עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vic1234,

יש לי תדפדפן SAFARI ותתוכנה QuickTime וכל פעם שאני מנסה להוריד שיר אז זה פותח אותו בתוך האתר וישר מפעיל אותו דרך QuickTime באתר איך אני מבטל את זה? ככה זה גם היה לי בFIREFOX אז זה לא קשור לדפדפן

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  2. איפה אפשר למצוא הורדות של גרפיקה ופילטרים לפוטושופ בחינם?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by eran_rohatyn,

התקנתי כרגע את האנטי-ווירוס Kaspersky בגירסה 5.0.149.4. הוא מעולה! מיד אחרי שהתקנתי אותו הוא מצא 5 ווירוסים בניגוד לאנטי-ווירוסים שהשתמשתי לפני : בביטדיפנדר וב-F-Prot בגירסתם החדשה שלא הועילו בכלל. ממליץ בחום! CYA.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שאחד הכלים נעלם פשוט. אני לא יודע איך קוראים לו אבל הוא היה מופיע האופן אוטומטי ברגע שהייתי גורר תמונה לתמונה אחרת. הוא היה מאפשר לי לשנות את גודל התמונה ע"י גרירה (כמו בטקסטים בWord) ואת זוויות התמונה. מדובר על PhotoShop CS2 איך מחזירים אותו? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by dbx22,

אני מתכוון איך אני יכול לשדר את השירים שאני שומע בתוכנה הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  6. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להסיר משחק ישן שהתקנתי בכונן D, ולא ב C:\Program Files\... הנתיב הרגיל.. בגלל זה מן הסתם אין לי ת'אפשרות להסיר אותה מ: Add or Remove Programs אז מה אני יכול לעשות??? *אין לה UNINSTALL, ןלא UNWISE, ןאין לי ת'דיסק התקנה, והמשחק פשוט מותקן בספרייה בD. האם Advanced Uninstaller PRO יכול לעזור לי?? (ניסיתי את EASY CLEANER (שאמורה גם לעשות UNINSTALL-ים)והיא לא עזרה- היא הראתה מה שADD/REMOVE PROG הראה ) או שהברירה האחרונה שלי זה סתם למחוק או לעבור ידנית על קובץ הTXT UNINSTALL שאומר מה יש להסיר, ומאיפה- ולעשות את זה תודה מראש על העזרה, יואל (נ.ב.- EASY CLEANER (הורדתי מפה: http://personal.inet.fi/business/toniarts…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by yoel12,
    • 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. על איזה נגן מדיה אתם ממליצים לי?? אני מחפש נגן מדיה מושלם. לא מסובך מידי. תומך בכל סוגי האודיו והוידאו. מאפשר הוספת כתוביות. תוכנה קלה שלא מאיטה הרבה את המחשב. וצ'ופר אם זה יהיה בעברית אבל זה לא עקרוני.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by idanmal,

חברים אני צריך עזרה בבקשה..... אני משתמש ותיק כבר בפייר פוקס ובחיים לא עשה לי בעיות ואני ממש מרוצה ממנו . כאשר התקנתי אותו על הנייד ובמערכת הפעלה ויסטה פתאום כל דף אינטרנט שאני פותח קופץ לי ממש זז למעלה למטה ...יש למישהו מושג אולי זה בגלל איזשהו תוסף או הגדרה ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  12. אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. שלום, אני רוצה להתקין וינדוס 7 64 ביט, אבל אני לא מוצא דרייברים ללוח האם שלי abit IP35-E מה לעשות? דרייברים של ויסטה 64 יתאימו? תודה.

14. שלום רב, לא מזמן נזכרתי במשחק הישן Mortal Kombat, אבל אי אפשר להריץ אותו בגלל שהוא בדוס. האם יש איזה דרך להריץ את המשחק באיזה שהיא דרך על המחשב שלי? ווינדוס ויסטה. בתודה מראש Mystery.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by MasterOr,

לפני שפירמטתי את המחשב יכולתי לראות קבצי TEMP של האימיול במדיה פלייר כשהאימיול כבוי כמובן. עכשיו אחרי פירמוט התקנתי הכל כמו שהיה לפני אבל המדיה פלייר בכלל לא נותנת להכניס אליה קבצים כאלה, אני לא מבין מה קרה מה השתנה הכל אותו דבר כמו קודם. הקטע זה לא שהיא לא מנגנת היא פשוט לא נותנת להוסיף לplaylist. ??? עריכה: נפתר מצאתי את הבעיה..

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by ארקדי גאיידמק,

פתאום הוא לא רוצה לעבוד מה אני עושה??! [attachment deleted by admin]

17. Started by Aviranzag,

אני מתקין אקספלורר בעברית זה רושם לי התקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוחכית של מערכת ההפעלה שלך אבל אקספלורר 2006 עבד לי בעברית ויש לי xp בעברית ושאני מקתין באנגלית בסוף ההתקנה זה רושם לי ככה תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. יש לי HD4850 עם E5300. שידרגתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר [הסרה והתקנה] והיה לי מסך כחול פעמיים, פסים ירוקים בMPC, ומטרו 2033 בקושי עבד אצלי. ניסיתי להסיר דרייברים דרך מצב בטוח אבל גיליתי שהוא לא נותן לתוכניות התקנה לפעול במצב בטוח...איך אני אמור להסיר דרייברים ככה? עוד אנשים נתקלו עם בעיות ב10.6? אני עכשיו עם 10.5 והמחשב עובד חלק כולל מטרו 2033 שהתחיל לעבוד יפה. דרך אגב אני אמור לבחור בהגדרות של המשחק DX10 או 9?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by blork1,

http://mygoldstar.ios.st/Front/Tools/homepage.asp כנסו לאתר הזה בהתחלה יש לוגו מאוד יפה אתם יכולים להגיד לי דרך איזה תוכנה עשו את הלוגו?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by udi,

שלום מרוב חברות אני כבר לא יודע מה תוכנת ה FIREWALL המומלצץ שיש היום בשוק אני משתמש כרגע רק בתוכנת אנטי וירוס של קראספקי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה { אם אפשר רק לא נורטון }

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by satlan1,

הורדתי איזה משחק ישן.. והסאונד של המשחק הוא מהמחשב עצמו(יענו הרמקולים סגורים ועדיין זה מרעיש :-X) איך אפשר להשתיק את זה? אין במשחק עצמו אפשרות לכבות סאונד. וניסיתי את האייקון הקטן ליד השעון של הווינדוס.. סימנתי שם השתק בהכל וזה עדיין לא עזר. יש לי ווינדוס XP, והמשחק עצמו פועל דרך הדוס. תודה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. גם בFF וגם בIE. נגיד שמישהו שם תמונה ללא קישור, אלא רק מקור, ישנו מן סמל כזה בתמונה של דף שבור. במקומות אפשר לראות את התמונה ואצלי לא. איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים