עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למי שלא מכיר DRIVER DETECTIVE זה תוכנה שסורקת את הדרייברים שנימצאים במחשב ומראה איזה דרייברים לא מעודקנים(ישנים) ואיזה בסדר ונותנת מידע לינקים לעידכון הדרייברים וכו'... אז כמו שאני אמרתי אני מחפש תוכנה דומה, למישהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם

3. Started by elior021,

שלום יש לי תקלה שדפי האינטרנט לא זוכרים לי סיסמאות לאחר הכניסה למרות שאני מסמן את שמור סיסמה או זכור דף זה חשוב לציין שזה ב2 דפדפנים גם ב chromplus וגם ב IE. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by assaf990,

יש שמה 4 אופציות. מה הם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4589 או האתר של החברה: http://www.pcinternetpatrol.com/firewall

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by maor6,

שלום יש לי 2 תקיות שאני רוצה למחוק ואני לא מצליח איפלו אחרי כיבוי המחשב או במצב בטוח פשוט לא מצליח תעזרו לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  8. היי, אני מנסה להכין הזמנה לחתונתי הקרובה אבל אין לי ממש ידע בפוטושופ ועם צייר של חלונות המשימה נראית בלתי אפשרית משהו.. רציתי להכין הזמנה בסגנון כרזות הסרטים הישנים דוגמת אלה: http://www.oldsweetsong.com/wp-content/uploads/2009/04/movie_poster_casablanca.jpg או http://www.cinemasterpieces.com/92010/vivapr10.jpg צילום שלי ושל בת זוגי הצלחתי להמיר ל"ציור" באמצעות תוכנה אבל את כל הטקסטים מסביב והרקע - לזה צריך מומחים. יש כאן מישהו שיכול יהיה לעזור לי בנושא?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by nati87,

מה אני יכול לעשות בשביל שיתמוך בDivX????... זה DVD נייד של Artech ואני אשמח גם אם מישהו מצא את האתר שלהם...כי אני לא מצאתי..וזה יעזור לי.. ואם יש למישהו איזה אתר עם מדריכים על איך הדברים האלה בנויים..DivX וכל זה..מה ההבדלים ביניהם אני אשמח לקבל..(= תודה Nati87

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום, ברשותי כרגע מערכת הפעלה של XP PRO, מעוניין כבר השבוע לשדרג ל- WINDOWS 7 גרסאת הבטא שכב אמורה להיות בין הסופיות. השאלה שלי היא, לאיזה דרייברים אני אזדקק? האם דרייברים של ויסטה? או דרייירים רגילים של אקספי? מכיוון שבאתר היצרן אין אזכור למערכת החדשה. אודה לכם מאוד על העזרה . *** הלוח אם של GIGABYTE, מסוג AM2.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by gshhar,

יש לי סרט בפורמט הזה וכשאני מנסה בתוכנה BSPLAYER להוסיף כתובית זה לא הולך ואני גם מקבל הודעת שגיאה והכל נסגר לי.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  12. היי! אני מחפש תוכנה למסגר בעזרתה תמנות . תודה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by dor444,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת VJ פשוטה לשימוש, שלא צריכה עזרים נוספים, ושאין בעיה להפעילה על נייד עם ויסטה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nanu,

תוכנה להכנת כרטיסי ביקור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מדובר במחשב שנרכש באייבורי לפני שנים רבות וכיום עומד לפני פירמוט (אצל ההורים..) תודה רבה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by gogober,

אני לא מצליח ליראות את שידורי הוידאו בווי-נט גירסת אחרונה של פיירפוקס

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אני מנסה להיכנס לצ'ט של נענע וזה שואל אותי אם להתקין את חבילה ההרחבה. אני מאשר לו וזה מתקין, ולבסוף זה מקפיץ לי כה חלונות שאומרים לי שלא ניתן היה ליצור כמה תיקיות למרות שהן לא קיימות. מישהו יודע מה הפיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. מי שמכיר תוכנה כזאת שאני יוכל ליראות טלויזיה של העולם במחשב אז תביאו .

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by niva401,

למה הם משמשים? האם צפוי בעיה אם אסמן ב MSCONFIG שלא יעלו עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by L1ron,

כל הזמן,כשאני גולש באינטרנט ולא עושה משהו מעמיס על המחשב,תמיד בctrl+alt+delte אני רואה שiexplore לוקח בין 10 ל30 % ... המעבד שלי הוא intel i2500k ,וכמו שאתם יודעים זה מעבד חזק מאוד. עם כך למה זה קורה?< הCPU הופך להיות במאמץ בקלות ..

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  21. לאחרונה התחלתי לעבוד עם הרבה קבצי איזו של תוכנות שונות שאני עובד איתם המון.(HIREN ERD ) אבל הקבצים האלה מאד קטנים ותופסים אולי 50 מגה.יש אפשרות לצרוב את שתי התוכנות יחדיו על אותו דיסק ולעשות מולטיבוט ולבחור עם מי לעבוד ואז לעלות איזה תוכנה שצריך באותו רגע ?? כי יש לי הרבה תוכנות עבודה באותו עיקרון אבל הן מאד קטנות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  23. אני צריך תוכנה שתהיה כמו GPS מישהו מכיר או יודע משהו על איזה שם של תוכנה כזאתי?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר תוכנות שמוסיפות אפקטים לפרמייר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.