עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שאלה לגבי הUPDATE של האנטי וירוס הזה,נכנסתי לSETUP בUPDATE של האנטי וירוס הזה ואפשר להכניס שם שם משתמש,מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Domovoi,

מחפש תוכנה להורדת סרטונים מ-Youtube.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by idofr,

? ? בתודה עידו חג שמייח

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. שלום יש לי נורטון 2005 ואחרי שהתקנתי אמיול נוא קפץ לי עם ההודעה הזאת שלו שאני צרי לאשר את זה , אז עשיתי permit" ןלחצי OK אבל זה חוזר כל זנייה בערך, הוא לא מסכים לאשר את זה!! יש משוט שאפשר לעשות?? ובבקשה, לא להגיד לי להחליף אנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by ESC,

אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. שלום.קראתי באיזה מדריך להאצת emule ושם הוסבר גם על הגדרות מתקדמות או מורחבות. כשאני נכנס להגדרות ומנסה לפתוח הגדרות מורחבות לא פותח.למה?בעיה בגירסה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by esharone,

שלום לכולם, יש לי ויסטה עם המדיה סנטר, אם אני רוצה להשתמש במדיה סנטר כמו ממיר יס מקס (שיאפשר הקלטה של תוכניות מלוח השידורים של יס) כל מה שאני צריך זה כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר רגיל של יס? או שצריך עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by yos1978,

שלום! הורדתי משחק בשני קבצי MDF ואני רוצה לצרוב אותו [לא לפתוח עם DEAMON TOOLS] אני יודע שצריך קבצי MDS לצרוב אז הורדתי גם אותם אבל אני לא יודע איך לצרוב את זה דרך NERO . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by omri_ro,

נכנסתי לGMAIL שלי ושלחו לי קובץ(מסמך WORD) ולא הצלחתי להוריד אותו (גם בקליק ימני וSAVE KHNK AS וגם עם הFLASHGOT) לעומת זאת כשהוריתי לו לפתוח את הGMAIL בIETAB אז הצלחתי להוריד את הקובץ ללא שום בעיה יש למישהו פתרון יעיל יותר?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. מה ההמלצה הכי חמה (ועובדת) לתוכנה שאפשר לעשות שחזור לפרטיטישן שנמחק ומעליו נוצר חדש ופורמט תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. מישהו יכול לחשוב על סיבה? גם נגן ה-FLASH וגם הדפדפן מעודכנים.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. שלום לכולם.! ***כותרת*** שם התוכנה: icq2003/lite password recovery v1.5 ©coban מחפש אותה ולא אחרת כי כול השאר אני מסתבך איתם פעם היה לי אותה במחשב הישן,, וחיפשתי קישורים להורדה ולא מצאתי תודה לעוזרים..! תמונות.! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. היי תוכנה חינמית חדשה להשבחת ה clipboard. מדובר בתוכנה בתחילת דרכה כאשר בהמשך יתווספו תכונות חדשות לניהול ואירגון המידע. אשמח לקבל הערות והארות. תודה http://www.aiclipboard.com

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yariv12,

תביאו לי בבקשה.. מפתחות או סריאלים לקספרסקי 2009. אני מתחנן..כל שנייה זה שולח הודעה אני לא יכול להיות על המחשב. בבקשה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קורה לי לפעמים שאני מסיים להוריד קובץ מדיה גדול (למשל סרט) ואז אני רואה בlog את ההודעות הבאות,דוגמא סרט שהורדתי: (צינזרתי את שם הקובץ באיקסים) 7/22/2005 11:55:47 (PM: Downloaded part 57 is corrupt (XXXXXXXXXXX.avi 7/22/2005 11:57:52 PM: AICH successfully recovered 9.10 MB of 9.28 MB from part 57 for XXXXXXXXXXX.avi מה זה אומר? שחלק מהקובץ פגום והוא הצליח לתקן מהחלק הזה 9.10 מגה פגומים מתוך 9.28? ומה יהיו חסרים חלקים בקובץ? זה קורה לעוד אנשים או שיש אצלי משהו פגום באימיול?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by shabis,

התקנתי את התוכנה בעבר ועתה אין לי צורך בה ניסיתי להסירה עם add remove ולא הצליח כנראה שהיתה הסרה חלקית עתה בעת הפעלת המחשב יוצאת לי הודעת שגיאה יש לי שתי שאלות: האם יש תוכנה המאתרת תוכנות פגומות ומסירה אותן באיזה קובץ יש את רשימת התוכנות העולות בstart והאם אפשר להסירה משם

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by Michael^_^,

יש משהו שנקרא Priority class, זה קובע את איכות הסאונד? אם כן למה האפשרויות High ו-Realtime לא מומלצות?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by ward,

יש לי בעיה בתוכנת נירו גרסה 6 כשאני מנסה לצרוב דיסק של SVCD הוא מציג לי שיש מקודד חסר והוא MPEG 2 מאיפה אני יכול להוריד תמונה מצורפת ... סליחה אם הכותרת לא היתה מספיק טובה אבל פשוט הבעיה ב NERO לא מצאתי כותרת יותר טובה מקווה שעכשיו יותר טוב !! סליחה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by GaTor120,

יש לי מחשב ישן שפירמטתי ואני לא מצליח למצוא להם דרייוורים בגדול אני צריך לצ'יפסט כרטיס קול שניהם אונבורד ואני צריך גם לכרטיס מסך של ATI צירפתי כמה תמונות אשמח לעזרה תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by eliezer,

גירסה 9 עושה לי יותר מדי בעיות. אבל איך מוצאים את 8 ? כל נסיונות החיפוש מביאים אותי לגירסה 9...

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. (תמונת השגיאה מצורפת, מערכת Windows 7). גיגלתי קצת ומצאתי הדרכה להסירמפתחות רגיסטרי (שלא קיימים אצלי) ולעשות reinstall לתוכנה. מכיוון שהמפתחות לא קיימות ניסיתי רק reinstall וזה עדיין לא עובד. מישהו אולי נתקל בזה ויש לו רעיון מה לעשות (אילו מפתחות רגיסטרי למחוק אולי)? אני אנסה גם להסיר את התוכנה לחלוטין... אבל יש לי הרגשה שהמפתחות ישארו מותקנים ככה שהתקלה לא תפתר ע"י הסרה מוחלטת. תודה..! עריכה: מדובר כמובן ברשיון חוקי (מה-MSDN) פשוט בסופ"ש מיקרוסופט לא עונים וזה דיי דחוף. שוב תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by ^alon^,

מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.