תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צורב קיליפים שאני מוריד kazaa ושאני מפעיל את הדיסק ב דיוידי זה קופץ כאילו הדיסק דפוק. אני צורב אם NERO ישר לפורמט VCD אני לא ממש יודע איך עובדים אם זה אז בבקשה כול מי שיכול לתת לי מידע על VCD וSVCD זה מאוד יעזור לי ובאיזה תוכנות להישתמש. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
וגם: איך אני מונע ממשתמש כלשהו להסיר את הנוד32 מרשימת התוכניות העולות באיתחול? (ב-MSCONFIG הייתה שורה של נוד32 אבל מישהו מחק אותה והוא לא זוכר איך. כנראה דרך תוכנה לניקוי זבל)
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקנתי מחדש עשיתי restore כלום לא עזר אני מכניס כמה שירים ואז פתאום חוטף את כל ההודעות האלה http://img485.imageshack.us/img485/3089/i987uyfm5rh1.jpg http://img485.imageshack.us/img485/2273/srequ0.jpg http://img245.imageshack.us/img245/1074/uy87lq8pv7.jpg האם יש תוכנה אחרת להעברת שירים ל-Ipod ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה כמו של NVIDIA שנקראת SYSTEM TOOLS רק הבעיה היא שיש לי כרטיס 4890 של ATI. כבר הרבה זמן אני מחפש ולא מוצא תוכנה טובה שמודדת את טמפ' רכיבי המחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת להקליט סרט שמנוגן באתר באינטרנט או לחילופין תוכנה שיודעת להקליט את הדסקטופ כולל סאונד שמנוגן במחשב לסרט
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום הזה ויש לי בעיה בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת בהפעלת מספר תוכנות ומשחקים RUN-TIME ERROR [80040111] 2147221231 AUTOMATION ERROR CLASSFACTORY CANNOT SUPPLY REQUESTED CLASS הסרתי ושוב התקנתי את המשחק את התוכנות שבהם קיבלתי את ההודעה ודבר לא עזר ניסתי לשחזר את הקבצים של הWINDOWS אולי נפגמו גם לא עזר עשיתי שיחזור מערכת .הפעלתי אתחול סלקטיבי אולי איזה תוכנה מתנגשת גם לא עזר אני ממש מיואש ומתוסכל האין לזה פיתרון ? מותקנת במחשב המערכת : WINDOWS XP SP2 בגירסה העברית WINDOWS MEDIA PLAYER 10 בגירסה העברית K-LITE CODEC PACK 2.47 FULL חומרה : PENTIUM 4 3.00 GBZ זיכרון 512 mb כרטיס מסך :RADEOM 9200 SE AGP לוח אם VIA CHIPSET הודה לכם …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ניסיתי דרך tools->clear private data וגם דרך tools->options->privacy->clear now וגם דרך התוכנה cc cleaner. אני מדבר על ה drop-down menu שמראה כתובות אתרים שהוקלדו לאחרונה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את כתובת המסנגר ולהעביר את רשימת אנשי הקשר?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי אתמול את גירסת הדמו של קספרסקי וניסיתי להכניס SERIAL אחרי כמה ניסיונות מצאתי SERIAL שהתאים אך ברגע שלחצתי אישור זה העלה הודעה שאומרת שהאנטיוירוס לא יעבוד עד שאני אוריד עדכון של "BLACK LIST" מהאתר שלהם, ובכן, ניגשתי לאתר והורדתי עדכון ופה התחילו הצרות. לא הצלחתי להבין איך לעזעזל אני אמור להתקין את העדכון ולא הצלחתי למחוק את קספרסקי. מה שמונע ממני להתקין כל אנטי וירוס אחר ... אני צריך עזרה דחוף כי מחר בבוקר אני נוסע חזרה לפנימייה ואני ממש לא רוצה להשאיר את המחשב בלי אנטני וירס. תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הדרייבר מהאתר של Logitech לא עובד על windows 7, אבל זה עובד ב windows xp. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף תוכנית כלשהי לרשימה (של הווינדוס) למשל speedfan יצרתי קובץ uha עם התיקיה של הקבצים, ערכתי סקריפט כלשהו של ghost למשל שיריץ את speedfan.exe מתוך הuha כשאני לוחץ דאבל קליק על ה speedfan.uha זה פורס הכל לתיקיה זמנית ומריץ לי את התוכית. עד כאן הכל טוב, ערכתי את hbcdmenu.csv והוספתי לקטגוריה Testing את הSpeedFan אך כשאני נכנס לתפריט של ההיירן ולוחץ על הspeedfan זה סתם פותח לי את התיקיה files.. השתגעתי כבר, וגוגל לא מניב תוצאות, יש מישהו שיודע איך עושים את זה? אפשרי בטוח שזה אפשרי יש ברשותי גרסא של העבודה שערוכה במקצת עריכה: - הצלחתתי בסוף לבד, צריך להוסיף בטבלה ב hbcdmenu.csv גם speedfan ובעמודה אחת למטה יש להוסיף speedfan.cmd
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
איך שחבר שלי מתחבר לאינטרנט אתרים פורנוגרפים משתלטים לו על המחשב. מרוב ההצפה על האתרים המחשב נתקע. הוא הריץ אנטי וירוס אבל הוא לא מצא כלום. זה בטח אזשהו תולעת. יש אזשהו תוכנה שיכולה לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
האלואוז הרצתי חיפוש ולא מצאתי- מה התכנה הכי טובה להמרה של XVID לקבצים המתנגנים על DVD וצריבתם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-