עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?

2. Started by viper_sb,

שאני כותב מייל באוטלוק 2003 הוא נותן לי הודעת שגיאה VISUAL C ++ משו... ואז נסגר מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  3. אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by Dj Dor Z,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למסנג'ר זה רושם לי קוד שגיאה 8E5E05F6 ולמשתמש אחר אני יכול להיכנס. אשמח אם יעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה ושבת שלום דור

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. שלום אני רוצה לפרמט היום ת המחשב אבל לא רוצה לאבד את כל ההרחבות שלי ואת כל המועדפים... איך אני יכול לשמור אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by homart,

אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. צריך תוכנה לתיקון/שיחזור הרג'יסטרי.. תודה לכל העוזר!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  9. מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי מוזיקה, המליצו לי התוכנה MP3Knife אבל אני צריך תוכנה שתוכל לחתוך לי מהשיר את השנייה ה- 0:19 עד ה0:39 והשיר ישאר כמו שהוא רק בלי השניות האלה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. התקנתי היום את קספרסקי 7 והוא לא נותן לי להיכנס להרבה אתרים, ז"א למשל אני נכנס לHW אז הוא נטען המון זמן [האתר] איך שאני סוגר את קספרסקי האתר פתאום נטען עד הסוף במהירות, נגיד ל VGAMES הוא בכלל לא נותן לי להיכנס [טוען את הדף בלי סוף] איך שאני מכבה את קספרסקי הדף עולה במהירות. מה הבעיה והאם היא רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by RandomG,

אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  14. זה חשוב מאד בשבילי. שוב, לא אחת שתשתמש בכתובת URL, אלא תקליט לי את מה שמשודר בחלון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. התקנתי השבוע ווינדאוס 7 והסטריאו עובד כמו שצריך, אבל הסראונד לא. יש לי לוח אם Abit Kv8pro עם כרטיס Realtek AC97 הווינדאוס התקין לבד את התוכנה של Realtek אבל עם פחות פונקציות, ושאני בוחר 6 ערוצים זה עדיין לא עובד. מחקתי את הדרייורים והתקנתי ישירות גירסא מותאמת לווינדאוס 7 מהאתר של Realtek אבל גם זה לא עובד. מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by bh1811,

אז ככה: יש לי ידע ב html וידע בPHP וידע גדול ב photoshop . אני הכנתי עיצוב לאתר ניסיוני כדי לבדוק את קישוריי ואני רוצה לדעת כיצד ניתן שהעיצוב יהיה דינאמי ושיהיה אפשר לשנות חלקים, ולשלב בתוכם HTML . תודה למי שיעזור לי ואם אפשר אז בבקשה לתת ישור למדריך כזה בעברית. תטדה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עם איזה תוכנה אפשר לפתוח קובץ כזה: nrg. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by tgen,

ראיתי איזה גופן מסויים שאני רוצה להוריד אבל אני לא מוצא אותו ולא יודע איך קוראים לו אם מישהו מכיר אותו אשמח אם הוא יגיד לי את שמו... הנה דוגמא שלו:

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

שאני נכנס לאפשרויות יש דבר כזה שנקרא DUBBLE BUFFERING מישהו יודע מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. היי, הבעיה הזאת היא כבר הרבה זמן ואני לא יודע למה זה... נגיד שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב אז לוקח מלא זמן עד שהוא טוען את זה ולחברים שלי הוא טוען הרבה יותר מהר... יש לי 5 מגה הורדה ו-512 העלאה. עד לפני כמה ימים היה לי 3 מגה ו150 אבל שהעלתי את מהירות האינטרנט זה לא כל כך עזר... איך אני גורם לאתרים לטעון סרטונים כמו שצריך? תודה.

22. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני משתמש בתוכנת uTorrent וכמו שכולם יודעים ישנה תקייה שאליה התוכנה מורידה את הקבצים ומשתפת ממנה. אז כל הקבצים מורדים להארדיסק החיצוני. עכשיו המחשב קלט אותו תמיד ככונן " G " . מתישהו ניתקתי אותו והכנסתי דיסקאונקי ואז חיברתי את ההארדיסק החיצוני למחשב מחדש והוא קלט אותו ככונן " H " (הדיסקאונקי הפך לכונן G). מאז הוא פשוט קולט את הכונן הקשיח החצוני ככונן " H " ואז אני לא יכול לשתף את הקבצים של התוכנה כי כולם מוגדרים לכונן G ... אפילו כשאני משנה בהגדרות של התוכנה שתוריד לכונן H ותשתף ממנה את הקבצים היא לא קולטת שהם שם ולכן לא משתפת אותם. ניסיתי לכבות ולהפעיל את המחשב, ניתקתי את ההארדיסק מהחשמל (הוא 3.5) והכנסתי בחזרה וכלום לא מחזיר אותו להיות כונן "G" ..... אאאאאאאאאאאאאהה…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by User_Name,

שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gt2,

לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.