עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by crazydriver,

יש מצב שמישהו מסביר לי איך אני יכול להכין את הדבר הבא : שיהיו נגיד סתם לדוגמא 10 עמודים אז לכל עמוד יהיה דף הסבר שאני יכין עליו ובעמוד הראשי יהיה חיפוש שיפנה ע"י חיפוש השם של הסרט לעמוד הנכון.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. תוכנה לשיחזור אני לא יודע ממה זה אני חושב שהCCLENER אצלי מחק לי קבצים יש לי ויסטה 64 ונעלמו לי כל ההורדות של טורנט זה מצוי בסיפרייה ב DOWNLOADS\DOCUMENTS

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by jackhammer,

יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אני מעוניין למצוא תוכנה\אתר המאפשר להירשם לתכני RSS והוא אוטומטית פותח את הקישור. הסבר: רוב כותרות הRSS הן 2 משפטים וקישור לכתבה המלאה, אני מעוניין לקבל כבר את כל תוכן הדף (שמופיע בקישור) בRSS. המטרה היא להוריד את כל התוכן למחשב כף היד שלי כשאני בבית כך שאוכל לקרוא את החומר בזמן שאני בדרך (ללא חיבור אינטרנט). אני יודע שזוהי דרך מאוד בזבזנית, אבל זה יכול לחסוך לי הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. 1. אני מנסה למצא דרך שבה אוכל לבצע רקונסטרוקציה של עצם שנע במרחב (נאמר בוכנה שנעה) כאשר הוא מצולם מכל מיני זוויות (התנועתיות של העצם חוזרת על עצמה כל שניה לערך), QT-VR עושה את זה בסטילס אבל אני מחפש תוכנה שתדע לעשות את זה לעצם שנע במחזוריות . האם יש תוכנה שיכולה לצרף סרטונים שצולמו מכל מני זויות של אותו אוביקט נע (האוביקט נע ב LOOP) ולקבל אפשרות לראות את זה מכל מיני זויות צילום שונות. 2. עם איזה תוכנה אפשר ליצור סרטים ל QUICK TIME VR , האם יש תוכנות חינם שיכולות לעשות את זה . תודה.

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by אדיר,

שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים

7. שלום! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר פרוייקטים שנוצרו בפרימייר לאנקור מבלי לרנדר אותם ולהפוך אותם לקבצי וידאו קודם לכן? תודה!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. אני מחפש נגן וידאו חינמי שיודע לנגן סרטים על מסך מלא (למתוח את הסרט על כל המסך), בדומה ל-BSplayer אבל בלי Adware. אשמח לקבל המלצות.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, הבת שלי עבדה בוורד ושמרה מדי פעם את הקובת ישירות לדיסק און קי שהיה מחובר למחשב. אחרי הוצאת הדיסק און קי וחיבורו מחדש היא לא מוצאת את הגירסה האחרונה ששמרה :-(( איפה יכול להיות הקובץ??? בדיסק און קי נמצאת הגירסה הישנה..... ובזמן שביצעה שמירה לא התקבלה שום הודעת שגיאה) אשמח לעזרה, מיכל

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם, האם ניתן ליצור מסמך בגוגל דוקס כך שאוכל לשלוח לינק אליו במייל לאנשים בשביל להחתים אותם? אם לא האם יש אפשרות אחרת לעשות זאת? אני צריך להחתים כ-40 אנשים על משהו ואני צריך לשלוח את המסמך כך שהחתימות יתעדכנו אצל כולם ולא בפרטנות אצל כל אחד. אני חושב שראיתי משהו כזה בגוגל דוקס אך לא הצלחתי למצוא זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המייל מבוסס GMAIL ואני רק רוצה שישלח לי איזה התראה יפה על המסך.. איזה אנימציה עם סאונד או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by shevah,

שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כלומר במקום להעלות את כל התמונות לאתר תמונה אחר תמונה אני מחפש תוכנה המייצרת תמונה גדולה מכל התמונות ומעלה פעם אחת אבל לא כזו שתמונה נכנסת לתוך תמונה אלא כל תמונה יש לה את הריבוע שלה. תודה למסייעים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. איזה הכי הכי קל פשוט יש להיות P2 מאוד חלש ואני לא מעוניין במקאפי שיש לי עכשיו וגם לא בנורטון אז איזה הכי קל?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by zedisdead,

אני מחפש תוכנה לבדיקת ביצועי המחשב שלי רצוי תוכנה חופשית וכמה שיותר קטנה לא צריך משהו סופר מקצועי תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה כזו שאני איתן לה כתובת של אתר והיא תדע להוריד ממנו קבצים למשל עם סיומת מיוחדת גם אם אין איזה קישור להורדה של הקובץ אבל הוא נמצא על מחשב האתר אבל אל תתנו לי את webzip כי היא לא מתאימה לי

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by שלוימי,

כשאני מסתכל בפורומים ומישהו מביא לקישור לאישה מקום, המחשב נתקע לי. (ניסיתי כמה פעמים והמחשב נתקע)

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  18. יש לי הרבה סרטים בפורמט רחב (16:9), ואני רוצה לגזור אותם למסך מלא(4:3), עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by kobibo,

אני יודע שישנם לא מעט תוכנות כאלו שמסירות זבל מהמחשב ומפנות יותר מקום בדיסק. אודה להמלצה לתוכנה טובה כזאת שגם יודעת מה למחוק .

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by No_Man,

משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by at,

יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  22. Started by daido,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by duk4u,

איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by kobi3211,

מישהו יודע איך להמיר מקובץ DAT ל AVI באיזה תוכנה להשתמש ????? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.