עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dw,

היי, - יש אפשרות להגדיר את ה HOST של PCANYWHERE כך שאפשר יהיה להיכנס אליו דרך רשת האינטרנט, ולא דרך LAN. כלומר, למשל להגדיר HOST בבית, ולהיכנס אליו דרך האינטרנט במקום העבודה? - האם יש באגים או יותר נכון vulnerabilities ידועים בגירסה האחרונה ביותר של PCANYWHERE (10 נדמה לי), שיגרמו לכך שאם אני אתקין את התוכנה כ HOST במחשב שלי, תהיה אפשרות לפרוץ אלי? - מופעל אצלי פיירוול BLACKICE ברמה בסיסית, בלי application protection. האם אפשר להפעיל את ה PCANYWHERE במקביל לפיירוול? - כמה רוחב פס צורך חיבור פעיל ל PCANYWHERE, ז"א האם אפשר לנהל את המחשב בצורה סבירה דרך חיבור ADSL רגיך (מרחוק)? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין ווינדוס 7 חדש. עשיתי גיבויי לכל התוכן שלי אבל יש לי המון מועדפים בכרום של גוגל ואני לא רוצה לאבד אותם. האם יש אפשרות לשמור אותם בצורה כלשהי ואז להשתמש בהם מחדש בדפדפן חדש? תודה מראש, נדב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן. אני לא מצליח לראות וידאו באתר של YNET. הם מציעים להוריד שם add on מסוים. הורדתי אותו בחרתי להתקין (דרך הפיירפוקס) והוא פשוט לא עושה כלום. לא רואים התקנה לא כלום. וזה לא מתקין. למישהו יש פיתרון לדבר? אגב, לתוספת קוראים player.xpi תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  4. MEDIA PLAYER לא פותח כתוביות CRYSTAL עושה בעיות BSPLAYER לא עובד

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by אדן,

שלא רב! בAVG החדש שלי, ישנה סריקה אוטמוטית שמוגדרת. הבעיה היא שהיא מעולם לא מסתיימת. היא רצה ימים רצופים אם לא מפסיקים אותה. למה ? אין דבר כזה יותר סריקה שמתחילה ונגמרת ? Oo

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום .. יש לי את המכשיר nokia 6230 וקיבלתי את הכבל usb למיתחבר למכשיר הנ"ל ! עכשיו הבעיה שאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מוצא אותו אבל טוען שההתקן לא פעיל , ואני חושב שצריך דרייבר מסויים בשביל שהוא יזהה את החומרה החדשה ! ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות עזרה או דרייברים אבל ללא הצלחה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי .. שיהיה שבת שלום ! ותודה ....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. אני רוצה לקבל עידכונים מהאתר TORRENTLEECH אבל אני לא יכול כי האתר חסום ע"י פילטר (מחשב בעבודה). יש איזשהי אפשרות להתחבר ממקום אחר ולקבל את אותם העידכונים ?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. עכשיו הסרתי את התוכנה הזו והוא כן מזהה, איך פותרים אזה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. זאת הודעה ראשונה שלי ואני מקווה שרשמתי אותה במקום הנכון קניתי אנטי וירוס Nod 32 הבעיה שלי היא כזאת התוכנה הזאת קצט מסובכת לי ואני לא יודע איך מבצעים בה סריקת וירוסים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה וכיצד מבצעים עידכונים לתוכנה אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי בן יהודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by Zeos100,

יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, העברתי בטעות באפליקציה מייל לארכיון ואני לא יודע באיזה מייל מדובר, איך אני יכול לאחזר את המייל הנ"ל או כל מייל אחר שהעברתי בעבר הרחוק לארכיון? אני לא רואה תיקייה של ארכיון ב GMAIL. בחיפוש בגוגל ראיתי שאפשר להיכנס לתיקייה שמרכזת את כל הדואר מכל התיבות ושם לעבור על המיילים ולשחזר אבל זאת עבודה נמלים רצינית בעיקר שאני לא יודע באיזה מייל מדובר וסביר להניח שמדובר במייל לא חדש. אשמח לעצות, תודה.

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. שלום אני חן ואני מחפש נגן מוסיקה (פורמטים בסיסיים בד"כ), שקיימות בו התכונות הבאות: סימון מקטע מסוים בשיר וחזרת הניגון בלופ רק בקטע הזה, העלאת הקצב (tempo) ולעתים גם שינוי הטון (pitch). אלו קיימים בAmplitube - סימולטור מגברים לגיטרה במחשב, והנגן שבא יחד איתו בגרסאת הstanalone של התוכנה. אך מה הבעיה - בגלל הדמיית המגברים התוכנה צורכתבIDLE בסביבות ה100MB פלוס של זכרון (כשהיא רצה, בתהליך...) בנוסף ניסיתי להסתדר עם פלאגינים לwinamp ודומותיה - אך מכיוון שאין את תכונת סימון קטע וניגונו בלופ - זה לא ממש עוזר לי... אשמח לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה דומה / יכול להמליצ אולי על נגן עם תכונות אלו. המון תודה! חן כהן.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by shaithebest,

הי עשיתי גיבוי של מחחשב שלם שהיה בו וירוס קטלני שמחק כמעט הכל עם mini xp של HIRENS מצאתי את כל החומר וגיביתי לפני פירמוט בסוף, על המחשב החדש יש את התיקייה של הגיבוי אבל ריקה מתוכן. התיקייה שוקלת 50 גיגה אבל התוכן נסתר הבנתי שיש פקודה שמשחזרת את החומר והופכת אותו לגלוי ניסיתי לעדות גוגל על ATTRIB אבל כל אחד טוען שם אחרת ואין תשובה מדויקת. אולי למישהו יש נסיון על דבר דומה יכול לומר לי מה לרשום בפקודת CMD תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by meidan,

היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Humpo,

כשאני מנסה לצפות בסרט אני מקבל את ההודעה הבאה" Classfactory cannot supply requested class" ניסיתי לצפות בסרט עם מספר תוכנות, אבזל זה לא עוזר הורדתי קודקים כמו: "Nimo" ,"Xvid", "Divx". מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by ShahafH,

חשבתי לפרמט את הנייד שלי ולנסות את הWIN7.. איך אני יכול לדעת אם כל הדרייברים של הנייד יפעלו, והאם אני צריך עוד דרייברים או קודקים לאחר שיש לי את הווינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. יש לי סרט מסויים בשני חלקים. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD, ואני לא רוצה שבאמצע הסרט אני אצטרך להחליף לחלק השני. לכן רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לחבר איתה את שני החלקים והיא לא תהרוס את האיכות? תודה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  20. שלום לכולם. התקנתי אתמול את הגרסא הסופית של FF 3, והכל סבבה מלבד באג קטן אבל די מעצבן. ברגע שאני לוחץ על לינק שאמור להפתח בטאב חדש, הוא נפתח בטאב הנוכחי וגם פותח עוד 2 טאבים נוספים חדשים עם הלינק, ככה שבסופו של דבר אני רואה את הלינק ב 3 טאבים, אבל את האתר הנוכחי לא רואה יותר. למישהו זה קורה גם? תודה לעונים. נ.ב. זה קרה רק לאחר השדרוג.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. http://filehippo.com/download_dotnet_framework_3/

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by dudi2002,

הורדתי כמה סרטים עם התרגום שלהם. הבנתי שבמדיה פלאייר אי אפשר לראות את הסרט ואיתו את התרגום ורק עם תוכנת mv2 player ניתן לעשות זאת. אני נכנס לתוכנה מפעיל את הסרט, לוחץ לחיצה כפולה על התרגום ומשום מה התרגום לא נכנס לסרט. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by ofeky1,

הצלצול של הפלאפון מקפיץ אותי לפעמים אז אני מעוניין להנמיך את ההתחלה של הצלצול שהוא יתחיל חלש ואחרי כמה שניות יתגבר לווליום המקורי שלו יש אפשרות לעשות את זה בNero WaveEditor? ואם כן איך... אם לא איזה תוכנה צריך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. יש לי פרוייקט של מעלון מדרגות ואני רוצה לבנות את זה בתלת מימד וגם אם אפשר לעשות שהמעלון יזוז האם יש תוכנה כזאות?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.