עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofer36,

שלום לכולם אני לא זוכר את הסיסמה של ICQ שלי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by MOsheAInouz,

את שתיהם יש לי... הרככבתי והורדתי את התוכנה TVTOOL בהמלצת דוד שלי הטמבל.. הפעלתי איתה את המסך בטלוויזיה.. פעל קצת שחור אבל הסקתי שזה בגלל שהטלוויזיה לא מתאימה למרות שרציתי להבהיר קצת ולא הצלחתי.. בכל מקרה אחרי זה ניסיתי לעשות שיפעל על שתי מסכים בטלויזיה סרטים במחשב יהיה אפשר לעבוד..... לא הצלחתי לבצע את זה ובמקום זה קרה מצב שאני רואה הכל שחור לבן בטלוויזיה.. לא משנה שאני עדיין לא מצליח להפעיל על שתי המסכים (יכול להיות שהכרטיס הדפוק שלי לא תומך בזה?) בקיצור... עזרה חבר'ס ... ממש דחוף לי לסופשבוע. חשבתי לרשום את זה פה בגלל שלא מצאתי פורום אחר שעוסק במולטימדיה.. אם זה לא מתאים תעבירו לפורום המתאים אבל בבקשה להודיע לי לאיזה פורום זה עבר...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. שלום. הקלטתי באמצעות ממיר דיגיטלי DTT של Konka תוכנית טלוויזיה, ואני מעוניין להמיר אותה ל-AVI או לפורמט אחר. הממיר יוצר תיקייה ובה קובץ וידאו עם סיומת trp וכן שני קבצים קטנים האחד עם סיומת ifo והשני idx. הצלחתי להמיר את קובץ הוידאו ל-AVI אבל המרת האודיו לא הצליחה - נשמעים קולות צורמים ומקוטעים. מישהו נתקל בבעיה דומה? ניסיתי לעשות זאת עם כמה תוכנות שונות אך ללא הצלחה. אגב, מעטות הצליחו להמיר את הוידאו כיאות. הקלטתי בממיר 30 שניות ותוכלו להוריד את הקובץ שנוצר מכאן. http://www.sendspace.com/file/fuvdvi אודה למי שינסה להמיר את הקובץ ולחוות את דעתו בעניין. תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by yooda120,

שלום לכולם אני מחפש תוכנהל נעילת דיסק און קי אני כרגע משנה את כל הסיסמאות שלי לסיסמאות יותר קשות ומעוניין לשמור תסיסמאות על הדיסק און קי כי לזכור אותם אין מצב עכשיו ע"מ לקבל אבטחה מלאה צריך לדאוג שגם אם יפול לידיים הלא נכונות עדיין אשאר מוגן אם מיישהו מכיר תוכנה טובה לנעילת דיסק און קי כך שלא תהיה גישה אליו ללא סיסמא ולא רק על המחשב שלי... תודה מראש יהודה

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by eladbu,

משום מה אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרי FTP כל השאר תקין ומהיר מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום לכולם עבדתי על מצגת power point שהקובץ היה על disk on key. איבדתי את ה DOK ואין לי גיבוי של הקובץ הזה והוא דחוף לי בטירוף. יש מצב שהוא נשמר איפשהו ויש לי דרך להגיע אליו? תודה

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by No_Man,

יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by M07,

אז ככה יש לי בעצם שני קבצים חשודים שלפני כמה זמן לא היו הם נמצאים בתיקייה C:\WINDOWS זה - jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn וזה - _MSRSTRT ביצעתי סריקה ב NOD32 וב Malwarebytes' Anti-Malware והם אכן מצעו וירוסים ומחקתי אותם אבל לא היה להם קשר לקבצים האלו מישהו יודע מה הקבצים האלו. עוד משהו מצאתי אתר שמוזכר בו הקובץ jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn הבעיה היא שהוא בצרפתית http://lyonnais92.aceboard.fr/246694-11200-9813-0-google-infecte.htm

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. בדר"כ יש שתי כוננים אחד צורב ואחד קורא, ויש לי רק צורב, אז אני צריך תוכנה שעושה את שתי הפעולות שאני מכניס דיסק שאני רוצה לצרוב וגם הדיסק הצרוב, חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר... תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  11. אני מחפש תוכנת ניטור של חיבורים פנימה והחוצה מן המחשב. על מנת לחסום חיבור לאינטרנט של תוכנות לא רצויות וכגון פנימה מהאינטרנט. התוכנה צריכה לתמוך ב- windows7 64bit. אני מכיר את comodo firewall, איזה אלטרנטיבות נוספות קיימות? תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. מישהו יודע איך משנים בתצוגה של הwinamp לעיברית שמתי שיש שיר אז השם של השיר זז וזה בשפה מוזרה עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה דאג לכותרת עניינית.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת אני לא מצליח לימחוק את הוירוס עקבתי אחרי כל ההוראות שיש באתר של מיקרוסופט עשיתי את כל העידכונים שרק אפשר וזה עדיין לא נימחק..הוירוס מפסיק ליפעול ברגע שאני מפעיל את הפיירוול של הווינדוס ואני לא רוצה להפעיל אותו כי אחרי זה האימיול על מצב low id..תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. כשאני מפעילה הוא רושם שהוא לא מצליח לעלות את RIVATUNER64.SYS ושזה חסר ולכן הוא מעלה את RIVATUNER אבל בלי אפשרות לעשות OC כשבתמונה השניה אני לוחצת YES אז הוא מאתחל את המחשב זה לא עוזר ואז כשאני נכנסת לתוכנה הכל חוזר על עצמו, אותם בעיות, אותם שאלות. נמה שמוזר שלפני יומיים זה לא עשה לי בעיות בכלל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by devek,

שלום כבר יותר משבוע שהEXPLORER שלי לא שומר COOKIES דיברתי עם התמיכה הטכנית של האינטרנט שלי והם ניסו איתי כל מיני דברים ב INTERNET OPTIONS אבל ניסיונות ללא הצלחה.. אמרו לי לנסות להוריד FIREFOX ולראות אם זה מסתדר.. וכן זה אכן מסתדר אבל זה דפדפן מגעיל ואני לא אוהב אותו אז רציתי לדעת יש לכם אולי משהו להציע לי איך לסדר את הבעייה המחורבנת הזאת שדרך אגב לא הסתדרה גם אחרי פירמוט.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by nadavt26,

הורדתי מירק, רשמתי שם,אימייל,ניק וניק חלופי לחצתי על הלינק הזה: irc://irc.netvision.net.il כתבתי בתוכנה: /server IRC.mIRCx.co.il ובשניהם זה מציג לי את השגיאה הזאת. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by dor_20,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן בעזרתה להקליט שירים מהרדיו של המדיה פלייר? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by asaf556,

אני מחפש תוכנה שמתפקדת כמו מדיה סנטר הויסטה ויכולה לעבוד על xp

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by bd,

אני רוצה לכתוב עברית ב פרייהנד 10 הורדתי גירסת נסיון וזה לא כותב לי ! יש בעיה עם הפונטים נראה לי מה עושים????? :'(

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. מחפש E-MAIL CLIENT ל WINDOWS 7. כמובן חשוב התמיכה בעברית מימין לשמאל. יכולות BACKUP קלות לדואר. IMPORT של דואר וכתובות מ OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי, ראיתי עכשיו שיש את הגירסה הרגילה של נוד (האנטיוירוס) ובנוסף ראיתי גם גירסה שנקראת Smart Security מה בדיוק ההבדלים בין הגירסאות ?! הסמרט סקיוריטי כוללת את האנטי וירוס הרגיל ?! כמו שיש קספרסקי אנטי וירוס וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי שכוללת את האנטי וירוס ומוסיפה עליו ?! אשמח אם תתנו הסבר להבדלים תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.