עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ערב טוב חברים התקנתי בבילון 7 על WIN7 ועל WIN XP. התירגום ב- WINXP עובד חלק לל שום בעיה ואני יכול לקבל תירגום בכל מצב ומקום על המסך, ו/או בכל תוכנה ו/או מסמך בו אני נמצא כולל IE8 כמובן. לעומת זאת ב- WIN7 יש לי בעיות לקבל תירגום ( הפעלת צרוף מקשי התירגום לא מגיבים), ב-IE8 שם מסך הבבילון בכלל לא "קופץ"- למשל בעמוד זה, וגם על שולחן העבודה, שם העמוד "קופץ" אך לא קורא את המילה המבוקשת, אלא סימנים אקראיים. זה מתסכל, ובעיקר כשאני מבקש להשתמש בתוכנה כאשר אני קורא מאמר כלשהו. פתרון, חלקי כמובן, הוא השימוש בפונקציית העריכה באמצעות ה- Microsoft Office Word, ואז, כשזה אפשרי, כי לא כול הדפים עולים, אני יכול להפעיל את תוכנת התירגום כראוי - כמובן שזה מעצבן להפעיל את העורך בכול עמוד. שום…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by srolik,

יש לי XP PRO ובאינטרנט אקספלורר הוא מוציא לי כל הזמן את הודעת השגיאה הבאה : A RUNTIME ERORR HAS ACCORRED DO YOU WHISH TO DEBUG ? אם תסבירו איך אני שם פה תמונה מהמחשב אני יוכל להראות לכם את ההודעה בקיצור איך אני יכול להפסיק את זה , אחרי ההודעה הוא לא מציג את הנתונים באותו דף שהיה אמור להיפתח

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  3. כל שבוע יוצא דרייבר חדש לכרטיסים של אנווידיה... ואני לא יודע מה הדרך הכי נכונה לעדכן אותם 1- למחוק דרך UNINSTALLER את הדרייברים הקיימים לעשות רסטרט להעתיק את החדשים ושוב לעשות רסטרט 2- או שפשוט אפשר להפעיל את ההתקנה של הדרייברים החדשים וזה יעשה כל מה שצריך?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by zidanne,

אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by roky,

לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BreezeNET,

אני מעוניין לשים תמונה כרקע במסמך טקסט ואני מעוניין להפוך את התמונה לשקופה (המידה מסויימת) על מנת שהמילים יהיו קריאות נ.ב. יש לי פוטושופ.......... תודה

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות
  7. זאת אומרת שאני רואה את הסיסמה של אותו פורום בכוכביות ושמעתי שיש איזה תוכנה שאני יכול לראות מה מסתתר באותן כוכביות. תודה.

8. שלום, דבר ראשון - אני משתמש בקודקים של FFDSHOW + Haali Media Spliter . סרטים רגילים\טלוויזיה (במדיה סנטר) עובדים לי מצויין (וגם 720P רץ טוב מאוד!) המחשב שלי דיי חדש (ניתן לראות מפרט בצד) ואני לא חושב שהמחשב לא מסוגל להריץ את הקבצים הללו. ניסתי בנגנים שונים כמו Media Player Classic , MV2Player וגם VLC . בשלושתם הסרט נתקע בפעם ב-5 שניות,לא מסונכרן עם קול ותמונה ועוד תופעות מעצבנות. אשמח לדעת איך אוכל לתקן את הבעיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Godmoney,

אני מנסה לערוך קבצי וידאו בתוכנת Vegas ושמתי לב למשהו מוזר. הוא לא נותן לי לערוך קבצי AVI. למה זה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by ליטל,

אתמול קיבלתי מחשב חדש מסוג DELL PRECISION N2400 אך אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה, הוא מחזיר לי הערה sound device not installed. האם אני יכולה להתקין זאת בעצמי? אם לא לאן לפנות? תודה רבה, שבת שלום..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם את הבקשה בפורם המתאים אפרט קצת יותר על הבקשה שלי אני מחפש תוכנה ידידותית אשר בעזרת אני אוכל ליצור קובץ סרט, GIF פלאש לא משנה לי איזה סוג בעזרת קובצי סרטים אחרים ותמונות כמו ה MOVIE MAKER של מיקרוסופט רק עם יותר אפשרויות של אפקטים למשל להרכיב תמונה גדולה מכמה קטנות ומעבר רציף בין הסרטים לתמונות ולא מעבר חד אני צריך לבנות מצגת נחמדה ליום הולדת של ידידה ולעלות אותה ל YOUTUBE או ל FACEBOOK תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום מצאתי תוכנה חינמית HTTRACK להורדת אתרים. במהלך הורדת אתר מסויים שהכיל קבצי PDF רבים שמתי לב שקבצי הPDF יורדים אך בפורמט HTML מה שאומר הרבה תווים לא מובנים. קיימת אפשרות להפוך את המסמכים בתיקייה ללמסמכי PDF אבל זה יקח לי המון זמן ואני לא חושב שצריך כי אני בטוח שיש תוכנה שיש בה אפשרות לזהות את הקבצים היורדים ולהתאים להם את הפורמט שלהם. עכשיו השאלה שלי האם אתם מכירים בתוכנה שלי אפשרות כזאת או שאתם מכירים תוכנה אחרת שתבצע את העבודה. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gizzz,

הנוד 32 מזהה אותו אבל משום מה המחשב נתקע כל כמה זמן ואי אפשר לעשות כלום. כל פעם שאני עושה ריבוט למחשב הוא מזהה אותו שוב. מה עושים?.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אני רוצה לעשות ש: ALT+CTRL+C יהיה כמו CTRL+V(הדבקה).

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לשאול כמה שאלות על התוכנה daemon tools. 1. מה השימוש שלי איתה? למה בעצם אני צריך אותה? 2. ובגדול מה התוכנה הזאת עושה? (עם יש מאמר אז מצויין). בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אל תשאלו למה, סיפור ארוך.. אני זקוק בשביל אחי הגדול דרייברים לכרטיס מסך ענתיקה ששמתי כרגע זמנית במחשב שלו. החברה - Cirrus Logic, דגם CL543X/CL544X כל אתר שמצאתי בינתיים אומר לי שאני צריך להוריד קודם איזה תוכנה של זיהוי דרייברים או חרטה כזאת או אחרת. אשמח אם מישהו יעזור לי ואולי יצליח למצוא לי הורדה ישירה לדרייבר הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by Nachum987,

שלום אחים שלי אני צריך בבקשה תוכנה שבאמצעותה אני יוכל להעביר את קטעי הוידיאו שמוקלטים במצלמת וידיאו שלי. יש לי כרטיס Firewire שמתחבר אליה והכל וגם קיבלתי את התוכנה Ulead VideoStudio עם המצלמה, אבל כשאני מנסה ללכוד (להעביר) איתה את הוידיאו התוכנה פשוט נותנת לי דו"ח שגיאות ומסיימת משימה. אז אם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיודעת לעשות את זה ותיצור לי בסוף קובץ AVI ולא WMV כמו בWindows Movie Make. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by netanel018,

הורדתי היום עדכון לDIVX וכשהפעלתי מחדש את המחשב אני לא מצליח להריץ סרט קדימה או אחורה בתוכנת BSplayer. אני מצליח להפעיל וידאו אבל אי אפשר להריץ לא קדימה ולא אחורה בתוכנת הצפיה של DIVX הכל עובד כמו שצריך ניסיתי להוריד חבילת מקודדים נוספת אבל זה לא עזר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה dropbox עכשיו בשני המחשבים האחרים יש גם את התוכנה עכשיו התקנתי אותה והכל אבל איך אני מסנכרנים אותה אם המחשבים האחרים שיש עליהם את התוכנה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by oferws,

מחשב חדש, ווינדווס מדיה סנטר. ההתקנה של icq (ניסיתי גם את גירסא 5.1 וגם את 4.1. גם בעברית וגם באנגלית) עוברת בהצלחה, אבל כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה, והתוכנה נסגרת. "ICQLite has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" מישהו יכול להושיע? פליז... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by uzi4u2,

ערב טוב ! קניתי לי את המשחק DAWN OF WAR 2 שמחייב הפעלה דרך הרשמה ב-STEAM אני עושה כל מה שהוא מבקש רושם לו את הקוד הפעלה והוא לא צליח להתחבר לשרת הרשמה אין לי שום חומת אש או משהו כדומה. מה שמוזר הוא שכתוב שמשתמשי 012.NET יכולים לסבול מבעיות התנתקות. בסדר בסדר אבל אני לא מצליח אפילו להגיע למצב של להכנס ואני תקוע בשלב של לפני ההתקנה. מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזאת ? או שעלי להתחיל לחפש ספק אינטרנט אחר שלא חוסם פורתים כמו השמוקים מ-012 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אנשים תוכנה חדשה ליצירת , שכתוב , עריכה של קבצי SUB (קבצי כתוביות) במיוחד ל DIVX וכן DVD עריכה סופית מול קובץ מקור (DVDRIP) קובץ עזרה ב PDF אנגלית ועברית!!! וכן תוכנת התקנה \הסרה מובנת ! מהירה מאד ! http://geocities.com/substructurecopy [br]פורסם בתאריך: 05-08-2007, 08:56:18 תמונת מסך :[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by giggsy11,

שלום, יש לי בעיה בצבעי הנגנים במחשב כמו:gom player quick time וכו. הבעיה היא שהצבעים פשוט נוראיים, מעוותים את התמונה בצורה מחרידה. ולפעמים אני רוצה להתשמש בעוד תוכנה חוץ media player ואז זה ממש מעצבן. עוד קטע נוסף הוא שכאשר אני נכנס הרבה פעמים למדיה פלאיר ברצף, קורה מן קטע כזה שאני כבר לא יכול להיכנס עד שאני לא אפעיל את המחשב מחדש, ואז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש זה אומר שאני צריך לעשות "סיים כעת" על מנת להפעיל את המחשב. הבעיה הרצינית היא הראשונה, השנייה היא בונוס. מקווה שתעזרו לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by raiman1,

יש לי הגה ממש ישן microsoft sidewinder precision racing wheel וזה תומך ב WINDOWS 98 אבל לי יש XP וזה עושה לי בעיות אפשר איכשהו לפתור את זה?? בלי להתקין ווינדוס 98??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אני חייב עזרה כי אם אני לא יסדר את זה אני יודע שאני לא יצליח לישון כשמשהו לא בסדר בכללי.. הורדתי לפני שבועיים בערך את BSPLAYER והתקנתי לא הייתי מרוצה והיום מחקתי ועכשיו כשאני מנסה להפעיל קבצי מוזיקה וסרטים הם לא פועלים! זה רושם לי "פתח באמצעות" ואחרי שאני עושה פתח באמצעות זה נכנס לשיר או לסרט אבל אחרי שאני יוצא מהשיר או הסרט ומנסה להפעיל שוב, הקובץ מראה לי עוד פעם "פתח באמצעות" בבקשה תעזרו לי כי לא ממש באלי לעשות עוד פירמוט [עשיתי כבר 2 השנה!!] ויש לי המון סרטים ומוזיקה מפוזרים במחשבים אז אני צריך פתרון שיעבוד על כל המחשב ויחזיר אותו למצב של ה windows media player תודה רבה לעוזרים! ואם זה חשוב, יש לי windows XP SP3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.