תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא כול כך בטוח אם זה קשור לפה אבל לא משנה... הורדתי תוכנה שנקראת iclone אבל זה גרסת הדגמה ל15 יום (trail version), ואין לי מושג איך אפשר לעשות שזה לא יהיה מוגבל! ואם אתם מביאים סיראיל או משהוא אז גם תגידו לאן להכניס אותו כי אין שם מקום, אז אם מישהוא יודע איך לפרוץ את זה או שיש לו קראק או משהוא או קישור לגרסה המלאה אני אשמח מאוד, תודה! והגרסה זה 2.1
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום הנוקיה פיסי סוויט שלי עושה בעיות,שאני בא להתקין,משחק או תוכנה על הN73 שלי, אז אני לוחץ על הקובץ,הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין אז אני אומר כן,ואז מופיע המסך של "אם ברצונך לבטל התקנה זאת לחץ כאן" ואני לא לוחץ וזה יוצא לי אחרי 2 שניות שאני רואה תמסך,ויוצא סתם,אני לא מבין למה,את ההתקנה בכלל אני לא רואה על הפלאפון. דרך אגב עשיתי UNINSTALL והתקנתי מחדש ולא עזר.[אפילו כיביתי תפלא והדלקתי מחדש]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
האם אפשרי לסמן רשימה של לינקים ובלחיצת כפתור אחת לגרום לכך שכולם ייפתחו בדפדפן שלי? אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם... רציתי לשאול שאלה ! יש לי איזה קובץ שאני רוצה שהוא יעלה שהמחשב עולה כאילו bootable, השאלה שלי היא כזאת איזה הגדרה אני נותן ל nero 7.5 שיש לי לצרוב על הדיסק שהוא יעלה באתחול של המחשב ? לדוגמא כמו ש- win-xp עולה . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב היום למשהו שלא ראיתי בעבר במסנג'ר שלי. כששולחים לי לינק, אני לוחץ עליו והוא נפתח בבראוזר שכבר פתוח ולא בחלון חדש. היום התקנתי את תוכנת מסנג'ר פלוס ואני מאמין שיש לה קשר לזה כי הייתי שם לב אם זה היה קורה לפני כן, אני רגיל לכך שנפתח חלון חדש בכל פעם, גם אם לחצתי מאה פעמים על אותו הלינק. האם מישהו יודע איך לגרום לכל הלינקים במסנג'ר להפתח בחלון חדש? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש כזה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאני מחפש דרך לקבל SMS למחשב ולא דרך איסיקיו, ככה שאפשר יהיה לעשות את זה גם בישראל =].
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעריכת וידאו בכלל שאני עושה איזה עבודה יצירתית (ככה זה נקרא), על איזה משחק מחשב, עכשיו הקלטתי מתוך המשחק כמה סירטונים ועכשיו אני צריך לערוך, אני בקושי מבין בעריכה, אז מה שאני צריך זה תוכנה שלא חופרת יותר מידיי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך תוכנה לבדיקת הטמפ' של הרכיבים במחשב (כרטיס מסך,מעבד, זיכרון וכו'...). אני מכיר את התוכנה HDD life pro אבל היא מראה רק את הטמפ' של המחשב בכללי ולא של כל רכיב בעצמו.. אשמח אם תתנו את שם התוכנה שאתם ממליצים עליה. דניאל.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קיי ואני רוצה לשים לו אנטיוירוס שיעבוד עליו כל הזמן..איזה אנטיוירוס הכי מומלץ לשים?ומה אפשר לשים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ברגע שהמחשב שלי נכנס ל SLEEPMODE הוא מ תנתק לי מהרשת איך אפםשר לתקן זאת. יש לי מחשב נייד ואני בכל זאת מעוניין שיהיה לי SLEEP מוד אבל שלא יתנתק מהאינרנט הוא מחובר ב WIFI ל ראוטר תודה מראש. *שחכתי לציין יש לי וינדוס XP*
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
למרות שאני משתמש רק בWINDOWS MAIL והוא מוגדר כDEFUALT עדיין אם אני ילחץ על קישור לכתובת מייל באיזשהו אתר אינטרנט הוא מתעקש לפתוח לי רק את תוכנת הדואר של אופיס.. מה עושים ? תודה..
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
לכולנו מותקנת במחשב תכנת הצייר של מיקרוסופט (MS Paint) . מדריך זה מראה מספר טריקים שימושיים ולא ידועים עבור תכנה זו. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
קניתי לי מחשב לחדר, וכל ההיסטוריה של האייסיקיו נמצאת במחשב השני. האם יש דרך להעביר את ההיסטוריה מהמחשב הקודם לנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על יד מקש ימני בעכבר וכפתור פתח אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-