עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by djtut111,

יש לי מדפסת משולבת של זירוקס והתוכנת סריקה של המדפסת לא סורקת באיכות טובה, אני רוצה לסרוק קבלות קטנות של מוניות שיראו ברור את הכתוב על הקבלות הקטנות האם יש איזו תוכנת סריקה מומלצת שתסרוק לי את הקבלות האלה באופן יותר ברור ואיכותי? זוהי מדפסת מאוד מתקדמת ואיכותית ככה שאין סיבה שהיא לא תסרוק לי באיכות טובה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by gogober,

בעייה Microsoft Outlook כל פעם שאני עושה Forward לאימייל, אני מקבל סימנים מוזרים. איך אפשר לחזור למצב הרגיל לינק מוצמד לתיאור הבעיה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by sallaboy,

שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. ישבתי בבית טיפה על הפוטושופ וזה מה שיצא... (אה עבודה ראשונה שאני מעלה אני מקווה שאני אעלה עוד בהמשך... אשמח לתגובות... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by benbig,

תראו יש לי מיספרי איסי נגיד ברשימה והסיסמא שמורה אך אני מוצא תסיסמא היה לי פעם איזה תוכנה אני לא זוכר איזה תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  6. הודעה זו נמחקה ע"י dddd01 סיבה: לא ידעתי שאסור סליחה...בבקשה תמחקו הודעה זו

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by eli20,

מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. קודם כל הם בתוך ספריית ה system32 לדוגמא הקובץ הבא : detected: malware not-virus:Hoax.Win32.Renos.dk File: C:\WINDOWS\system32\users32.exe/UPX הוא לא יודע לנקות אז זה, מה למחוק את זה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. היי. אני משתמש בנגן VLC. ברצוני לגרום לכך שכל פעם שאני פותח קובץ דרך הנגן, הוא ייפתח בחלון חדש והחלון הקודם של VLC יישאר פתוח. בהגדרות, ביטלתי את "אילוץ הרצת מופע אחד בלבד" אבל עדיין זה לא עוזר, כל פעם שאני פותח קובץ מדיה זה סוגר את הקובץ הקודם שהיה פתוח. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  11. עזרה בבקשה: מחפש תוכנה להורדת אתרים שלמים למחשב

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by iz,

התקנתי 3 גרסאות שונות של אימיול בויסטה ובכולם יש הודעת שגיאה שאני מפעיל את התוכנה ואחת הגרסאות היא אותה גרסה בדיוק שהייתה לי על ה - XP אחרי ההודעות שגיאה האימיול עולה והחיפוש גם עובד , אבל שאני לוחץ להוריד זה לא עובר לטאב של "העברות" רשמתי את ההודעה בפורום הזה ולא בפורום תוכנות כי לדעתי זה משהו שקשור לויסטה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. עולה לי בראש רק הדרייבר של NVIDIA. אין לי כרטיסים מיוחדים על המחשב. 2) אני שם לב שיש שני סוגים של דרייברים שמתאימים לי: 64 ועוד אחד (כנראה 32). מה זה המספרים האלה ואיך אני יודע מה שייך לי? מ"ה XP http://www.filehippo.com/search?q=NVIDI

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Dorr,

קודם כל קיבלתי מחשב חדש,התקנתי מערכת הפעלה ואז רציתי להתקין MSN,הכל הלך כשורה,התקנתי אותו ואז שאני מנסה להיתחבר זה מקפיץ הודעת שגיאה 80048820:s05:,לפי מה שהבנתי זה יכול לנבוע מכך שהשעון והתאריך לא מעודכנים במחשב,אך אצלי הם מעודכים בבקשה,עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by iyehuda,

הלוח הוא מדגם MS-7222 הכרטיס קול והכרטיס מסך O.B לא מותקנים טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sarkise,

אהלן, אתמול נודע למוחי כי גופי משועמם, ומוחי החליט להוריד בעזרת גופי פוטושופ, לאחר כ-5-6 שנים שלא עיצבתי כלום. אתמול יצרתי לוגו פשוט בשביל מספר חברים שאני מכיר (כ-20 וקצת יותר נכון) בעלי סובארו מכל הדגמים, והלוגו הועלה. עשיתי אותו בשיא הפשטות, ברקע לבן כדי שלא יהיה עמוס ולעניין, והוא בצורת הגריל החדש של סובארו (כרגע אני עובד על הגריל כדי שיראה יותר אמיתי בעל גוון כרום, אתמול פשוט לא היה לי זמן לזה.. הלכתי לעבוד מוקדם. הרקע לבן כי כעקרון הוא מיועד לדפים לבנים ולא אפורים כחולים כמו פה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by matrix66,

כשאני משתמש באקספלורר עם אתרים מסויימים שמרעננים את עצמם כל כמה שניות/דקות באופן אוטומטי והפעולה הזאת גורמת לצליל מסוים (אותו קול של לחיצה על קישור עם הדפדפן) מישהו יודע איך מפסיקים את הצליל הזה כי הוא דיי מעצבן? תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by Vlad3,

איך בודקים באקספלורר החדש היסטוריה? איך ניתן לחסום אתרים באקספלורר? יש לי אח בן אלף שכל הזמן נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין לי ווירוסים על המחשב

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. לפני דיי הרבה זמן היה אשכול על תוכנת נגן וידאו שעשתה דברים ממש מעולים והציגה וידאו באיכות עליונה... באותו הרגע ניסיתי את הBETA וממש התרשמתי. כרגע אני מחפש את שמה של התוכנה הזאת מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall טוב לויסטה חוץ מzone alarm ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום אחי הוא מעצב גרפי ובונה אתרים והוא רוצה ליקנות את התוכנות האלה אבל הוא לא יודע איפה מוכרים אותם בארץ וכמה זה עולה אשמח אם תגידו לי איפה אפשר ליקנות אותם בארץ תודה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

שדרגתי אתמול לגרסא החדשה של ZA, ומאז הוא לא מצליח להוריד לי את המיילים לתוך ה-OE6 בחלק מהחשבונות... הוא מצליח לתקשר רק עם השרת של ג'ימייל בלי בעיה, אבל עם השאר (השרת של הטכניון לדוגמא) הוא יוצר שגיאה... אם אני מוריד את רמת האבטחה של אזור האינטרנט ל-MID ולא ל-MAX הוא מאפשר את התקשורת... אחרת הוא נותן לי את השגיאה: חשוב להבהיר שלפני ששדרגתי לגרסא 6, זה אבל סבבה לגמרי....

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום אני מחפש תוכנה שתעשה לי גיבויי אוטומטי של סיפריות מוגדרות מראש כאשר הספריות נמצאות על מחשבים שונים ברשת במשרד, אני רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבויי אוטומטי בזמנים מוגדרים מראש לכונן גיבויי חיצוני, כמו כן אני רוצה שהתוכנה תמחוק גיבויים ישנים של מעל זמן מוגדר כדי לפנות מקום בהארד דיסק. האם משהו פה יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? משהו בעל ניסיון אם תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by bugosdckh,

האם יש אפשרות לתקן קבצים מקובצים שנפגעו? תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.