עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoakall,

(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by tomey,

אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת Huh יש בעעית חיבור ??

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. כמו שרשום בכותרת , יש לי קובץ MP3 ( ניתן להפוך אותו בקלות לקובץ WAV או כל קובץ מוזיקה אחר ) ברקע של השיר נאמרים דברים לא ברורים אני מעוניין להגביר את רעשי הרקע הספציפיים האלה ( רק את אלה ולבודד אותם ) ולשמוע את מה שאומרים. יש תוכנה שעושה את זה ? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. Started by nokobik,

אם יש חינמית, הכי טוב.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by chinchi,

קיים בחלק מהאתרים, רובם מחו"ל. לא קיימים רוגלות ווירוסים למיניהם במחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by rino,

ראיתי היכן שהוא שיש תוכנה שמאפשרת לך להתקין XP על DISK ON KEY ובכל מחשב שתתקע אותו תוכל לעבוד על הWINDOWS שלך שהתקנת על הזיכרון USB הבעיה היא שאני לא מוצא את התוכנה הזו מישהו מכיר ויכול לכוון אותי ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. הDAEMON TOOLS לא יוצר מBIN ... :-\

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. יש באינטרנט סרטים שאם לוחצים עליהם, המדיה פלייר נפתח ומנגן אותם אבל מאז שהתקנתי K-LITE CLASSIC PLAYER אני חייב לעשות שמירה בשם איך מחזירים את זה למצב הקודם ? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by HaVoC_850,

הרסו את הBSPLAYER ודחפו לו את התוכנת SAVE הזאת אני לא יודע מה היא עושה בדיוק אבל אני מעדיף לא להתעסק איתה יש לכם אולי הצעה לתחליף לתוכנה המעולה הזאת במקרה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אני רוצה לצרוב לחבר סרט שהוא XVID עם כתוביות שהוא יוכל לראות את זה בדיוידי שלו שלא תומך ב DIVX אז אני עושה בנרו VIDEO IMAGE אבל לאן אני מכניס את ה SUBTITLES ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by Moshep,

אז ככה... אחרי שאני מקליט ההקלטה יוצאת באיכות מעולה והכל לאחר שאני מקליט אני מתחיל לקודד עם התוכנה Virtual Dub כשמגיעים לתוכנה הכל מתחיל להסתבך וזאת לא בעיה עם המחשב השארתי את המחשב דוקא בלי שום תוכנית פועלת ממש כלום סגרתי הכל ולא נגעתי בו עד לסיום הקידוד אבל אחרי שהפלט של הקידוד יוצא ונשמר יש על הדמויות בקטע הוידאו מין קווים כאלה בלתי נסבלים זה לא קווים שבקושי רואים זה ממש קווים שמפריעים למהלך הראייה http://img507.imageshack.us/img507/911/haisraelims01e04moshe00bi7.jpg מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. כל פעם שאני מנסה להוריד מהתוכנה ביטורנדו (הגירסה החדשה ביותר) העיגול נהיה בצבע שחור והוא לא מוריד וכותב : .........ERROR PROBLAM CONNCTING TO TRACKER זה קורה בכל קובץ שאני מנסה להוריד ! ניסיתי מלא עם הרבה מוקורות זה לא קרה לי אף פעם? ממה זה? התקנה מחדש לא עזרה גם ניסיתי גרסאות שונות...

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by uriya,

לאחרונה ישנה בעיה שכרטיס מסך שלי, אני חושב שזו התנגשות מסויימת, אך אינני סוגר על כך לגמרי אני מוריד דרייברים עדכניים מהאתר, יש לי ווינדוס חוקי וגם אותו אני מעדכן לעיתים תכופות. הבעיה מתחילה בזה שאני רואה סרטים כצפיה ישירה כמו סירטונים של חברים בפייסבוק או אפילו יו-טיוב. זה לא קורה בסרטים שיש לי על המחשב, ז"א על ההארד-דיסק אשמח לתגובות אוריה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  17. ישנה תוכנה שנקראת "חשיבה מילונית" ללימוד מילים לפסיכומטרי. התוכנה פועלת במחשב הביתי, אך במחשב שבבסיס תחת Windows 2000 היא לא פועלת. הודעת השגיאה היא : Runtime Error 7: Out of memory כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  18. היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by LockOn,

שלום אנשים, אני מחפש דריבר ללוח אם מהדגם הזה: Dell Precision WorkStation 360 ולכרטיס קול מהדגם הזה: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  20. או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by RayZ,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:28:50, on 14/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec S…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by Omri643,

1st of all sry for my bad english' im in safe mode... problem: last week, iconnected the computer to a FHD 1080P television. now i connected my computer to my normal monitor, and the res' is still 1080P which my monitor does not suppurt. how can i change the resolution without unplugging the computer and taking it to the TV? plz answer quickly ...

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  24. אני מכין צילצולים לפלאפון, ולכן יש צורך בתוכנה מדוייקת, שאפשר לשלוט על השניות. ניסיתי את mp3 knife and mp3 cutter אבל בשתיהן השליטה על השניות היא באמצעות באר מעצבן. תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. ???

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.