תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
תוכנת הנוד 32 שלי מתריעה על וירוס אולם כל ניסיונותי למוחקו עלו בתוהו. יש לציין כי ניסיתי להריץ גם את הזון אלרם והסיסי קלינר, ספיי בוט, אולם לשווא יש לציין כי המחשב מגיב בקושי עובד באיטיות וכל רגע נתקע דבר שמעולם לא היה. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראת של הנוד 32 כולל ריסט וכד' אולם ללא הצלחה זה תוכן הודעת הנוד 32 FILE C:\windows\SYSTEM32\GoMghGXO/dll THREAT Win32\adware.Virtumonde application Comment he file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: \??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe. אנא עזרת המומחים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה בקשות: 1. יש דרך לעשות כמו באקספלורר פשוט לפתוח רשימה של אתרים (לא מועדפים) ? (כי לא מופיע הוא פשוט מצפה שנרשום אתר והא ישלים אותנו). 2. יש לי רשימת מועדפים מאד מסודרת באקספלורר והא בעצם ייבא אותה אבל היא לא מסודרת הוא רק נותן לי גישה לסימניות אחרונות ואין לי אפשרות לראות רשימה מסודרת של ממש כמו באקספלורר, יש דרך להגדיר זאת שיציג בצורה נוחה יותר? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה µTorrent שאני מתחיל הורדה, מה שאני מוריד נעלם בתוכנה הכוונה שלא רואים בתצוגה בתוכנה שמורידים את הקובץ אבל בפועל זה כן מוריד את הקובץ פשוט לא רואים. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אך לא עזר. אשמח לעזרה 8) תודה עריכה: ************************************************************** הסתדרתי אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה כזו הכוללת מפות מעודכנות (או לא) ללא חיבור תמידי לאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי כבל שמקשר בין שני מחשבים, ובין השאר מאפשר העברת קבצים. הכבל מצהיר שהוא USB2, ועובד כאמור במהירות של 480M/s השתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הכבל, שהיא PC-Linq. אחרי קצת כאב ראש, הצלחתי לחבר בין שני מחשבים, האחד XP והשני VISTA (כמובן שפה הייתה הבעיה) אבל שהעברתי קבצים גיליתי שהמהירות פשוט איטית להחריד, והיה לוקח לי פחות זמן להעביר עם דיסקטים. מה אפשר לעשות? אני בטוח שזה משהו תוכנתי שקשור לויסטה, האם יש תוכנה אחרת שתעשה את זה טוב יותר? אולי כדאי ליצור רשת בין שני המחשבים עם הכבל הזה? למרות שאני מעדיף תוכנה, זה יותר פשוט. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך . פרטים נחוצים לזיהוי .. תעזרו לי בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני משתמש בChrome בנייד שלי כדי לחסוך במשאבי מערכת אבל מאז שעשיתי פירמוט והתקנתי אותו מחדש (דרך האתר של גוגל) הוא פשוט קורס כל כמה דקות. עוד בעיה מוזרה איתו זה שהוא מוריד אוטמטית קבצי PHP קטנים בלי לשאול אותי ושומר אותם בתיקיית ההורדות. יש פתרונות ל2 הבעיות שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במידה פליר מתי שאני מפעיל שירים ושאני שומע אותו ואחרי שהוא נגמר אז המידה פליר אמור לעבור לשיר הבא שמתכת השיר ששמתי אז זה לא עושה לי ככה זה מקפיץ לי לשיר אחר למה זז ככה.?? תודה.!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך סוגרים את העידכונים בESET NOD32 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר ליצור דיסק איתחול שיפעיל את הנורטון גוסט בדוס מה-CD ROM באיתחול כמו שאפשר לעשות עם דיסקטים מהפלופי? בגירסאות 2003 עד 2005 כל מה שאני מצליח לקבל זה ליצור דיסקט איתחול רק מהפלופי. ניסיתי גם ליצור דיסק איתחול עם הנרו ולהוסיף לו את קבצי התוכנה של הגהוסט אבל זה לא מצליח לי. זה לא אמור להיות עניין פשוט שמובנה באפשרויות של התוכנה הזאת, הנורטון גוסט?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס הכל הלך יפה אוטלוק עובד מצויין הכל טוב אבל הוא לא מוכן לפתוח קבצי וורד הוא אומר *****.doc לא זמין הכוכביות זה כל פעם שם אחר של המסמך... זה קורה גם עם מסמכים ישנים ששמרתי וגם אם חדשרים שכותבים ושומרים הוא לא מוכן לפתוח מישהו יודע על זה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר/ יכול להמליץ על תוכנה חינמית יעילה לניקוי הרג'יסטרי עבור XP ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי דיסק די שרוט שאני רוצה לעשות ממנו IMAGE לפני שהוא כבר לא יהיה שמיש..הכיצד?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש בטוח איפה אני צריך לפחות נושא זה כך שאני מצטער אם כאן זה לא המקום... הבעיה: לפני כחודשיים קניתי הרדיסק חדש בעל 320GB, ועד אז הייתי בעל 80GB בלבד. את ה80GB חילקתי ל2 חלקים - C ו-D. בC היה רק הוינדוס ובD כל השאר. כשהרגשתי שאני כבר לא יכול עם רק 80GB קניתי חדש עם 320GB מקום. התחלתי להוריד ולהוריד... ופתאום ראיתי שהולך ונגמר לי המקום בC! הורדתי CCleaner ו"שרדתי" איתו כמה זמן אבל עכשיו באמת אין לי מקום! וכשנשאר לך גיגה וחצי בוינדוס אתה בבעיה... בגלל זה פניתי לפה. האם יש אפשרות לשלב בחזרה את C ו-D (שניהם מאותו ההרדיסק) לC אחד? כך יהיה לי הרבה יותר מקום. האם אפשר לעשות את זה? איך? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה זה אומר עשיתי סריקה ואין כלום
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך ניתן להסיר אותו הוא משתלט על דף הבית,מקפיץ פופ-אפים על ימין ועל שמאל,Nod32 לא עזר האם אפשר להסיר בדרך ידנית?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, בטח לפי הכותרת לא ממש הבנתם איזה תוכנה אני מחפש אז אני יסביר יותר בפירוט... למחשב שלי מחוברים שני מכשירים : רמקולים ואוזניות, אוטומטית זה משמיע מהאוזניות וזה בגלל שהמחשב אוטומטית בוחר בכניסה של האוזניות כי כאשר החלפתי הרמקולים היו אלה ששמעו מהם. עכשיו אני מחפש תוכנה שבה אוכל להחליף בין במכשיר שממנו אני שומע את הדברים שאני עושה במחשב... וונטרילו,מוזיקה וכו'.. כאשר גם האזניות מחוברות למחשב וגם הרמקולים, לדוגמא אני שומע מוזיקה ובא לי לשמוע ברמקולים אז אני מעביר דרך התוכנה שאני ישמע דרך הרמקולים ואז אני בוונטרילו ואז אני רוצה דרך האוזניות אז אני מעביר לאוזניות ... בקיצור נראה לי שהסברתי די ברור איזו תוכנה אני צריך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לא מצליח להדפיס דף מדבקות בוורד. גודל 105x35mm האם אתם יכולים לתת לי קובץ שיעזור? ניסיתי את הדברים הבאים: ניסיתי להיכנס כפי שהסבירו לי להפקת מדבקות ככה: http://img407.imageshack.us/my.php?image=77675562ui7.png ניסיתי את הקובץ הזה: http://www.worldlabel.com.cn/English/content/35105.htm כפי שאמרתי אלו מדבקות 105x35mm. הן של אופיס דיפו. 16 מדבקות בעמוד. 8 שורות שתי עמודות
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
הכוונה לסרטים שיש לי במחשב ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק DVD אז עם תוכנה אני אצור לסרט menu
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות אופיס במחיר שפוי איפה אני יכול לקנות ושזה יהיה עותק שאני יכול להורי לא עותק על דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-