תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... בזמן האחרון המסנג'ר שלי קופא וגם האוטלוק זה התחיל מסתם זמן טעינה ארוך עד שהגיע למצב שפשוט אני לא יכול להעלות את המסנג'ר, (הוא נותן לי מסך לבן ריק וקופא) כשאני עושה CTRL+ALT+DEL הוא כותב עליו "לא מגיב" אני יכול להתחבר למשתמש שלי דרך מחשבים אחרים בלי בעיה באוטלוק קורה לי עכשיו אותו דבר, ברגע שאני מעלה אותו הכל טוב ויפה, כשאני נכנס למייל כדי לקרוא אותו לוקח לו לפחות 10 דקות לפתוח כל הודעה פתחתי קובץ PST חדש, לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אנטי-וירוס (קספרסקי) והוא מעודכן ועובד בצורה חלקה תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש קספרקי 6 פרו, אבל רוב האנשים עם קספרסקי 5 מה ההבדל חוץ מעיצוב שונה? כדאי את 6 כי הוא יותר חדש? והרבה אנשים אומרים שהוא מאוד מאיט את המחשב, זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם מישהו יודע איך עושים ghost לsata ניסיתי לעשות זאת אבל איך שאני מפעיל את הghost בעזרת boot התמונה ניתקעת אז אם יש מישהו שיודע עם יש גרסה של ghost שתומכת בsata או שיש דרך אחרת לעשות זאת??ראיתי בפורום מידע בנושא אך זה לא ממש הועיל לי לכן פניתי שוב לעזרה בנושא בתודה גיא
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
תוכנה זו גורמת לשני מחשבים ברחבי האינטרנט להפוך למחשבים שנמצאים כאילו ברשת ביתית. פעם הייתי משתמש בתוכנה והייתי מתחבר לאותו אדם. עכשיו הוא מחק את הרשת וניסינו לפתוח חדשה. עכשיו אני רוצה להתחבר אליו ופתאום אני לא יכול, הכפתור האמצעי למטה בצבע אפור. והגרסה היא הגירסה הכי חדשה... קיצר אני צריך שתסבירו לי איך אני גורם לכפתור הירוק למטה באמצע (שנראה עכשיו בצבע אפור) לחזור להיות לחיץ. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת להקליט סרט שמנוגן באתר באינטרנט או לחילופין תוכנה שיודעת להקליט את הדסקטופ כולל סאונד שמנוגן במחשב לסרט
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש והתחלתי להתקין דברים וכל עובד טוב ויפה. בדקתי משחקים (סאן אנדראס ופיר)והם עבדו אבל הרצתי בדיקות למחשב ובתוכנה MEMTEST הכל היה בסדר (אחרי 8 שעות שהיא רצה ), הפעלתי 3DMARK06 וקיבלתי ציון 4300 בערך אבל אז הפעלתי את התוכנה S&M ופתאום יש בעיות. בערך לקראת הסוף של הבדיקה של המעבד נפתח הדו"ח שגיאות למיקרוסופט אבל הבדיקה המשיכה לרוץ. אבל כשאני לוחץ על זה זה יוצא מהתוכנה... וככה זה קורה כל פעם. הנה תמונות: http://i9.tinypic.com/4csx5qa.png http://i9.tinypic.com/4g5gozm.png http://i9.tinypic.com/4bfk685.png http://i10.tinypic.com/2cprgbb.png http://i9.tinypic.com/435t20l.png http://i9.tinypic.com/2qdn0gi.png http://i9.tinypic.com/4chxnpw.png היה תרד שפתח…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי GHOST גרסה 10 השאלה שלי אם יש אפשרות לגבות את הכונן הקשיח לתמונה ב DVD? ואני רק צריך לגבות את המערכת הבסיסית בלי כל התוספת שהתקנתי ,רק WIN XP +דרביירים. ואם יש אפשרות ליצור דיסק אתחול עם הGHOST החדש? כמו שהיה אפשר בגרסאות יותר ישנות. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רציתי את עזרתכם לגבי תוכנות נחוצות\שימושיות\מומלצות שאני צריך להתקין עליו כמו מערכת הפעלה, אנטי וירוס, פיירוול, תוכנת צריבה, תוכנה לסרטים, מקודדים, תוכנה לשיתוף קבצים והורדות דפדפן וכל מיני וורדים למיניהם * אני לא מחפש קישורים לתוכנות פרוצות, אבל אם יש קישורים לתוכנות חינמיות, או שדורשות סיריאל לזמן מוגבל : אני אשמח אם תוכלו להוסיף תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם. שי לי קובץ MP3 אחד, ובתוכו כ 30 שירים. הקובץ שוקל כ 170MB וכשאני טוען אותו לנגן (WINAMP) הוא מעלה את הקובץ אך אין לי מבחר של כל השירים, כלומר אני שומע את הכל אבל אני לא רואה אותם בנפרד.. זה הכל דחוס לאותו הקובץ.. לכן איני יודע למה אני מקשיב.. לאיזה שיר.. לאיזה מספר.. מה שאני כן יודע זה שיש שם את כל השירים.. כי הם מופיעים בקובץ המידע .nfo אז שאלתי היא: האם יש איזו שהיא דרך "להוציא" את השירים מהקובץ הגדול כך שכל שיר יהיה קובץ בנפדר? *חשוב להוסיף שיש גם קובץ .cue שאם אני טוען אותו דרך הNERO אז הוא מראה לי את כל השירים בנפרד אבל כ-WAVים.. וגם אין להם שמות.. הכל זה Track 1 - Track 2 - Track 3 וכו.. אם יש את האופצייה הזאת אז אני חושב שיש דרך כלשהיא להוציא את …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד עם תוכנת Norton AntiVirus SystemWork 2005, התוכנה מבחנתי אמינה ומאד מספקת מבחינת היכולות שלה.. אך שמתי לב כשהסרתי את התוכנה לא מזמן, ביצועי המערכת עלו מאד.. וגם רבים אמרו לי שהיא גוזלת הרבה משאווי מערכת .. עכשיו, מכייון שאני חייב לפחות הגנה מנימלית במחשב של תוכנת AntiVirus אשמח לשמוע ממכם המלצה על תוכנה אמינה (אם היא לא מזהה וירוסים אז מבחנתי עדיף להיות בלי תוכנת AntiVirus) ושגוזלת מעט מעט משאבי מערכת.. שלא ירגישו בהפעלתה.. תודה רבה, לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הורדתי כמו רובכם פה את ה-FF2 החדש והכל טוב ויפה. ראיתי שברירת המחדל היא להגדיר את ה"זיכרון מטמון" של הדפדפן על-MB רציתי לדעת מה הכי מומלץ? הבנתי שזה משפיע על מהירות הטעינה של דפים,אז אל כדאי שאני אשים על מאה למשל? כמה זה אצלכם?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה, התחלתי להשתמש באדובי פריימיר על מנת ליצור סרט מאוסף תמונות סרטים וסאונד, ולמרות שזו תוכנה מסובכת איכשהו התחלתי להבין אותה. ואז פתאום בלי הודעה מוקדמת התוכנה החליטה לעשות לתמונות זום-אין ככה שהדרך היחידה לגרום להם להיות מוצגות כמו שצריך היא לשנות את ה SCALE מ 100 (כמו שצריך להיות) ל 37.5..... (מצ"ב תמונה). מה הולך פה ואיך אני מתקן את זה? יש איזה מדריך לשימוש בתוכנה בעברית? תודה, עומר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך חבילת מקודדים לצפייה בסרטים תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך ולמה הכל כבר מותקן ומשחקים עובדים, אבל תמיד שמתי לב לבעייה, זה קורה רק שאני יוצא מהמשחק או חוזר לתפריט במשחק מולטיפלייר (הבעייה היא שלפעמים כשאני חוזר לתפריט לדוגמא במולטיפלייר אחרי סוף משחק ב LAN לפחות, אז המשחק רושם ארור של SEND DONT SEND)(כבר שיחקתי משחקים רצוף 7-8 שעות בלי בעייה), אין שום בעייה עם זיכרונות, אין בעייה של אוורלקוק, הביוס מכוון בדיוק כמו שצריך, הכל מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הצי'פסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, כל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת, כעיקרון הכל. פריים ובדיקה של זיכרונות ב GoldMemory עברו יותר מ 8 שעות בלי בעיות. ביוס הכי מעודכן גירסה 1407 Intel CORE 2 E6600 B2 @ 2.883 Stock Cooler Asus P5W DH G.SKILL F2-6400CL4-1GBPK 2GB e…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האימיול הזה - פשוט משתלט על המחשב - קשה לעבוד איתו במקביל אני רוצה להגביל אותו - שלא יקח יותר מ 30 % ממשאבי המחשב = האם אפשרי? כנ"ל לגבי רוחב הפס - איך יודעים כמה הוא צורך? למשל אני רוצה לשדרג עכשיו למחשב עם שתי ליבות - הכי חדשני מה מבטיח לי שהאימיול לא ישתלט על כל המחשב - גם כשהו חזק יותר? מי מאיר את עינינו - עוזר תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתמול עברתי מ-IE ל-FF (מזל טוב לעצמי ). התרגלתי שב-IE כשיש לי חלון פתוח ואני רוצה לפתוח חלון חדש (CTRL+N) נפתח לי חלון זהה לקודם. ב-FF נפתח לי החלון של דף הבית ולא של החלון הפעיל. אפשר לשנות את זה? פשוט יש כמה אתרים שפותחים חלונות בגודל קבוע וללא שורת הכתובת (לדוגמה: http://www.fullgaz.co.il/index.php), ועל ידי לחיצה CTRL+N נפתח לי חלון מלא עם כל האפשרויות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להמרת SUB ל SRT או תוכנה שתהפוך ימין שמאל בכתוביות SUB
-
- 4 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
לאחר פירמוט, לא שומעים קול, ברגע שמשמיעים קובץ קול כלשהו עולה הודעת שגיאה כלשהי (אם אתם רוצים אותה אז תגידו, אבל רשום שם משהו על דריברים). לפני הפירמוט עם עבדו בסדר גמור . . . מתי שאני ניכנס ללוח הבקרה, התקני שמע ושם אני ניכנס לטאב "שמע", איפה שרשום "התקן ברירת מחדל" לא מופיע כלום ברשימה . . . אולי זה המקודדים, אני יתקין ויראה עם הבעיה נפתרה |: על איזה מקודדים אתם ממליצים ? נ.ב: לאחר התקנת המקודדים עדיין לא עובד, מופיעה לי השגיאה הבאה: BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 עייני בפתרונות שהיו פה אבל לא מצאתי מענה . . . אין לי מושג איזה דריבר אני צריך, או מאיפה אני מוריד אותם. מישהו?? נ.ב הר…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-