תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! סוף סוף החלטתי לבדוק את Firefox ולהבין מה כל המהומה, לכן הורדתי את קובץ ההתקנה מכאן http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ ולאחר ההורדה התקנתי את התוכנה. הבעיה שלי היא, שממשק התוכנה בעברית ואילו אני מעדיף אותו באנגלית וגם שיהיה מסודר משמאל לימין. חיפשתי בכל ההגדרות בתוכנה ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את שפת הממשק. ופה אני זקוק לעזרתכם. כיצד אני משנה את שפת הממשק מעברית לאנגלית? אם אתם זקוקים לעוד מידע אז רק ציינו מהו ואני אוסיף אותו בהקדם. * עכשיו כשחזרתי לעמוד ההורדה הנ"ל שמתי לב שמתחת ללינק ההורדה כתוב 1.5.0.7 for Windows, Hebrew - יש סיכוי שהייתי צריך להוריד גירסא אחרת מלכתחילה? - יש תוספת/פאטצ' שצריך להוריד על מנת לשנות את שפת הממשק? ת…
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שמאפשרת שליחת פקס לאנשים דרך המחשב מבלי שיש לי פקס בבית? כמו שיש תוכנות ששולחות SMS מהמחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהתבלאות (לא הכתיבה) יהיו מימין לשמאל? (הכוונה שהתא הראשון A יהיה בצד ימין?)
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוכל למיין לי לפי הסדר את הקבצים הכי כבדים עד הכי קלים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא MSI דגם ms 6728 ואם אפשר אתר בחינם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מפעיל אותו אבל אחרי שהו מסם לטעון הוא לא מציג כלום בחלון הראשי ואני לא יכול לעבוד בכלל וניסיתי להתקין מחדש ולא עובד ושום דבר שעשיתי לא זז.... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבצע חיפוש בקובץ PDF, כאשר הקובץ המוצג בתוכנה הוא בעצם סריקה של מסמך. האם זה אפשרי?... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, חבר הביא לי את המשחק הזה בארבעה דיסקים ,כשאני מכניס את הראשון הוא מפעיל את ההתקנה ,אני מכניס serial ,ממשיך ואז הוא נותן לי הודעה שנדרש מינימום dx9c בכדי להפעיל את המשחק, מה שמצחיק הוא שעידכנתי את הdx שלי לאחרון של מרץ. מה זה יכול להיות? אני מאוד רוצה לשחק בו שוב ,פשוט עכשיו יש לי הגה חדש אז יהיה יותר כיף תודה מראש לכלללל העוזרים. ד"א זה דיי דחוף חח
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
קבלו תוכנה מעולה לצריבה כימעט זהה לנרו בתכונות שלה היא ממש קלה במחינם משאבים וחינמית בקוד פתוח http://infrarecorder.sourceforge.net תגובות דעות וכו'...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי קובץ PDF עם 100 Pages, ואני מעוניין לצמצם שיהיה בכל עמוד, 2 עמודים (כמו האופציות שיש בהדפסה) ולשמור את הקובץ כ-PDF. תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי כולם הבעיה: יום אחד, לפני שעות רבות, עדכנתי את המסנג'ר שלי(YAHOO), ופתאום FIREFOX התחיל להוביל אותי לדף חיפוש של יאהו במקום לאתרים שאני צריך ( לדוגמא אם פעם רשמתי xkcd והוא הגיע ל www.xkcd.com, עכשיו הוא מגיע לדף של תוצאות החיפוש "xkcd' בyahoo search. פתרון אפשרי?: כנראה אני צריך להחזיר את מנוע החיפוש בחזרה ל"יותר מזל משכל" של גוגל או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. עזרה בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ICQ מתנתק בתדירות גבוהה וגם לא עושה רפרש למי שנמצא און ליין (כדי לעשות זאת אני צריך לעבור למצב אוף ליין ולהכנס מחדש). נ.ב. אני משתמש ב ZoneAlarm Pro
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי WMP 11 והרדתי את הקודקים של KLITE CODEC PACK שכלול בתוכם VOBSUB שמראה כתוביות בWMP. הבעיה שלי היא שבסרטי HD זאת אומרת MKV הוא לא מראה את הכתוביות ובסרטים DIVX זה כן מראה. איך אפשר לפתור את זה?
-
היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת להוציא את המילים משיר כלשהו ולהישאר רק עם הלחן? אשמח לתגובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד של המחשב שלא שמעתי עליה עדיין אני יכול לשמוע קבצי קול ומוזיקה בwmp אבל בווינאמפ או בכל משחק אחר במחשב אין לי קול במשחקים באינטרנט דווקא יש לי קול. התקנתי מחדש את הכרטיס קול שלי ועידכנתי אותו עדיין כלום אין קול במשחקים.....מה אני אמור לעשות??
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי צורב DVD ואני רוצה לעשות צריבה לדיסק משחק מדיסק לדיסק איך אני עושה את זה מבלי שיהיה לי עוד כונן..?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-