תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך driver של הלוח אם בשביל הכרטיס רשת שלו? האם מישהו יודע איפה ניתן להוריד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לכל הרוחות עושים איתו? אני פותח אותו ולא יודע מה קורה אין אפשרות להירשם וגם אם אני רשום אין שום דבר וה-Cache שלו כל הזמן מתרוקן..... מישהו יכול להסביר ?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Upload באמצעות התוכנה uTorrent לטורנטים שהורדתי ופשוט לא מצליח. אין לי שום פיירול על המחשב. פתחתי פורטים בראוטר. אני משתמש בפורט 17968. שיחקתי בהגדרות שעות. שיחקתי עם ה-DHT/upnp/nat-pam, שום דבר לא עזר. ההורדה עובדת בצורה מצוינת, אני מצליח להוריד על מקסימום מהירות בטורנטים טובים. ניסיתי טורנטים עם המון Peers, שוב ללא הועיל. נראה שהתוכנה מתחברת מתחילה להעלות במהירות נמוכה מ-1KB ומתנתקת מהמשתמש. עזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש סרטים מסוימים שאני רואה בפורמט די וקס ואחרי כמה שניות התוכנה נסגרת מעצמה אין לי וירוסים והורדתי את הגירסה האחרונה של klite codec האחרונה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר. ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות.... התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה. מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק: The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך. עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת. יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, …
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוםת קניתי צורב DVD ואני מנסה לצרוב קבצים של AVI. כשאני צורב ונרו דרך הנרו אקספרס יוצא לי סרט עם קול מוקדם יותר מהתמונה. אם מישהו בבקשה יכול לתת תוכנה שממירה לפני הצריבה בנרו ואיך לצרוב בכלל ובאיזה דיסק אני צריך להשתמש? אני לא יודע כלום בערך תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ מהאתר של אדובי ואני מקבל הודעה על encountered errors מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היה מותקן לי במחשב אלכוהל 120% גירסא 9.5.2 והחלפתי אותה לגירסא 9.5.3 אך לצערי שכחתי לעשות UNINSTALL לפני. התוצאה היא שהכוננים הווירטואלים שהיו לי נשארו עכשיו והם לא מופעים לי בגירסא החדשה וכרגע הם בעצם כמו כל כונן במחשב רק שאני לא יכול להסיר אותם . הבעיה לא מפריעה כרגע לתפעול המחשב אבל זה מעצבן - הבעיה היא שגם לא ניתן לעשות UNINSTALL לאותה גירסה כיוון שהיא לא מופיעה "בהוסף \הסר תוכוניות" מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה על הקצאת רוחב פס ברשת של 2 מחשבים , לויסטה X64 (מלבד NETLIMITER)
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בכוונה הפיירוול של הווינדוס. על מה אתם ממליצים, אחד קל שעושה את העבודה ושלא תופס הרבה משאבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך משנים ב XP את האופציה שה laptop יהיה בהיר גם אחרי שאני מוציא ממנו את המטען?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה תוכנה לרוב משתמשים בוני אתרים לעצב את האתר , אני יודע שהתוכנה העיקרית זה photoshop אבל לדוגמא 3d עם איזו תוכנה כדי להשתמש , שתעבוד בשילוב עם פלאש וכל הדברים האלה בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אתר נחמד למדריכים לphotoshop, 3d studio max, CINEMA 4D PhotoShop, Premiere, Maya, Flash ועוד יש גם מדריכים לבנית מפות במשחקים כמו CSS. www.pixel2life.com
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם זה נכון שרוב גרסאות התוכנה החדשות (נניח הגרסא השלישית של פיירפוקס או השמינית של נרו וכו', או סתם תוכנות שפותחו לקראת אמצע-סוף 2008) תומכות ב2 ליבות ? האם ווינדוס XP (לא משנה איזה SP) תומכת בריבוי ליבות ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הנה קבלו זאת החתימה הראשונה שלי. עשיתי אותה בשביל עצמי היא לא לאחרים. אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר אותה ולעשות אותה יותר יפה (כמובן אם הסבר איך עושים את זה בפוטושופ) זה יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחים שלי אני רואה הפוך במדיה פלייר. כל סרט אני רואה הפוך וזה גם בכל נגן(MEDIA PLAYER,BSPLAYER)
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה שאני פותח את דף הבית הוא נכנס לאתר : http://safesurfingpage.com/security/xp/ מזה וירוס? אל אני מוחק אותו ? תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל תוכנות כגון סבבה די סי או תוכנה של after efect ועוד כמה תוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה>תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-