תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים סריקת וירוסים וסוסיפ טרויאנים למינהם בכל המחשב ומוחקים אותם ואיך ניתן לקבוע תדירות של סריקת וירוסים מדי יום ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, כמעט וסיימתי לערוך סרט קצר (15 דקות) בפינקל סטודיו אולטימייט ולפתע, כאשר אני מנסה לעדכן חלק מהכותרות, מופיעה הודעת ERROR על המסך+ סימן קריאה כחול גדול על רקע שחור. בנוסף, בעת פתיחת הקובץ של הסרט, הופיע חלון שכותרתו FIND MEDIA , לחפש בתוך : TEMPORARY FILES, ובתוך החלון מופיעים ארבעה ריבועים- שניים בכחול עם האות A ושניים בכתום עם האות B. כל אחד מהריבועים מוגדר ב"סוג פריט" כ"תמונת מסך סיביות" . הנה שם של אחד מהם : RTSOURCE@!PLAYER_TRANSITION_A_4X3.bmp!@ אני מניחה שהוא אינו מוצא את קבצים אלו. האם הנחתי נכון? אם כן, איך מאתרים את הקבצים הללו? ואם הבעיה אחרת, אז איך ניתן לפתור אותה בדחיפות? (הסרט אמור להיות מוכן תוך שבוע!!) תודה רבה! לימי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, המייל שלי בגימייל נמרח כאשר אני מנסה להשיב - מצורף צילום מסך אשמח לסיוע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שנמצאים ב-2 רשתות שונות, הייתי רוצה לפתוח על אחד מהם FTP SERVER ועל המחשב השני FTP CLIENT כאשר מה שאני רוצה לעשות זה להעלות ולהוריד קבצים מהמחשב עליו יושב ה- FTP SERVER. איך אני יכול לעשות את זה ? (אני מחפש משהו חינמי וטוב)
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין אותה אז מופיעה שגיאה בקשר לקובץ msvcr70.dll אז למה זה ואיך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני מחפש codec שהוא יחסית טוב אבל בחינם, אני רוצה לקודד סרטי AVI. רציתי להשתמש ב Divx, 3ivX אבל שניהם בתשלום Xvid הוא codec ללא תשלום אבל כשהורדתי לא היה סיומות לקבצים אז אני לא יכול להשתמש בזה (במחשב שלי מוגדר שיראה סיומות)
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש את תיקיית ה Favorites של FireFox, כדי שאני יוכל להעביר את כל תכולת ה Favorites הישנה שלי מהאקספלורר, היות ומשום מה, התוכנה לא העבירה את הכל בעצמה. אני יודע שאפשר דרךImport וכד', אך משום מה לא עובד לי אז אני רוצה לעשות את זה ידנית, תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי בעיות: 1.יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית פרו וניסיתי להפעיל את הנטמיטינג ואי אפשר הוא רושם לי הודעת שגיאה, להפעיל מחדש את המחשב, אבל אני מפעיל מחדש וזה לא עובד,ידוע לכם איך אפשר להפעיל אותו?ואם לא מישהו יכול לתת לי לינק להוריד אחד חדש אבל בעיברית... 2.אני לא מצליח בצ'טים לשלוח תמונות לאנשים, אני יכול לקבל אבל לא לשלוח.. מה אפשר לעשות? יש איזה קובץ שצריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה רבה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צורב קיליפים שאני מוריד kazaa ושאני מפעיל את הדיסק ב דיוידי זה קופץ כאילו הדיסק דפוק. אני צורב אם NERO ישר לפורמט VCD אני לא ממש יודע איך עובדים אם זה אז בבקשה כול מי שיכול לתת לי מידע על VCD וSVCD זה מאוד יעזור לי ובאיזה תוכנות להישתמש. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
מה שכתוב בכותרת לצורך העניין ניסיתי את Taksi היא בעייתית.. FRAPS אינה חינמית.. ו-IrfanView לא מצלמת כלום במשחק שניסיתי אותה (GRID)
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הגדרתי שהברירת מחדל תהיה עברית והסמן אכן הוא בעברית אבל הוא בצד שמאל של המסך. איך אני מגדיר בויסטה שהסמן יהיה בצד ימין של המסך כברירת מחדל ?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי לפני מס' חודשים מחשב עם תוכנת וינדוס ויסטה, לקחתי את המחשב לטכנאי אשר שינה את ההגדרות של הוינדוס ועשה שהויסטה יראה כוינדוס XP ואני לא מצליח בשום פנים ואופן להחזיר את ההגדרות שיראה כויסטה, זה מופיע עם ה-START כמו בוינדוס הרגיל וכל ההגדות כמו ברגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ל]טור את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מאז שנכנסתי לאיזה אתר מחיפוש בגוגל הדפדפן נדפק הוא עובד לאט הטאבים לא נסגרים ונפתחים ויש עוד מלא בעיות אפשר לעשות לו תיקון או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה דעתכם על עבודתי החדשה http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/FerrariWallpaper01.jpg
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-