עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מאז שנכנסתי לאיזה אתר מחיפוש בגוגל הדפדפן נדפק הוא עובד לאט הטאבים לא נסגרים ונפתחים ויש עוד מלא בעיות אפשר לעשות לו תיקון או משהו ?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Nurit2005,

מה דעתכם על עבודתי החדשה http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/FerrariWallpaper01.jpg

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. הרבה פעמים שיש כתבה טובה או משהו מענין באינטרנט אני מגבה את כל הדף אינטרנט עי scrapbook אם אני פשוט יעתיק את הלינק של האתר,האם יכול להווצר מצב שעוד שנתיים שאני ארשום את הלינק התוכן לא יהיה זמין?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Oak,

שלום יש לי צורב DVD של LG והמחשב לו מזהה אותו בכלל . במנהל התקנים הוא רושם שגיאה :‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏ . ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין שוב וזה לא עוזר . במנהל התקנים > כונני DVD תקליטורים הוא רושם את השגיאה הנ"ל לשלושה דברים : 1) HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N 2) QP6945C JGN694P SCSI CdRom Device 3) WNQF KHIR09Y3 SCSI CdRom Device האם יש פתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. רצוי תוכנה אמינה לעבודה יום יומית מול שרת . כמו כן אם ישנם כמה סוגים שונים . תודה לעוזרים .0

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. הבעיה הכי הזויה שנתקלתי בה מעולם: משתמש ב- kaspersky internet security 8.0.0.506. יצא לי להתקל במילה laureates, וכשניסיתי לגלות מה היא אומרת עם QTL קיבלתי ג'יבריש במקום תרגום. בנסיון לתרגום דרך מורפיקס, קיבלתי דף ריק הנושא את הכותרת gif image, 1x1 pixels. אותו דבר קיבלתי בחיפוש בגוגל. התופעה חוזרת על עצמה גם ב- IE8 וב-chrome. החלטתי לכבות את הקספרסקי, והכל הסתדר. כשהדלקתי אותו מחדש, התופעה חוזרת על עצמה. כמו כן, אפילו כניסה ישירה ללינק הבא לא מתאפשרת כשהקספרסקי פעיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_laureate (מקבלים דף שכותרתו gif image...). איפסתי את הגדרות הקספרסקי אך זה לא עזר. פרט לתופעה הזויה זו, הכל תקין ולא נתקלתי בשום דבר דומה בעבר. אשמח לעזרתכם. עריכה: נ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by mayhem,

חברים שלום יש לי מחשב ישן שמתאים מאוד לצרכים שלי. אבל אין לי אנטי וירוס... אני מעוניין בהמלצותיכם לגבי אנטי וירוס שלא יכביד על המחשב. (במידה ויש תוכנות עזר נוספות שאותן יש לאנטי וירוס - פייר וול וכדומה זה יהיה מצויין). נתונים על המחשב שלי: 128 זיכרון. מעבד פנטיום 300.... תודה מראש על העזרה!!! דב.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by The Dom,

למרות שזה נראה כאילו כבר שאלו את זה... לא שאלו את זה-וחיפשתי. אז קיצר מה יותר טוב? INTERNET EXPLORER 7 או firefox ?? ובדרך אם תסבירו על מערכות האבטחה של שניהם זה יהיה נחמד

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by אוריפ,

שלום! מאז שעדכנתי את תוכנת הITUNES לגרסא 7, השירים יורדים באיטיות מוגזמת. יש לציין שגם כשאני עושה PREVIEW הוא עושה BUFFERING הרבה מאוד פעמים כשפעם ההדגמה של השיר עברה חלק... זה קורה אצל עוד אנשים או שזה רק אני (פשוט לא ראיתי את הבעהי הזו מצויינת ברשימת הבאגים בגרסא החדשה)?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by lompy,

מחפש תוכנה שיודעת להקליט סרט שמנוגן באתר באינטרנט או לחילופין תוכנה שיודעת להקליט את הדסקטופ כולל סאונד שמנוגן במחשב לסרט

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by dd7,

איך עושים את החתימות שיש כאן בפורום.. אלו הדקות והארוכות שמפרסמות מותגים? תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by galCool,

איך אני שומר אנימציה כמו שצריך? שמרתי את האנימציה ואז אי אפשר לפתוח אותה.. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. וגם: איך אני מונע ממשתמש כלשהו להסיר את הנוד32 מרשימת התוכניות העולות באיתחול? (ב-MSCONFIG הייתה שורה של נוד32 אבל מישהו מחק אותה והוא לא זוכר איך. כנראה דרך תוכנה לניקוי זבל)

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by 11moshiko11,

שלום! אני מחפש תוכנה שאמורה להיות מאוד פשוטה, וגם מאוד יעילה: תיוג דיסקים בתוכנה הזו אני רושם את התוכנה/ שם של שיר/ שם של קובץ, והתוכנה אומרת לי באיזה דיסק זה נמצא. כמובן שלפני כן, יש להכניס לתוכנה את הפלייליסט/ שמות הקבצים/ תוכנות. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by er0101,

הסתבכתי באתר צ'קפוינט. איפה אפשר להוריד :s05:

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by Bad-Guy,

אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון אז ככה: אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל ה…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  18. יש לי צורד דיוידי... יש לי נרו 7... ויש לי סרטים בנפרד ותרגומים בנפרד, רציתי לךדעת איזה תוכנה הכי פשוטה מדביקה כתוביות לסרטים, ואיך לצרות לדיוידי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by eladbu,

מחפש תוכנה לעריכת תמונות! משהו כמו נרו וויזין עם עיצוב תפריטים קל ונוח

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by lader,

שלום לכולם! מישהוא מכיר תוכנה שמבהירה את המסך אבל שתהיה פעילה גם במשחקים, כי כל התוכנות שמצאתי הם רק להבהרת הדסקטופ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by the_big,

תוכנה שתהייה קלה לשימוש לא חייב ממש מקצועית

22. Started by halo,

האם יש מצב כזה שאני מוריד סרטון מהאימיול או כל תוכנת שיתוף וזה אומר לי שיש על זה הגנה וצריך רשיון על זה משהו כזה? או שזה בעיית מקודדים?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

התקנתי קודקים כל מה שצריך מראה לי שחור לבן מה הבעיה אחים שלי ?...! בדרך כלל אני מתקין את הקודק COLE2K והכל עובד טוב עכשיו אני לא יודע מה קרה .. תעזרו לי בבקשה !!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. היי לאחרונה יש לי בעייה מוזרה. המערכת לא נותנת לי (מייד) לסגור את הדפדפן אם נפתח לפני שניה וכן צריך הרבה הקלקות עד שכותב בשדה כתובת אינטרנט. כבר שבועיים או יותר שחלונות אקספלורר (6 או 7) עפים לי סתם כך - כולם בבת אחת. יש לי את SPYWARE DOCTOR ואת SPYBOT ואני מעדכן ומנקה ללא הועיל. רעיונות יתקבלו בתודה!! יהודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים