עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני מנסה לפתוח לינק (מודגש בכחול עם קו תחתון) של אי מייל או של אתר מקובץ אקסל או מהאימייל שלי (אאוטלוק) מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: this operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer.Please contact your system administrator." מה עלי לעשות כדי שאוכל שוב לפתוח לינקים?? (המחשב פורמט לפני כחודש) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by Aviko,

כל קובץ שאני מנסה להוריד הוא כותב לי : this download has been blocked by your security zone policy מה הבעיה בדיוק לא הבנתי... יש פתרון? Aviko

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by y42r,

חלונות XP-PRO . עם הפעלת המחשב וסיום ה-POST, מתקבל מסך WINDOWS (עם 3 נקודות רצות) ולאחר מכן מסך שחור רק עם החץ של העכבר . נראה שהחלונות עלו אך לא רואים. כיבוי ע"י לחצה קצרה על כפתור ההדלקה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. לחבר שלי נדפק הכרטיס קול של הלוח אם והוא הלך וקנה כרטיס בסיסי sound blaster 5.1 VX עכשיו הוא הגיע הבייתה וגילה להפתעתו שהווינדואס 7 לא תומך בו.. מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? מישהו יודע אולי מתי כן תהיה תמיכה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. עד לפני בערך חודש הכל היה בסדר מאז, כל פעם שאני שולח פגישה או ששולחים לי פגישה באאוטלוק 2003 אני מקבל הודעה מוזרה, הנה חלק מתוכן ההודעה: Subject: =?utf-8?B?15TXpNeS15nXqdeUINep15zXmSDXotedIENvbXB1dGVycyBNYW96IEhhaQ==?= =?utf-8?B?bSBbY29tcHV0ZXJzQG1hb3oub3JnLmlsXQ==?= Date: Sun, 14 Jun 2009 09:56:51 +0300 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/calendar; method="REQUEST"; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: Microsoft Office Outlook, Build 11.0.5510 Thread-Index: AcnsvUspXTHnTcj2S42Zf3+Ct9bMzA== X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Microsoft Corporation//Outlook 11.0 MIMEDIR//EN VERSION:2.0 METHOD:REQUEST BEG…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. אני צריך משהו פשוט אבל איכותי. אני פשוט לוכד וידאו מהמצלמת וידאו הדיגיטלית והסרטים יוצאים נורא גדולים... לפעמים אני לא ארצה לצרוב על DVD ואז לעשות תהליך של קידוד, אלא לעשות קובץ AVI שיהיה לי על המחשב, אבל שלא יתפוס הרבה... בגלל זה אני מחפש תוכנה כזאת. אם יש אולי אופציה שעושה את זה כבר בזמן הלכידה (אני משתמש ב-Pinnacle Studio 10) אז רק תגידו, ואני לא אצטרך התוכנה המבוקשת. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר ל-PS. בהתחלה המליצו לי ללכת על Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe והייתי מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 בעקבות המלצה של חנות שאלתי על מעבד והדיון התגלגל לכרטיסי מסך עד שהמודר החליט שהוא מתדרדר יותר מדי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414841 ולכן אני שואל אתכם: מי מהם עדיף? הערה למודרים: אני שואל כאן כי המליצו לי לשאול כאן, כי כאן יש הרבה אנשים שמתעסקים עם PS. אם צריך להזיז לפורום כרטיסי מסך, זה בסדר גמור מצידי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Cyron,

אני משתמש כבר תקופה ארוכה Norton Systemworks, הבעיה שהתוכנה כבדה ואיטית מדי, אני מחפש תחליך טוב לאנטי וירוס, ותוכנה שתוכל להחליף את ה-one button scan (מי שמכיר) שמבצע סריקת רג'יסטרי... תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by gif,

היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by efratmiz,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

אפשר בבקשה לקבל המלצות לתוכנה כזו? (באנגלית, אני יודע שאין בעיברית ) אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לרשום דברים במסמכי טקסט (notepad( ולא רק במסמכי אופיס. אני מכיר (מפעם) כמה תוכנות כאלה והן לא משהו, לכן אני צריך המלצות. תודה, lazyboy

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ??

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by YoniDahan,

שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ברצוני להימנע מכל מיני וירוסים וטרויאנים שנשלחים בדואר האלקטרוני לרוב משום מה האאוטלוק מיד מציג מכתבים ואז אם זה וירוס אז הוא כמובן מופעל !! (מזל שיש אנטיוירוס) אני יודע שיש אפשרות כזו פשוט שכחתי אותה בתודה מראש לכל פותר הבעיה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. היי היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב קפצו לי 2 הודעות שגיאה עם כל אחד משמות הקבצים האלה. עכשיו השאלה שלי היא למה ואיך אני מתקן את זה? אחרי שעשיתי "אל תשלח" לשניהם מדי פעם כל האייקונים ושורת ההתחל נעלמת, וזה עושה לי שהוא מגדיר משהו בצד שמאל למעלה ואז זה חוזר. זה ממש מציק. עשיתי סריקה לspyware והורדתי דברים לא נחוצים בmsconfig, ניקיתי אבק וכו', למרות שזה נראה לי לא מה שהייתי צריך לעשות. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by asafgolan,

לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

העתקתי ממקור מסוים טקסט..עם Copy ואז עשיתי בוורדPaste הבעיה היא שהכל יצא הפוך,לדוגמא ככה: סעולש ךלגייבה בטוח שיש בוורד איזושהי דרך להחזיר את זה למצב הרגיל,מישהו יודע איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by udi,

שלום מרוב חברות אני כבר לא יודע מה תוכנת ה FIREWALL המומלצץ שיש היום בשוק אני משתמש כרגע רק בתוכנת אנטי וירוס של קראספקי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה { אם אפשר רק לא נורטון }

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by galr52,

שלום, כבר המון זמן שאני מחפש דריברים למחשב הזה אך ללא תוצאות אני כבר באמת נואש, אני יודע שהמחשב הוא HP אבל גם באתר שלהם הסתבכתי ולא בדיוק מצאתי מה אני צריך http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אני באמת זקוק לעזרה ניסתי כל כך הרבה דרייברים שאף אחד מהם לא התאים. אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי את הדרייבר המתאים, בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Interl-Conore,

התקנתי אותו אכשיו איך אני יודע שהוא מגן על ה CONNECTIONS שלי?? כי אני לא רואה שהם מסומנים במנעול..... הורדתי את WINDOWS FIREWALL

24. יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך, ויש לי בסלון מסך רחב-LCD. איך אפשר לעשות שאת החומר שצולם במצלמה יראו בפורמט רחב? (או שבכלל זה בלתי אפשרי?) ניסיתי לקודד ב-MPEG4 וב-DIVX שניהם יצאו די דומה. (דרך אגב מה הפורמט שהכי כדאי לקודד?) אני עובד עם Pinnacle Studio Plus 11 תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  25. Started by dor123,

שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.