עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RoD,

לא זוכר מתי עשיתי אותה.. נראה לי לפני חודש ומשו,וזה אחרי שלפני זה לא נגעתי 3-4 חודשים בפוטו.. ת"ב בעע אני יודע שאין הרבה מברשות ואפקטים..רק כמה שכבות צבע,שילוב ועוד כמה פירות =\

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by alexrta,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה שמאפשרת המרת קבצים מדיסק ל-MP3 ושתהיה פשוטה ונוחה תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. קיבלתי מצלמה כזאת חדשה בקופסה אך בלי שום דיסק א. אני מאוד מעוניין למצוא לה דרייברים ב.תכלס אני גם לא יודע אם יש לה בכלל דרייברים ל-XP מה שאני כן יודע זה שהפכתי את האינטרנט פעמיים והתקנתי אין ספור דרייברים תואמים ואוניברסלים ושום דבר לא עבד בבקשה אם יש למישהו איזשהי ידיעה בנושא אודה לכם מאוד על כל תגובה שהיא

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. יש לי maxtor 80 GB sata ABIT AN7 guru יש באתר של אביט את הדריברים אבל יש שם כל מיני איזה מהם אני אמור להוריד?? קישור לדריברים באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN7&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Driver תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by chmmr,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. יש אתר ישראלי ואני רוצה להוריד את כל האתר (לא כולל קבצים להורדה) כולל הלינקים הפנימיים שלו, האם קיימת תוכנה או כל משהו אחר ?

7. איך אני יכול לשמור את המועדפים שלי ככה שמחשב הבא אני אוכל להעיבר אותם?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by Yehudaa,

ראיתי במקרה את התיקיה הזאת היא שקלה כמה עשרות מגה, מחקתי אותה . פתחתי פיירפוקס שוב והנה היא שוב נוצרה , יש לי חשד שהיא תוכנה זדונית . אני צודק ? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אסון נורא פקד אותי היום. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב. בהתחלה חששתי,לא רציתי להגדיר את כל ההגדרות במחשב מחדש. לאחר כמה דקות של שיכנוע עצמי הצלחתי להניא את עצמי מעזיבת פרויקט הפירמוט,הרגשתי הצלחה,אחרי הכל זאת הפעם הראשונה האמיתית שבה אני אתקין את כל התוכנות הדרושות להפעלת המחשב לבדי. כעבור שבוע כוכב נולד,הפירמוט,הגיבוי,ההתקנה המחודשת,הכל עבד מצוין.אני לא יכול להסתיר (אפילו שאני ממש לא רוצה להסתיר) שהרגשתי כמי שכבש חלום.הרגשתי עצמאי,בטוח,חסון,מלך העולם במילה אחת. אבל היום חלום התנפץ.היום גיליתי שקובץ המועדפים הכל כך,כל כך חשוב שלי נעלם. כאשר גיביתי את המועדפים (וגיביתי, שלא כמו בפעם הקודמת) השתמשתי באוונט (avant browser). הפעולה פשוטה - קובץ>ייצא>מועדפים ווואלה,הנה י…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. צריך תוכנה לבדיקת חום של הכרטיס מסך בבקשה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by zehava482,

יש לי ווינדוס איקס פי, ואני מחפשת את התוכנת שנקראת System Monitor. ולא מוצאת אותה. איפה היא ממוקמת? זו תוכנה שמראה כמה זיכרון יש במחשב

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by gshhar,

אני מחפש תוכנה שניתן בעזרתה לצרוב דיסקים מוגנים היא נקראת קולון,מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by ירוקי,

המחשב שלי לא פותח קובצי rar מה אני אמור לעשות כדי שיפתח (להוריד תוכנות, לשנות את סיומת הקובץ?) דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Asafalfa,

היי אנשים אני צריך עזרה במציאת תוכנה לעריכת וידיאו שיהיה אפשריות מגוונות לכל מיניי אפקטים הכנסת תמונה מוזיקה וקליפים בקיצור תוכנה לעריכה טובה .. אתם יודעים אולי מה תיהיה הכי מומלצת ?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by mrraz,

שאלה בנושא אני לא מצליח לקבל קבצים מבחוץ אני מניח שבגלל האלקטל ? איך אפשר לסדר ?

17. Started by amit501,

שלום רב יש לי 'win xp,כבר מספר פעמיים אני מתקין נורטון אנטי וירוס 2004, אך אני מקבל הודעה שיש בעיה ועלי להתקין מחדש. בהודעה אני מקבל מספר שגיאה וכאשר אני פותח את ההודעה רשום שעלי לגשת ל-msconfig ומשם לסמן בcheck box את symantec cor אך זה לא מופיע לי......בהמשך הודעת השגיאה נאמר שאם זה לא מופיע עלי לעשות התקנה מחדש של הנורטון. למרות שניסיתי מספר פעמים ההודעה חוזרת והנורטון אינו עובד. ניסיתי להתקין גם גרסאות נוספות של נורטון אנטי וירוסת אך האנטי וירוס ממשיך לא לעבוד. אשמח לקבל עזרה בתודה, עמית. נ.ב. מצורף לינק המתאר את הודעת השגיאה http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2003091510292106?OpenDocument&src=_mi&product=NAV&version=10.0&language=engli…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה שאני לא ידוע מה גורם לה. יש קווים שחורים מעל ומתחת לסירטונים שאני רואה באינטרנט. אני משתמש בפיירפוקס 5. וגרטיס מסך 6870HD crossfire. מצורפות דוגמאות: במסך מחשב (רזולוציה 1920x1200) ובמסך טלויזיה (רזולוציה 1920x1980) במסך הטלויזיה בכלל התופעה היא מוזרה, מפני שכי שאפשר לראות, יש אזורים שחורים ממש מסביב ל Player עצמו! כאילו כל הנגן מכווץ. הדרך היחידה שמצאתי להתגבר על הבעיה היא האפשרות של הורדת הסירטונים למחשב, ואז לצפות בהם בעזרת VLC ולשנות את ה aspect ratio. והבעיה מתרחשת רק ב Full screen חשוב לציין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Forest14,

קניתי וינדוס 7 אולטימייט (עוד לא קיבלתי)- גירסה מלאה (לא שידרוג) כרגע אני בויסטה אולטימייט 32 בכוונתי לעבור מדיסק של 320 ג' ל1 טרה ובהזדמנות זאת להחליף את מע' ההפעלה. איך אני שומר את כל הדואר שהצטבר לי ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Highlandwer,

שלום, קראתי את הטרד עם התוכנות הממומלצות. מבין תוכנות ה ANTI SPYWARE. איזה לדעתכן הטובה ביותר? וגם אשמח אם מישהוא יעזור לי עם בעיה אחרת שיש לי בטרד אחר שפתחתי , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326503.0 תודה HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. זה פשוט ביזיון כשאתה נרשם בתור ישראלי אתה מקבל תיבה בנפח של 2 MB וכשאתה נרשם בתור אמרקאי אתה תקבל באופן אוטומטי תיבה בנפח 25 MB באופן אוטמטי ולאחר שימוש קל זה גודל ל 250 MB סתאם עוד נושא לאהדת ענקית התוכנה - בוווווז הנושא נבדק עד השלב של ה 25 MB באופן אוטומטי . נחכה לראות אם זה גם יגדל ל 250 MB .....

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. שלום, בזמן התקנה מתוך קובץ IMAGE באמצעות POWER ISO המחשב קרס ונאלצתי לעשות רסטרט. עכשיו כונן הDVD לא מופיע כלל תחת "המחשב שלי", ובמנהל ההתקנים הוא מופיע עם משולש אזהרה לידו, וכשאני פותח אותו כתוב שההתקן לא מוצא את הדרייברים המתאימים. עם זאת, כשאני מנסה לעשות UPDATE DRIVER, הוא מחפש ואומר שהדרייברים העדכניים ביותר כבר מותקנים (מה שלא מפריע למצב להיות כמקודם). הסרה והתקנה מחדש מתוך מנהל ההתקנים לא עזרה - הכונן מנסה להתקין את עצמו, כותב INSTALLING DRIVER SOFTWARE, אבל אז מודיע שההתקנה נכשלה. כנ"ל אחרי הסרה פיזית של הכונן וחיבורו מחדש ללוח האם. מדובר בכונן בחיבור IDE, על ויסטה. בדקתי את הסטיקי בראש העמוד - אבל ההורדות היחידות שמצאתי לכונן שלי שאינן בתשלום הן עדכוני FIRMWARE, …

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by levelone,

שלום לכולם, אני מנסה לצרוב את ההתקנה של freeBSD לDisc-On-Key. באתר הבית של freeBSD מציעים להשתמש בתוכנה Win32DiskImager, אבל כשאני לוחץ על הכפתור שאמור להתחיל את הכתיבה אני מקבל שגיאה: An error occured when attempting to get a handle on the file Error 123 יש למישהו מושג למה זה קורה, או יכול להציע תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה כדי לעשות את זה? תודה רבה, levelone

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש מבעלי התוכנה הנ"ל חוות דעת ..... מה השוני בינה ובין גרסאת 2004 ומה השוני בינה ובין הגרסא ה"רגילה". הבנתי שיש בה פיירוול מובנה, האם הוא עדיף על זה של מיקרוסופט. כמו כן אבקש לדעת לגבי באגים, אם יש ושאר המלצות, תלונות והערות. בתודה.

25. Started by Sweet_Tooth,

כידוע כבר אי אפשר להוריד אותה M$ ואני מחפש אותה נואשות!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.