עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך התוכנה מחלקת את המקום למחיצה החדשה? יש לי 2 מחיצות, בכל אחת יש לי 8 גיגה פנוי, אני רוצה לפתוח עוד מחיצה בגודל 5 גיגה בשביל להתקין עליה לינוקס, אבל PM לוקח לי מ-D רק 700 מגה, ומ-C לוקח 3 גיגה. מה הבעיה שלי? איך אני אמור לפתוח מחיצה של 5 גיגה כשהוא מביא לי רק 3 וקצת...

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by moshiko69,

שלום, ישלי בעיה מוזרה בICQ : יש לי WIN XP SP 2 אני מתקין את ה ICQ ומקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאות להתקין את התוכנה בגלל שאני לא הADMINISTRATOR (למרות שאני כן). חשבתי וחשבתי מה לעשות וניסיתי להתקין את התוכנה כאשר ה WIN במצב "בטוח" ושם הוא כן נותן לי להתקין אבל כשאני מעלה את ה WIN במצב רגיל ואני מנסה להפעיל את התוכנה (כבר לאחר שהתקנתי אותה במצב "בטוח") הוא מנסה לחפש את הקובץ הרצה של ה ICQ. איך אני פותר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל הנה הבעיה יש אתרים ותוכנות שלא נראים טוב, הם לא מציגים תמונות למשל האתר שלכם-HWZone: או נורטון אינטרנט סקויריטי(לא יודע איזה גרסה או 2005 או 2006) אני לא יודע לתאר איזה בעיה זאת, זה בנייד של חבר הוא אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין תוכנה מסוימת לפני הרבה זמן אני אשמח אם תוכלו לזהות את הבעיה ולהציע פתרון. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by eladbu,

אלו הם תמונות מפוברקות של אנשי רויטרס ווסינגטון פוסט וכל החברה הטובים שאוהבים אותנו החלטתי דווקא לשים את הלינק פה כי אין כמו פוטושופ! http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. בחבילת ה K-Lite מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ( full ) לבין הגירסה של ה Mega ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני גר במעונות של מכללה ויש פה רשת אלחוטית שאני מתחבר לאימיול אני מקבל LOW ID ורציתי לדעת אם יש משהו לעשות בשביל לקבל HI ID תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by omrit,

שלום, אני רוצה להשתמש ב flash על מנת ליצור מיני מצגת ( הכוללת אינטרקציה עם המשתמש) לשימוש באתר שלי. אין לי שום ניסיון בפלאש וללמוד את ה flash pro נראה הרבה עבודה.... מישהו מכיר תוכנה קלילה וידידותית יותר שתקל לי את העבודה? תודה!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום מה הבעיה שיכולה להיות שיש לי סרט במחשב (WIN 7) ומותקן עליו הקודקים SHARK007 וכן BS PLAYER וVLC וכמובן מדיה פלייר והסרט הוא בסיומת AVI אבל כשאני מפעיל אני לא שומע קולות של דיבור .את כל הסרט כן אבל אנשים מדברים לא! ואם אני יפעיל בBS PLAYER אני כן ישמע.. מה תריך לעשות כד ישזה יעבוד במדיה פלייר רגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by prince8900,

יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה- explorer הוא לא נכנס לאינטרנט והדף נתקע. הבעיה היא רק באינטרנט.

10. Started by גמני,

יש את האתר הרגיל https://addons.mozilla.org/he/firefox/?browse=featured אבל נדמה לי שאתמול מצאתי אחר שלדעתי היה יותר ידידותי, וכרגע אני לא מצליח למצא אותו. יש למישהו רעיון? איזה מסטול אני, זה מתחת לאף.. about:addons

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. יש לי מקלדת MX100 אל-חוטית ועכבר G5. מאז שיש לי את העכבר המקלדת עושה לי בעיות. אי אפשר להקליד בה אבל אפשר להשתמש בכפתורים הנוספים כמו מחשבון, ו-HOMEPAGE. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by urdead,

עשיתי פורמט למחשב והשתמשתי בXP בלי SP ועכשיו שאני מנסה להתקין SP2הוא אומר לי שהSERIAL לא אמיתי אבל אני זוכר שפעם פתרתי את זה איכשהו אבל אני לא זוכר בבקשה תעזרו לי להתקין SP2 על המחשב שלי ..

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. יש לי Firefox בעל ממשק בעברית. איך אני משנה אותו שיהיה עם ממשק אנגלית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by dbx22,

?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by zedisdead,

אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי AVI ללא צורך בהמרה לפורמטים אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by solo53,

נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. יש לי קובץ זיפ שאני רוצה לדעת איזה תוכנה כיווצה אותו כולל הגרסה שלה תודה

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by dddani123,

אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. אני מחפש נגן שתומך בפורמטים כגון OGG ו-FLAC וששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, בניגוד ל-Winamp שבו כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ (כפי שאני מעוניין). אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows, לא אוהב את הממשק שלו. גם לא ב-iTunes או בתוכנות אחרות שמתקינות סרוויסים מיותרים ברקע. הצעות אחרות? עדיפות תנתן לתוכנות חינמיות ולפרוייקטים בקוד פתוח

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by locke,

יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. במנהל התקנים רשום לי שחסר לי בקר RAID מה זה בכלל?

25. הבעיה הכי הזויה שנתקלתי בה מעולם: משתמש ב- kaspersky internet security 8.0.0.506. יצא לי להתקל במילה laureates, וכשניסיתי לגלות מה היא אומרת עם QTL קיבלתי ג'יבריש במקום תרגום. בנסיון לתרגום דרך מורפיקס, קיבלתי דף ריק הנושא את הכותרת gif image, 1x1 pixels. אותו דבר קיבלתי בחיפוש בגוגל. התופעה חוזרת על עצמה גם ב- IE8 וב-chrome. החלטתי לכבות את הקספרסקי, והכל הסתדר. כשהדלקתי אותו מחדש, התופעה חוזרת על עצמה. כמו כן, אפילו כניסה ישירה ללינק הבא לא מתאפשרת כשהקספרסקי פעיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_laureate (מקבלים דף שכותרתו gif image...). איפסתי את הגדרות הקספרסקי אך זה לא עזר. פרט לתופעה הזויה זו, הכל תקין ולא נתקלתי בשום דבר דומה בעבר. אשמח לעזרתכם. עריכה: נ…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.