עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dbx22,

אני מחפש תוכנה ליצירת מצגת SLIDESHOW שיהיה אפשרי להכניס בה את התמונות הרצויות בליווי מוזיקה שאני בוחר ולשמור את הקובץ בפורמט AVI או MPEG כדי שיהיה אפשרי אחרכך לצרוב ולצפות בדיוידי. מחכה לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. לילה טוב כולם דבר ראשון דבר שני אני מנסה ללא הצלחה למצוא תוכנה טובה ששומרת על איכות התמונה והוידאו של הסרט וממירה אותו לאייפוד ... ניסיתי את videora ועוד איזה 5 תוכנות ...אני לא ינקוט בשמם רק עם יהיה צורך בכך... בכל אופן הקובץ המקורי ( avi הסרט שאני מנסה להמיר ) , באיכות גובהה ושאני ממיר אותו האיכות שלו יורדת אני מחבר את האייפוד לטלויזיה וזה בלתי נסבל ...וגם עם בתוכנות שממירות אני שם הכל על הכי גבוה ... רק התוכנה videora שמרה על איכות הסרט אבל עושה באגים בסרט עצמו פתאום הוא בהיר מהרגיל באמצע הסרט כל מיני שטיות כאלה ...למישהו יש המלצה

3. Started by Artista,

טוב תמיד רציתי לדעת מה הדרישות לפקולטות הנ"ל. אני לומד כרגע לפסיכומטרי (אם בכלל זה קשור לזה) וסתם עיניין אותי.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by warezon,

רושם שיש עוד אנטי וירוס שמותקן במערכת חיפשתי ולא מצאתי כלום.... אני מכיר את הבעיה הזאת שלפעמים נשארים שרידים ברג'יסטרי הבעיה שאין לי מושג איזה אנטי וירוס היה מותקן לפני המחשב לא שלי...... יש למישהו הצעה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. ברשותי CANON A2000 , אתמול היה לי קונצרט ויש לי שם סרטונים חשובים, העניין הוא כשניסיתי להעביר סרטונים בפעם הראשונה המכשיר והמחשב נתקעו אז הייתי חייב לנתקו. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ולהעביר את הסרטונים ADOBE PHOTOSHOP כתב לי שלא ניתן להעביר את הסרטונים מהמכשיר ויש לבדוק אם המכשיר טעון או שהכרטיס זיכרון במקום. כשאני מנסה להפעיל את הסרטונים דרך המצלמה הם פועלים רק אי אפשר להעבירם למחשב. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by xytkhi,

ברשותי נורטון GHOST איתה עבדתי שנים רבות. בנתיים יש בעיות תאימות עם WIN 7 איזו תוכנת גיבוי טובה תוכל להחליף את ה GHOST שתיצור אימאג' של כל המערכת ההפעלה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by YRP99,

למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by Guyn,

שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואני די בטוח שזה נכון: כאשר מתבצעת הורדה, על-מנת שתשתף את שאר הגולשים מדי פעם אתה מוריד ומדי פעם ממתין. שמתי לב לעוד 2 דרכים, אולי "מוסתרות" יותר: * כאשר הורדה מגיעה ל-99% ומעלה היא נעצרת לזמן מסוים. * האימיול מדווח על "חלקים פגומים" בהורדה ומחזיר אותה מספר אחוזים אחורה. האם זה נכון? והאם העניין של החלקים הפגומים מתרחש גם אצלכם? כי שמתי לב שבזמן האחרון זה קורה הרבה. (דרך אגב, אני עובד עם גירסת Lionetwork 5.3).

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  9. חג שמח , כשאני מוחק מיילים מדואר בזקבינלאומי וגם מהוטמייל (מחיקה מלאה,כולל מסל המיחזור) וגם קבצים במחשב , אני חוזר אחרי יום ורואה שהכל נמצא במקום.... כל מה שמחקתי שוחזר . ניסיתי סריקת טרויאנים ורוגלות עם תוכנות מעודכנות (קספרסקי וספייבוט) אבל לא היו ממצאים . החשש שלי זה שמישהו השתלט על המחשב באיזה דרך.. המחשב הוא משפחתי וגם אחים שלי נכנסים אליו (אולי שתלו משהו) . מישהו יודע איך נפתרים מהתופעה . יש לי חומר אישי על המחשב ולא נעים שאחרים רואים.. אגב, מחיפוש כאן בפורום קראתי על ה magiC CARD אבל לא מצאתי משהו כזה מותקן במחשב מה שהכי מוזר זה שמיילים משרת WEB כמו הוטמייל,ממוחזרים ממחיקה בסל המיחזור .

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by nuctornal wisdom,

התחלתי להשתמש בutorrent ואני מאוד מרוצה ממנו, רק דבר אחד חסר לי, שיהיה כתוב כמה זמן בתכלס אתה מוריד את הטורנט, יש איזה אפשרות להוסיף את זה? טנקס

11. יש לי תוכנה לפיצול כוננים אבל זה לא מתאים ל וינדוס 7 64 ביט יש איזה תוכנה שכן מתאימה ועושה את העבודה טוב ? תודה מראש

12. Started by eglon1,

http://ati.amd.com/support/driver.html סוף סוףף !! אתם מוזמנים להוריד !

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  13. נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. קניתי נגן של סאןדיסק מדגם SANSA250 ואני רואה את השירים בעיברית בכתב ראי ואני מחפש דרייבר להפוך את זה....היכן ניתן למצוא ומה עושים???

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by yigael_o,

היי, אני מחפש שרת חינמי שיריץ מערכת הפעלה וירטואלית שהיא 64 ביט. האם יש משהו כזה? כל מה שאני מצאתי מוכן לארח רק 32 ביט. אם מישהו מכיר משהו אשמח לקישור כמובן.

18. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by ירח אפל,

פרצת אבטחה ב-Internet Explorer פרצה בדפדפן הפופולרי של מיקרוסופט מאפשרת חטיפת השליטה על המחשב מרחוק. מיקרוסופט עדיין לא שיחררה טלאי לתיקון חור האבטחה AP פורסם: 16.12.08, 12:04 משתמשים בכל הגירסאות הנוכחיות של הדפדפן Internet Explorer של מיקרוסופט חשופים לפרצת אבטחה, המאפשר חטיפת השליטה במחשב שלהם מרחוק. נכון להיום, עדיין לא שוחרר תיקון לחור האבטחה על-ידי מיקרוסופט. פגם האבטחה מאפשר לפורצים ליטול את השליטה במחשב מרוחק, על-ידי פיתוי המשתמש ללחוץ על קישורים באתרים הנגועים בקוד זדוני. יותר מ-10,000 משתמשים כבר נדבקו בקוד הזדוני המדובר, כך לפי חברת האבטחה TrendMicro. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639263,00.html מישהו עדיין משתמש בו בכוונה תחילה? אם כן אז הגיע הזמן…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by holly man,

שלום לכולם ושבת שלום! התקנתי את החמור ואין לי שום שמץ של מושג איך אני משתמש בו הצילו הצילו הצילו בבקשה עזרה איך משתמשים בו תודה מראש ושבת שלום לכולם!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by exercise,

יש לי מחשב שכנראה הסירו את Kaspersky 6 לא טוב, בכל מקרה, מחקתי את ה registry שלו, ואת התיקיה והכל, אבל עדיין ה security center חושב שהוא זה שאחראי על הגנת המחשב וה windows firewall חוסם את האינטרנט כשאני מפעיל אותו (ואיפסתי את ההגדרות). הצעות לסידור ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

24. אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  25. אני רוצה לשנות את ברירת המחדל ככה שלחיצה על הכפתור הימני ובחירה בOPEN CONTAINING FOLDER תפתח לי את התיקייה במנהל קבצים אחר(TOTAL COMMANDER לדוגמא) ולה בFILE EXPLORE של הWIN. האם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.