עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי שלום לכולם... אני מחפש תוסף או משהו כזה שיאפשר לי לשמור את כל המילים שחיפשתי בבילון כאילו כל מילה שאני מקליד והתוכנה מפרשת שהיא תשמור את המילה והפרוש במסד נתונים ואז אוכל להדפיס את המילים וללמוד אותם אז האם יש תוכנה כזו? ואם אין, אז יש בו מוכשר שיוכל לבנות דבר כזה... כי הקטע בזה זה שיתוף פעולה עם הבבילון בקשר לכל השאר זה קל... אז אני מודה לכולכם על העזרה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  2. היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני משתמש כבר זמן רב בתוכנה סבבה DC, והרבה זמן שאני לא יכול לראות תמונות מאתר וואלה, כאשר אני נכנס לדף הבית, ויש את הכותרות של הכתבות, אני לא רואה את התמונות, במקום זה אני רואה ריבוע לבן עם X אדום בתוכו (חבל שאת הפרסומת אני עדיין רואה טוב מאוד), כנ"ל גם בתוך האתר, כשאני קורא כתבות וכו' - לר רואים תמונות. לאחרונה התקנתי את התוכנה לחבר, וגם הוא נתקל באותה בעיה בדיוק! למישהו יש מושג מה הבעיה? (אני אציין שעוד משותף לשנינו שאנחנו מחוברים לראוטר של אדימקס ופתחנו את הפורטים המתאימים לתוכנה)

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by BENNY-L,

1. תוכנה לצריבת DATA וקבצי קול כולל MP3 2.,תוכנה ליצירת קליפ מתמונה ומוסיקה 3.תוכנת לסריקת ותיקון שגיאות בדיסק קשיח שתמכת ב FAT 32 תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אממ אני חושב שהבהרתי את עצמי... תודה ואני צריך את זה דחוף!!!! תודההההההההההההההההההההה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי יש לי NOD 32 גירסה 3 ויש לי קובץ rar במחשב שזהוא מזהה חלק מהקבצים שלו כמסוקנים וחוסם אותם אני רוצה לאפשר לו לחלץ את הקבצים כמו שצריך איך אני מאפשר לחלץ את הקבצים ולא לחסום את החילוץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by LordOfNemesis,

הורתי טריילר של נורטון אנטיווירוס, וההתקנה נתקעת באמצע. ממש, אבל ממש אין לי מושג מאיפה אני מוצא תוכנה שמזהה ומוחקת את הקבצים הנגועים האלו. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by sveta.veled,

התקנתי משחק, אך שיחקתי פעם אחד. סתם משחק. רציתי להסיר אותו ואני לא מצליחה. יש גם תוכנה שפעם השתמשתי בשביל הפלאפון וכשאני מנסה להסיר אותה לא קורה כלום. מה עושים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  9. רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SHOOTER8,

מדובר בדיסק שהועתק מוידאו ונרכש מחברה ידועה בארה"ב. תמיד אני מוריד את הדיסק למחשב עורך אותו בלי בעיות. נתקלתי עכשיו בדיסק שאני לא יכול לראות במחשב, אבל אני יכול לראות בכל DVD אפילו בן 10 שנים. אני לא יכול להעתיק אותו ב-CLONE DVD לדוגמה, התוכנה אומרת שחסר קובץ. לעומת זאת אין בעיה להעתיק אותו ב DVD COPY בנרו. הדבר המוזר שהדיסק מכיל מעל ל-4GB ובתיקיה של הDVD יש רק 120MB מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ואם אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by מאור247,

מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by iakovl,

יש לי בביטקומט כמה קטגוריות של דברים שאני כבר הורדתי איך אני משנה/מוחק/מוסיף אותן?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by Sting,

אח שלי התקין icq ועם ההתקנה של ה icq זה התקין גם תוכנה של AOL עם קיצור דרך על שולחן העבודה ניסתי למחוק את זה בהרבה שיטות אבל עד עכשיו ללא הצלחה (לא ניסתי עדיין למחוק את זה דרך מחשב אחר,למרות שזה אמור להצליח) יש לכם רעיון איך למחוק את זה דרך המחשב שלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by zodiac,

לפני יומיים נכנסתי לאינטרנט ופתאום אני מקבל כמות עצומה של pop up אמנם גם בעבר קיבלתי כל מיני פרסומות, אבל זה לא היה כמו הפעם. מה גם שאני מקבל כל מיני security warning בכמויות. אם אני משאיר את שולחן העבודה כמה דקות הוא פשוט מתמלא. שאלה: א. מדוע רק כעת זה קורה לי? ( האם נשתל לי משהו במחשב שמושך אלי אש) אם כן איפה אני מחפש כדי למחוק.( מחקתי קוקיז. ודפי אינטרנט זמניים, וגם השתמשתי ב-ad awere אמנם יש שיפור אבל זה לא זה עדיין. סרקתי את המחשב ואין לי וירוסים ב. האם מה שסיפרתי פה משותף לכל הגולשים ג. יש תוכנות שעוצרות פופ אפ, מה מומלץ לי? תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by lader,

..? חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by godilya,

שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by th£»Light,

אז ככה.. התקנתי את התוכנה הכל טוב ויפה.. הוספתי אייקונים והכל... עכשיו בסרגל של ההתחל למטה יש את הסרגל הפעלה מהירה.. ששם יש את האייקון ששולח אותך לשולחן ההעבודה "Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launc" בכל פעם שאני לוחץ עליו התבנית של האייקונים נהרסת.. הם זזים לצד שני ואז שאני לוחץ שוב על הכפתור הכל חוזר אבל מבולגן טיפה.. האם יש דרך לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/] האם יש דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by orninyo,

שלום אני מחפש תוכנה שהיא מעין סרגל (או אפילו סתם קו ישר) שתמיד נמצא on top גם כאשר אני נכנס למשחק. שמאפשר להזיז את הקו ואת הזוית שלו לרוחב המסך לצורך חישוב של מרחק בין אובייקטים במשחק. מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by אוריפ,

שלום! ניסיתי לפני כמה ימים לעבור לFF2.0RC1 אבל הרבה תוספים לא עבדו אז חזרתי ל1.5.0.7. אחרי המעבר גיליתי שמנועי החיפוש לא עובדים (אלה שאין לידם אייקון). ניסיתי למחוק אותם - לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש דרך האתר של FF - רק הקישור לIMDB עובד (והישן התקול נשאר) אבל וויקי לא. איך מתקנים זאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by edoson,

I remeber I saw in the Winxp fetures, an option to work on the comp from far away just as if your in your house. I wonder, is it really possible? what do I have to do in order for it to work?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by shahar07,

אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות , זה מייאש, אין לי עכבר, אין לי מדפסת, ואני לא מצליח לחבר את המצלמה להוריד תמונות, שום התקן חדשלא מתקבל.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  23. טוב תקשיבו מאתמול כל פעם שאני פותח את המחשב עולה החלון הזה ועם אני לוחץ איקס אז זה עולה עוד פעם רק fie שונה וזה לא מפסיק כל פעם מחדש!!ואל תגידו לי יש לך מלא ווירוסים!! תגידו לי איך אני נפטר מזה בבקשה זה חשוב תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by omri123,

שלום אנשים אתמול התחילו לי מספר בעיות במחשב והגעתי למסכנה שזה כנראה וירוס שנקשר לREADER_S ולא מרפה פירמטתי את כונן C(והתקנתי בו WINXP מחדש) וזה עזר בדיוק לכמה שעות אבל התופעות חזרו. לדוגמא כשאני מעלה את המחשב אז הוא מציג לי את התיבה של הלהכניס שם משתמש וסיסמה לWIN (מכיוון שאני אדמיניסטרטור ויוזר יחיד זה מעולם לא הופיע לי), הוספתי תמונות של ההודעות שהוא מציג לי והם חוזרות בלופ. בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.