תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את העכבר G5, ובתוכנות כמו בבילון ומשחקים שצריך את הלחצן הנ"ל, הוא לא פועל, ומפעיל את מה שהגדרתי לו בדרייבר. ניסיתי לא לתת לכפתור זה תפקיד דרך הדרייבר, אבל זה לא עזר... יש למשהו ניסיון דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את תמונת הרקע של הדסקטופ באקראי, כך שבכל פעם שנדלק המחשב תופיע תמונה שונה. מקווה שיש דבר כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות איפה לחפש? ובבקשה אל תפנו אותי לגוגל כי חרשתי עליו ולא ממש מצאתי
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על חיה כזאת שעובדת כמו שצריך? למען האמת מהחיפושים והבדיקות שעשיתי לא נראה לי שיש מוצר כזה כי זה פורמט סגור של קורל וכנראה שהם לא מאפשרים לשום תוכנה אחרת לקרוא את זה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני הודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אנטי וירוס חינם ותנו קישור להורדה....
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
משום מה כל כמה ימים נמחק לי הדרייבר של הסאונד בלי סיבה הגיונית. כל מה שאני עושה אחרי זה זה נכנס להוספת חומרה, מוסיף חומרה משל עצמי מהרשימה, וזהו, עובד. אבל זה קצת מציק לעשות את זה כל כמה ימים. יש סיבה כלשהי שזה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, מפרט המחשב שלי מצויין למטה. בכל מקרה, הצ'יפסט הוא SiS®655FX אם זה עוזר במשהו. נ.ב. ל XP כן צריך דרייבר בהתקנה. תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה שאני מחפש דברים בעברית אני מקבל את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פתאום התוכנה לא מפעילה לי סרטים (רק סרטים של QUICKTIME פועלים אבל AVI ו MPG לא) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין לא מסתדר ואומר שכנראה יש בעיה עם CODEC אך לא אומר איזה CODEC בדיוק.. אצלי במחשב מותקן K-LITE CODEC הכי חדש שיש 2.84.... האם מישהו יודע איך לסדר את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של LEADTEK ל- WIN VISTA התוכנה נקראת WINFOX .
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ! אתמול פתחתי חשבון חדש במסנג'ר עם אימייל חדש ומאתמול עד הרגע הזה לא קיבלתי שום אימייל בחזרה כדי לאמת את הדואר אלקטרוני... מה עושים ? לחצתי מעל 5 פעמים במסנג'ר לאמת ועשיתי את כל התהליכים ושום דבר לא נשלח בחזרה. כאילו המסנג'ר עובד והכל אבל אי אפשר לשנות את הכינוי וכמובן מופיעה השורה המעצבנת "כתובת דואר אלקטרוני לא אומתה"... תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי איזה מצגת וצירפתי אליהם שיר שנמצא על המחשב. עכשיו, אני רוצה לשלוח אותה למישהו עם השיר, אבל השיר לא נשמר עם המצגת, בתוך הקובץ עצמו או משהו כזה. הוא עדיין מופנה ל-path המקורי שעל המחשב שלי. בקיצור, איך אני מעביר את המצגת עם השיר למחשב אחר ושזה יעבוד כרגיל. לשלוח גם את השיר ולהוסיף אותו שוב בעריכה במחשב אחר? תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי , קוראים לי שגיא אני מאילת P: אוהב להתעסק בזמן הפנוי המעוט שלי בפוטושופ , אבל בזמן האחרון אין משהו שמעניין אותי , אז קצת עזבתי את הפוטושופ בכל מקרה הינה חלק מהעבודות הטובות שלי אשמח לתגובות חוץ מפוטושופ אני גם מתעסק קצת עם 3ds studio max
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר בווינדוס ויסטה למסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה: ניסיתי להפעיל גם מסנג'ר LIVE וגם MSN ובשניהם אותו הדבר. כיביתי גם את הפיירוול של הווינדוס אבל גם זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו מתמצא בתוכנות הנ"ל? אני מנסה ליצור מערכת מסוימת לעבודה ואני צריך עזרה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, אני מקודד סרטים לצורך הצמדת כתוביות (לניגון במכשירי DVD שלא תומכים בכתוביות בעברית). אני לא ממש מבין בעניין אז בחרתי בתוכנה WINAVI כי היא הכי קלה שראיתי. מה שאני אומר כרגע תקף ל80 אחוז מהסרטים שקידדתי, אבל לדוגמא אני אבחר בסרט שזה היה בו הכי נורא... INTO THE BLUE. הקובץ הארגינלי לא עשה שום בעיות בשום נגן, לצורך העניין רץ מהר קדימה, יכול לרוץ אחורה, איכות תמונה סבבה, ומסונכרן מעולה קול ותמונה. הקובץ שקידדתי במקודדים של התוכנה (ZJMEDIA) היה פשוט זוועה: רץ קדימה ממש לאט (במידה ורוצים להריץ, בניגון הוא כמובן בסדר), לא יכול לרוץ אחורה בכלל (קופץ לתחילת הסרט), איכות תמונה לא משהו, גודל קובץ מוגזם (בין 50 ל-150 מגה יותר מהמקורי), הקידוד היה דיי מהיר האמת... והכי הכי גרוע, כ…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשרי פשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש! איך ניתן לשחזר את הכל? תודה מראש Install
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קובץ שאמור להיות פופולרי מאוד.. עד כאן הכל מעולה ירד במקס רוחב פס שלי.. אבל אני חייב לשתף כדי לישמור על יחס נורמלי (שעומד עכשיו על 1GB/10MB) למורת שסימתי את ההורדה ליפני שעתיים ושוב אני מזכיר שזה קובץ פופולרי. למה ? כי מי שמוריד ממני לא עובר את ה 0.5KB/S למרות שההגבלה היא ל18KB/S. אני חושב שמשהו אולי לא מוגדר נכון.. יש רעיונות ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-