תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האנטי וירוס מזהה אותה והוא מכניס אותה ל vault שלו אבל משום מה נראה לי שהיא עדיין פעילה, כתוב שהיא משפיעה על הקובץ svchost.exe של הווינדוס והיא מגדילה אותו ככה שיעמיס על המחשב, עכשיו הוא שוקל איזה 30 מגה ואני חושב שהוא לפני זה שקל רק 15 מגה.. אז אני מחפש מה לעשות.. תודה רבה למי שיעזור =]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הורדתי איזשהו קובצ שהגיע לי בcue ו bin. כשעשיתי burn image בnero, הגיעה לי הודעה שאי אפשר לצרוב את זה, אז שוב הודעה שאומרת שיש בעיה עם line 3 בקובץ cue. פתחתי את הcue עם notepad, וזה מה שיש בפנים: PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" TITLE "The Freedom Rider" FILE "CDImage.wav" WAVE TRACK 01 AUDIO TITLE "Tell It Like It Is" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "The Freedom Rider" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 00 07:53:35 INDEX 01 07:56:17 TRACK 03 AUDIO TITLE "El Toro" PERFORMER "Art Blakey & The Jazz Messenge" INDEX 00 15:22:20 INDEX 01 15:24:60 TRACK 04 AUDIO …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלה שהרבה זמן מדאיגה אותה: כיום הגרפיקה במשחקים מדהימה אבל עדיין לא ברמה של גרפיקה בסרטים. יש הרבה סרטי אנימציה שנעשו במחשב על ידי גרפקיה ממוחשבת והם ברמה מאוד טובה ביחס לגרפיקה במשחקים. השאלה שנשאל היא מדוע המשחקים לא נמצאים ברמה של סרטי אנימציה מבחינת גרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת שאין לי מושג איך לפטור... כשאני רושם בשפה העברית באתרי אינטרנט אזי הכתב שיוצא הוא גי'בריש כזה.. ריבועים ואותיות לא מובנות.. (עכשיו זה בסדר כי אני רושם ממחשב אחר..אני לא יכול לכתוב בעברית..) בווינדוס עצמו אני יכול לרשום בעברית ואפילו בדפדפן (רק ב שורת ה Address) אבל נגיד בפורמים וחיפושים באינטרנט אין עברית... את האתרים אני רואה בשפה העברית ואין בעיה... כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לא מאוד
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את Kaspersky Internet Security 6.0. מאז ההתקנה אני לא מצליח להוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף (E-mule ו-uTorrent). ניסיתי לפתוח את הפורטים של 2 התוכנות בהגדרות של ה-Anti-Hacker ב-Kaspersky, אבל ללא הועיל (או שלא פעלתי נכון, או שאין לי מושג מה...). מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה זאת התוכנה הזאת? הבנתי שזה משהו שקשור לביצועים של כרטיס מסך אבל איך זה עובד בידיוק ומאיפה משיגים את זה?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לחפש קובץ במחשב שלי אני פותח את חלון החיפוש ובתפריט הצד לא מופיעות לי אפשרויות החיפוש, כלומר לא קיים חלון דו שיח... מצורף קובץ תודה מראש, [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הICQ בשבוע האחרון שהוא מתנתק ומתחבר כל הזמן..אני משאיר אותו דלוק והוא מתנתק לי ומתחבר אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר כי לפני שהיה ראוטר לא היתה את הבעיה הזאת הראוטר הוא ראוטר אלחוטי של 3Com שמתחבר לאינטרנט דרך מודם של ECI יש לציין שמלפני שבוע...היתי כמה שנים משתמש בכלל במודם פנימי PCI שמתחבר ישירות לADSL ולא היו לי איתו שום בעיות בגלל שקניתי את הראוטר האלחוטי אז היתי חייב לחבר אליו את המודם כך שאולי הבעיה היא המודם..אין לי מושג ראיתי בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס לאייפי שלו..שיש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים..יכול להיות שזה מה שצריך? ובאיזה פורטים משתמשת התוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה שמאפשרת הפיכת ווידיו 90 מעלות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שלעיתים מאוד קרובות מופיע ההודעה הבאה: Faulting application avant.exe, version 11.0.0.0, faulting module nl_lsp.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000059d2. זה מופיע בעיקר בAVANT BROWSER, אבל לפעמים גם בדברים אחרים. אחרי שזה סוגר את התוכנה אפשר לעבוד כרגיל. מישהו יודע בגלל מה נגמרת הבעיה הזאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה תוכנה לעדכון הביוס והצ'יפסט שלי... הלוח שלי הוא MSI PT8 NEO SR
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי, צירפתי גם תמונה בנוסף... העניין כזה, הפיירוול פשוט לא עולה עם המחשב באייקונים ליד השעון, נכנסתי לMSCONFIG ושם אני רואה בSERVICES תחת STATUS שהפיירוול STOPPED גם כשאני מנסה להפעיל אותו זה טוען כאילו הולך לעלות את התוכנה ופשוט כלום לא קורה והיישום עדיין לא פעיל. כבר ניסיתי REINSTALL כמה פעמים ופשוט אי אפשר עם זה... זה לא פועל... ממה יכולה לנבוע הבעיה ? המון תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להקליט באיכות טובה משחקים בזמן משחק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מצאתי ב-Panda ActiveScan כמה spyware איך אני מוחק אותם ? http://img463.imageshack.us/img463/6341/pandaactivescanlm6.jpg http://img463.imageshack.us/img463/9459/re4fdtej5.jpg
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני לא מאמין!!! יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 6! TRAIL!!! מגמרו לי הימים שאני יכול להשתמש אז סתם ניסיתי לעשות בשעון של ה WIN יום אחד אחרוה אחרי זה עשיתי ACTIVE TRAIL KEY עשיתי UPDATE ו BOOM! יש לי עוד 30 יום שימוש חחחח זה BUG ?? או שזה ככה ? בכל מקרה אני שמח! ;D
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק התקנה של Office 2003 ודיסק התקנה של MUI לאותה חבילה של Office. האם אפשר ליצור מהשניים דיסק אחד שתוך כדי התתקנה של Office 2003 יתקין גם את ה- MUI.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מהאינטרנט תמונה. הבעייה היא שכשאני מגדיל את התמונה אני לא יכול לשמור את התמונה הגדולה (לחצן ימני לא מגיב). האם יש אפשרות אחרת לשמור את התמונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שנותנת לי הגנה לתקיות שבמחשב בישביל להיכנס אליה צריך סיסמה.. כמו כן, שגם ברשת תעבוד זאת אומרת שאם לדוגמה יש לי עוד מחשב ברשת שלא יוכל להיכנס תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי חברה, אני משתמש ב-outlook 2003, ברצוני שהוכנה תרוץ באופן קבוע ולא תיסגר אך אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר את זה?, הגדרתי את התוכנה למצב של מיזעור ל- System trey, אבל בכל 12 שעות או משהו כזה היא נסגרת באופן אוטומטי. מוכר למישהו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
האם אתם ממליצים על משהו מהם.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-