עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RefUser,

שלום לכולם, ברשותי קובץ PDF סורר, ובו יש 6 שקופיות POWERPOINT בכל עמוד. הבעיה בשקופיות היא שהן ברקע שחור והטקסט שבהן בצבע לבן (רקע העמוד כולו הוא לבן). מיותר לציין שלהדפיס עמוד כזה יחסל לי את מחסניות הדיו. אשמח אם תעזרו בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי יש קובץ שיחזור של המחשב שלו כולל ויסטא! האם אני יכול להעתיק את קובץ הגיבוי שלו למחשב שלי ולהריץ אותו אצלי דרך גוסט ופשוט יהיה לי מחשב ממש כמו שלו עם ויסטא והכל? או שיש בזה בעיה?(אני עובד עם XP לצורך העניין אבל זה לא ממש משנה אני מבין..)

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. כמו שצוין בכותרת, אני צריך תוכנה חינמית לעריכת סרטים. מה שבא עם ה-WIN לא מספק אותי (יש לי WIN7, אני לא כותב מהמחשב בבית).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכם יש סיכוי שמישהו יכתוב מדריך ל VNC? אני רוצה לגשת מרחוק למחשב שלי ואני לא מצליח להסתדר עם שום תוכנה. אודה לכם אוהד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך צורבים בנרו מוזיקה בלי ההפסקה של 3 שניות בין שיר לשיר?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dvido,

שלום לכולם. התקנתי את הגירסה החדשה של firefox ומאז יש אתרים ( כמו lionetwork) שברגע שאני נכנס אליהם התוכנה קורסת. חוץ מזה היא עושה עוד כל מיני בעיות קטנות. מישהו ניתקל במשהו דומה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. יש לי הרגשה שהמחשב נגוע באיזה סוס טרויאני או רוגלה מכיוון שה-CPU משתולל גם כשום דבר לא רץ ברקע. יש לי אנטי וירוס AVG 8.5 וניסיתי את SPYWARE DOCTOR 6 וגם את SPYBOT אך לא עזר. חלק מהתוכנות מצאו רוגלות כאלה ואחרות אבל המחשב עדיין משתולל. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by מאור247,

רציתי לדעת האם יש תוכנה לזיהוי קבצים פגומים עוד לפני שפותחים אותם....(לא קבצים עם וירוס או רוגלות)אלא פגומים מבחינת הקובץ .?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. חשוב לי לציין שלא עשיתי שום שינוי לא בחומרה, ולא התקנתי אף תוכנה. ביומיים האחרונים כבשאר הימים בחודשים האחרונים הביטורנט נשאר פתוח 24\7. אבל, ביומיים-שלושה האחרונים המחשב זז לי כמו עגלה כמו P2, ויש לי P4.2.6 עם 512 זכרון והארדיסק של 200 גיגה. בפרוסס מנג'ר אף אחד מהם לא מראה שהוא מלא, אז איך עדיין המחשב זז כ"כ לאט ? דבר שני המסך נכבה לי ומשנה צבעים וזה ממש מציק ומפריע כי כשהוא נכבה הוא לפעמים גם לא נדלק ואז עושים ריסט או שהוא נדלק ומראה לי הודעה כזאת : אני אובד עצות, מה לעשות ?! תודה מראש.

11. רוצה להעביר מפיירפוקס לאקפלורר ... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by Posford,

אשמח לתוכנה לקידוד קבצי אודיו (Mp3) לקודד לפי איכותיות וכו'. שתתמוך ב- Vista. תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. דיברתי עם שירות הלקוחות של מיקרוסופט , אולי זה תוכנה צד ג' מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by hichcock,

חברה הבעיה שלי היא כזו התקנתי מדיסק של חבר (מקורי!) את אופיס 2007 אחרי קצת ניסיון הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לי ואני רוצה לגירא הישנה והטובה שלי של 2003 להסיר - לא מצליח בשום צורה שהיא! אני עם ויסטה ניסיתי דרך ה-add or remove programs וזה נותן לי הודעה שגיעה כזו: setup could not find any available products to install. please contact yhour system administrator. ניסיתי להתקין מחדש את הויסטה זה נתן גם הודעה שגיעה ש"חסר קובץ" ולהתקין מחדש מהדיסק (בדיוק מה שעשיתי) או דרך האתר ממנו הורדתי את התוכנה (ככה זה היה רשום... רשמתי הכל..). לא מצליח להסיר את זה בשום צורה שהיא.. לבוא ולמחוק ידני אני ממש לא רוצה אני רוצה להעיף את התוכנה מהטומטמת הזו מהמחשב שלי לגמרי.... חשוב לציין לגבי הש…

15. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Inspector,

היי לרוב כשמתקינים תוכנה דרך ה-SETUP תוכנת ההתקנה קובעת היכן תותקן התוכנה אבל הם נותנים גם אפשרות לקבוע לבד את מיקום התוכנה הבעיה שלי שלפעמים החלון שנפתח לצורך קביעת המיקום ע"י הקשה על בראוז (לא יודע לכתוב זאת באנגלית) נפתח לי בצורה מעוותת ולא מושלמת כך שלא רואים את האפשרויות של הכוננים והתיקיות. רואים רק חלק מהחלון ואין אפשרות להגדיל את החלון הזה. אני חייב דחוף לדעת איפה ניתן לתקן מצב זה וכיצד. מי שמכיר את הבעיה ויודע על מה שאני מדבר ויודע כיצד לשכנע :AR15: את החלון הזה לגדול לגודל נורמלי שיקום תודה נ.ב. אני עובד עם חלונות 98

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by black mammmba,

שלום לכם. אני מנסה למחוק קבצי AVI או MPG. והמחשב טוען כי הן בשימוש של אדם אחר או תוכנה אחרת. הפעלתי את המחשב ב"סייב מוד". וניסיתי למחוק. והוא עדין אמר "בשימוש תוכנה אחרת ואדם אחר". פתחתי את המאפיינים של הקובץ. ראיתי לשונית של "הגנה מתקדמת" לקובץ. עכשיו זה קבצים שאני עשיתי. ולא הוספתי לזה הגנה.. ובכל זאת הוא לא נותן לי למחוק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי....

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום לאחרונה קבלתי מחשב נייד לנובו S10, החלטתי להפוך אותו לנגן סרטים נייד, כל הסרטים שיש לי הם סרטי HD 720, הורדתי למחשב BSPLAYER ו VLC. אבל הסרטים רצים לא חלק, ואי אפשר לראות אותם המפרט של המחשב intel atom n455, 2G ram, hd 250G מישהו הצליח לעלות על מחשבי המיני סרטי MKV? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, התקנתי וויסטה על המחשב שלי וניסיתי להתחבר לשרת וונטרילו . הצלחתי להתחבר אך האנשים "קופאים" לאחר שאני רואה אותם (כנראה אחרי שהם מדברים). יש פתרון לבעיה? אוליי יש וונטרילו מיוחד לויסטה או משהו למרות שאין באתר של הונטרילו? תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. אם יש תיכתובת ארוכה אבל אני רוצה להדפיס רק מייל ספציפי. כיצד? פתרון כושל: אם אני מסמן את הטקסט שאני מעוניין להדפסה, ומנסה לבחור באפשרויות הדפסה "הדפס בחירה": אז גיליתי שאין את האופציה הזו באוטלוק כמו שיש אאותה באקסל או וורד

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  22. זב norton internet security אם מישהו לא זיהה! בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by Lol10k,

אני לא יודע מה לעשות הסרתי הכל וזה עדיין ככה בהגדרות הכל טוב

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי ת'תוכנה הזאת(שחזור סיסמה של האייסיקיו) שבתמונה וזה עושה לי בעייה זה רושם לי ככה אחרי שלי ממלא הכול (connection error) תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by e-d-a,

כל מי שיש לי ברשימה של האי סי קיו והכינוי שלו רשום בעיברית עכשיו זה מופיע כסימני שאלה יש למישהו מושג למה ואיך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.