים??? ואם אפשר שיהיה אפשר לשים אותה על דיסק כי כונן a שלי נדפק קצת והוא לא תמיד עובד
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקסטון שתמונות מסוג GIF קפואות, למשל האווטר שלי קפוא וכל הסמיילים שאמורים לזוז קפואים. חשבתי שזה בגלל ההגבלות, אבל גם לאחר שביטלתי את כל ההגבלות זה לא הסתדר... יש לציין שבפיירפוקס הGIF עובדים בסדר, אבל אני מעדיף את מקסטון הרבה יותר. תעזרו לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בWMP מאז שפירמטו לי את המחשב בפעם האחרונה. הבעיה היא:כל הסרטים שאני מפעיל הם בשחור לבן... אין לי מושג למה זה ככה כי אני לא ממש מבין בדברים האלה. יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תודה רבה....התקנתי כל חבילה שראיתי אבל כלום לא עבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! לפני כחצי שנה יצרתי BACK UP FILE באמצעות התוכנה. כעת אני רוצה לשחזר את הדיסק הקשיח. רק יש לי שאלה. האם כל המידע אשר צברתי בחצי שנה הזאת יימחק? ה-כ-ל יחזור לקדמותו? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חיפשתי גם באתר של ASUS וגם באתר של NVIDIA אין את הדגם הזה להורדה וגם בחבילה של ה-GeForce ב-NVIDIA של הדרייברים הוא לא מוצא אותו... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במקסטון ואתמול פיתאום הדפדפן השתנה בהגדרתו. כל מיני אייקונים הופיעו (את חלקם הגדול הורדתי) והגדרות טיפה השתנו. סידרתי את מה שרציתי חוץ מההגדרות של הad hunter שבא עם הדפדפן. הפירסומות חזרו להופיע ואני לא מבין איך להחזיר את ההגדרות הקודמות בתמונה אתם יכולים לראות שהוא לא סינן שום דבר ואני לא מבין מדוע. כמו כן נזכרתי שה"מרקר" שמסמן את מילות החיפוש בצבע צהוב אינו פעול. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאני בא לחלץ איזה קובץ זה כותב את זה http://img527.imageshack.us/img527/4199/29651260gc3.jpg והסיסמא נכונה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, משום מה אחרי הפירמוט, המחשב נתקע פתאום ואז שאני מכבה אותו מהכפתור, אני מדליק מחדש והוא נתקע על הלוגו של הלוח אם שלי חשבתי אולי זה בעיה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם שלי... צריך בכלל? הלוח אם שלי זה ASUS SIS P4S800D איך אני יודע מה הבעיה למה הוא נתקע.. ואם צריך להתקין את הלוח אם? תודה
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והSP2 המחשב רוצה לעשות ריסטרט אבל יש לי הורדה ברקע שאני לא רוצה לבטל אותה. (הורדת פאצ' למשחק עם FIREFOX). יש דרך כלשהי שאני אוכל להמשיך את ההורדה מאותו מקום?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אתמול התקנתי Bitcomet והרחבה כלשהי ב- Firefox. מאז אני לא יכול לכתוב בעברית. אייקון השפה אמנם עומד על HE אבל אני לא יכול לכתוב עברית אלא ג'יבריש כלשהו. יש לציין שאנגלית אני יכול לכתוב. האם זה קשור להתקנות או שזה צירוף מקרים. אני עדיין לא הסרתי את ההתקנות שעשיתי אתמול. עריכה: כפי שתיקנתי בנושא, הבעיה היא רק באקספלורר 7 . מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הורדתי את חבילת הקידודים 3DMark05 ועדיין יש לא מעט קבצי וידאו שפועלים רק עם הסאונד מאיפה אפשר להוריד קידודים טובים בלי ג'אנק? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, חיפשתי כבר כמה פעמיים ואני מוצא דרייבירם של זה בכללי, שום דבר לא אומר בברור שיש את זה גם לוויסטה. מישהו יודע אם אני יוכל להתקין הכרטיס קול הזה על וויסטה והוא יעבוד כראוי?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-