תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום איזה תוכנות חינמיות יש למילוי אוטומטי של אתרים חוץ מ roboform
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני הוירוס השתמשתי בAVG והוא לא יכל כ"כ להתמודד איתו כמו שצריך, ככה או ככה במילא רציתי לעבור לNOD. אחרי סריקה קצרה במחשב הנוד גילה וירוס שלא מסכים להימחק. יש לי את ההתרעה של הAMON הזה אבל כול פעם שאני עושה DELETE (ואז מאשר או.קייי שהוא אומר שהוירוס יימחק בריסטרט הבא) ההתרעה קופצת וחוזרת גם אחרי ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
התקנתי לחבר מערכת הפעלה מחדש ואין לו דיסק של דרייברים הדבר היחידי שאני יודע שהמעבד/לוח אם זה של AMD. התקנתי תוכנה לזיהו החומרה במחשב ואלה התוצאות,מה שחסר לו זה רק דרייבר קול חיפשתי ולא מצאתי. לוח אם:ACPI DEVISE כרטיס קול:NVIDQ CK8S-AUDIO CODAC INTERFACE מעבד AMD ATHLON 64 3550+ agp 8x ecs serial ata AC'97 CAPABILITIES במנהל התקנים כתוב לי שחסר התקן מולטימדיה ועוד כמה. אשמח לקבל מכם עזרה, תודה!!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הורדתי 95% אחוז מקובץ כלשהו, וההורדה תקועה לגמרי מכיוון שמשום מה תוכנת הביטורנט שלי לא מתחברת לאף SEED(יש 1063 כאלה..) אלא רק לPEERS. זה לא פעם ראשונה שאני פוגש את התופעה הזאת. האם מדובר בבעיה טכנית, או במדיניות מכוונת של חלק מהאתרים, כלפי אנשים שלא העלו הרבה?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, יש לי כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 512MB עכשיו אני מנסה להישתמש ב Catalyst Control Center אבל כל פעם שאני נכנס מופיע לי שגיאה וזה סוגר לי את התוכנה התקנתי מחדש את זה אבל עדיין זה לא מסתדר... הינה תמונה שמראה את כל הפרטים על הCatalyst Control Center + הודעת השגיאה , אשמח מאוד לעזרה תודה רבה על העזרה!!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי אי מיול , יש לי ראוטר הוא המליץ לי לפתוח את הפורטים של האי מיול בראוטר האם כדאי לעשות את זה? האם זה יזרז את פעולת האי מיול? האם יש דרך לזרז הורדות האי מיול? ע"י תוכנת עזר או משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הפונט השחור שמופיע על הצו. הוא מנוקד כזה... מישהו מכיר את הפונט?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מכיר את SuperCache אבל היא להדגמה ואת המלאה לא הצלחתי להפעיל... יש המלצות אחרות אולי.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
הורדתי את חבילת הקידודים 3DMark05 ועדיין יש לא מעט קבצי וידאו שפועלים רק עם הסאונד מאיפה אפשר להוריד קידודים טובים בלי ג'אנק? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
על הסימן של האימיול בשורת משימות יש כיסוי עיניים כזה, וגם בתוכנה עצמה יש למטה כזה גלובוס עם שני החיצים, אז אצלי הם צהובים וראיתי אצל חברים במחשב שהם ירוקים כשהם מחוברים. למה זה?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ניסיתי להעתקי את ויקיפדיה עם HTTRACK.. ולא יוצא לי.. =\ אולי אני גם לא לא יודע איך עושים את זה.. אולי אני לא עושה נכון.. אתם יכולים להסביר איך עובדים עם התכונה? או שיש תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 15k צפיות
-
-
http://img118.imageshack.us/img118/612/gggggggggjq1.png אפילו שאני לוחץ כן או לא זה עדין ממשיך להופיע איך אני נפתר מההודעה הזאת?
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי wma ל-mp3 ואם אפשר גם מדריך תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עברתי לVista 64bit. התקנתי את הנטלימיטר 64 ביט והוא אומר שהוא לא יכול להתחבר לרשת כנ"ל גם הנטפיקר. מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה, אולי הויסטה חוסם את התוכנות האלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה קורה לי ב-2 תוכנות שונות... אני מנסה להמיר סרט מסויים לפורמט אחר, או אפילו אותו פורמט במנוע אחר, אבל יש לי הבדל בין הקול לתמונה - אני שומע את הקול - איש מדבר, ורק אחרי שנייה השפתיים שלו זזות בהתאם... למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיייה ? תודה (המפרט מחשב בצד, הפנטיום 4)[br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 18:36:49 -
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-