תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מעוניין ליבא את רשימת הכתובות שלי בחשבון ה GMAIL ל office outlook 2003 הבעיה היא שאת הקובץ שאני מיצא מהGMAIL ה OUTLOOK לא מוכן לקבל. האם יש למשהוא פתרון אולי אני לא שומר את הקובץ נכון? תודה מראש עמיר
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי, כאשר צורבים בנרו יש שני פסים של Buffer, מה זה מציין ומה ההבדל בין שני הפסים ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חג שמח , כשאני מוחק מיילים מדואר בזקבינלאומי וגם מהוטמייל (מחיקה מלאה,כולל מסל המיחזור) וגם קבצים במחשב , אני חוזר אחרי יום ורואה שהכל נמצא במקום.... כל מה שמחקתי שוחזר . ניסיתי סריקת טרויאנים ורוגלות עם תוכנות מעודכנות (קספרסקי וספייבוט) אבל לא היו ממצאים . החשש שלי זה שמישהו השתלט על המחשב באיזה דרך.. המחשב הוא משפחתי וגם אחים שלי נכנסים אליו (אולי שתלו משהו) . מישהו יודע איך נפתרים מהתופעה . יש לי חומר אישי על המחשב ולא נעים שאחרים רואים.. אגב, מחיפוש כאן בפורום קראתי על ה magiC CARD אבל לא מצאתי משהו כזה מותקן במחשב מה שהכי מוזר זה שמיילים משרת WEB כמו הוטמייל,ממוחזרים ממחיקה בסל המיחזור .
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כל פעם שאני שם סרט דרך האינטרנט - ספורט 5 , ארץ נהדרת וכו' ... המעבד מראה על אחוז מאמץ מטורף 70 - 100 אחוז וכל המחשב מקרטע גם בגלילה זה קורה לי ובאתרים כבדים עם הרבה משתמשים אני מוריד את הסרט והוא חוזר להיות 15 אחוז שפוי ... יש לי אנטי וירוס יש לי AD-AWARE וזה לא עוזר מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בutorrent ואני מאוד מרוצה ממנו, רק דבר אחד חסר לי, שיהיה כתוב כמה זמן בתכלס אתה מוריד את הטורנט, יש איזה אפשרות להוסיף את זה? טנקס
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://inforall.net/Test/index.php מה אתם אומרים? צריך איזה שינוי או משהו? זה רק נסיון של עיצוב, אני מתלבט אם לעשות את האתר ככה, או להשאיר אותו עם מערכת מוכנה (JOOMLA) רוב הסיכויים שאני אשאיר את העיצוב הזה כי המערכת של JOOMLA לא מתאימה לי ממש..
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, עד היום השתמשתי בגרסה החינמית של Everest ואני דיי מרוצה ממנה. לצערנו הרב הם הפסיקו את הפיתוח של הגרסא החינמית לפני כמעט שנתיים כך שהתוכנה לא עומדת להתעדכן. למזלי המחשב שלי ישן יותר אז אין איתה בעיות. היום שמעתי על PC Wizard 2008 שגם היא תוכנת ניטור חומרה חינמית. אני אנסה אותה קצת אבל אשמח לשמוע גם על הניסיון שלכם. אז, מכירים את שתי התוכנות? מה לדעתכם מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל...היה שמה זיבולים על אופניים בכל הכמה עמודים הראשונים.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום הורידו לי סרט הפועל בקודק divx. בכל מקרה כשאני מפעיל אותו דרך wmp הוא אומר איזה ארור אבל מפעיל את הסרט ללא פס קול. אז החלטתי להפעיל דרך divx player ושם הוא אומר לי שהוא לא תומך בקודק של הסרט הזה. אז חיפסתי לפי מה שרשום על הקובץ השם הוא: xxx.2002.DVDrip.DivX.cd1.poxtX.co.il.avi ניסיתי לחפש dvdrip אבל מצאתי רק קבצים ללא התקנה שאין לי מוסג איך להפעיל. אני חושב שהקובץ הורד מאימיול . תעזרו לי בקשה ! אני מת לראות!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה ששולטת ברוחב-פס שכל תוכנה משתמשת בו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את חלונות 7, ויש לי בעיה עם השפה. הגרסה שהתקנתי היא באנגלית. דוגמא לבעיה: אם אני פותח קבצי מוסיקה שהמידע עליהם (שם שיר, זמר) הוא בעברית באמצעות המדיה פלייר, העברית נכתבת כג'יבריש. אם אני משנה את השם, זה כותב בעברית. השמות תקינים כי ב - XP ראיתי אותם טוב. דוגמא נוספת: החייגן של האינטרנט, רובו באנגלית, אבל יש שורה אחת בעברית, היא מופיעה בג'יבריש. לעומת זאת אתרים בעברית עובדים בסדר, וגם לכתוב בוורד בעברית זה בסדר. איך מתקנים את הבעיה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה באיכות גבוהה שתעתיק לי שירים באיכות גבוההה למחשב תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?
-
היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! התקנתי את החמור ואין לי שום שמץ של מושג איך אני משתמש בו הצילו הצילו הצילו בבקשה עזרה איך משתמשים בו תודה מראש ושבת שלום לכולם!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי XP PRO באנגלית. בשבוע האחרון התחילה לי בעייה של איטיות רבה בטעינת דפים של האקספלורר ואף מספר רב של אתרים הוא לא מצליח להעלות בכלל. זאת לא בעיה של הספק או התשתית- המוזילה עובד ללא כל בעייה. הופעלו תוכנות מקצועיות למציאת וירוסים וקבצי ריגול והכל תקין. בנוסף, לא הותקנו שום תוכנות לאחרונה במחשב. אלו פעולות ניתן לעשות על מנת לתקן\לשחזר את האקספלורר והקבצים שכניראה ניפגעו בו? תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה http://www.tistaper.com/ כל מיני עיצובים ואני חושב שאנשים בHWZONE יכולים לעשות דברים יותר טובים או מצחיקים - אז קחו תתמונה הזות או תמונות אחרות - וניראה איך אתם בתור ספרים וירטואלים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני זקוק לחבילת קודקים לווינדוס 98 שתכלול הרבה קודקים (AVI, XVID,DIVX וכו'). תתפלו יש אנשים שמתשמשים בזה, טוב נו כשהמחשב בן 7 הוא לא בדיוק יכול להחזיק XP.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברים אני חייב עזרה... התמונה של המסך של המחשב שלי מתכהה אחרי כמה זמן ללא שימוש, זה נראה כאילו כל הצבעים מתחשכחים והמסך נהיה חשוך עד נקודה מסויימת... ואין שאני נוגע בעכבר זה חוזר למצב הרגיל... בנוסף זה קורה לי גם כאשר אני רואה מצגות בפוורפוינט.... חייב עזרה מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה קורה???
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר ככה שזה יוריד קובץ קובץ ולא חלקים מכל הקבצים? נגיד בתמונה קודם יוריד תראשון אחר כך תשני וזה?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-