תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני זמן מה מישהו פה שאל על תוכנה שתגרום למצלמת אינטרנט להקליט לפי זיהוי של תנועה. ניתן לינק לחיפוש בDOWNLOAD.COM, והתוכנה הראשונה שהופיעה שם היא GOTCHA. הורדתי אותה, בדקתי אותה והיא תוכנה שעושה בדיוק מה שצריך, רק נתקלתי בבעייה חמורה : קורה שלאחר הקלטה, כשאני מנסה לעשות EXPORT לקובץ AVI (XVID( הWINDOWS2000 אומר שהיתה בעיה וצריך לסגור את התוכנה וכ"ו ... אבל זה לא קורה תמיד אלא בערך בחצי מהפעמים. אם מישהו השתמש בתוכנה זו והצליח לפתור בעייה זו (או שלא נתקל בבעייה בכלל) אנא ספרו לי איך עשיתם זאת. כל הצעה לפיתרון תהיה מבורכת !
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
לשנינו יש רשת ואני לא פתחתי שום פורטים מסויימים והתוכנה אומרת שאין לו אפשרות לשחק ולשנינו יש את אותה הגירסה 6.2 מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אני פותח את הווינאמפ ומה שנפתח לי זה החלון של האקיולייזר והוויאמפ גם לא מופיע לי כשאני עושה ctrl alt del. מה עושים ? ניסיתי להתקין את הווינאמפ שוב וזה לא עזר ... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כזאת תוכנה נגד "גנבים ופורצים" כל פעם שהמצלמה תזהה תנועה היא תתחיל לצלם... להפוך את מצלמת האינטרנט לסוג של מצלמת אבטחה כזאת... תודה לעוזרים מראש נ"ב לא משנה אם זה חינמי או לא....
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לחבר סרט שהוא XVID עם כתוביות שהוא יוכל לראות את זה בדיוידי שלו שלא תומך ב DIVX אז אני עושה בנרו VIDEO IMAGE אבל לאן אני מכניס את ה SUBTITLES ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעייה לא ברורה: אני מוסיף אובייקטים (תמונות בפורמט jpg) ע"י הוספה->תמונה מקובץ וכו'. הכל טוב ויפה, אלא שכאשר אני סוגר את הקובץ ופותח אותו שוב, במקום התמונות אני מקבל מלבן לבן עם X אדום. כל התמונות נמצאות על המחשב שלי, ובנוסף ידוע לי ש powerpoint אמור לבצע הטמעה של גרפיקה במצגת (פרט לקטעי וידאו) כך שלא ברור לי מה בדיוק הבעייה. בתודה מראש, יואב
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הנה השאלה: יש לי חבר שרוצה לצבור ריטו טוב בtorrentleech עכשיו הוא ביקש ממני להלעות לו כי יש לי מהירות העלאה יותר טובה http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/taimors.jpg עכשיו כבר דרך החשבון שלי הורדתי קבצים הכל אבל השאלה האם אני יכול להעלולת את הקבצים שכבר הורדתי מהחשבון שלי פשוט להלעות אבל שזה ירשם בTL בחשבון שלו? או שאני צריך להוריד קובצים דרך החשבון שלו ולהעלות דרך החשבון שלו? תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחרונה ישנה בעיה שכרטיס מסך שלי, אני חושב שזו התנגשות מסויימת, אך אינני סוגר על כך לגמרי אני מוריד דרייברים עדכניים מהאתר, יש לי ווינדוס חוקי וגם אותו אני מעדכן לעיתים תכופות. הבעיה מתחילה בזה שאני רואה סרטים כצפיה ישירה כמו סירטונים של חברים בפייסבוק או אפילו יו-טיוב. זה לא קורה בסרטים שיש לי על המחשב, ז"א על ההארד-דיסק אשמח לתגובות אוריה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הדרייבר מהאתר של Logitech לא עובד על windows 7, אבל זה עובד ב windows xp. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש דריבר ללוח אם מהדגם הזה: Dell Precision WorkStation 360 ולכרטיס קול מהדגם הזה: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אני מכין צילצולים לפלאפון, ולכן יש צורך בתוכנה מדוייקת, שאפשר לשלוט על השניות. ניסיתי את mp3 knife and mp3 cutter אבל בשתיהן השליטה על השניות היא באמצעות באר מעצבן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את ה uTorrent פתאום אף אתר לא עולה, גם אחרי שאני מכבה את הביטורנט עדיין אי אפשר לגלוש לעומת זאת המסנג'ר עובד. הדרך היחידה לפתור זאת היא עלי אתחול של הווינדוס וגם אז ברגע שאני מפעיל שוב את הביטורנט זה חוזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסתי למחוק ולהתקין מחדש אבל לזה לא עזר. אולי זה משהו בפורטים?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
לא זוכר מתי עשיתי אותה.. נראה לי לפני חודש ומשו,וזה אחרי שלפני זה לא נגעתי 3-4 חודשים בפוטו.. ת"ב בעע אני יודע שאין הרבה מברשות ואפקטים..רק כמה שכבות צבע,שילוב ועוד כמה פירות =\
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום אבל היתי רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שרושמת [LOG] או משהו כול דבר שעושים במחשב. כי אמא שלי ואחותי מתעסקים לי במחשב. :cwm10:
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
:לפני כמה זמן רבתי עם המסנג'ר והחלטתי למחוק אותו מהמחשב, :-\ כרגע החלטתי להשלים איתו, אבל ניסיתי להוריד אותו מאתרים שונים והוא פשוט לא יורד(פעלתי עפ"י מה שרשום שם), אפילו חלון ההורדה לא נפתח, מה לעשות? בתודה.. אני.. עכשיו איפה לחתום?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך שחבר שלי מתחבר לאינטרנט אתרים פורנוגרפים משתלטים לו על המחשב. מרוב ההצפה על האתרים המחשב נתקע. הוא הריץ אנטי וירוס אבל הוא לא מצא כלום. זה בטח אזשהו תולעת. יש אזשהו תוכנה שיכולה לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היום ניגשתי למחשב בבוקר, ולהפתעתי הרבה נעלמה לי תיקיית הMy pictures, כנראה שאחד הילדדוס שהסתובב פה, לא אהב אותה כ"כ ומצא לנכון למחוק אותה, או שהיא נעלמה מעצמה, אבל ההסבר הקודם נשמע יותר הגיוני. ניסיתי את כל התכונות בסטיקי ולא עזר, יש למישהו עוד רעיון?? [br]פורסם בתאריך: 16 דצמבר 2007, 18:25:12 עזרה?? ???
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום! הורדתי את התוכנה RivaTuner ושיניתי את מהירות המאווררים ל-100% קבוע האם זה בסדר?...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין ליבא את רשימת הכתובות שלי בחשבון ה GMAIL ל office outlook 2003 הבעיה היא שאת הקובץ שאני מיצא מהGMAIL ה OUTLOOK לא מוכן לקבל. האם יש למשהוא פתרון אולי אני לא שומר את הקובץ נכון? תודה מראש עמיר
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי. אני מחפש דרייבר לויסטה 64 ביט אך לא מוצא באתר של מייקרוסופט אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! שידרגתי למחשב נייד חדש! ברצוני לרכוש תוכנת אבטחה מלאה וכמובן שתהיה הכדאית ביותר. (internet Security) אבל אני לא מבין בנושא אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כזאת. חשוב לציין שהמחשב הולך להיות מחובר הרבה לרשתות אלחוטיות. וגם תוכנה כמה שפחות תהיה "כבדה" על המחשב הנייד. מאוד מודה לכם גל
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-