תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
(אני מקווה שאני לא מפר איזה חוק של הפורום עם שאלה על האימיול) יש לי בעיה של "לאוו אי.די" כל פעם שאני פותח את האי מיול זה האתר שעולה לי..: Many Lowid Problems are caused by a non-configured firewall.So you must know how using emule correctly with a firewall: XP FIREWALL Follow theses instructions if you have xp firewall enabled : 1. Open eMule 2. Clic on Settings> Connection 3. Note the port value (6662 by default) and the UDP port value (6672 by default) 4. Close eMule 5. With Windows XP, clic on Start , then Connections. 7. Clic on "show all connexions" 8. Right click on your internet connection and property 9. Go to advanced then settings 10. Click on add 11. Ch…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם תוכנה אמינה וטובה לניקוי הרג'יסטרי/ניקוי קבצים לא רצויים?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין הגרסאות השונות של תוכנות השרטוט הבאות solidworks , autocad, inventor ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
לינק: http://www.neowin.net/news/software/09/10/22/free-1-year-anti-virus-subscriptions-for-your-windows-7-pc IObit Security 360™ PRO Panda Internet Security 2010 Kapersky Internet Security 2010
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אנשים, מה התכנה לדעתכם הכי מומלצת לתחזוקת מחשב? אני עובד על ויסטה ובזמנו ב XP עבדתי עם ה SYSTEM MECHANIC 7 רק שהוא עשה לי קצת בעיות אבל באמת היה משהו מיוחד... יש משהו מומלץ יותר? או להתחיל שוב איתו? חשוב תמיכה מלאה בויסטה...
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הנרו במחשב, כשאני מנסה לצרוב קובץ כDATA DVD או DATA CD אני גורר אותו אל התוכנה ואז לוחץ על Burn ובמקום להתחיל את הצריבה הוא מפנה אותי לבחירת קובץ Image ולא נותן לי לצרוב. כמו כן במסך האחרון לפני הצריבה ישנה אפשרות לבחור את הכונן שממנו רוצים לצרוב ומשום מה לא מופיע צורב הDVD אלא Image משהו.. יש לציין שהצורב כן מזהה דיסק חדש ונראה כאילו התקשורת בינו למחשב תקינה . ( בעת הכנסת דיסק חדש קופץ חלון האפשרויות) ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקינה מחדש ולא עזר. אם למישהו יש פתרון אודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב קונה IRIVER Clix וארצה להכניס לתוכו מספר סרטונים. יש אולי תוכנה פשוטה שתאפשר לי בקלות להמיר קבצי סרטים/ סרטונים ל MPEG-4? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צורב קיליפים שאני מוריד kazaa ושאני מפעיל את הדיסק ב דיוידי זה קופץ כאילו הדיסק דפוק. אני צורב אם NERO ישר לפורמט VCD אני לא ממש יודע איך עובדים אם זה אז בבקשה כול מי שיכול לתת לי מידע על VCD וSVCD זה מאוד יעזור לי ובאיזה תוכנות להישתמש. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עדכנתי ל messenger 8.1 לפני כמה ימים ואני מקבל הודעות בלי שום בעיות מאנשים, אבל לפעמים (לפעמים כן ולפעמים לא) כשאני רושם הודעות לאנשים הם לא מקבלים אותם ואני כן מקבל הודעות מהם באותו הזמן. האם יש עוד אנשים עם הבעיה הזאת ? והאם יש לה פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הנה השאלה: יש לי חבר שרוצה לצבור ריטו טוב בtorrentleech עכשיו הוא ביקש ממני להלעות לו כי יש לי מהירות העלאה יותר טובה http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/taimors.jpg עכשיו כבר דרך החשבון שלי הורדתי קבצים הכל אבל השאלה האם אני יכול להעלולת את הקבצים שכבר הורדתי מהחשבון שלי פשוט להלעות אבל שזה ירשם בTL בחשבון שלו? או שאני צריך להוריד קובצים דרך החשבון שלו ולהעלות דרך החשבון שלו? תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד מהתוכנה ביטורנדו (הגירסה החדשה ביותר) העיגול נהיה בצבע שחור והוא לא מוריד וכותב : .........ERROR PROBLAM CONNCTING TO TRACKER זה קורה בכל קובץ שאני מנסה להוריד ! ניסיתי מלא עם הרבה מוקורות זה לא קרה לי אף פעם? ממה זה? התקנה מחדש לא עזרה גם ניסיתי גרסאות שונות...
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום משהו יודע מתי צריכה לצאת הגסה הסופית של kaspersky 8??
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני ממיר וידאו אנלוגי לוידאו דיגיטלי ומקבל 4.5 ג'יגה לשעת קלטת האם זה הרבה? איך ניתן לצמצם את הנפח של הוידאו בלי לפגוע באיכות בצורה קיצונית? תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
התוכנה מסרבת להפתח ודורשת שאני ירכוש אותה הבעיה שאפילו 30 יום היא לא נותנת לי בשביל שאני לפחות יכול לבדוק תמקלט שלי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את פאר קריי המלא מ-gamershell הקובץ יורד אבל בדף למטה כתוב Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. Attempting to download this file with your current browser is unlikely to work correctly. http://img337.imageshack.us/img337/8056/fcfh1.jpg אי אפשר להוריד יותר מ-2GB ב-IE ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פתחתי את הפיירפוקס ונפתח לי תפריט שאף פעם לא ראיתי כלומר ראיתי אותו אבל במוזילה הרגילה לא בפיירפוקס בקיצור הוא שאל איזה יוזר אני רוצה להפעיל והחלטתי בשביל הנסיון ליצור יוזר חדש יצרתי ועכשיו אני כבר לא יכול להיכנס ליוזר הישן הוא לא נותן לי יותר את הבחירה הזאת אלא תמיד נכנס ליוזר החדש והיוזר הישן עם כל ההגדרות הלך(מקווה שלא) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. עד עתה, הייתי עם XP עברית והאקספלורר היה בהתאם. כרגע, אני עובד על ווינדוס וויסטה-אנגלית, שם מן הסתם הצדדים של סרגלי הכלים הפוכים. האם/איך ניתן, באופן ספציפי, באקספלורר 7, לשנות את כיוון סרגלי הכלים?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
קראתי שיש המון בעיות לקרייטיב עם ויסטה אבל על בעיה כמו שלי עוד לא יצא לי לקרוא. יש לי את ה- Creative X-Fi Fatality Gamer התקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של קרייטיב וכשאני נכנס ל-Volume Panel לבדוק אם אני שומע מכל הרמקולם כמו שצריך אני לא מצליח לשמוע מהסנטר ומהסאב והדבר גם מתבטא במשחקים/סרטים. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הכבל מחובר כמו שצריך אגב.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום שאני רואה סרט mkv יש "רעש" בסרט איך אני פותר את הביעה? פרטים: קידוד סרט: x264 720p תוכנה: windows madia player 11 תוכנת htpc media portal חבילת קודקים: k-lite codec pack מערכת בפעלה: windows xp מעבד: amd e4050 כרטיס מסך: hd3650 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-