תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אין מה לעשות הבית ספר שלי דורש דיסקטים ולי אין ברירה... בגלל זה אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה של פירמוט ותיקון דיסקטים. האופציה בווינדוס לא עובדת כמו שצריך משום מה... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש... בבקשהה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לא יודע מה זה הדבר הבלתי נסבל הזה שנקרא קוד 10, דבר אחד אני יודע הרצתי באינטרנט חיפוש על זה מצאתי בלי סוף דברים שקשורים אבל שום פיתרון ממשי. ואני גם לא ממש יודע האם מדובר בבעיה חומרתית או תוכנה. אחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס דרך ה"מנהל התקנים" הווינדוס הוא מזהה שזה אכן אבל יש לידו סימן קריאה כזה צהוב וכאשר אני לוחץ על מאפיינים רשום לי שם: This device cannot start (code 10) קודם כל איך זה קרה, יום אחד הדרייבר של הכרטיס קול עשה לי בעיות (כאילו לא הצלחתי לפתוח אותו לשחק עם הטרבל שם באסים והכל) אז החלטתי למחוק אותו ולהתקים מחדש, כאשר התקנתי מחדש הווינדוס רשם לי שיש בעיה: This device cannot start (code 10) אחרי שבועיים ככה החלטתי לפרמט כי המצב הזה שהייתי בלי כרטיס קול ה…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
האמיול מקרטע בהורדה ומוריד על 70 מקסימום ולא להרבה זמן.. אצל חבר שלי הוא מוריד על 180Kכל הזמן למרות שהאינטרנט על אותו מהירות (1.5).. יש מישהו שיכול לעזור\טיפים\תוספים? כל דבר יתקבל בברכה...... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, מה הכוונה בצורב DVD שתומך ב-DUAL LAYER ואיך אני מאפשר זאת בצריבה ב-NERO 7? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, אצל חבר במחשב התחיל ה-Photoshop לעבוד לאט. יש לו מספיק זיכרון, ופעם, כשרק קנו את המחשב התוכנה טסה. מדובר במחשב חדש ומתוחזק. עכשיו, אחרי חצי שנה, התוכנה התחילה לגמגם. נשאלת השאלה אם לפני שרצים להסיר אותה ולהתקין מחדש, יש מה לעשות? האם יש קבצים זמניים של התוכנה שכדאי למחוק ואיך עושים את זה (יש לתוכנה כלי אוטומטי לזה?).
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לחבר כתוביות של 2 חלקים לקטע וידאו מסוים?כלומר הכתוביות במקור המחולקות לשניים האם ניתן לחבר אותם וכיצד עושים זאת??
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רוצה לשדרג....לא בטוח אם זה משפר משמעותית או מה הדיעה הרווחת אם כדאי לשדרג שהרי SP2 בווינדוס - שווה ביותר (כידוע) אז לסיכום - האם כדאי לשדרג את אופיס 2003 - בSP2 המיוחד שלו? THX
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה חשוב מאד בשבילי. שוב, לא אחת שתשתמש בכתובת URL, אלא תקליט לי את מה שמשודר בחלון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עשיתי הכל בשביל להוריד את התולעת מהמחשב....עכשיו איך אני יכול לדעת שאין לי את התולעת של האיי סי קיו במחשב....בבקשה עזרה....
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב- firewall . זה הפסיק לפעול. כאשר ניסיתי להפעיל את הfirewall דרך לוח הבקרה המחשב אומר שהwindows לא מזהה את firewall עקב בעיה לא מזוהה. במרכז אבטחה בלוח בקרה כתוב שfirewall מוגדרת במצב "לא פעיל" וגם על השורת משימות יש לי סמל שמציין שfirewall לא פועל. *חשוב לי לציין שהרצתי פעמיים בדיקה של האנטי וירוס ובהתחלה נמצאו קבצים לא טובים אז מחקתי. חוץ מזה המחשב פועל כרגיל אז אני בספק אם יש וירוסים כלשהם. אודה לכם אם תייצעו לי מה לעשות ומדוע זה קרה! תודה רבה וחג שמח....
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יקרה אם אני אמחק את התקיה יקרה ^^ TEMP??? 8)
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק SATA ואני זוכר שפעם שעברה שהתקנתי ווינדוס אקס פי פרו זה פשוט זיהה לי אותו... ועכשיו הוא מבקש ממני דרייברים להארדיסק.. בהתקנה של ווינדוס אקס פי הום יש אפשרות אחרת חוץ מלהכניס דיסקט פלופי WD 80GB SATA ABIT NF7SL זה מה שיש לי... תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הכל החל בתולעת הstration , אשר למרות עידכון האנטי ווירוס נוד מ - גירסא 2.0 ל 2.5, היה נדמה כי טופלה, אך עדיין הוא מתריע על הימצאותה, אני נותן אישור למחוק אותה, אך כעבור יום ההודעה תופיע עוד פעם, וכן, השתמשתי בכלי להסרתה שמפורסם בדביק. במקביל לכך פתאום מופיעה התרעה כביכול שהמחשב שלי יוצר עותקים לא מאושרים של קבצי מערכת, וככל הנראה מדובר באדוורים וחרטא כזה, אני מופנה ללינק, לוחץ עליו וסתם מוריד את ה antispyware שלהם שכביכול מצא כמה קבצים נגועים, למרות זאת מופיע לי אייקון של האזהרה וכל כמה שעות מוקפצת הודעה מעצבנת, אנא עזרו לי, אני בנאדם שמגן כל החיים שלו על המחשב הכי טוב שאפשר ופתאום כל החרטא הזה נופל עלי משומקום. תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בעיה ב-IE. ה-Java Script לא עובד לי אפילו שהוא מוגדר ב-Security ב-Enable. ל-windows update אני לא מצליח להיכנס , כדי לבדוק עדכונים... עשיתי סריקה ב- 4 תוכנות anti spy , ועם nod32 , היה וירוס (כנראה ההוא שהסתובב ב-ICQ) עכשיו המחשב נקי... אבל יש את הבעיה הזאת. מה עושים? מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי מחשב חדש (ראו מפרט). היום התקנתי את הווינדוס וכשבאתי להתקין דרייברים, אני לא מוצא את הדיסק בקופסא, ואני בכלל לא בטוח שצריך להיות שם דיסק למרות שבחוברת רשום להכניס את הדיסק "Xpress install". חשבתי על לעדכן דרך האתר של ג'יגה בייט אך אין לי אינטרנט כי אין לי דרייבר לכרטיס רשת :-\ ניסיתי להוריד את הדרייברים ממחשבים אחרים בבית אך פתאום האינטרנט נהיה איטי מאוד... מה אני יכול לעשות? האם למישהו יש את התוכנה הזאת ויכול לנסות לשלוח לי? תודה רבה לעונים וסליחה אם זהו איננו הפורום המתאים לנושא זה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-