עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  2. שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה שאני לא ידוע מה גורם לה. יש קווים שחורים מעל ומתחת לסירטונים שאני רואה באינטרנט. אני משתמש בפיירפוקס 5. וגרטיס מסך 6870HD crossfire. מצורפות דוגמאות: במסך מחשב (רזולוציה 1920x1200) ובמסך טלויזיה (רזולוציה 1920x1980) במסך הטלויזיה בכלל התופעה היא מוזרה, מפני שכי שאפשר לראות, יש אזורים שחורים ממש מסביב ל Player עצמו! כאילו כל הנגן מכווץ. הדרך היחידה שמצאתי להתגבר על הבעיה היא האפשרות של הורדת הסירטונים למחשב, ואז לצפות בהם בעזרת VLC ולשנות את ה aspect ratio. והבעיה מתרחשת רק ב Full screen חשוב לציין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by Highlandwer,

שלום, קראתי את הטרד עם התוכנות הממומלצות. מבין תוכנות ה ANTI SPYWARE. איזה לדעתכן הטובה ביותר? וגם אשמח אם מישהוא יעזור לי עם בעיה אחרת שיש לי בטרד אחר שפתחתי , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326503.0 תודה HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by avi112211,

מישהו יכול לעזור לי במציאת דריבר לווינדוס ויסטה לכרטיס קול שלי - creative vibra 128?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by The Dom,

למרות שזה נראה כאילו כבר שאלו את זה... לא שאלו את זה-וחיפשתי. אז קיצר מה יותר טוב? INTERNET EXPLORER 7 או firefox ?? ובדרך אם תסבירו על מערכות האבטחה של שניהם זה יהיה נחמד

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  6. טוב חברים לפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בבית אני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגילים לא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונות שימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיב יש לי את JRE 1.56 אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by Wheel,

שכחתי איך קוראים לה זה תוכנה קטנה שאומרת מה החום של המעבד והסל"ד של המאוורר שלו תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. יש לי בעיה מתי שאני מנסה לפתוח דואר אלקטרוני בצירוף עם מסמכים הוא רושם לי שזה בלתי אפשרי ואין אפשרות לפתוח את זה איך אני יכול לפתוח אותם? ??? (אגב תוכנת הדואר אלקטרוני היא של אופיס XP)

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by nissim_y,

איך אני גורם לקובץ ppt להפתח ישר בהצגת שקופיות ??? :

11. Started by Green,

שלום אני גר במעונות של מכללה ויש פה רשת אלחוטית שאני מתחבר לאימיול אני מקבל LOW ID ורציתי לדעת אם יש משהו לעשות בשביל לקבל HI ID תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by sunflame,

שלום לכולם. אני גולש עם FireFox ולפני חודש בערך התחילה לי תופעה מאוד מעצבנת. כל כמה דקות (משתנה - לפעמים כל 2 דקות ולפעמים כל 25 דקות) של גלישה (כשהדפדפן פתוח) קופצים לי חלונות של Internet explorer - החלון לא מוביל אותי לשום אתר - מדובר פשוט בדף ריק ללא שום כתובת בשורת הכתובות אבל מוביעה על הtab של החלון "connecting.." (וזה לא משתנה גם אחרי 20 דקות..). אותה בעיה מתרחשת גם כשאני משתמש בexplorer אז אני מניח שהבעיה היא לא ב firefox. ניסיתי את כול התוכנות שמצאתי באינטרנט לפיתרון דברים כאלה (Spybot / CWshredder / avg anti-spyware / super anti-spyware pro / ad-ware - ועוד כמה שאני לא זוכר...) - אפשר לציין שהתוכנות אכן מצאו בעיות במחשב אבל לא את מה שגורם לבעיה שלי... כמו כן סרק…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. Started by ZorD,

שולם, ליפני זמן קצר מאד צצה לי ההודעה: *** Chatsession Start : renegat8[[PL]] - 17/10/2004 19:52:54 [19:52:54] renegat8[[PL]]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [19:54:22] *** Disconnected אני לא עשיתי שום דבר, אני פשוט חף מפשע.. מישהו מוכן להסביר לי מה מהות העיניין? האם זה קרה למישהו? מה עושים במצב כזה? נ.ב התוכנה ממשיכה לעבוד כרגיל, אך המהירות היתדרדרה לא מעט~ *בירשותי גירסת האימיול: eMule v0.42g במוד: WF.com 1.6 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. שלום, לכולם. אני מחפש תוכנת תחזוקת מחשב חילופית ל-System mechanic 7 pro טובה, אשר תעבוד במע' VISTA x64bit

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש מבעלי התוכנה הנ"ל חוות דעת ..... מה השוני בינה ובין גרסאת 2004 ומה השוני בינה ובין הגרסא ה"רגילה". הבנתי שיש בה פיירוול מובנה, האם הוא עדיף על זה של מיקרוסופט. כמו כן אבקש לדעת לגבי באגים, אם יש ושאר המלצות, תלונות והערות. בתודה.

17. דבר ראשון האיטיות של הדבר הזה ... בסדר רגיל כבר אבל עכשיו יש מן דיליי כל פעם שאני מפעיל את האקפלורר משהו כמו 10-20 שניות כל פעם שחלון חדש מופיע ... מה אפשר לעשות? כי אני צריך שהאקסקקי יעבוד טוב יש לי צורך בו...

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by אלעד6,

שאלה, אם יש לי עיצוב שהכנתי לאתר והוא על PSD יש כאן מישהו שיודע להפוך את זה לסקין לphpnuke?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by בזיק,

אם אני לוחץ על החץ שליד שורת הכתובות מופיעות כתובות שהייתי בהן בעבר אם אני רושם כתובת חלקית אז הfirefox מציע להשלים מתוך רשימה של כתובות שהייתי בהן איפה הכתובות האלו שמורות? האם אפשרות הclear private data לא אמורה לנקות כתובות אלו? בנוסף יש לי גם תוכנת ccleaner אני מפעיל אותה לניקוי כללי של temp, registry וגם של כל האפשרויות של הfirefox. לא עוזר. חוץ מזה לפי מה הfirefox מחליט מה לשמור. כי נראה לי שהוא שומר אתרים שהייתי בהם לפני המון זמן אבל לא שומר סתם אתרים שהייתי בהם לא מזמן. ההתנהגות הזו לא טובה לפרנויה שלי.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Frequency,

שלום, לא ידעתי לאן לשייך את האשכול הזה אז אשמח אם המנהלים יעבירו ובמידה וטעיתי במקום. יש לי מסך Samsung SW2233 ומשום מה הבחנתי לאחרונה בבעיות בצבעים של המסך. אני רואה תמונות מסוימות אצלי והן נראות דיי חסרות צבע בעוד שבמחשב אחר הבחנתי שהן נראות הרבה יותר "חיות". לא נראה לי שיש תקלה במסך עצמו. נראה לי שהבעיה היא בהגדרות שלו. חששתי שהmagictune הרס לי פה כמה דברים אבל הסרתי אותו וזה עדיין נראה אותו דבר. שמתי לב שכששיחקתי בהגדרות של המג'יק טיון היה שינוי ברור בצבעים של המסך. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה (:

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  22. קיימת? אם כן, אשמח ללינק. אני מתכוון לתוכנה שתחקה צעדים שאני יקבע לך מראש, איכשהוא... לדומגא: קליק ימני במיקום מסויים, כתיבה משהו, עוד קליק וחוזר... אם זה לא הפורום בבקשה להעביר. תודה מראש, אליאב.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

האם אצלכם הכניסה ל-EVENT VIEWER בתוכנה עצמה (ציור\צילום של עין) עוברת חלק או מלווה בהודעת שגיאה? (אני משתמש ב UPSMON PLUS 2.8 מהאתר של ADVICE).

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by p1nHas,

אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן ולא מוצא דרייבר למדפסת הנ"ל תודה למי שיביא..

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by dddani123,

אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים