עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GamePad,

לפתע פתאום המחשב התחיל להראות סרטים בשחור לבן! ניסיתי להתקין מקודד חדש את החבילה של ACE שהומלצה פה כמה תרדים לפני, אך לשווא! אנשים אתם חייבים לעזור לי

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. שלום קיבלתי לא מזמן מחשב חדש. הכל עובד טוב בגדול. יש לי בעיה מוזרה עם הכונן האופטי שלי ( GH22NS30 של LG ): כשאני פותח את הכונן לראות את הקבצים שיש עליו כל הקבצים נראים כאילו הם דפי אינטרנט (כלומר, יש אייקון של דפי IE במקום כל ציור קובץ אחר). אם מסתכלים טוב, רואים שמתחת לציור של הדף אינטרנט יש את הציור האמיתי של הקובץ שאמור להיות, אבל כמעט ולא רואים אותו. למרות הבעיה באייקונים, כל הקבצים פועלים כמו שצריך והכונן עובד מהר וטוב. זה רק הבעיה של האייקונים. אם זה איכשהו קשור, אז בכוננים וירטואלים זה לא קורה לי. מבחינת דרייברים, עשיתי חיפוש של הוינדוס לדרייברים חדשים יותר והוא לא מצא. רעיונות למישהו? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. דרוש מתכנת web לבניית אתר עסקי דרישות: שליטה טוטאלית בשפות התכנות הבאות: html, css,javascript, photoshop, flash, php, asp חובה: ניסיון קודם בעיצוב ובניית אתרים, חובה להציג תיק עבודות קודמות או קישורים לאתרים קודמים. חובה: ידע בקידום אתרים ואבטחת מידע מאזור המרכז והשרון עדיפות תינתן לנערים עד גיל 18 שכר גבוה למתאימים. לשליחת קורות חיים: nmpshl@gmail.com --שגיא matcoh1@gmail.com--מתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tommy_g,

אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. הכרטיס הוא : ensoniq es1370 audiopci sound card לא מוצא הורדה שלו. אם אפשר לבקש לא להביא לי כל מיני חיפושים שביצעתם ולהגיד מצאנו.. כי את זה גם אני עשיתי.. אבל לא מצאתי הורדה נורמאלית שתפעל. תודה..

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך תוכנה לבדיקת פינג, שהיא תהייה קלה לתפעול ולא מסובכת רק לשם בדיקה אם הפינג בסדר גמור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shmaram,

שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by asaf-g,

היי לאחרונה ההודעות שאני שולח באייסיקיו לא תמיד מגיעות ולפעמים אני שולח "רווחים".. מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה אסף.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. אני צריך מקודדים טובים תביאו לי קישור ל xvid או משהו כזה זה מקודד לא?! בקיצור אני צריך מקודדים

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by eladbu,

כיצד אני שומר פלאש במקסטון קלאסיק?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by xena,

מישהו מכיר? היא לא עובדת כראוי. בעקרון למי שלא מכיר אותה, אני מחפש תוכנה שתעבוד כראוי בויסטה למטרת המרה מקבצי MPG לקבצי AVI עם מקודד XVID. עדיף משהו מקצועי.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  12. שלום לכולם הבנתי שזו בעיה ידועה והקבצים עדיין בתיקיית הTEMP של EMULE האם מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לשחזר את ההורדות

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by brasor,

דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by Rhx,

שלום. אני רוצה לקבל מכם שמות של תוכנות אנטי ספייוור,מומלצות וטובות. מלבד התכונות הבאות: *Spy Sweeper *Spyware Doctor *Ad Aware תודה. ובהזדמנות,אני אשאל איזה לדעתכם אנטי וירוס יותר עדיף הNOD32 או הKaspersky.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bykeking,

לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  16. אממ... הכל עבד ממש מצויין עד שפתאום ולא זוכר איך אני קולט X על האייקון בTASKBAR ואי אפשר להעביר את הAUTO PROTECT לENABLED. אז נכנסתי להגדרות בשביל לסדר, סימנתית לחצתי OK וזה מה שקיבלתי : יש לכם מושג איך מסדרים ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. שלום אני מחפש תוכנה שתפצל לי קובץ mp3 שכולל בתוכו אלבום שלם... קובץ אחד ששוקל 150 MB בערך ויש בו מספר שירים. תמונה להמחשת התיקייה מצורפת.. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. הנה העלתי תמונה ..... עדכנתי גם לגרסא אחרונה ושוב אותה בעיה ...מישהו נתקל ? אגב ניסיתי גם להסיר פייר וול גם לא עזר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. קורה לי ככה כשאני מנסה להכנס לאתרים! מה לעשות?! זה משגע, חשוב לציין שאחרי ריפרש האתר עולה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. שמתי על המחשב windows vista ויש לי סט אלחוטי של logitech מלפני כ4 שנים שכולל את העכבר mx700 והמקלדת שבאה איתו בסט ובאתר של logitech משום מה כבר אין דרייברים לסט הזה ולאחרים ישנים אף יותר יש ואלה שיש לי על המחשב לא מתאימים לvista אני חייב את זה כי זה ממש עוזר הדרייברים האלה ואני לא מוצא ... השאלה האם יש דרייברים אחרים באתר שיכולים לעבוד גם על הסט הזה??? ואם כן בבקשה תביאו לי קישור ואם לא אז אולי למישהו יש דרך להשיג לי את הדרייברים שיעבדו על ויסטא !!!! תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור :yelclap:

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by GaTor120,

איך אני עושה שיהיה תיקון שגיאות בעברית ב WORD כשהאופיס מותקן באנגלית? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by y42r,

יש לי מדי פעם צורך לשלוח כמה מאות מיילים. המגבלה של ספקיות התוכן היא מקסי' 50 מיילים בשליחה אחת. הפתרון שהנותנים הוא לרכוש שרת דואר פרטי שיעשה את העבודה אבל זו הוצאה גבוהה מידי. יש פתרונות אחרים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי ביוס גרסה 23 (_ לוח האם הוא abit duramax_) איך אני מעדכן את הביוס שלי ואם יש דרך בלי לצרוב על דיסקים את זה זה יהיה ממש נחמד

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by DimaX,

היי! יש לי כרטיס TV ואני יודע לחבר את הוידאו אליו בצורה נכונה. כשאני מנסה להקליט עם התוכנה שבאה עם הכרטיס(מהוידאו או מYES שמחובר גם לכרטיס), אז כל שעה של סרט יוצאת 17GB!! אתם מכירים תוכנה שאפשר להקליט איתה מYES(הממיר של YES מחובר..) או מוידאו באיכות "טיפה" פחות טובה? למשל 2-5 GB לשעה? (אני צריך להקליט בסביבות 12 שעות ואז לערוך ולקדד...) קראתי פה בעוגן איזה מדריך עם התוכנה Ulead Video Studio אבל לא היה רשום אם יש אפשרות להקליט בכמה איכויות ואני לא רוצה סתם לקנות... תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by izikd,

לפעמים אני צריך לעבוד עם גיבויי SQL ששוקלים סביבות ה70 מגה וזה כמובן קובץ טקסט. פעולה דומה בלתי אפשרית ע"י הכתבן, לשם השוואה פתיחת קובץ בגודל מגה לוקח כחצי דקה ולקיחת חצי מהזיכרון. אז האם ישנה תוכנה טובה אשר תיתן לי אפשרות לפתוח את הקובץ "בשלבים" או בחלקים או מה שלא יהיה, כל דבר שאיתו אני אוכל נורמלי עם קבצי טקסט גדולים? בתודה, איציק

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.